PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.492.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
IvanDado kaže...

https://www.sancta-domenica.hr/nacon-revolution-controller-ps4.aspx

Neko posjeduje ovaj kontroler? Kakvi su dojmovi?

Ja ne, ali sam čitao na dosta mjesta da ljudi imaju problema s desnom gljivom, kao nije baš precizna, dok neki nemaju ovaj problem.

(https://www.reddit.com/r/PS4/comments/5m5bvq/nacon_owners_right_analog_stick_lags/)

Po meni bolje uzet Xbox One Elite kontroler pa ga moš koristit i na kompu i na plejci uz brook gaming konverter

17 godina
AngryBird kaže...

Po meni bolje uzet Xbox One Elite kontroler pa ga moš koristit i na kompu i na plejci uz brook gaming konverter

A PS4 gamepad ne možeš koristiti na PC? Uvijek rađe imam original gamepad od konzole nego putem kojekakvih jeftinih adaptera gamepad s  druge konzole. 

13 godina
neaktivan
movie kaže...
AngryBird kaže...

A PS4 gamepad ne možeš koristiti na PC? Uvijek rađe imam original gamepad od konzole nego putem kojekakvih jeftinih adaptera gamepad s  druge konzole. 

Nisam reko da ne možeš, al meni je osobno xboxov kontroler najbolji

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ps4 slim 500GB na ekupi 1700kn nov, zapakiran (+300kn za dodatnih 2god jamstva). Je li netko uzimao od tamo i je li pouzdano ? 

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Kupio sam danas ovaj model TV-a : KD-55XE8096

Oni koji imaju Sony televizore, trebam li nešto posebno riktati s obzirom da cu ga povezivati s ps4  pro ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.7.2017 16:57 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Flue kaže...

Ps4 slim 500GB na ekupi 1700kn nov, zapakiran (+300kn za dodatnih 2god jamstva). Je li netko uzimao od tamo i je li pouzdano ? 

Iz mog iskustva da. Kupovao barem 10-ak puta u zadnjih par godina. 

toxic kaže...

Oni koji imaju Sony televizore, trebam li nešto posebno riktati s obzirom da cu ga povezivati s ps4  pro ?

Ne bih rekao da treba puno komplicirati, barem ja nisam. Plejka bi trebala skužiti da imaš HDR support i 4K TV. 

A što se tiče samog igranja, kod igara koje su locked na 30 FPS si uključi Motion Flow tj. interpolaciju pokreta pa dobiješ dojam da igra radi u više frejmova. Isplati se malo poigrati s tim, ako ti 30 FPS-a kvari ugođaj.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
toxic kaže...

Upali enhanced HDMI, koristi kabel koji si dobio sa Pro i spoji na HDMI port 2 ili 3, jer podržavaju 4K@60 Hz.

Za 60 fps doživljaj stavi Motionflow opciju na max.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.7.2017 18:29 (DeniZg).
13 godina
Kupiti novi s ekupi za 1700 kn ili rabljeni star godinu i garancijom par mjeseci i 3 igre?

0 0 hvala 0
12 godina
nixa2210 kaže...
Kupiti novi s ekupi za 1700 kn ili rabljeni star godinu i garancijom par mjeseci i 3 igre?

Sad ovisi koje igre tamo dobijas , ali ipak bi isao na nov uredaj ipak je tome godina dana i onda jos nije slim.

13 godina
Da istina,valjda je to pouzdana kupnja preko e-kupi,ali ako je dosao mob preko aliexpressa onda ce doc i ovo haha

Moze top 3 preporuke igara? :)
13 godina
neaktivan

1. The Last of Us Remastered

2. Horizon Zero Dawn

3. Bloodborne

otprilike je tak po meni, ali ima i drugih odličnih ekskluziva, TLOU nije PS4 ekskluziva jer je igra izašla prvo za PS3, ali je obavezna lektira :)

11 godina

JEl moguće imati hrvatske znakove na titlovima? Mislim dok se pušta film ili serije preko Media playera :/

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
neaktivan
MasterG kaže...

JEl moguće imati hrvatske znakove na titlovima? Mislim dok se pušta film ili serije preko Media playera :/

Normalno da može, trebaju ti titlovi bit u Windows 1250 charset-u

11 godina
neaktivan

otvori titlove preko notepada, save as pa encoding stavi na utf-8

17 godina
PlayStation 4

Jel bi netko bio voljan posuditi Hirizon zero dawn za ps4? Odužim se prvom prilikom.

Trenutne sve igre su mi digitalne a nisam siguran da se isplati dati sada za igru koja nema mp neke novce.

Naravno ako imate povoljnu ponudu mogu je i kupiti.

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
toxic kaže...

Jel bi netko bio voljan posuditi Hirizon zero dawn za ps4? Odužim se prvom prilikom.

Trenutne sve igre su mi digitalne a nisam siguran da se isplati dati sada za igru koja nema mp neke novce.

Naravno ako imate povoljnu ponudu mogu je i kupiti.

Hvala unaprijed.

Mogu ti ja posudit, posto san tek na 12% cca. Posalji mi u inbox podatke.

14 godina
PlayStation 4

Odradio za vikend prvo rastavljanje PS4 nakon 3 godine , znaci ocistio sve i promjenio pastu na CPU/GPU (Arctic MX-2) i sad mališa diše osjetno bolje 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

svaka cas na ovom potezuz , ja se nebi usudio ....jel bilo tesko 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
4mal kaže...

svaka cas na ovom potezuz , ja se nebi usudio ....jel bilo tesko 

Pa mogu ti rec da nije, vise me je bila frka da ne zeznem nes, tj. potrgam neku zicicu il kabel i onda sam u problemima 

onu zicu kaj spaja PSU sa MBO nikako izvadit van, tu sam se bome preznojio, na 2-3 tutorijala ljudi ju izvade samo tak, ja sam sa svojom muku mucio...  

al ono pratio sam jedan YT video i lijepo polako step by step, brijem da je cjelokupna operacija sat vremena trajala 

sad da ga idem ponovo otvarat, nebi mi trebao tutorial i naravno operacija bi trajala puno krace jer u tih sat vremena sam valjda napamet zapamtio di se kaj nalazi 

kolko inace servisi uzimaju za ciscenje konzole?, dok sam prije nes citao o tome bilo je cca 150kn u onom Goblinu, neznam jel tak i sad?

10 godina
Spike1983 kaže...

Odradio za vikend prvo rastavljanje PS4 nakon 3 godine , znaci ocistio sve i promjenio pastu na CPU/GPU (Arctic MX-2) i sad mališa diše osjetno bolje 

Jel bilo puno prasine na hladnjaku ? Ja sam svojeg otvorio isto nakon duzeg vremena i iznenadio sam se da prasine gotovo da i nije bilo.

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
14 godina
Santana kaže...
Spike1983 kaže...

Jel bilo puno prasine na hladnjaku ? Ja sam svojeg otvorio isto nakon duzeg vremena i iznenadio sam se da prasine gotovo da i nije bilo.

nije, ful malo, bas se i ja iznenadio...

dok u ventilatoru je bilo dosta, cak i vise nego sto sam mislio da ce bit 

12 godina
PlayStation 4

Ovak imam PS4 od prvog dana kad je dosao u HR i jos sljaka. ima samo 500gb i to me ubije neko vrijeme i razmisljao sam o eksternalnom HDD-u. Sad sam se napokon 100% odlucio na to jer stalno moram brisat igre itd.

Mislim naruciti ovo:  http://www.ebay.com/itm/2TB-Data-Bank-Video-Gaming-LED-External-Hard-Disk-Case-for-PS4-Playstation-4-/112351321481?hash=item1a28a91d89:g:XeQAAOSwB-1Y2ynk

podrzava HDD od 3,5 do 2TB. Kaj mislite jel to dobro ili ima nesto bolje/jeftinije? gdje ZG-u kupiti najpovoljnije HDD od 2TB totalno sam izvan kupovanja PC komponenti od kad ima PS4.

EDIT: ili ako ima neki bundle hard+case ili tako nesto.  ako netko ima iskustva sa tim bio bi zahvalan da pomogne.

PSN:Tomislav025
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2017 11:49 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kad je vec rijec o prasini... Kako vi propuhujete svoje konzole? Da li ju rastavljate pa propusete sa kompresorom ili samo propusete po utorima?

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Ako netko zna objasniti kako onda "genijalci" s njuskala stavljaju cijenu i ponudu tipa : "vrhunska prilika ps4 fat star 2 godine,nemam racun niti garanciju+gta 5 samo 2200 kn"

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

haha misle da se moze ps-om majnovat a i to je njuska 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
Hexfire kaže...
lobotomac90 kaže...

Ekipa jel pegla netko Crasha? Ne znam jel mi se čini ili je igra teška za pop*zdit, igram ga već tjedan dana i tek sam na 30% prvog dijela, užas! Igrao ga na sony jedinici i ne sjećam se da je toliko teška bila ili sam imao bolje reflekse i čelične živce...

Pa koliko čitam, igra je totalno zastarjela u nekim stvarima i nepotrebno je teška za današnje pojmove. Uglavnom je za one koje će nostalgija gurati da progutaju neke debilne dizajnerske odluke, ali teško da će ovo privući nove fanove.

Upravo moje misljenje, iako se prema vijestima igra prodaje toliko dobro da je nestasica fizickih kopija igara. Da je to neki novi IP s ovakvim dizajnom uopce ga ne bi tangirao. 

lobotomac90 

Imao si bolje reflekse i celicne zivce i da teza je 

Hexfire 

Dam se kladiti da je 90% otislo na nostalgicnu kupovinu 

Preorder je napravljen prakticki kad su najavili (kao i Wipeout) 

Bitanga kaže...

Ja kupio Logitech G29 neki dan, da se pohvalim...

Mrzim te!  

omomomomoomm 

U to bi trebao ici bez greske bilo koji 3,5" SATA disk.

Osobno sam uzeo 2,5" + case, sve polovno i radi bez greske.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina

Odlicna prilika tko misli uzimat ps4 konzolu do kraja mjeseca.

14 godina

Stavio ja prije koju stranicu, ali nitko ne ferma pol posto :D

Baš me zanima što nosi 5.0 :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice