PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.480.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

Obican ne GOTY...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4

Bio je GOTY ali nije bio oko Božića nego još u lipnju prošle godine

I koštao je isto 200 kn. Sve sam fulao...

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 12:55 (Ezio).
15 godina
PlayStation 4

Uncharted 4 20$ na američkom PSN-u

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
PlayStation 4

Kupio pretplatu i to je dosta. Pošto je skoro mjesec dana nova pridošlica u obitelji a imam pretplatu od 2013. backlog igara je ogroman (čitaj 136), plus nisam mogao odoljeti Infamousu SSu za 9€.

Taman dok sve odigram će sve ekskluzive ispod 20€.

Deda, unuk i praunuk. Deda, unuk i praunuk.
GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Kako je počela Days of Play akcija, osim PSNa, brojni dućani i webshopovi vani imaju sniženja na PS4 uređaje i bundlove.

Ne kužim zašto kod nas Sony nema nikakve akcije.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

zato jer su kod nas pohlepni 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Zna li netko vrijedi li ona promocija s Battlefrontom ako uzmem PS+ sad na ovoj akciji? Ili nema dodatne promocije jer je sama pretplata već promocija? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Kupim li sada na akciji godisnju ps pretplatu na hrvatskom racunu hoce li mi vrijediti i na americkom ako su oba primary na konzoli?

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...

Zna li netko vrijedi li ona promocija s Battlefrontom ako uzmem PS+ sad na ovoj akciji? Ili nema dodatne promocije jer je sama pretplata već promocija? 

Mislim da je to isteklo, a ionako je igra smeće da budemo iskreni :)

Ovaj popust od 30 % na godinu dana Plusa je najveći dosad ako se dobro sjećam.

14 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...

Ja sad kupio plus, s time da sam ga jednom imao na mjesec dana (prije 4-5 mj). Nisam dobio Battlefront.

Nego, je valja što fifa 17? Uzeo NHL 17, još se mislim bi li i FIFA-u...

13 godina
neaktivan
Bakaluar kaže...

Nego, je valja što fifa 17? Uzeo NHL 17, još se mislim bi li i FIFA-u...

Kakav je NHL?

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
15 godina
PlayStation 4

Ja isto uzeo NHL za 10$. Nisam dugo igrao hokej, pa jedno 10-ak godina sigurno i koliko se sjećam bila je stavrno zabavna igra. Za tu lovu vjerujem da ne može biti loše.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ja isto uzeo NHL za 10$. Nisam dugo igrao hokej, pa jedno 10-ak godina sigurno i koliko se sjećam bila je stavrno zabavna igra. Za tu lovu vjerujem da ne može biti loše.

Također. Zadnje sam igrao NHL 2004 :D

14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bakaluar kaže...
antimadridista kaže...

Također. Zadnje sam igrao NHL 2004 :D

ako ste za koju tekmu nhl-a javite se (psn id Leni_Rijeka)

17 godina

kud su te cijene pale u pm.Mislim super no nije super kada ga npr zelis prodati..

12 godina

Ma bolje da su niže cijene.

Više ljudi si može priuštiti konzolu, više igrača, više igara, više sniženja...

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
DeniZg kaže...

Ma bolje da su niže cijene.

Više ljudi si može priuštiti konzolu, više igrača, više igara, više sniženja...

Pa eto netko tko kupuje konzolu ps4 slim je sada no brainer da ga hebes . A na njuskalu se ps4 pro prodaje za cca 2000 kn i to skoro ne koristeni takoder no brainer..

12 godina
PlayStation 4

ovo u mediamarktu je badava, fakat badava. za 1400 pisljivih kuna imas ps4.

PSN:Tomislav025

1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

zato jer su kod nas pohlepni 

Da, pohlepni su na za njih beznačajnom tržištu što se zarade tiče ako se usporediti s bilo kojim drugim koji ima svoj store.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mozda negdje pise vec i ispricavam se, ali nemam vremena bas kopat za ovaj podatak...

do kada traje popust na godisnju pretplatu??

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tomko kaže...

Mozda negdje pise vec i ispricavam se, ali nemam vremena bas kopat za ovaj podatak...

Pozdrav

A mi imamo vremena?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
tomko kaže...

Pozdrav

A mi imamo vremena?

mislio sam ako netko ima taj podatak poznat od nekud, ne da trazite :P

17 godina
PlayStation 4

Imam jedan bon od 50$ za USA accaunt.Prodao bih ga za 280 kn, pa ako je netko zainteresiran,neka se javi na pm.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 9:08 (Romano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Madden NFL 17, FIFA 17, TitanFall 2, UFC 2 i Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2, sve je besplatno sljedećih sedam dana kao dio EA promocije povodom E3. 

Tko je namjeravao kupiti nešto od ovoga, eto šanse za isprobati bez obveze. Ponešto od toga se da i završiti u tom razdoblju, kao npr. Titanfall 2 single play.

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Q-Tip kaže...

Madden NFL 17, FIFA 17, TitanFall 2, UFC 2 i Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2, sve je besplatno sljedećih sedam dana kao dio EA promocije povodom E3. 

Tko je namjeravao kupiti nešto od ovoga, eto šanse za isprobati bez obveze. Ponešto od toga se da i završiti u tom razdoblju, kao npr. Titanfall 2 single play.

Pretražio hrvatski i usa store i nema nigdje ovo...

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bok ekipa, 

Nakon jedne olujne večeri i neištekanog PS4 iz struje dotični se više ne želi upaliti... 

Pretpostavljam da je krepalo napajanje pa me zanima mogu li kaj sam napraviti ili ga moram nostiti u servis?

Ako ga moram nositi u servis, ima li to preporuku za neki servis u Zagrebu?

0 0 hvala 0
15 godina
ursusc355 kaže...
Q-Tip kaže...

Vidim da kad klikneš na igru ima opcija free demo valjda to. 

16 godina
Isplati li se uzet sad mass effect andromeda dok je na popustu da li je u rangu mass effect 3 ili totalno smece?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hummer0 kaže...
ursusc355 kaže...
Q-Tip kaže...

Vidim da kad klikneš na igru ima opcija free demo valjda to. 

Iskreno rečeno, nisam išao gledati na store, vidio sam objavu jučer s EA Play konferencije: https://www.ea.com/news/celebrate-with-free-play-ea-play-2017.

Pa nije valjda da je samo za US store. Na PC-ju je Origin Access promocija dostupna i kod nas, pa sam pretpostavio da je i za PS4. Nigdje ne piše US Store only.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice