U BiH na rate daju samo neke trgovine koje imaju prenapumpanu cijenu, prodaju po 400 eura ps4 500gb na rate sto je previse u odnosu na 260 eura koliko cu dati u kesu kod drugog prodavaca. No kako god,izgleda da je odluka pala da ponovo kupim ps4, iako sam svjestan da necu moci igrati sve igre koje volim, pogotovo sto za par mjeseci izlaze svi naslovi koje strasno volim, fifa, nba i ufc3 cija ce kupovima me kostati kao pola cijele konzole. PS4 je ulaganje u buducnost, a za ps3 me najvise strah pokvarit ce se, ko zna sta je bivsi vlasnik radio s njega.
Samo me zanima na koji nacin se vi snalazite sa kupovinom igara, gdje su najjeftinije, neko spominje amazon i ebay ali ja ne vidim da je to nesto znacajno jeftinije, bar sto se tice ovih novijih igrica. Ili nisam dobro upratio.
Oprosti, PS4 na rate za 400 eura ne možeš dobiti u Hrvatskoj a u kešu za 260 eura još manje. Pa to je oko 2000 kn? Koji dućan prodaje PS4 za tu cijenu?
520KM ili oko 260 eura kod nas nov ps4 500gb plus jedna igra. Zasto je kod vas toliko skuplje ne znam. Razni prodavaci na piku pogledaj