PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.492.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4

Najprije odigraj Batman: Return to Arkham koji se sastoji od remasterirane prve dvije igre Batman: Arkham Asylum i Batman: Arkham City, a nakon toga Batman: Arkham Knight koji je bas za PS4.

9 godina
neaktivan
Zaboravio si najprije treba odigrat Batman Arkham Origins.
14 godina
Dann3R kaže...

Definitivno NE. Tu igru nije radio Rocksteady nego je to bezvezni cashgrab od strane Warner Brothersa.  

Radi se kako su ti i rekli, Arkham Asylum pa Arkham City i onda Arkham Knight. I to je to. Smeće od Originsa zaboravi. Ko nastavke Matrixa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
Dann3R kaže...

Definitivno NE. Tu igru nije radio Rocksteady nego je to bezvezni cashgrab od strane Warner Brothersa.  

Radi se kako su ti i rekli, Arkham Asylum pa Arkham City i onda Arkham Knight. I to je to. Smeće od Originsa zaboravi. Ko nastavke Matrixa.

Origins je cist ok, ali naravno uopce nije nuzan za odigrati.

MadeInCroatia
14 godina
Ghost777 kaže...

Origins je cist ok, ali naravno uopce nije nuzan za odigrati.

Origins je onaj tip igre koja se baš s guštom treba piratizirati, ako ti je baš bitno da ju odigraš. Nakon 2 igre od kojih je svaka komotno mogla biti igra godine onda kad su izašle, biseri iz WD-a odluče da je pametno dati igru u ruke nekom lijevom studiju da naprave brzi cashgrab dok Rocksteady radi pravi nastavak. Doslovno ništa u toj igri nije bilo na razini koju je taj serijal prethodnicima zaslužio jer čak nisu bili sposobni ni iskopirati igru kako spada.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

je li može ds4 raditi na w10 ali da je bez kabla uštekan da igram preko wirelessa?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hanteed kaže...

je li može ds4 raditi na w10 ali da je bez kabla uštekan da igram preko wirelessa?

Bez problema, imaš tutoriale, treba ti ili službeni bluetooth adapter od Sony-a ili neki random bluetooth adapter, i onda koristiš program DS4Windows ili neki drugi.

15 godina
hanteed kaže...

Ja sam isprobao i nije htjelo koliko se sjećam windowsi nisu htjeli spojiti  bežično kontroler, ali nisam se nešto trudio da uspije. Preko žice sve radi odlično.

Nemam Sony bluetooth nego neki Trust. Ali mislim da bi trebalo raditi ako se čovjek potrudi.

17 godina
hummer0 kaže...
hanteed kaže...

Ja sam isprobao i nije htjelo koliko se sjećam windowsi nisu htjeli spojiti  bežično kontroler, ali nisam se nešto trudio da uspije. Preko žice sve radi odlično.

Nemam Sony bluetooth nego neki Trust. Ali mislim da bi trebalo raditi ako se čovjek potrudi.

Radi bez problema, običan BT adapter + DS4Windows ili Steam, ili Sonyev adapter ako želiš koristiti PS4 Remote Play bežično.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

ja sam mislio bez adaptera moze li, a doduše nisu adapteri skupi kad prodje malo vremena uzet cu

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam nekoliko pitanja, molim da neko pomogne. U velikoj sam dilemi izmedju ps3 i ps4.

1.Je li bas toliko velika razlika izmedju ps3 i ps4, kad gledam igre na yt nekako u grafici veci broj igara i nije drasticno razlicito.

2.Sta su ustvari najvece prednosti ps4?

3.Isto me zanima za ovaj ps plus pretplatu, na ps4 dobijas igre na osnovu toga svaki mjesec besplatno, a da li se na ps3 dobijaju te besplatne igre, i da li ps3 uopste ima ps plus?

Sta je sa ovim snizenjima na ps storu, zna li se u kojem periodu su najveca snizenja, moze li se neka jaca igra ikad kupiti za 50% nize

0 3 hvala 0
14 godina
Bonjasky93 kaže...

Imam nekoliko pitanja, molim da neko pomogne. U velikoj sam dilemi izmedju ps3 i ps4.

1.Je li bas toliko velika razlika izmedju ps3 i ps4, kad gledam igre na yt nekako u grafici veci broj igara i nije drasticno razlicito.

3.Isto me zanima za ovaj ps plus pretplatu, na ps4 dobijas igre na osnovu toga svaki mjesec besplatno, a da li se na ps3 dobijaju te besplatne igre, i da li ps3 uopste ima ps plus?

Sta je sa ovim snizenjima na ps storu, zna li se u kojem periodu su najveca snizenja, moze li se neka jaca igra ikad kupiti za 50% nize

Iskreno, uopće ne vidim kako to može biti dilema kad je PS4 bolji u svemu.

Kao prvo, youtube ti toliko kompresira sadržaj da je on nula za bilo kakve usporedbe koje se tiču grafike. Ali razlike naravno da ima kad je PS4 mnogostruko jača konzola.

Drugo, čak i da ti je grafika sasvim sporedna, neke novije igre uopće nemaš na PS3, a neke dolaze na neki način okrlještene u odnosu na verziju za PS4. A s druge strane dosta igara s PS3 imaš u verziji za PS4. Također, gamepad od PS4 je daleko kvalitetiniji komad hardvera od PS3 verzije.

Treće, trojka isto ima PS+, ali mislim da ne dobiješ ove igre koje su hit mjeseca, nego su samo za vlasnike PS4. Konkretno, upravo aktualni Until Dawn koji je jedna od boljih igara koju je Sony davao "besplatno", uopće nema PS3 verziju.

Česta su sniženja na PS storeu. U pravilu su za božićne blagdane najveća sniženja, ali ne znači uvijek da će igra u tom razdoblju biti jeftinija nego na nekoj rasprodaji od par mjeseci prije.

Može se uloviti stvari na 50%, ali osim ako je igra podbacila s prodajom, treba ipak čekati par mjeseci nakon izlaska da toliko padne. Za sve te "jače" igre je u pravilu pametnije da ih kupiš sa nekog stranog dućana čim izađu, odigraš i onda prodaš na njuškalu

pa iste pare ili uz minimalni gubitak. Također, ako imaš PS+ aktiviran, na neke popuste dobiješ još dodatni popust.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.7.2017 15:58 (Hexfire).
10 godina
neaktivan
Bonjasky93 kaže...

U ime Oca i Sina i Duha Svetoga, nisam mislio da ću ovo negdje vidjet.  

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Ma igra nije uopce bezvezns.igrao sam je više nego Rocksteadyove Batmane.
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Iskreno, uopće ne vidim kako to može biti dilema kad je PS4 bolji u svemu.

Kao prvo, youtube ti toliko kompresira sadržaj da je on nula za bilo kakve usporedbe koje se tiču grafike. Ali razlike naravno da ima kad je PS4 mnogostruko jača konzola.

Drugo, čak i da ti je grafika sasvim sporedna, neke novije igre uopće nemaš na PS3, a neke dolaze na neki način okrlještene u odnosu na verziju za PS4. A s druge strane dosta igara s PS3 imaš u verziji za PS4. Također, gamepad od PS4 je daleko kvalitetiniji komad hardvera od PS3 verzije.

Treće, trojka isto ima PS+, ali mislim da ne dobiješ ove igre koje su hit mjeseca, nego su samo za vlasnike PS4. Konkretno, upravo aktualni Until Dawn koji je jedna od boljih igara koju je Sony davao "besplatno", uopće nema PS3 verziju.

Česta su sniženja na PS storeu. U pravilu su za božićne blagdane najveća sniženja, ali ne znači uvijek da će igra u tom razdoblju biti jeftinija nego na nekoj rasprodaji od par mjeseci prije.

Može se uloviti stvari na 50%, ali osim ako je igra podbacila s prodajom, treba ipak čekati par mjeseci nakon izlaska da toliko padne. Za sve te "jače" igre je u pravilu pametnije da ih kupiš sa nekog stranog dućana čim izađu, odigraš i onda prodaš na njuškalu

pa iste pare ili uz minimalni gubitak. Također, ako imaš PS+ aktiviran, na neke popuste dobiješ još dodatni popust.

Hvala na odgovoru. Iskreno i nije mi grafika toliko bitna, ps4 nema bas znatno bolju grafiku da bi mi to bilo presudno. Svjestan sam da je ps4 mnogo jaci, ranije sam imao i ps3 i ps4 koje sam prodao, naravno ja se nebi ni sekunde dvoumio da imam ogroman budzet na raspologanju. Ako bi uzimao ps4 novca imam za konzolu, pretplatu od godinu i jednu jacu igru, a upravo to je razlog gdje se prosjecan smrtnik pocne preispitivati sta da uzme. Znam ja dobro da je ps4 bolji, nego me kopka da li ima bas toliko prednosti da bi ga uzeo iako ce me izaci 70% skuplje. Igre su jako skupe, u BiH se sve jace ne prodaju ispod 50 eura, budu li na storu jeftinije na americkom akauntu? Moze li se gta5 ili ufc 2 kupiti za nekih 30-40 dolara?

Na proslom ps4 sam koristio sherovane igre koje sam kupovao 50-70% jeftinije i cujem da su nedavno sve te igre zakljucane i da ce i ubudcnosti tako biti, a taj nacin kupovine mi je bio idealan sa finansijske tacke gledista

17 godina
Bonjasky93 kaže...

Hvala na odgovoru. Iskreno i nije mi grafika toliko bitna, ps4 nema bas znatno bolju grafiku da bi mi to bilo presudno. Svjestan sam da je ps4 mnogo jaci, ranije sam imao i ps3 i ps4 koje sam prodao, naravno ja se nebi ni sekunde dvoumio da imam ogroman budzet na raspologanju. Ako bi uzimao ps4 novca imam za konzolu, pretplatu od godinu i jednu jacu igru, a upravo to je razlog gdje se prosjecan smrtnik pocne preispitivati sta da uzme. Znam ja dobro da je ps4 bolji, nego me kopka da li ima bas toliko prednosti da bi ga uzeo iako ce me izaci 70% skuplje. Igre su jako skupe, u BiH se sve jace ne prodaju ispod 50 eura, budu li na storu jeftinije na americkom akauntu? Moze li se gta5 ili ufc 2 kupiti za nekih 30-40 dolara?

Na proslom ps4 sam koristio sherovane igre koje sam kupovao 50-70% jeftinije i cujem da su nedavno sve te igre zakljucane i da ce i ubudcnosti tako biti, a taj nacin kupovine mi je bio idealan sa finansijske tacke gledista

Gle, ja sam s godinama očoravio ali još toliko vidim da bih skužio na kojoj je grafika vidno bolja. No mišljenje je kao i guzica, svatko ga ima. Stoga poštujem tvoje mišljenje iako se s njim ne mogu složiti. Što se petplate tiče, jedna pretplata vrijedi za sve sony konzole koje su na tržištu. Mjesećno dolaze besplatne igre i za PS3 i za vitu no koliko vidim sve manje. Plus pretplata ti u principu ne treba za PS3 jer je online igranje besplatno u odnosu na PS4. Većina novih naslova koji izlaze nisu isti na obje konzole. Recimo fifa radi na tri generacije starom engineu i nema nikakve veze s fifom na PS4. Takvih igri imaš još a svakim danom će ih biti sve više. Stoga očekuj pad novih naslova za PS3. Na storeu možeš kupiti igre i za manje od 10 eura kada su sniženja i kao plus pretplatnik ako ti nije mus da moraš sve igre igrati prvi dan po izlasku. Ja stvarno ne vidim zašto bi danas netko kupovao PS3? Zbog novca? Ja bih rađe šparao još neko virjeme ili kupio konzolu na kredu. Kod nas je možeš uzeti na karticu na 24 rate i to beskamatno. Jednostavno svi plusevi su na strani PS4.

14 godina
Ima finih popusta, a vidim svako toliko dodaju igre. Sa time da je ovo cijena bez ps plus popusta, znaći još jeftinije je.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

U BiH na rate daju samo neke trgovine koje imaju prenapumpanu cijenu, prodaju po 400 eura ps4 500gb na rate sto je previse u odnosu na 260 eura koliko cu dati u kesu kod drugog prodavaca. No kako god,izgleda da je odluka pala da ponovo kupim ps4, iako sam svjestan da necu moci igrati sve igre koje volim, pogotovo sto za par mjeseci izlaze svi naslovi koje strasno volim, fifa, nba i ufc3 cija ce kupovima me kostati kao pola cijele konzole. PS4 je ulaganje u buducnost, a za ps3 me najvise strah pokvarit ce se, ko zna sta je bivsi vlasnik radio s njega.

Samo me zanima na koji nacin se vi snalazite sa kupovinom igara, gdje su najjeftinije, neko spominje amazon i ebay ali ja ne vidim da je to nesto znacajno jeftinije, bar sto se tice ovih novijih igrica. Ili nisam dobro upratio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.7.2017 20:01 (Bonjasky93).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nove igre koje izađu nigdje nećeš naći jeftinije. Prva dva, možda tri mjeseca svi drže punu cijenu. Malo se strpi i nakon toga cijene postanu dosta niže.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
14 godina
Bonjasky93 kaže...

Samo me zanima na koji nacin se vi snalazite sa kupovinom igara, gdje su najjeftinije, neko spominje amazon i ebay ali ja ne vidim da je to nesto znacajno jeftinije, bar sto se tice ovih novijih igrica. Ili nisam dobro upratio.

Što se tiče digitale, kupovao sam isključivo na hrvatskom ps storeu kad je bila neka rasprodaja.

A fizičke igre kupujem preko oglasnika ili kupim nove čim izađu iz UK (thegamecollection.net, shopto.com, game.co.uk), odigram i prodam za otprilike iste pare opet putem oglasnika. Odigrao sam nekih 20-ak igara odkad sam kupio PS4 prije 7 mjeseci i u minusu sam nekih 100 eura trenutno. Prvenstveno jer Tekken 7 ne planiram prodavati dok ne kupim digitalnu verziju. Uglavnom, barem što se nas u Hrvatskoj tiče, gaming na konzoli je daleko jeftiniji nego to neki žele prikazati, dok god imaš volje potruditi se oko nekih stvari ili pričekati par mjeseci da odigraš neki naslov.

15 godina
Hexfire kaže...
Bonjasky93 kaže...

Što se tiče digitale, kupovao sam isključivo na hrvatskom ps storeu kad je bila neka rasprodaja.

A fizičke igre kupujem preko oglasnika ili kupim nove čim izađu iz UK (thegamecollection.net, shopto.com, game.co.uk), odigram i prodam za otprilike iste pare opet putem oglasnika. Odigrao sam nekih 20-ak igara odkad sam kupio PS4 prije 7 mjeseci i u minusu sam nekih 100 eura trenutno. Prvenstveno jer Tekken 7 ne planiram prodavati dok ne kupim digitalnu verziju. Uglavnom, barem što se nas u Hrvatskoj tiče, gaming na konzoli je daleko jeftiniji nego to neki žele prikazati, dok god imaš volje potruditi se oko nekih stvari ili pričekati par mjeseci da odigraš neki naslov.

Koliko ti je trebalo najvise dana da ti dodju igre iz uk, meni crash sa game co uk jos nije stigao...

EDIT: Dosao danas 

MadeInCroatia
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.7.2017 13:32 (Ghost777).
15 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
Hexfire kaže...
Bonjasky93 kaže...

Koliko ti je trebalo najvise dana da ti dodju igre iz uk, meni crash sa game co uk jos nije stigao...

Meni je Deus Ex sa base.com došao ravno za 3 tjedna . Sve ostale iz UK (a naručivam dosta) do 10 dana. Najbolja iskustva imam sa TGC. Nikad preko tjedan dana.

PSN ID : Eraserhead_981
10 godina
PlayStation 4

Dakle, danas sam jedva dodao card na account. MasterCard nikako nije htio prihvatiti (invalid card) pa sam nekako uspjeo s PBZ VISA. No tek sad problemi počinju. Hoću kupiti neku igru ili prebaciti novac u wallet i stalno javlja grešku da možda transakcija nije prošla. Prvo je problem bio 3Dsecurity, što sam rješio. Pa mi je sad PSN uzeo 0,84kn s računa kao rezervaciju pos plaćanja. WTF??

I što sad da radim? Čekam? Idem u banku?

0 0 hvala 0
14 godina
Ghost777 kaže...

Tjedan dana onako po sjećanju, mislim da nije bilo nikad više. Ali naručivao sam samo par puta dosad.

17 godina
aleng3 kaže...

Dakle, danas sam jedva dodao card na account. MasterCard nikako nije htio prihvatiti (invalid card) pa sam nekako uspjeo s PBZ VISA. No tek sad problemi počinju. Hoću kupiti neku igru ili prebaciti novac u wallet i stalno javlja grešku da možda transakcija nije prošla. Prvo je problem bio 3Dsecurity, što sam rješio. Pa mi je sad PSN uzeo 0,84kn s računa kao rezervaciju pos plaćanja. WTF??

I što sad da radim? Čekam? Idem u banku?

Ljudi, kupujte s playke, ne sa web storea. Web store je smeće i samo ćete se napatiti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
14 godina
aleng3 poslao sam ti pp i detaljno objasnio ustvari kako je meni kolega jooza objasnio:) Stvarno nije komplicirano.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bonjasky93 kaže...

U BiH na rate daju samo neke trgovine koje imaju prenapumpanu cijenu, prodaju po 400 eura ps4 500gb na rate sto je previse u odnosu na 260 eura koliko cu dati u kesu kod drugog prodavaca. No kako god,izgleda da je odluka pala da ponovo kupim ps4, iako sam svjestan da necu moci igrati sve igre koje volim, pogotovo sto za par mjeseci izlaze svi naslovi koje strasno volim, fifa, nba i ufc3 cija ce kupovima me kostati kao pola cijele konzole. PS4 je ulaganje u buducnost, a za ps3 me najvise strah pokvarit ce se, ko zna sta je bivsi vlasnik radio s njega.

Oprosti, PS4 na rate za 400 eura ne možeš dobiti u Hrvatskoj a u kešu za 260 eura još manje. Pa to je oko 2000 kn? Koji dućan prodaje PS4 za tu cijenu?

16 godina
movie kaže...

Oprosti, PS4 na rate za 400 eura ne možeš dobiti u Hrvatskoj a u kešu za 260 eura još manje. Pa to je oko 2000 kn? Koji dućan prodaje PS4 za tu cijenu?

Evo za 300€ za keš ili za 315€ na rate + sa igrom CoD: INFINITE WARFARE. Čist ok cijena.

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

znaci ocito ni u hrvatskoj nisu nista jeftinije igre nego kod nas. Inace nisam ljubitelj kupovine igara koje ne mogu igrati online, tako da imam jako suzen izbor igara a to su uglavnom one najskuplje, tako da ono sto kupim i zadrzavam za sebe. Nadam se da ce biti snizenja.

Samo jedno pitanje. Kad dobijem sad gta5 i s obzirom da sam sa starim accountom dok sam imao ps4 igrao i snimio dosta toga, hocu li moci gta 5 igrati i na tom acc gdje sam stao a i na novom americkom ispocetka, kojeg imam namjeru otvoriti? Radi se dakle o cd-u a ne digitalnoj igri.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice