Imam vec FIFU 17 od proslog PS4... Vidjet cu, neznam sta napraviti.. Imam i ponudu PS4 s 2 controllera za 2099.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ono kad ti frend donese sve ovo sa slike za 0€.
dojčland 😊
Dobar neki frend ako te časti s tim.
Ono kad ti frend donese sve ovo sa slike za 0€.
dojčland 😊
Dobar neki frend ako te časti s tim.
Ništa nije džabe. Nisi vidio kremicu na stolu?

Dobra,dobra 😊. On je sve odigrao pa mu netreba.

Danas sam snimio prvi video iz HDR igre na playki otkad imam HDR telku.
Fino razjebe boje taj game recording ako imaš HDR enejblan. Budu to valjda složili na PS5 (uz snimanje u fullHD i 60FPSa konačno).
Jel se i vama događa da tu i tamo konzola pišti 3 puta (beep beep beep) dok ulazi u Rest mode ? Imam Pro, to mi se dogodilo već neki 3-4. put ovaj mjesec, obično nakon što dulje radi.
Vjerojatno je to neki force close error
Na kojoj tezini prilazite SP igre? Osobno prilazin na hard, jer ritko kad igre priden 2 puta, a pozalin kad mi se igra svidi, a prelako je priden. Zanima me kako vi gledate na te stvari
Na kojoj tezini prilazite SP igre? Osobno prilazin na hard, jer ritko kad igre priden 2 puta, a pozalin kad mi se igra svidi, a prelako je priden. Zanima me kako vi gledate na te stvari
Ja uvijek igram na easy, ovisno o graduaciji. Zanima me samo uživanje u igranju, bez nerviranja. Ako gubim onda se nerviram, to mogu i u RLu :-)
Sviđa mi se npr u nekim igrama, doduše rijetkim što ti omogućavaju odabir težine on-the-fly. Npr Forza Horizon 3 to ima dobro riješeno, ali to je takav tip igre, gdje ti nudi da ti poveća težinu za jedan rank ako non stop pobjeđuješ i sl.
Ali opet, zašto ne bi htio pobjeđivati stalno?! :-)
Pogotovo me na playki nervira dok gubim, jer se dugo loada :-)
Ja uvijek igram na easy, ovisno o graduaciji. Zanima me samo uživanje u igranju, bez nerviranja. Ako gubim onda se nerviram, to mogu i u RLu :-)
Sviđa mi se npr u nekim igrama, doduše rijetkim što ti omogućavaju odabir težine on-the-fly. Npr Forza Horizon 3 to ima dobro riješeno, ali to je takav tip igre, gdje ti nudi da ti poveća težinu za jedan rank ako non stop pobjeđuješ i sl.
ahahah baš si me dobro nasmijao. Dobar sjedi 5.
Ja igram WOT na PC-u kad se želim nervirati i baš je gušt.
A svako voli pobjedivat, osobno volin da mi igra pruza neki otpor. Tipa kad san na pc igra black flag i sad nedavno Uncharted 4, ako nisan krivo skuzija mislin da o tezini ovisi kad ce te neprijatelji skuzit kad se pokazes. Tj.kad ce se oni zuti krug pritvorit u crveni, da krenu napadat. Malo mi ubije volju kad ubijes njih par drugome isprid nosa, a on ne reagira jer je igra na easy. :-)
A svako voli pobjedivat, osobno volin da mi igra pruza neki otpor. Tipa kad san na pc igra black flag i sad nedavno Uncharted 4, ako nisan krivo skuzija mislin da o tezini ovisi kad ce te neprijatelji skuzit kad se pokazes. Tj.kad ce se oni zuti krug pritvorit u crveni, da krenu napadat. Malo mi ubije volju kad ubijes njih par drugome isprid nosa, a on ne reagira jer je igra na easy. :-)
Ma ok mi je dok kao u Horizon:ZD dodgeaju tvoje napade i pametno se ponašaju, ne volim dok te ubije jednim udarcem ili vide kroz zidove ili te u utrkama autima prestignu sa duplo većom brzinom pred samim ciljem.
Zato i velim, ovisi o igri kako je implementiran difficulty. Rijetko koja to ima dobro napravljeno.
Ja skoro pa uvijek igram na normal, odnos težine i zabave je taman.
Ne volim kad je igra brutalno teška, a niti kad je pre lagana.
- Until Dawn, PS4
- Game of Thrones, PS4
- Tokyo Jungle, PS3
- Darkstalkers Resurrection, PS3
- Element4l, PS Vita
- Don’t Die, Mr. Robot, PS Vita (Cross Buy on PS4)
Bitanga je bio brži.
Nisam očekivao Until Dawn. Svaka čast Sony.
- Until Dawn, PS4
- Game of Thrones, PS4
- Tokyo Jungle, PS3
- Darkstalkers Resurrection, PS3
- Element4l, PS Vita
- Don’t Die, Mr. Robot, PS Vita (Cross Buy on PS4)
Bitanga je bio brži.
Nisam očekivao Until Dawn. Svaka čast Sony.
Al ti si se bolje potrudio :-)
Da, dobro su se isprsili ovaj mjesec. Još jedan dokaz da treba kupovati samo AAA naslove, ostali će doći kad tad "for free".
Kakav je Game of Thrones?

Game of Thrones imam već iz nekog Telltale paketa kad je bio na rasprodaji, ali Until Dawn je ugodno iznenađenje. Čak i ova treća, bonus igra, se čini zabavna za zajebanciju u društvu. Dobar mjesec.
Drugi najbolji ps+ line-up ove jare, sperishka
Zato i velim, ovisi o igri kako je implementiran difficulty. Rijetko koja to ima dobro napravljeno.
Da, slažem se. Iz istog razloga kao i ti, igram na normal.
Ako je mehanika borbe loša (npr.Witcher 3) ili pre-repetitivna (neke pucačine), onda znam igrati i na "easy".
Kad bi na većoj težini neprijatelji u igri imali nove mehanike, bolju umjetnu inteligenciju i sl., umjesto da te one-shottaju ili budu spužve za upijanje metaka, onda bih igrao na većim težinama.
The Last of Us i Evil Within na većim težinama daju manje metaka i resursa, što nije loše.
Mislim da Uncharted 4 na većim težinama od igrača traži više kretanja, akrobacija i sl., jer te neprijatelji brzo opkole i srede.
Zato i volim Souls igre. Nema mijenjanja težine i jesu teške, ali su mehanike i hitboxevi stvarno 10/10.
Generalno na najteze, trenutno Horizon na very hard, pa ako se bas zalomi dio koji ne mogu proci, spustim na hard. Al to osobno proizlazi iz psihe da sam actually platio igru (a nisam se igrao ), pa se vise pokusavam okupirati njome, nego ju proci kroz par dana na easy
I ugodno se veselim Until Dawnu, a i GOT sam mislio isprobati
Disclaimer ....bas to jogurt igre pa i full snizenja radilo se o aaa igrama se prema nnjima ajmo rec bahato i
sa manjom okupiranoscu ponasamo, igramo....
dok kad nes predordas ili kupis po full price
goni te psiha da igras satima...
p.s zato ja zeldu rokam kad stignem na NS a i ponesem na job
pa vozimo, igramo sihcu ,fast rmx slicno wipe out-u
cista zaje. pod pauzom
Disclaimer ....bas to jogurt igre
dok kad nes predordas ili kupis po full price
goni te psiha da igras satima...
Ma i jogurt igru igram što dulje, studentski džep je ovdje u pitanju
Baš sam htio pitati, a zaboravio sam, koliko vam se često događa onaj error(ne mogu se konkretno sjetiti što piše?) pa izbaci iz igrice? Pa je potrebno ponovno palit
Kakav je Game of Thrones?
Meni osobno je njihova najslabija igra koju sam dosad odigrao. (Walking Dead 1 i 2, Wolf i Borderlands dosad). Ima par odličnih trenutaka, ali u globalu mi nije sjelo igranje sa više likova. Je da je to "game of throneovski", ali ovo je igra od par sati i kad ti fokus non stop skače sa jedne hrpe likova na drugu em se teško povezati s njima, em sama priča koja i inače nije bog zna što dosta pati.
Možda sam malo pregrub, ali za razliku od njihovih prošlih igara ova nije ostala u mom sjećanju nakon prelaska.
Meni osobno je njihova najslabija igra koju sam dosad odigrao. (Walking Dead 1 i 2, Wolf i Borderlands dosad). Ima par odličnih trenutaka, ali u globalu mi nije sjelo igranje sa više likova. Je da je to "game of throneovski", ali ovo je igra od par sati i kad ti fokus non stop skače sa jedne hrpe likova na drugu em se teško povezati s njima, em sama priča koja i inače nije bog zna što dosta pati.
Možda sam malo pregrub, ali za razliku od njihovih prošlih igara ova nije ostala u mom sjećanju nakon prelaska.
Meni su osobno poceli padati i sa borderlands (makar ga nisam prosao jos, tako da necu suditi previše, ovu izjavu povrsno shvatite). Prošao sam nekoliko i stariji naslova, koji su mi ostali u lijepo sjecanju, primjerice, Sam and Max oba dijela, Tales from Monkey island...TWD i Wolf su mi odlicni bili
Kako bilo, vidjet cemo iduci mjesec
Opaaa until dawn, to bome nisam ocekivao al ono ni najmanje, bravo Sony
To ja isto radim nakon podužeg igranja, pustim da se sama zgasi nakon 20 minuta, u powersave postavkama ima ta opcija za namjestit.
To ja isto radim nakon podužeg igranja, pustim da se sama zgasi nakon 20 minuta, u powersave postavkama ima ta opcija za namjestit.
Čemu? Komponente su projektirane da rade na vrlo visokim temperaturama (ove koje se griju) i imaju blokade da se ne pregriju. Ako ugasiš konzolu odmah nakon igranja neće se više od toga zagrijati nego što je trenutno, ili propasti jer je još neko vrijeme na toj istoj temperaturi na kojoj bi bila i da radi aktivno u igri.
Ugasi konzolu i ne brini.