PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Sporije ucitavanje i lagovanje u PS4 Slim vec dugo me zafrkava ljudi, mozete mi reci kako se to moze ukloniti

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Citam po netu da ce se PS+ i Now bit skupa...

ak to naprave uz vise aaa naslova i stabilnost onda ok za cijenu 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Ne zaboravite i na popuste koje dobivate sa PS+om. Onaj tko kupuje igre mu se itekako isplati kroz cijelu godinu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

pa ps je stalno na nekim popustima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pitao sam jucer predvecer za BB, kako sam bio zauzet nisam stigao vidjeti odgovore kako spada, dodem veceras kad ono 5 stranica u kojoj 90% spominje BB, the shit I caused

Generalno kako god bilo, zaintrigiram sam, makar me malo odbio dio da mozda nije za nove konzolase, ali ako padne prilika, isprobat cu je negdje

Sto se PS + tice, sada mi je tek jasno odakle noviji naslovi (pratio sam sto se okretalo prije nego sto sam ulozio u to). Noviji naslovi na plusu, jeftine konzole, cak i jako dobar sale prethodni, negdje su trebali lupit

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Johnny4286 kaže...

Pitao sam jucer predvecer za BB, kako sam bio zauzet nisam stigao vidjeti odgovore kako spada, dodem veceras kad ono 5 stranica u kojoj 90% spominje BB, the shit I caused

Generalno kako god bilo, zaintrigiram sam, makar me malo odbio dio da mozda nije za nove konzolase, ali ako padne prilika, isprobat cu je negdje

Sto se PS + tice, sada mi je tek jasno odakle noviji naslovi (pratio sam sto se okretalo prije nego sto sam ulozio u to). Noviji naslovi na plusu, jeftine konzole, cak i jako dobar sale prethodni, negdje su trebali lupit

U Americi i Kanadi su poskupili za 10$ još prošlu jesen, kod nas se nije ništa mijenjalo.

Sada je i kod nas poskupilo za 10€.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.7.2017 21:23 (Bitanga).
15 godina
PlayStation 4

Za vas koji koristite američki account kao i ja, trenutno imate na ovoj stranici promociju gdje bon od 10 dolara platite 7. Inače, tu skoro svaki mjesec bude ista akcija pa pratite malo. Ja sam kupovao već par puta i uredno prihvaća naše Visa kartice i dobijete kod iste sekunde. Može se kupiti samo jedan bon za vrijeme akcije.

LINK

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.7.2017 21:25 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Da, ali PS Now nije dostupan u svim državama gdje je dostupan PS+. Naravno, to uključuje i Hrvatistan. To bi im bila olakotna okolnost, ali samo ako imaju namjeru PS Now omogućiti u svim državama u kojima se može aktivirati PS+.

13 godina
PlayStation 4

Ne znam je li bilo već negdje, nisam primijetio, ali na Sancta Domenici može se iskoristiti kôd RBA-GAMING15 za 15% popusta na gaming pribor i igre. Dakle, ne za konzole, nego samo pribor i igre (slušalice, kontroleri, kamere, dodatno jamstvo itd.).

Moj PC  
5 0 hvala 5
15 godina
movie kaže...

Zašto ne? Imam previše godina i premalo vremena da bih se frustrirao igrom. Zašto ne bih napravio quick save na nekoj za mene teškoj poziciji kako je ne bih morao ponovno prolaziti i frustrirati se? Onaj tko voli mazohizam ne mora napraviti quick save niti ga koristiti ali u današnje vrijeme mora biti ponuđen svima kao izbor. 

Ne mora. To je odluka developera i izdavača, a kupac bira hoće li kupiti ili ne.

PSN - darklydexter
10 godina
neaktivan
4mal kaže...

ako bi tako bilo potpisujem, za 10 funti više da igram ps3 naslove

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
15 godina
PlayStation 4

Pozz ljudi evo postao sam vlasnik playstation 4 slim konzole namjeravan kupiti par igara pa jeli moze neka preporuka od vas??

E i da Uncharted 4 je vec kupljen ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crosshair kaže...

Pozz ljudi evo postao sam vlasnik playstation 4 slim konzole namjeravan kupiti par igara pa jeli moze neka preporuka od vas??

E i da Uncharted 4 je vec kupljen ;)

preporuka što da kupiš?

isto kao da ja tebe pitam da mi preporučiš što da jedem.....

sve ovisi o žanrovima koje prefiraš i koliko imaš godina....

15 godina

Iman 28g,kupio san The Order 1886 ali mi se bas i ne svida :(

Mislin uzeti Crash-a ali kazu da je tezak i da kontrole malo zezaju pa san htio ovdje da pitan jeli to bas tako ili ipak ne?

10 godina
crosshair kaže...

Iman 28g,kupio san The Order 1886 ali mi se bas i ne svida :(

Mislin uzeti Crash-a ali kazu da je tezak i da kontrole malo zezaju pa san htio ovdje da pitan jeli to bas tako ili ipak ne?

Kak je popularno reci... Crash is just like Dark souls only harder

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
17 godina
PlayStation 4

uzmi crasha iako je tezak jer je fora ako volis platforme a uz nega bi ti preporucio i racheta-a zadnjeg 

crash je vise BB nego DS ali tezak je ubi Boze , jebiga razmazilo nas zadnjih 20-ak god, pa zaboravili kak se zaprav igra 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 13:50 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Pa meni Crash i nije bio pretežak, jedino prva igra ima nekih težih levela ali Crash 2 i 3 su dosta lagani.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Aha a dobro fala lipa na savjetu onda cu ga i uzeti.I da pitam jos nesto jeli vi preferirate kupovinu digitalnih igara priko ps storea ili na blu ray-u??

Mislin sta je bolje?

10 godina
crosshair kaže...

Aha a dobro fala lipa na savjetu onda cu ga i uzeti.I da pitam jos nesto jeli vi preferirate kupovinu digitalnih igara priko ps storea ili na blu ray-u??

Mislin sta je bolje?

Bluray mozes prodat i ako imas spor internet ne moras skidat igru (osim patcheva) dok po digitalnu igru ne moras ic osobno ili ne moras cekat da ti stigne i ne moras dirat konzolu da bi promjenio igru

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
17 godina
PlayStation 4

Ovisi ako mislis prodat poslje onda box ili ako si kolekcionar 

a za psn uz ovih 1tb ce ti posto su igre 40+gb vecina , barem ove AAA naslovi 

pikni si ako nemas externi usb 3.0 HDD nek se nadje 

eto dobro nam dosao u klub i uzivaj 

i umi PS+ dok je jeftin ako ga nisi jer od 1.9 je veca cijena 

a sad je 365kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dobro sto se tice interneta i nije bas spor iman vdsl2 na 35mbit tako da mi nije problem skinuti igru a sto se tice ps plus trenutno ga iman na misec dana al naravno da cu uzeti do 1.9 na godinu dana dok je jos ista cijena.A sto se tice samih igara i ne mislin prodavati,mislin dobro je imat box izdanje možes posuditi prijatelju il slicno.Znaci sada se moze staviti neki hard disk na usb 3.0 i na njega stavljati igre nisam to znao to je ekstra ;)

17 godina
PlayStation 4

a mozes i sahrerat ps+ kao i igre sa nekim 

da od firma 4.50 se to moze 

tj mogao si prije ali ga koristit kao storage , dakle nisi mogao pokretat igre sa nj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 14:07 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Odlicno,a koji format treba biti fat32 ili ntfs da bi se moglo stavljati igre na eksterni hard disk?

15 godina

Glupo pitanje jer fat32 ne moze vece dadoteke od 3.5gb ako se dobro sican soory 

15 godina
PlayStation 4

Tko zeli neka me doda na ps moj nick je maza1609 vidimo se drustvo lp i fala na pomoci ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

uzmi crasha iako je tezak jer je fora ako volis platforme a uz nega bi ti preporucio i racheta-a zadnjeg 

crash je vise BB nego DS ali tezak je ubi Boze , jebiga razmazilo nas zadnjih 20-ak god, pa zaboravili kak se zaprav igra 

Ma problem sa starim igrama (tu sad ne mislim na Crasha, nego općenito) je što su bile dizajnirane za arkadne mašine, tako da gineš često, i ubacuješ čim više novčića kako bi netko zaradio lovicu. Atari je napravio revoluciju na tom području sa svojim arkadnim mašinama i igrama. Tada nisi kupovao igru nego si plaćao za njezino igranje, klasična navlakuša. Također, ako je igra bila nemoguća za odigrati ju do kraja, onda nikad nisi morao dodavati novi content u njih (što je tada bilo i gotovo nemoguće za napraviti bez da ručno preradiš hrpu mašina). A tu je bilo i hardversko ograničenje, igre su bile 8bitne s vrlo malo memorije.

To je sve bilo prije pojave kućnih mikroračunala u zlatno doba arkadnih igara (1971 - 1979). S pojavom kućnih mikroračunala (Atari, Apple, VIC (pa C64) i Spectrum) su takve igre prerađene za njih.

Današnje igre su drukčije dizajnirane, usudio bih se reći puno bolje. Igra ne mora biti teška da bi bila dobra, i nikako ne smije biti frustrirajuća.

Naravno, svatko može napraviti igru po svom nahođenju, no onda se to i odražava na prodaju i recenzije. Crash Bandicoot ljudi kupuju samo radi nostalgije. Ja nisam nikad igrao prvu igru jer nisam nikad prije imao PS, pa me ovo uopće ne zanima i neću ni kupiti.

Ali zato sam radi nostalgije kupio masu igara na PCu, i većinom se razočarao. Ne može te ništa više vratiti u djetinjstvo, to je čista zabluda ;-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 15:14 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

bas sam cita neki dan u reeboto o hawardu washawi i njegovim pocecima u atariu 

pa oni su bacili tj zakopali u mexicu 700k kazetica od ataria 2600 lol ima i docu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 15:13 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

shit, otvorim us account, ne prihvaća paypal, niti amex.

totalni shit.

moram napraviti hr account.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

bas sam cita neki dan u reeboto o hawardu washawi i njegovim pocecima u atariu 

pa oni su bacili tj zakopali u mexicu 700k kazetica od ataria 2600 lol ima i docu.

Koga zanima preporučam knjigu "Commodore: A Company on the Edge".

https://www.amazon.com/Commodore-Company-Edge-Brian-Bagnall/dp/0973864966

Nisam nikad pročitao do kraja, ali je štivo full zanimljivo i odlično pokriva to doba početaka IT industrije, prvenstveno Commodore (i njihove japanske i EU ogranke), ali i Apple, Microsoft, Atari.

Nastala je iz hrpe intervja sa ljudima koji su u to doba bili glavni igrači na tom području, a bilo ih je vrlo vrlo malo.

17 godina
PlayStation 4

ne za us kupuj preko amazona pa si puni waleet  

a hr direkt preko ps-a 

Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice