PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.501.714
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
Re: PlayStation 4
Dobio sam dojam da nije toliko mislio na milisekunde, tj reakciju nego preciznost. Svi ćemo prije ili kasnije uspjeti navijati trazeno. Ali mislim da je u pravu, joystick ne može biti toliko precizan (u kratkom vremenu) koliko može biti miš, naprosto nemoguće.
Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
15 godina
PlayStation 4

Ja imam frenda koji mi se rugao prije 2-3 godine kad sam igrao CoD na Xboxu sa kontrolerom i onda dođem do njega par dana kasnije i vidim ga da igra PES sa tipkovnicom. Ali bitno da je on PC master race.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 23:35 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
MasterG kaže...
Dobio sam dojam da nije toliko mislio na milisekunde, tj reakciju nego preciznost. Svi ćemo prije ili kasnije uspjeti navijati trazeno. Ali mislim da je u pravu, joystick ne može biti toliko precizan (u kratkom vremenu) koliko može biti miš, naprosto nemoguće.

Ma joystick je skroz neprirodan način interakcije iz prvog lica. Iz trećeg lica gdje imaš šoru s mačevima i šakama je još relativno ok, jer upravljaš likom, a manje viewom.

Al iz prvog lica u shooteru je upravljanje viewom prioritet i užasno nepraktično. Tko tvrdi suprotno je za mene niža vrsta (nemojte se uvrijedit, trollam) :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
antimadridista kaže...

Ja imam frenda koji mi se rugao prije 2-3 godine kad sam igrao CoD na Xboxu sa kontrolerom i onda dođem do njega par dana kasnije i vidim ga da igra PES sa tipkovnicom. Ali bitno da je on PC master race.

Da, to je skoro podjednako glupo, i jedno i drugo. Skoro! S tim da tipkovnica nema tehnički nedostatak za igranje PESa osim što je nepraktična, dok kontroler ima.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
PlayStation 4

Mene otkad je prije 10-ak godina počeo zezati karpalni tunel, prebacio sam se na kontroler na svim platformama, bez obzira na žanr igara.

Puno mi je ugodnije i ne smeta me ta potencijalno manja "kompetitivnost" u pucačinama.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...
antimadridista kaže...

Da, to je skoro podjednako glupo, i jedno i drugo. Skoro! S tim da tipkovnica nema tehnički nedostatak za igranje PESa osim što je nepraktična, dok kontroler ima.

Ima ogroman tehnički nedostatak. Kad igraš nogomet sa kontrolerom, možeš se okretati 360 stupnjeva sa igračem. Na tipkovnici imaš 4 strelice za smjer. Čak i igranje nogometa sa d-padom na kontroleru je nepraktično i ima puno nedostataka, kamoli još na tipkovnici koja je nepraktična.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
DeniZg kaže...

Mene otkad je prije 10-ak godina počeo zezati karpalni tunel, prebacio sam se na kontroler na svim platformama, bez obzira na žanr igara.

Puno mi je ugodnije i ne smeta me ta potencijalno manja "kompetitivnost" u pucačinama.

Mene kompetitivnost uopće ne smeta. Pozdravio sam se s tim da ću pobjeđivat klince ili nolifere.

Smeta me što sam sam sebi glup s tim načinom ciljanja.

17 godina
antimadridista kaže...

Ima ogroman tehnički nedostatak. Kad igraš nogomet sa kontrolerom, možeš se okretati 360 stupnjeva sa igračem. Na tipkovnici imaš 4 strelice za smjer. Čak i igranje nogometa sa d-padom na kontroleru je nepraktično i ima puno nedostataka, kamoli još na tipkovnici koja je nepraktična.

Da to stoji, prihvaćam.

Ne znam kakve su kontrole na PCu u nogometu, al rotacija igrača i dodavanje se lako riješi s mišem i to puno preciznije nego s kontrolerom.

Al nemoš se izvalit u kauču. To je funkcionalni nedostatak :-)

11 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Rekli bi stari mudraci samo trazite izgovore, dao sam rijesenje i za preciznost ( control freak gljive ) i za brzinu kontroler sa D-padom (SharQ), a ima ih i skupljih i za dodatno mapiranje pojedinih tipki. Znaci ja sam osoba koja je prije par godina presla na PS4, a prije toga samo PC i to BF na najjace. I slazem se lakse je igrat na PC-u , ali i frustirajuce zbog cheatera. Al to ne znaci da se na konzoli ne moze doci do razine da se vec ako se natjeces u kompetativnim  igrama ne mozes imat dobre rezultate samo zato sta si dosao ss PC-a. Sve je stvar navike, mislim da bi sad trenutno bio losiji na PC-u u pojedinim igrama nego na PS4.

PSN - brdjanin85
14 godina
PlayStation 4

Pomoć molim od vas znalaca.

Nećak ima PS4, sad je načuo da se može igrat multiplayer, pa bi ja to trebao složiti, ali sam vrhunski noob po pitanju konzola. Ako mi može netko pomoći i opisati postupak, gdje se prijavit, što je to psn, ps+,pc store gdje otvoriti acc, od kud uzimat igrice? (neki vele uzeti us acc? ). Molio bi ako može obješnjenje.

Hvala na vremenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ajeto007 kaže...

Nećak ima PS4, sad je načuo da se može igrat multiplayer, pa bi ja to trebao složiti, ali sam vrhunski noob po pitanju konzola. Ako mi može netko pomoći i opisati postupak, gdje se prijavit, što je to psn, ps+,pc store gdje otvoriti acc, od kud uzimat igrice? (neki vele uzeti us acc? ). Molio bi ako može obješnjenje.

Hvala na vremenu.

PlayStation + jest oblik pretplate koji omogućava online igranje.

PlayStation store je online trgovina gdje se mogu kupovati digital izdanja igara, dlc-evi, pretplate itd itd.

Ja korisitm HR account, dakle hrvatsku stranicu store-a, preko nekih metoda može se i postaviti da je US store, to vjerojatno utječe na neku ponudu ili cijene, ali o tome ne bi znao.

Znam da sam ja svoj bon uzeo u Sancta Domenici, preko maila su mi ga poslali, a platio sam na 12 rata i tako da mi sad svaki mjesec skida po ~30kn i kad mi taman istekne nakon 12 mj, uzmem opet i miran sam..

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Trebalo bi napravit tutorial u posebnoj temi s najosnovnijim informacijama za početnike i sve one koji tek ulaze u konzolaške vode, ako se nekome da pisat to jest 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ma opet nebi nitko citao... doslovno sve pise cim upises u google pa opet nitko to ne napravi
battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
Bitanga kaže...
MasterG kaže...

Ma joystick je skroz neprirodan način interakcije iz prvog lica. Iz trećeg lica gdje imaš šoru s mačevima i šakama je još relativno ok, jer upravljaš likom, a manje viewom.

Al iz prvog lica u shooteru je upravljanje viewom prioritet i užasno nepraktično. Tko tvrdi suprotno je za mene niža vrsta (nemojte se uvrijedit, trollam) :-P

Ranit ću se..... :)

Xbox: Muskarcina
14 godina
Zin8 kaže...
ajeto007 kaže...

Hvala na vremenu.

PlayStation + jest oblik pretplate koji omogućava online igranje.

PlayStation store je online trgovina gdje se mogu kupovati digital izdanja igara, dlc-evi, pretplate itd itd.

Ja korisitm HR account, dakle hrvatsku stranicu store-a, preko nekih metoda može se i postaviti da je US store, to vjerojatno utječe na neku ponudu ili cijene, ali o tome ne bi znao.

Znam da sam ja svoj bon uzeo u Sancta Domenici, preko maila su mi ga poslali, a platio sam na 12 rata i tako da mi sad svaki mjesec skida po ~30kn i kad mi taman istekne nakon 12 mj, uzmem opet i miran sam..

Zahvaljujem na trudu.

AngryBird kaže...

Trebalo bi napravit tutorial u posebnoj temi s najosnovnijim informacijama za početnike i sve one koji tek ulaze u konzolaške vode, ako se nekome da pisat to jest 

Bilo bi poželjno, jer godinama sam u pc-u, nikad konzole pa mi ipak predstavlja problem.

dado16 kaže...
Ma opet nebi nitko citao... doslovno sve pise cim upises u google pa opet nitko to ne napravi

Da, cim upises u google imaš sve, ako nisi baš antitalent sve ćeš odraditi kako treba, ali sve sa hrv. accountom, a savjeti možda jel bolje sa us acc, kako ga podesiti, jel mora biti i ps+ uss acc ili samo psstore ?, jel može preko paypala, jel prima zabine kartice, preko amazona kakvi bonovi se kupuju ? Neke od tih stvari na svakom forumu drugačije, tako da je svaka pomoć dobrodošla. I na googleu ukucaš i imaš 1000 savjeta kako povaliti komada, ali kad ti susjed iz osobnog iskustva kaže" E sinko, kupi 2 gintonica, 3 žuje i malu hebeš cijelu noć". To je savjet koji prolazi, a dok ti izguglaš koji od milion savjeta je dobar da dobiješ pic.., ona je već stara baba. 

11 godina
protjeran
PlayStation 4

Molim pomoć

Klinac je do sada normalno igrao online i preko slušalica razgovarao sa frendovima a sad odjednom

mu javlja neku poruku da je nekakav NAT2 problem

Probao sam restartat ruter,playku ali ništa

Šta treba raditi???

0 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Evo i ja sam si uzea ps4 i sada me zanima da li je moguće povezat acc sa paypal računom, pa da preko njega ide plaćanje?

0 0 hvala 0
14 godina
Cri.Lu99 kaže...

Evo i ja sam si uzea ps4 i sada me zanima da li je moguće povezat acc sa paypal računom, pa da preko njega ide plaćanje?

8 godina

Hvala ti, još se pokušavam snalazit na njemu jer mi je to sve skroz novo. Kada bi doša kod koga od prika sve bi već bilo namišteno za igranje, pa se sad triban naviknit na ovo kad san ja glavni 

17 godina
Cri.Lu99 kaže...

Hvala ti, još se pokušavam snalazit na njemu jer mi je to sve skroz novo. Kada bi doša kod koga od prika sve bi već bilo namišteno za igranje, pa se sad triban naviknit na ovo kad san ja glavni 

Kolko ja znam PayPal nije supportan iz HR.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
PlayStation 4

Gran Turismo Sport beta dostupna za preuzimanje. Preload tocnije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.10.2017 11:48 (ivankr).
Moj PC  
0 0 hvala 3
8 godina
Bitanga kaže...
Cri.Lu99 kaže...

Kolko ja znam PayPal nije supportan iz HR.

Ozbiljno? Koliko je sigurno ovakvo plaćanje direktno preko kartice? Trenutno nisam doma pa ne mogu odmah provjeriti sve

17 godina
Cri.Lu99 kaže...

Ozbiljno? Koliko je sigurno ovakvo plaćanje direktno preko kartice? Trenutno nisam doma pa ne mogu odmah provjeriti sve

Sigurnije nego da nosiš novce u novčaniku.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
protjeran
Mislim si kupiti ps4 za 1600kn sa dosta igrica na hddu...kad ga kupim zanima me moze li me zeznuti da nemam te igrice sa hdd-a.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Mislim si kupiti ps4 za 1600kn sa dosta igrica na hddu...kad ga kupim zanima me moze li me zeznuti da nemam te igrice sa hdd-a.

Može!

11 godina
protjeran
Mogu li se nekako ograditi od toga?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Mogu li se nekako ograditi od toga?

Možeš, nemoj kupiti digitalne igre. Svatko može poslije reći Sonyu da si mu ukrao account, i vratit će mu njegov account, ti ćeš ostati bez igara, a možda i popušiti ban konzole.

Kupuj tako jedino ako poznaš čovjeka.

14 godina
odjavljen
PlayStation 4

Molio bih preporuku nekih igara, prvenstveno single player ali ako ima i mp, jos bolje..uglavnom trazim nesto opustajuce ovako za nedjeljom navecer lupit, tipa ratchet clank, crash i sl..nista s puno macevanja i napucavanja da moze i mlada ekipa doma igrat. Hvala!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Molio bih preporuku nekih igara, prvenstveno single player ali ako ima i mp, jos bolje..uglavnom trazim nesto opustajuce ovako za nedjeljom navecer lupit, tipa ratchet clank, crash i sl..nista s puno macevanja i napucavanja da moze i mlada ekipa doma igrat. Hvala!

Leo's Fortune

Trine 3

Rayman

17 godina
ivankr kaže...

Gran Turismo Sport beta dostupna za preuzimanje. Preload tocnije.

43 gige... Kolko će onda tek imati puna verzija! :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice