PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.500.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Kaj bi pokvarili,to ebe ove Plejstejšenovce šta će morat čekat da dođe PUBG na PS4 (ako uopće dođe).
9 godina
neaktivan
Raj za kamperuše,najodvratniju vrstu gejmera u igrama.Zalegni,čučni i čekaj kad netko naleti na nišan.
17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Kupio sam već najjeftiniji bundle, samo radi Deponie.

Sad se mislim kreirat US account ili ne, radi gore navedenog razloga :)

Ne krsis pravila. Nema zabrane da kreiras Account iz bilo koje zemlje. A igre na disku su igrive iz svih regija.

Napravis US account, na njemu aktiviras kod s Humblea, skines igre koje hoces.

Normalno ih mozes igrati s svog HR racuna, recimo zbog trofeja ili da frendovi vide sto igras.

Pokusavaju nas usutkati, da ne njorgamo zbog poskupljenja PS+

MGS complete se mogao vec nabaviti za kikiriki. Amnesia nije za svakoga. Recimo ja nemam muda ni da je skinem, kamo li zaigram 

Ali neka, samo neka se ulizuju s takvim igrama 

Dann3R kaže...
Raj za kamperuše,najodvratniju vrstu gejmera u igrama.Zalegni,čučni i čekaj kad netko naleti na nišan.

Oh, pa sta nisi odmah to napisao. Skidam  

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2017 9:07 (Chaky).
14 godina
PlayStation 4

ekipa pozdrav, 

zanima me pošto sam neke igre kupovao preko PS Store zanima me ukoliko bi ja sad tu igru deinstalirao dal ona meni osataje, odnosno gdje je ponovno mogu "kliknuti" te započeti preuzimanje? 

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Pod game libary all purchase 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Chaky kaže...
Virty kaže...

Kupio sam već najjeftiniji bundle, samo radi Deponie.

Sad se mislim kreirat US account ili ne, radi gore navedenog razloga :)

Ne krsis pravila. Nema zabrane da kreiras Account iz bilo koje zemlje. A igre na disku su igrive iz svih regija.

Napravis US account, na njemu aktiviras kod s Humblea, skines igre koje hoces.

Normalno ih mozes igrati s svog HR racuna, recimo zbog trofeja ili da frendovi vide sto igras.

Pokusavaju nas usutkati, da ne njorgamo zbog poskupljenja PS+

MGS complete se mogao vec nabaviti za kikiriki. Amnesia nije za svakoga. Recimo ja nemam muda ni da je skinem, kamo li zaigram 

Ali neka, samo neka se ulizuju s takvim igrama 

Pitam glede pravila jer sam googlajući naišao na slična pitanja te je bilo u par navrata napisano da se s tim postupkom krše pravila.

Ako je tako kako kažeš, napravim US account. Jedino mogu ukucati lažne podatke :)

Primarno bi igrao sa mog HR accounta radi trofeja, zato izbjegavam igrati sa bilo kojim drugim accountom.

Glede "besplatnih igara", nisu mi napeti ni MGS, a još manje Amnesia.

Možda ipak dam šansu MGS, reda radi :)

Xbox: Muskarcina
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2017 11:57 (Virty).
17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Pitam glede pravila jer sam googlajući naišao na slična pitanja te je bilo u par navrata napisano da se s tim postupkom krše pravila.

...

Mozda se odnosilo na nesto drugo.

Recimo preselis se u Njemacku. Sta to znaci da ne smijes vise koristiti svoj HR Account? Nego moras napraviti njemacki i ponovno osvajati trofeje, slati pozive frendovima i sl. Nema smisla.

Ili si recimo u BiH koji nemaju svoj Store (ako se sta promijenilo, vicite). Moras odabrati neku zemlju za Account.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Chaky kaže...
Virty kaže...

...

Mozda se odnosilo na nesto drugo.

Recimo preselis se u Njemacku. Sta to znaci da ne smijes vise koristiti svoj HR Account? Nego moras napraviti njemacki i ponovno osvajati trofeje, slati pozive frendovima i sl. Nema smisla.

Ili si recimo u BiH koji nemaju svoj Store (ako se sta promijenilo, vicite). Moras odabrati neku zemlju za Account.

Jasno mi je od prve, ali ko pita ne skita.

Xbox: Muskarcina
8 godina
PlayStation 4

Još mi na ps store stoji "pre order" za fifu 18. Cijena 550 kn.
Ima li kakve razlike da je kupujem sada ili sutra kad sluzbeno izađe? Tj. Hoće li se cijena dizati/spuštati?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4
PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
4 0 hvala 5
8 godina
14 godina
PlayStation 4

stigla je.............

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra ce bit poslana 2-3 dana prije, jer se to odnosi na zemlju trogovine... te ista moze stic 2 dana prije release datea il na isti.... no kod nas ovisis i o HR posti..... no vj ce trebat do 7 dana da nesto stigne..... osim ako u trgovini salju takve narudzbe prije.... no to ovisi o raspolozivosti naslova i volji radnika....

Alienware m17x R4
12 godina
PlayStation 4

Ako volite ARPG igre (Diablo) i Marvel, skinite si Marvel Heroes Omega, pa probajte. Igra je Free to play.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2017 19:06 (DeniZg).
Moj PC  
3 0 hvala 4
9 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ako volite ARPG igre (Diablo) i Marvel, skinite si Marvel Heroes Omega, pa probajte. Igra je Free to play.

to care, hvala za ovo, konacno zabavan "couch co op" za klinca i mene

15 godina
PlayStation 4

Znaci doslo mi je 7 ovakvih mailova od jucer, sta je to? Ovaj username nisam nikad pravio, neznam zasto to uopce meni dolazi jer mail koji bi to trebao primati nema razmaka izmedu imena i prezimena dok ja imam tocku (ime.prezime@gmail.com).. te mailove salje EA@e.ea.com

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

igram ovaj Uncharted serijal...i igra je ok, iskreno nije me pre oduševila, ali je svakako igriva i zabavna. Igra nije toliko teška (igram na hard), ali brate mili ovaj "camera movement" sa likom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dakle, ja ne znam koji je idiot to radio, ali treba mu noge polomit...to nema veze sa vezom, kreneš ravno, kamera se okrene i lik skrene u stranu i nikad ne znaš kad će se to dogodit...osim ako ponavljaš taj dio, jer naravno padne preko zida ko kreten...valjda sto puta se dogodi da izađe lik iz "cut scene" i počnu neprijatelji već pucat, i nema teorije da izbjegneš u potpunosti, već je ziher da ćeš pobrat nekoliko metaka...kakva je to fora ?!? dođe mi da zafitiljim joystick u televizor, bacim ps4 kroz prozor i zapalim zgradu!!!

jesam li jedini ili?

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
14 godina
PlayStation 4

ekipa kako (odnosno s kojim programom) se mogu snimati PS4 igre dok se igraju, recimo FIFA, GTA itd? Odnosno koji je postupak pohranjivanja snimljenog sadržaja itd.... neka vaša iskustva, bio bih zahvalan

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Gale92 kaže...

ekipa kako (odnosno s kojim programom) se mogu snimati PS4 igre dok se igraju, recimo FIFA, GTA itd? Odnosno koji je postupak pohranjivanja snimljenog sadržaja itd.... neka vaša iskustva, bio bih zahvalan

Elgato..ne znam za drugi način, a ovaj je nažalost dosta skup..

10 godina
neaktivan
MasterG kaže...

igram ovaj Uncharted serijal...i igra je ok, iskreno nije me pre oduševila, ali je svakako igriva i zabavna. Igra nije toliko teška (igram na hard), ali brate mili ovaj "camera movement" sa likom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dakle, ja ne znam koji je idiot to radio, ali treba mu noge polomit...to nema veze sa vezom, kreneš ravno, kamera se okrene i lik skrene u stranu i nikad ne znaš kad će se to dogodit...osim ako ponavljaš taj dio, jer naravno padne preko zida ko kreten...valjda sto puta se dogodi da izađe lik iz "cut scene" i počnu neprijatelji već pucat, i nema teorije da izbjegneš u potpunosti, već je ziher da ćeš pobrat nekoliko metaka...kakva je to fora ?!? dođe mi da zafitiljim joystick u televizor, bacim ps4 kroz prozor i zapalim zgradu!!!

jesam li jedini ili?

nemogu se sjetit nečeg takvog, vjerojatno prvi dio igraš? prvi nije nešto ostali su masterpiece

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
14 godina
PlayStation 4

Yep, prvi Uncharted je za današnje standarde definitivno zastario. Njega odigrati tek onako da se upoznaš s likovima, ali da valja, ne.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

Ti znaš da plejka može sama snimati i streamati gameplay? 

17 godina
MSX kaže...
Gale92 kaže...

Ti znaš da plejka može sama snimati i streamati gameplay? 

Baš čitam i ne kužim šta hoće :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina

Pa ili je njubara pa ne kuži da plejka snima cijelo vrijeme ili je Youtuber koji želi kvalitetniju snimku od one muljave isprane koju PS4 snimi.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
DeniZg kaže...

Pa ili je njubara pa ne kuži da plejka snima cijelo vrijeme ili je Youtuber koji želi kvalitetniju snimku od one muljave isprane koju PS4 snimi.

Ja sam u zadnje vrijeme snimao F1 2017, live stream (1080p 60fps). I mogu reći da je katastrofalan za utrke. Slika je super dok je relativno mirna, al čim daš gas je teški šit.

10 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Ja sam u zadnje vrijeme snimao F1 2017, live stream (1080p 60fps). I mogu reći da je katastrofalan za utrke. Slika je super dok je relativno mirna, al čim daš gas je teški šit.

to ti je zato kaj igras u 60fps-a :P

Al ozbiljno kompresija je katastrofalna, to je ono funkcija za silu da bude 

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
12 godina
PlayStation 4

Upravo završio Uncharted The Lost Legacy.

Odlična igra.

Ali, nije mi jasno što im je trebao onaj open world level na početku igre. Brutalno dosadan dio zbog kojeg sam skoro odustao od igre.

Kad su se nakon toga vratili provjerenoj formuli linearnih levela, dijaloga i akcije, igra je strašno dobila na kvaliteti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.10.2017 22:46 (DeniZg).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...

Probat ću drugi put snimit baš full video umjesto direktnog broadcastanja, pa uploadat na youtube, da vidim hoće li to biti bolje.

17 godina
Bitanga kaže...

Ček, ovo je PS4 Pro?

Jel netko probao najjaču opciju na baznom PS4 (mislim da je 720p 60fps)? Ima li ona ovakve padove kvalitete?

Ja baš nešto isprobavao stream sa launch modela, ali nisam još streamao na najvišim postavkama. Bojim se da moj upload neće to podnijeti.

10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Probat ću drugi put snimit baš full video umjesto direktnog broadcastanja, pa uploadat na youtube, da vidim hoće li to biti bolje.

aha ma to ce ti bit sigurno bolje, no opet ne bog zna kaj. 
Onaj koji bi htio snimat ozbiljnije video najpametnije mu je da si neki rekorder nabavi 

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice