PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.420
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
8 godina
Re: PlayStation 4
toxic kaže...

Inace ova igra je ocito brutalno duga?

Ja sam tek na 13% a imam 7h igre .

Ja sam na 70%, igram 56 sati. Ali idem, ono, baš detaljno. :D

Btw, nisam se uopće obazirao na postavke tv-a (imam Samsung), pa ću kada dođem kući baš proučiti Auto Motion. Pretpostavljam da je Auto Motion na Samsungu isto što i Motion Blur na Sony-u...

17 godina
PlayStation 4

Tako je da u postavkam blur i juder stavi na 10...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Prije nekih dosta stranica sam naveo kako je Witcher 3 u 4k na pcu bolji grafički.

No ovo što ja vidim, taj HDR boje + motionflow mi je dokazao da sam bio poprilično krivo ?

Dobro neki elementi se ne mogu nositi s pravom 4k grafikom ali meni Witcher 3 nije dao WOW efekt

Ovo mi je WOW

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Tri tjedna do izlaska novog Uncharteda Lost LEgacy, a Sony je stavio i Uncharted: Golden Abyss za PS Vitu na sniženje (180 na 60 kn).

I sad ne znam da li uzeti ovaj za Vitu dok je na sniženju. Bojim se da ću se predozirat pa će mi UC Lost LEgacy biti dosadan.

First world problems...

Ok cijena. GA, je u rangu prvog Uncharteda, ima par fora stvari s touch screenom, da ne spojlam.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
toxic kaže...

Prije nekih dosta stranica sam naveo kako je Witcher 3 u 4k na pcu bolji grafički.

No ovo što ja vidim, taj HDR boje + motionflow mi je dokazao da sam bio poprilično krivo ?

Dobro neki elementi se ne mogu nositi s pravom 4k grafikom ali meni Witcher 3 nije dao WOW efekt

Ovo mi je WOW

Koliko ja znam W3 nema HDR (ni PS4 Pro patch). Ili?

Vjerojatno ti izgleda bolje jer nove telke imaju bolje ekrane i boje od monitora.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Ovo mi je WOW

Vjerojatno ti izgleda bolje jer nove telke imaju bolje ekrane i boje od monitora.

a ja imam i 4k monitor doma, s druge strane imaš ultra postavke koje na ps4 nemaš + imaš manju površina na kojoj je gustoca piksela veca.

Budem naravno probao sve i na novom TV-u.

BTW uspoređivao sam Witchera 3 ultra na pc s 4k rezom i ps4 pro Horizon Zero Dawn :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 10:58 (toxic).
10 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Ovo mi je WOW

doci ce patch za pro valjda kada izađe XboxX

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
16 godina
Chaky kaže...

A ne kao remaster Bulettstorma, pa stavili full price. Tko bi normalan dao 60$ za to?!? Nema gorega, nego kad se ekipa precijeni s cijenom, pa pocnu kukati kako nitko ne zeli kupiti.

Isto tako ne dam 40$ za j*beni cod.

Inače BulletStorm ima za 30€ - link.

17 godina
PlayStation 4

Disclaimer ps4 vulgaris i igre na 1080p bilo 30/60

bolje izgledaju na 4k/hdr telkama nego na fhd

A u to sam se uvijerio prije 3god. na tada par aaa igri 

bilo pc ili ps4 i sad kad je pro izasao je sve digntuto.na next level

Jel treba manje pixela izmislit pa i frejmova sa interpolacijom ;-)

4k na lcd monitoru je ostriji ali ne radi upscale kao tv 

Pa ti zato treba jaca grafa za 4k60p ako iskljucivo igras na monitroru

A zahvaljujuci interpolaciji netreba ti ultra high end grafa za isto

Ako samo igras na tv-u...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 11:00 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Disclaimer ps4 vulgaris i igre na 1080p bilo 30/60

bolje izgledaju na 4k/hdr telkama nego na fhd

A u to sam se uvijerio prije 3god. na tada par aaa igri 

bilo pc ili ps4 i sad kad je pro izasao je sve digntuto.na next level

Jel treba manje pixela izmislit pa i frejmova sa interpolacijom ;-)

pa zato jer 4k televizori radi uspscale i samim time bolje izgledaju to je tako.

12 godina

Da, ja sam isto nedavno počeo opet igrati W3 na PC-u i subjektivno mi nije tako dobra slika kao na PS4 Pro + Sony TV iako sam stavio sve na Ultra.

Kao što je Bitanga rekao, vjerojatno je do kvalitete panela + prezasićenost boja na TV-u.

Moj low budget AOC i2369vm monitor izgleda isprano čak i u usporedbi s par godina starijim Samsungom (UE32EH5000) kojeg također koristim za igranje. Jedino što mi monitor manje umara oči.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 11:00 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

Da, ja sam isto nedavno počeo opet igrati W3 na PC-u i subjektivno mi nije tako dobra slika kao na PS4 Pro + Sony TV iako sam stavio sve na Ultra.

Kao što je Bitanga rekao, vjerojatno je do kvalitete panela + prezasićenost boja na TV-u.

Moj low budget AOC i2369vm monitor izgleda isprano čak i u usporedbi s par godina starijim Samsungom kojeg također koristim za igranje (ali manje umara oči).

Moja pogreška

Uspoređivao sam grafiku Horizon Zero Dawn na ps4 pro i Witchera 3 s Ultra detaljima i 4k rezom na pc monitoru.

Prije sam tvrdio da je Witcher 3 na pcu puuno bolji no ipak nije.

Nadalje danas mogu probati Pc povezati na TV pa vidjeti razliku, vjerujem da je neće biti a ako će biti bacam se na TV gaming :) bar sto se tice SP-a

Doduše kod mene je ovo neizvedivo jer imam klince koji gledaju crtice a zato sam i nabavio 4k monitor, da zena vidi da spilam na tvu pc ubila bi me pogledom odmah :(

Tako daj e TV za ps4 pro iskljucivo no testirat mogu

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 11:02 (toxic).
12 godina

@Toxic, instaliraj si Moonlight aplikaciju na TV, pa si možeš streamati i igrati PC na Sony TV-u. Radi kao Nvidia Shield streaming. Ne moraš seliti cijeli PC. Dualshock kao kontroler spojiš na TV preko Bluetootha.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 11:09 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

@Toxic, instaliraj si Moonlight aplikaciju na TV, pa si možeš streamati i igrati PC na Sony TV-u. Radi kao Nvidia Shield streaming. Ne moraš seliti cijeli PC. Dualshock kao kontroler spojiš na TV preko Bluetootha.

ne moram ja selit nist :)

komp mi je u sobi gdje i tv, spojen je hdmi kabelom tako da nemam brige :)

jednog dana kada cu imat svoju sobu mozda ce mi koristit u svakom slucaju :) tnx

17 godina
PlayStation 4

Joj toxic samo isprobaj kad nikog nece bi doma...odfuraj ih na more snadji jeote....zvucis kao da si u braku 20god a maldji si od nas dosta ;-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 11:12 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Joj toxic samo isprobaj kad nikog nece bi doma...odfuraj ih na more snadji jeote....zvucis kao da si u braku 20god a maldji si od nas dosta ;-)

lol.

Ti misliš da sam ja ozbiljan?

Pa da mi je žena takva ne bih nikada ništa kupio za pc ili imao ps4 pro.

17 godina
PlayStation 4

Znam da nisi jeote chuk...zezeam te malo kaj se duris odmah 

Zamoli je da samo isprobas ne dac ces telku pridobit a vidjet ces bolji.efekat nego na 4k monitoru...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 11:26 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Zamoli je da samo isprobas ne dac ces telku pridobit a vidjet ces bolji.efekat nego na 4k monitoru...

Ne trebam ja nikog molit.

Ja dodem doma lupim sakom o stol i prvo se najedem a onda posaljem zenu i klince u drugu sobu.

A za veceru se zna sto je :)

Naravno da cu probat za te stvari ne trebam fakat nikog molit :)

16 godina
odjavljen
toxic kaže...
4mal kaže...

Ja dodem doma lupim sakom o stol i prvo se najedem a onda posaljem zenu i klince u drugu sobu.

Ahaaa. Sad kad ti žena vidi ovo pa budeš ofline par dana - doć ćeš ti pameti... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll tr
17 godina
skank666 kaže...
toxic kaže...
4mal kaže...

Ahaaa. Sad kad ti žena vidi ovo pa budeš ofline par dana - doć ćeš ti pameti... 

Možda ne bi niti škodilo :)

Sva sreca pa nemam tih problema između ostalog zato i imam ženu koja podnosi moje gluposti kao i ja poneku njezinu :)

U svakom slučaju navecer javim ima li razlike 4k monitor nasprem 4k tv-a

14 godina
batman arkham knight ili uncharted collection? Obje igre su po 19.99. Taman draga žena donirala 22 dolara za kupnju bona od 20 dolara:) Više me vuće na batmana, ali ovdje su tri igre koliko sam shvatio. Baš te uzme taj ps store šoping:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...
batman arkham knight ili uncharted collection? Obje igre su po 19.99. Taman draga žena donirala 22 dolara za kupnju bona od 20 dolara:) Više me vuće na batmana, ali ovdje su tri igre koliko sam shvatio. Baš te uzme taj ps store šoping:)

Uzmi Batmana, odlicna igra.

8 godina
mariclius kaže...

Uncharted je opća kultura PS gaminga. U collectionu imaš tri igre koje su malo grafički dotjerane. Ako ništa drugo, ja bi uzeo Collection zbog drugog dijela koji mi je osobno najbolji. Tako da je meni Uncharted ispred Batmana. :D

17 godina
Vandit kaže...
mariclius kaže...

Uncharted je opća kultura PS gaminga. U collectionu imaš tri igre koje su malo grafički dotjerane. Ako ništa drugo, ja bi uzeo Collection zbog drugog dijela koji mi je osobno najbolji. Tako da je meni Uncharted ispred Batmana. :D

Ja pak gledam sebe i meni je Batman serijal bolji i Arkham Knigh gameplay te grafički izgleda baš jako dobro.

Ali eto 100 ljudi 100 cudi :)

OVdje ako bih davao prednost Unchartedu je iskljivo sto su tu 3 igre..

17 godina
PlayStation 4

GoWje isto must ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Ma jasno. Kamo sreće da može uzeti obje. :D

1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

GoWje isto must ! 

Ali ima tu za tih 22 dolara jos odlicnih naslova za prste polizat.

Rise of the Tomb Rider, GTA 5 svega 199 kn što nije puno više, Titanfall 2 - SP odličan a imaš i MP, Bloodborne (ako si mazohist), Doom itd...

a ovo možda najbolje za 199 kn : klik

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 12:09 (toxic).
17 godina
PlayStation 4

Ma kupi sve eksluzive koga  shisha.... jednom se zivi a zenu odvedi na veceru neku i sve si rjesio 

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 12:28 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
toxic kaže...

Nadalje danas mogu probati Pc povezati na TV pa vidjeti razliku, vjerujem da je neće biti a ako će biti bacam se na TV gaming :) bar sto se tice SP-a

Doduše kod mene je ovo neizvedivo jer imam klince koji gledaju crtice a zato sam i nabavio 4k monitor, da zena vidi da spilam na tvu pc ubila bi me pogledom odmah :(

Ima par problema kod spajanja telke na komp. 

1. Moraš imati moćnu grafičku za true 4k

2. Neke igre ne dozvoljavaju da igraš na drugom monitoru osim primarya, pa onda moraš mijenjati koji je primary monitor.

3. Preusmjeravanje zvuka na HDMI je isto zajebancija, pogotovo ako imaš bežične slušalice već (koje preusmjeravaš stereo mixerom).

Tako da sam zasad odustao od toga iako nisu nerješivi problemi, samo volim da mi je setup sam po sebi univerzalan, da ne moram stalno nešto klikati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Ima par problema kod spajanja telke na komp. 

1. Moraš imati moćnu grafičku za true 4k

2. Neke igre ne dozvoljavaju da igraš na drugom monitoru osim primarya, pa onda moraš mijenjati koji je primary monitor.

3. Preusmjeravanje zvuka na HDMI je isto zajebancija, pogotovo ako imaš bežične slušalice već (koje preusmjeravaš stereo mixerom).

Tako da sam zasad odustao od toga iako nisu nerješivi problemi, samo volim da mi je setup sam po sebi univerzalan, da ne moram stalno nešto klikati.

Nije da to nisam radio prije :)

dakle ovo mi nije prvi 4k tv te sam i igrao prije na telki (pc)

Sve navedene uvjete zadovoljavam, ne brini :) Inace ne bih imao niti 4k monitor.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 12:32 (toxic).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice