PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.501.673
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

bravo uzivat ces do jeseni 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Imaju samo onaj zeleni kabel klasični... Ne razumijem se baš u to pa ako bi mi mogao pojasnit koji optički? Hvala!
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
JozoBozo121 kaže...
big_guy kaže...
Ekipa kako da povežem 2.1 zvučnike na tv da se čuje zvuk iz igre kad igram na ps4?Trebam neki posebni kabel ili?

Ako imaju optički ulaz onda probaj preko njega, to je najbolja opcija ili ako TV ima dedicirani out za zvučnike. Ali ja na tvome mjestu ne bih spajao nikako u onaj izlaz za slušalice na TV-u jer će ti to u kombinaciji sa zvučnicima brzo pregorjeti jer taj izlaz nije dizajniran za zvučnike.

Prvi put čujem za ovo.

Ja sam 5 godina imao spojene 2.1 zvučnike na izlaz za slušalice na starom tv-u i za sad 2 godine na novom. Još ništa nije pregorilo.

Drugi 2.1. zvučnici su mi na isti način spojeni na laptop (na izlaz predviđen za slušalice, kao što sam ih već skoro dva desetljeća spajao na desktop pc)

Ponekad, rijetko, spojim neke 2.1 zvučnike na mobitel ili tablet.... itd...

PSN - darklydexter
17 godina
Ezio kaže...
JozoBozo121 kaže...
big_guy kaže...
Ekipa kako da povežem 2.1 zvučnike na tv da se čuje zvuk iz igre kad igram na ps4?Trebam neki posebni kabel ili?

Ako imaju optički ulaz onda probaj preko njega, to je najbolja opcija ili ako TV ima dedicirani out za zvučnike. Ali ja na tvome mjestu ne bih spajao nikako u onaj izlaz za slušalice na TV-u jer će ti to u kombinaciji sa zvučnicima brzo pregorjeti jer taj izlaz nije dizajniran za zvučnike.

Prvi put čujem za ovo.

Ja sam 5 godina imao spojene 2.1 zvučnike na izlaz za slušalice na starom tv-u i za sad 2 godine na novom. Još ništa nije pregorilo.

Drugi 2.1. zvučnici su mi na isti način spojeni na laptop (na izlaz predviđen za slušalice, kao što sam ih već skoro dva desetljeća spajao na desktop pc)

Ponekad, rijetko, spojim neke 2.1 zvučnike na mobitel ili tablet.... itd...

Ma da, nema tu šta pregorjeti. Zvučnici imaju posebno napajanje i pojačalo signala. Ne znam da su ikad ikome zvučnici skurili audio izlaz.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
16 godina
neaktivan
Probao sam ja tako spojiti već prije ali nikakvog zvuka nisam imao, ni kad sam tv gledao....
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Probao sam ja tako spojiti već prije ali nikakvog zvuka nisam imao, ni kad sam tv gledao....

Mozda trebas sta prebaciti u postavkama TV-a.

A imas i USB sound card cca 100kn kod nas, koji ukopcas u PS4, pa na njega mozes probati spojiti zvucnike.

Q-Tip kaže...
madafaka85 kaže...

Pitanjce, jeli netko od vas probao Destiny 2 betu i da mu je sve sljakalo. Meni izbacuje error code moose jer sam na Amisu i imam sugavi technicolor tg788vn v2 ruter. Znaci zanima me, ako vam je radila ok kod kojeg ste ISP da se znam prebacit ( t-com, bnet itd.) Drugo moze neki savjet  da si uzmem neki bolji ruter sa kojim necu imati takvih problema, ako ga stavim u bridge...

... Ne znam kakvi se tu problemi spominju s Bnetom i PS4 multiplayem, ja ih uglavnom nisam imao... 

Jedan od primjera.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.7.2017 8:06 (Chaky).
15 godina
PlayStation 4

Presao life is strange i until dawn. Format igre koji neki vole neki ne, osobno meni dojam o takvim igrama najvise ostavlja prica a ne gameplay kojeg skoro pa ni nema u ovakvim izvedbama. 

Life is strange preporucam, 1. epizoda je dosta dosadna ali mora se nekako pocet, kraj je srednja zalost a sve izmedju je odlicno.

Until dawn glorous  20 fps gameplay interesantna prica ali nista posebno za jednom prec i uninstall. Definitnivno nista niste propustili ako je ne odigrate.  

MadeInCroatia
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Kakav je to model Cuh2016A??

Jel to stariji ili noviji model slima?

Već sam izgubljen u svemu tome. Vidim da ima i chasis C i chasis D.

Taj 2016a mogu dobit jos jeftinije pa me zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

to je nova ver 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Uglavnom nasao sam za 1500kn novu zapakiranu, pretpostavljam da se isplati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

naravno da je..jos je 100kn manje nego u duckasima, barem ovaj tj.. jer je akcija u svim IT trgovinama...kupi

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.7.2017 10:59 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kako je frustrirajuce skidati igru na sporom internetu,jos gta ne dozvoljava igranje dok se download ne zavrsi koliko sam skuzio jer kad udem pise installing i tako stoji satima

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

koja ti je brzina up/dl inace ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

naravno da je..jos je 100kn manje nego u duckasima, barem ovaj tj.. jer je akcija u svim IT trgovinama...kupi

200kn je jeftinije. Dal bi se trebao zamarati sa samo 500gb ili je to dovoljno za prosjecnog korisnika? Ipak mi je pc main, ovo bi koristio za eksluzive.

17 godina
PlayStation 4

cist dosta

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako ti bude premalo, kupis eksterni disk.

13 godina
Carnet internet by iskon
1.7 mb/s kaze ps4
13 godina
PlayStation 4

Kakva je slika ps4 (ovaj akcijski za 1699kn) na 4k tv.u?

Pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Bolja nego na fhd-u jer upscalira sa 1080p na 4k i uz to imas HDR 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.7.2017 12:08 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
Q-Tip kaže...

Sad, što se same igre tiče, nakon dva sata sam obrisao betu, ne planiram kupiti igru. To nije Destiny 2, to je Destiny DLC. Sve potpuno isto, user interface isti, gameplay isti, samo malo više particle detalja u grafici i to je to. Tko je volio prvi Destiny vjerojatno će i ovo igrati do besvijesti, meni je i prvi bio neopisivo dosadan i jednoličan. Svaka misija isto, udaraj po valovima neprijatelja dok ne dođe jedan sa žutim health barom koji je spužva za metke. 

Ja isto ne kužim hype oko te igre. Prilično monotono i jednolično. Nema nimalo izazova, taktiziranja, samo pucanje pa tko prvi umre. Možda igra postane interesantna kada se zagrebe ispod površine, ali nema novaca ni vremena eksperimentirati.

nixa2210 kaže...
Kupljen gta,horizon i hitman
Nadam se da nisam fulao odabirom ali nekako se radujem GTA najvise :D

GTA sam igrao cijelo prošlo ljeto. Do petice nisam bio GTA fan, ali me petica osvojila svakim svojim detaljem. HZD je vrh od igre, iako nisam ljubitelj open world igara, nakupio sam već 60 sati.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jedno za neke vjerojatno glupo pitanje...

Sta znaci kad negdje pise da stize novi IP naslov? Ja to protumacim kao da stize nova igra, nemam pojma sta tu IP oznacava

Hvala

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
12 godina

Intellectual Property.

Npr. Horizon Zero Dawn je novi Sony-ev IP, dok su Gears, Halo, Forza "stari" Microsoft IP-ovi. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
Shivi kaže...

Jedno za neke vjerojatno glupo pitanje...

Sta znaci kad negdje pise da stize novi IP naslov? Ja to protumacim kao da stize nova igra, nemam pojma sta tu IP oznacava

Hvala

New IP ilitiga new intellectual property. Po naški bi bilo novo intelektualno vlasništvo.

Ovo new ustvari označava da je to neki novi dosad ne viđen naslov. Znači ne nastavak neke igre. Konkretno Horizon Zero Dawn je bio new IP, Overwatch recimo, Days gone će biti new IP, Detroit Become Human također.

Last of Us je bio new IP kad je izašao, ali Last of Us 2 više nije new IP. Skroz jednostavno.

Poanta svega je da želimo sve više novih IP-eva tj. novih ideja, novih likova, priča, svjetova... umjesto novih identičnog nastavka COD-a, Ass Creeda ili koje god reciklaže hoćeš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pretpostavljao sam da je tako nesto, ali nisam bio siguran... Ne znam samo gdje izvlace te svakojake izraze, zar nije dovoljno reci stize nam nova igra, novi naslov ako je igra nova, ili stize nam nastavak CoD-a? Valjda to vise nije fora...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

da kao i da je neka igra AAA 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kupim igru za 200 kn,(GTA5)digital dakle
Skida se dan i noc,skine se i onda fino install prozor uvodni 4 sata stoji na 1%
A danas bas slobodan dan i nadao se igranju 😑

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Da otvaram US ili HR account? Čisto radi cijene igara i nekakvih restrikcija...

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...
Kupim igru za 200 kn,(GTA5)digital dakle
Skida se dan i noc,skine se i onda fino install prozor uvodni 4 sata stoji na 1%
A danas bas slobodan dan i nadao se igranju 😑

GTA 5 ima preko 50GB za skinuti, a nažalost su napravili to jako glupo, igra nakon onog početnog skidanja mora biti upaljena i PS skupa s njom da bi se skidala. I to ima još dosta za skinuti.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
10 godina

Otvori oba dva.....evo upravo kupio Ufc 2 na us storu 9.99USD....EA SPORTS sale...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice