PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.867
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

Da tako isto u game mode-u na sammyu neznam na sonyu

Ali to je to pa se igraj sa opcijama :-)

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: PlayStation 4

@danizg

Jep a tamo to izgleda mrak pogtovo u voznjama 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 18:56 (4mal).
17 godina
Tututuru kaže...
4mal kaže...

Jep ja ga isto koristim sa sammyu kod 30lock igri samo...

odlicna stvar a inace su nam govorili da se to mora gasit

yeah right! 

Moze li se na philips tv namistit? Oni imaju postavku Natural motion, neznan jel to isto. Al u game modu se ne moze upalit.

http://www.rtings.com/tv/learn/fake-refresh-rates-samsung-clear-motion-rate-vs-sony-motionflow-vs-lg-trumotion

philips nije naveden iako vrlo vjerojatno to svi imaju.

Niti ja ne mogu motionflow uplaiti kada je na game modu.

No napravim si custom mod s istim postavkama kakve su i na game modu i ukljucim motionflow..

17 godina
PlayStation 4

30FPS igre izgledaju vrhunski s motion flowom, Horizon pogotovo, a i Driveclub.

Sad igram Ghost Recon Wildlands i isto izgleda super.

Vide se artefakti kod nekih brzih pomaka, ali ništa što bi smetalo kao 30 FPSa.

Bez toga bih odavno bacio playku u smeće ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Na 60lock izgleda odlicno, meni je stalno ukljucen dok rokam sp 

i onda neko veli da nemre PRO vrtit 4k60 , vis da moze

a za pc gaming isti efekt ako nije monitor 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 19:24 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Motionflow zbilja reproducira sliku u 60 fpsa, jer stvara novi među-frame na temelju kalkulacije prethodnog i idućeg frame-a.

Istu stvar je Sony implementirao u PSVR naočale.

Lag koji to svara je najmanji od svih uređaja (15 ms). Mislim da je na PSVR 13 ms.

koji ti tv imas?

koliko zapravo TV hz-a simulira? tocno duplo ili i vise od toga?

14 godina
PlayStation 4

Ako se ne varam, prvi pravi PS4 PRO bundle

https://flic.kr/p/WYxZ8i

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
toxic kaže...
DeniZg kaže...

Motionflow zbilja reproducira sliku u 60 fpsa, jer stvara novi među-frame na temelju kalkulacije prethodnog i idućeg frame-a.

Istu stvar je Sony implementirao u PSVR naočale.

Lag koji to svara je najmanji od svih uređaja (15 ms). Mislim da je na PSVR 13 ms.

koji ti tv imas?

koliko zapravo TV hz-a simulira? tocno duplo ili i vise od toga?

Imam 49XD8077. To je 60 Hz-a.

Već smo prije raspravljali o Motionflowu.

Pogledaj ove moje filmiće sa linka u sigu.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
PlayStation 4

Kad ste vec kod TV, ima ko za preopruciti neki dobar do 3-3.5k kuna prvenstveno namjenjen za igranje na PS4 

twice the pride double the fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Prošao danas 4 tcom centra i jedva ubo crash bandicoota za 199kn i uzeo until dawn za 100kn. :D

Sad još samo driveclub, the last of us, uncharted 1 2 3 4, ufc 2 i lagano :D

Imam pc za 10 soma ali koji gušt je odigrat crasha u krevetu na 50" tvu. Milina :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 21:30 (amd freak).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

u bankrot 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Zato uzimam samo fizičke verzije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
amd freak kaže...

Prošao danas 4 tcom centra i jedva ubo crash bandicoota za 199kn i uzeo until dawn za 100kn. :D

Imam pc za 10 soma ali koji gušt je odigrat crasha u krevetu na 50" tvu. Milina :)

Until dawn si mogao uzeti za džabe s PS+ pretplatom.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
amd freak kaže...

Evo ti link...

https://store.playstation.com/#!/en-hr/monthly-games/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 22:09 (hummer0).
16 godina
neaktivan
Kako može biti za dzabe ako plaćaš mjesečnu/godišnju pretplatu? Nije ništa za dzabe,prikladnije je reći dobio si igru uz plaćenu pretplatu ;)
Nego, jesi until Dawn uzeo isto u t centru ili?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
big_guy kaže...
Kako može biti za dzabe ako plaćaš mjesečnu/godišnju pretplatu? Nije ništa za dzabe,prikladnije je reći dobio si igru uz plaćenu pretplatu ;)

Ne jedna 3 su besplatne džabeeeeeeeeeeeeee.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 22:15 (hummer0).
13 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
big_guy kaže...

Ne jedna 3 su besplatne.

Posuđene su, ne besplatne ;)

17 godina
big_guy kaže...

Ok, mogao ju je dobiti za 51kn koliko je jedan mjesec PS+a. Što je duplo jeftinije. Plus još Game of Thrones. 

Obje odigraš za tjedan dana i zaboraviš.

17 godina
PlayStation 4

da samo kaj got je dlc 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Probao sam resident evil 2 demo i još nešto skinulo. Zanmljiva igra, ali nakon the lost of us te kretnje i grafika mi nije baš. Odigrat ću još malo pa možda i uzmem. Jel igra tko good of war? Onaj intro početni to se ne može ubrzati? Krenem igrati pa odustanem kad vrti to napočetku. Probao sam onaj mass effect, ali njje baš za mene. Težak sam za izabrati igre, ali kad nađem onda samo to igram:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

da samo kaj got je dlc 

kakav DLC?

17 godina
PlayStation 4

Game of Thrones - Season Pass

ocu rec da se na + rijeko dobi season pass za neku igru 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 22:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Zna li netko koje su sve igre u ponudi telekoma?

0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Game of Thrones - Season Pass

ocu rec da se na + rijeko dobi season pass za neku igru 

Pa i Tales from Borderlands je bio mjesec-dva prije, isto tako. To je cijela igra, nije to Season Pass. Samo je epizodna igra pa si mogao kupiti posebno prvu epizodu.

Minecraft Story Mode je imao DLC, tri episode (6, 7 i 8).

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 23:02 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...
amd freak kaže...

Until dawn si mogao uzeti za džabe s PS+ pretplatom.

Iskreno ps plus mi netreba. FPS-e i competative igre ipak ostavljam za pc. Plejku sam uzeo samo i isključivo samo za eksluzive. Imam za sada desetak igara koje želim u kolekciji kao must have i to: Uncharted collection (1,2,3), uncharted 4, driveclub, until dawn, crash bandicoot, the last of us, ratchet and clank, bloodborne, gow 3. To mi je za sada neki must have. A poslije dodam horizon, shadow of colossus, pa čekam novi gow i gran turismo.

Mada mislim da i puno propuštam što odbijam final fantasy serijal kao i metal gear solid. No kada se zadovoljim svega vjerovatno cu i njih uzeti.

A nakon svega volim istražiti i koji hidden gem, ali o tome kasnije :)

pc_fan005 kaže...

Zna li netko koje su sve igre u ponudi telekoma?

crash 199, a fifa 2017, nba 2017 i gta v 399kn. Mada crasha imaju u fakat malim kolicinama. Toplo se nadam da ce svima omogucit da si kupe tko bude zelio. Mislim da je igra za bilo kojeg nostalgicara must have, pogotovo za te novce. Išao sam u osnovnu kad sam to igrao, to je bio moj super mario.

A vidi me danas, 3 banke, svakod dana na posao, uskoro oženjen, imam vlastitu kucu i dijete na vidiku :D

14 godina
Ja nočna smjena i nešto nema previše posla pa tražim igre koje bih si kupio. Ova Uncharted collection 1,2,3 mislim da ću uzeti uz Batmana. Onaj novi mogu za 150 kn cd uzeti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Ovisi kako na to gledaš. Pretplatu uzimam kako bih mogao igrati online. Bez toga ne ide. Iz moje perspektive igre onda dobivam džabe. To je dodatni bonus pretplate kojeg uglavnom ne koristim.

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Današnje igre su drukčije dizajnirane, usudio bih se reći puno bolje. Igra ne mora biti teška da bi bila dobra, i nikako ne smije biti frustrirajuća.

Naravno, svatko može napraviti igru po svom nahođenju, no onda se to i odražava na prodaju i recenzije. Crash Bandicoot ljudi kupuju samo radi nostalgije. Ja nisam nikad igrao prvu igru jer nisam nikad prije imao PS, pa me ovo uopće ne zanima i neću ni kupiti.

Ali zato sam radi nostalgije kupio masu igara na PCu, i većinom se razočarao. Ne može te ništa više vratiti u djetinjstvo, to je čista zabluda ;-)

Ja sam uzeo zbog nostalgije (kao i Wipeout). Igrao sam samo 3.dio na PS1.

Naravno nije me vratilo u djetinjstvo, ali je igra svejedno dobra. Naravno da su 1,2,3 slicni jer koriste iste mehanike. Hvata te kugla/dinos ili sta vec.

Kontrole malo jesu teze, ali nista neprelazno. S tim da danas imah hrpu youtube guideova kako doci do odredenih dijamanata/skrivenih stvari. Tako da je lakse, nego prije sto se tice tih stvari.

200kn vrijedi da ga j*bes!

A ne kao remaster Bulettstorma, pa stavili full price. Tko bi normalan dao 60$ za to?!? Nema gorega, nego kad se ekipa precijeni s cijenom, pa pocnu kukati kako nitko ne zeli kupiti.

Isto tako ne dam 40$ za j*beni cod.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Ja nočna smjena i nešto nema previše posla pa tražim igre koje bih si kupio. Ova Uncharted collection 1,2,3 mislim da ću uzeti uz Batmana. Onaj novi mogu za 150 kn cd uzeti.

Uvijek ima posla samo ga treba naći. Ako ništa drugo, krpu u ruke i glancaš pločice. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
12 godina
PlayStation 4

Tri tjedna do izlaska novog Uncharteda Lost LEgacy, a Sony je stavio i Uncharted: Golden Abyss za PS Vitu na sniženje (180 na 60 kn).

I sad ne znam da li uzeti ovaj za Vitu dok je na sniženju. Bojim se da ću se predozirat pa će mi UC Lost LEgacy biti dosadan.

First world problems...

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice