PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.455.721
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Umjesto da se nadmudrujete, mogao je netko linkati novu rasprodaju na PSNu....

Sve je to bilo prije mjesec dana čini mi se nema ništa novo.

https://store.playstation.com/#!/en-hr/playstation-plus-double-discounts/cid=STORE-MSF75508-PLUSDBLDISC17

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.6.2017 18:57 (hummer0).
10 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

koji je popust? ja sam bas dnss gledao jel to neki novi izašao

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
PlayStation 4

sutra je summer sale 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

sutra je summer sale 

Jel to ovo-------

12 godina
hummer0 kaže...
DeniZg kaže...

Sve je to bilo prije mjesec dana čini mi se nema ništa novo.

https://store.playstation.com/#!/en-hr/playstation-plus-double-discounts/cid=STORE-MSF75508-PLUSDBLDISC17

To je taj link, ali PS+ Double Discounts je novo sniženje. Danas je počelo.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
PlayStation 4

Još netko ima problem sa 2 step verifikacijom? Od prije koji tjedan mi više ne dolazi SMS na mobitel (jer naravno da mi ne može aplikacija generirati kod ). Nije ogroman problem, jer sam ulogiran na plejki i imam ove backup šifre, ali ako netko zna kako to najlakše riješiti, slobodno neka veli. Probati samo isključiti pa ponovno uključiti 2 step?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ev upravo kupio battlefield 4 za 35 kuna...to je ponuda ako imate ps+ pretplatu...sutra cu kupiti i PES 2017 za 80 kuna...ljudi moji navalite dok nije nestalo :D ima jos dobrih igara za dvoznamenkastu cifru...to je skoro pa besplatno

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Ne da mi dodat karticu na psn. Proba priko mobitela i priko konzole. Visa s koje san kupija igricu prije 10 dana. Ako se dobro sican sta ste prije vec pisali, ne mogu nikako utjecat na to i bon je jedino rjesenje?

0 0 hvala 0
15 godina
Tututuru kaže...
Ne da mi dodat karticu na psn. Proba priko mobitela i priko konzole. Visa s koje san kupija igricu prije 10 dana. Ako se dobro sican sta ste prije vec pisali, ne mogu nikako utjecat na to i bon je jedino rjesenje?

Probaj preko kompa.

13 godina
tomko kaže...

Ev upravo kupio battlefield 4 za 35 kuna...to je ponuda ako imate ps+ pretplatu...sutra cu kupiti i PES 2017 za 80 kuna...ljudi moji navalite dok nije nestalo :D ima jos dobrih igara za dvoznamenkastu cifru...to je skoro pa besplatno

Slazem se, ima odlicnih ponuda, BF, Sleeping Dogs, Thief, Metro 2033, PES, The Crew, to mi je ovako zapelo za oko, a da je dvoznamenkasta cifra

Koliki je uopce i kakav community za BF4? 

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
13 godina
neaktivan
Johnny4286 kaže...
tomko kaže...

Slazem se, ima odlicnih ponuda, BF, Sleeping Dogs, Thief, Metro 2033, PES, The Crew, to mi je ovako zapelo za oko, a da je dvoznamenkasta cifra

Koliki je uopce i kakav community za BF4? 

Neznam, nisam bas upucen...ali svejedno ima dovoljno igraca...samo neznam jesu li objavljivali do kad ce radit serveri za BF4 za multiplayer...to bi trebalo trajat jos godinama sta ne??

Msm u svakom slucaju igru se isplati kupiti za 35 kuna...pa za taj novac mozes kupiti malu pizzu samo :D

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo npr za BF4 ovaj mjesec je dnevno u prosjeku na PS4 bilo aktivno između 15 i 20 tisuća igrača

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Bio sam lijen istraziti, ali ok, solidna brojka, ali generalno, nije ni bitno, kao sto je navedeno, za tu svotu koliko kosta, odlicno je 

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
13 godina
neaktivan

a jel znas mozda jel planiraju ugasiti servere npr za BF4 za PS u neko dogledno vrijeme...igra je stara 4 godine...koliko dugo planiraju podrzavati ju za online igranje?? jel to jos godinu, dvije, pet, ili ovisi o broju igraca??

15 godina
PlayStation 4

Rađe pojedem Pizzu nije moj tip igre. Preživčena mi je to igra svake 3 sec. si mrtav pa ponovo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomko kaže...

a jel znas mozda jel planiraju ugasiti servere npr za BF4 za PS u neko dogledno vrijeme...igra je stara 4 godine...koliko dugo planiraju podrzavati ju za online igranje?? jel to jos godinu, dvije, pet, ili ovisi o broju igraca??

BF3 serveri su još uvijek aktivni na svim platformama, tako da neće sigurno gasit BF4 u dogledno vrijeme. Meni je 4 osobno najbolji battlefield, gamplay nije skroz kaotičan kao BF1, i ima dost igrača na PS4, često su i DLC mape pune, al na privatnim serverima.

16 godina
PlayStation 4

a kakvo je stanje sa Battlefield™ Hardline,vidim da isto na super popustu,ultimat 109kn ili uzeti osnovnu za 59kn

inace sam godinama picio bc2,bf3 i bf4 pa me malo vuce i ovaj  Hardline

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

To ti nitko više ne igra, ali je kampanja zgodna.

Imate stranice bf4stats, bf1stats, bfhstats i swbstats, pa si pogledajte stanje servera.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
13 godina
neaktivan

BF4 ti prosjecno dnevno na ps4 zaigra između 15 000 i 20 000 ljudi, a BF hardline između 3 000 i 4 000 ljudi...znaci 5 puta manje se igra iako je noviji 2 godine

14 godina
PlayStation 4

momci soft 4.71 je vani, nekak mi se cini da je stabilniji nego prije  

Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
Spike1983 kaže...

Baš sam čitao o tome, otkrio sam da nisam jedini koji se "bori" sa laggy menijem, ovako na prvu, cini se da su stabilizirali stvar

10 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

Je je, definitvno, meni se prije konzola znala njihati malo lijevo-desno kad se ventilator brzo vrtio, ali od sad je mirna ko led u škrinji. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
PlayStation 4

Sad sam ugasio PS4 i nije mi ponudio nikakav update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Sad sam ugasio PS4 i nije mi ponudio nikakav update?

Pod notifications?

17 godina
PlayStation 4

Nek mi netko kaže kako isključiti one retardirane "There are new events you might enjoy" notifikacije koje mi se svaki dan pojavljuju.

U Settings -> Notifications mi je isključen Events i svejedno non stop dobivam te retardacije.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Johnny4286 kaže...

Pod notifications?

Čudno, uvijek mi sam ponudi nadogradnju ako je dostupna a PS4 upaljen? Kada sam ga ponovno upalio već je skinuo nadogradnju...

13 godina
movie kaže...
Johnny4286 kaže...

Pod notifications?

Čudno, uvijek mi sam ponudi nadogradnju ako je dostupna a PS4 upaljen? Kada sam ga ponovno upalio već je skinuo nadogradnju...

Isto se i meni dogodilo, ne bih primjetio da mi je pod notifications stavljeno, da kolega iznad nije spomenuo da je update dosao

8 godina

Ima li koja igra da bi mi se curi mogla svidit? Malo je glupo pitanje posto sigurno ima i cura na forumu koje peglaju sve i svasta. Malo san gugla i vidin da se cesto spominje little big planet i just dance (najvjerojatnije cu uzet kameru,kad tad ce posluzit za psvr). Imate li jos kakav prijedlog?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.6.2017 14:00 (Tututuru).

0 0 hvala 0
13 godina
mojoj se svidilo life is strange, rachet, kings quest
14 godina
Tututuru kaže...

Ima li koja igra da bi mi se curi mogla svidit? Malo je glupo pitanje posto sigurno ima i cura na forumu koje peglaju sve i svasta. Malo san gugla i vidin da se cesto spominje little big planet i just dance (najvjerojatnije cu uzet kameru,kad tad ce posluzit za psvr). Imate li jos kakav prijedlog?

Nešto od Telltalea možda. Walking dead S1 ili Wolf among us. Čisto jer su slow paced pa da malo pohvata uopće gaming ako nema iskustva. Ili neki coop možda za početak, recimo N++ ili Overcooked. Dolazi uskoro i remaster Crash Bandicoota, također solidan izbor.

Ili napiši otprilike kakav žanr bi ju interesirao.

Dosta je to zajebano. Ne želiš da joj se ništa ne dopadne jer ipak moraš opravdati onih 1500kn koje ćeš potrošiti na Red Dead Redemption Special Edition, a s druge strane ne želiš da joj se toliko dopadne da ti non stop visi za vratom i želi znati kad je njezin red da igra.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.6.2017 21:17 (Hexfire).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice