PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

Ma kojih problema opet drobis...

On topic

negdje sam procitao da ce pro dobit firm za BD tj. da ce moc

citat 4k blu ray...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.6.2017 23:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
Hexfire kaže...

Pa meni osobno s obzirom da imam full HD će ovo biti prva igra gdje je razlika tako drastična u samoj rezoluciji. Sve drugo što sam dosad igrao je bilo više manje isto ko i na običnom. 

To dobiješ kad nemaš grafičke opcije, ali konzolaši to vole ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

Zato je pro razbio tu barijeru !

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Raustra pro, evo vidim i novi Crash radi na 30FPS.

https://goo.gl/SPuQdX

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

to nema veze sa PS-om nego developerom koji je ocito nesposoban pogledaj druge igre 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Kako svi volite kenjat po prou, neznam jel zajebavate ili ste ozbiljni. Battlefield 1 radi npr na 60 fpsa sa rezolucijom oko 1600p, cod na 60 fpsa na dynamic 4k rezoluciji, re7 oko 1600p sa 60 fpsa. Sto znaci da snage ima, pogotovo kad se pogleda battlefield koji ima brutalnu grafiku. U ovim drugim naslovima krivit konzolu za nesposobnost ili odluku devova sto odabiru 30 fps nema veze s mozgom. Nije punokrvna 4k konzola, ali moje misljenje je da je za te novce sto se trazi za nju sasvim korektna.

7 0 hvala 3
17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pro je super konzola, ništa bolja od običnog ps4. 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja ne vidim zasto se ekipa zamara toliko s time. Ja sam recimo PS4 Pro uzeo primarno sa Sony ekskluzive i one vise manje dodu s dobrom podrskom za PS4 Pro, ili su bolji detalji ili bolja rezolucija npr. Nioh, Horizon Zero Dawn, Uncharted 4 itd. U takvim igrama se osjeti razlika izmedu baznog hardvera i PS4 Pro. Ne ocekujem da ce tjerati stvari u 4K rezoluciji kao sto ga mozda Sony za neke stvari reklamira. Iskreno, bilo tko da malo prati hadver ce znati da su to price kojima se pokusavaju navuci musterije. Za takve stvari sam si sastavio brutalan komp koji ce tjerati ono sto zelim igrati u takvim detaljima. Ljudi trebaju malo spustiti ocekivanja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

potpis kolega a uz to sam uzeo pro radi vr-a tj bolje ga vozi nego ps4 vulgaris 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 14:02 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Imperator01 kaže...

Džaba pričaš kolega, kad znam da si konsole peasant u duši. 

Zato peasanti mogu igrati The Last of Us, Uncharted, Horizon, RDR dok ti ne možeš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Imperator01 kaže...

Džaba pričaš kolega, kad znam da si konsole peasant u duši. 

Zato peasanti mogu igrati The Last of Us, Uncharted, Horizon, RDR dok ti ne možeš.

Te tri igre ti se stvarno sporo igraju. TLoU počeo na ps3 a završio ga na ps4, valjda je to tako sa 30fps... sporo

15 godina
PlayStation 4

Strašno si smiješan

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

A ocekujes game discussion 

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Marijooo kaže...
 Nije punokrvna 4k konzola, ali moje misljenje je da je za te novce sto se trazi za nju sasvim korektna.

Pa to nitko ni ne osporava. Ali baš ne vjerujem da ima puno korisnika stare verzije koji su prešli na PRO i da su oduševljeni kupnjom. Pogotovo, ako nemaju 4K TV.

Općenito mi ovaj međugeneracijski refresh izgleda ko fail. Evo sad dolazi Scorpio i makar kolega fanboy iznad trubi da će sad svi hrliti kupiti ga, ne vidim baš puno razloga za to. Patit će od istih problema ko i PRO.

1. CPU podsustav će samo biti overclockiran i koliko god developer bio sposoban, biti će bottleneck. 

2. Stari Xbox će limitirati Scorpio jer ne može developer koristiti neki novi super ultra jebeni engine, ako na starijoj generaciji ne radi kako treba. 

3. Još tu fino dodaš potrebu da su u Online igri svi jednaki i đabe ti sva snaga svijeta kad igra mora biti limitirana na 30 FPS opet zbog starije generacije.

4. Da ne spominjem da će vjerojatno biti dosta skuplji od PRO-a.

Sve u svemu, nisam siguran da će ovo postati trend. Ali opet, ljudi traže brže i jače iz godine u godinu, a ne možeš baš mijenjati generaciju svake 2-3. Ne vidim baš jednostavno rješenje na vidiku.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Marijooo kaže...
 Nije punokrvna 4k konzola, ali moje misljenje je da je za te novce sto se trazi za nju sasvim korektna.

Pa to nitko ni ne osporava. Ali baš ne vjerujem da ima puno korisnika stare verzije koji su prešli na PRO i da su oduševljeni kupnjom. Pogotovo, ako nemaju 4K TV.

Općenito mi ovaj međugeneracijski refresh izgleda ko fail. Evo sad dolazi Scorpio i makar kolega fanboy iznad trubi da će sad svi hrliti kupiti ga, ne vidim baš puno razloga za to. Patit će od istih problema ko i PRO.

1. CPU podsustav će samo biti overclockiran i koliko god developer bio sposoban, biti će bottleneck. 

2. Stari Xbox će limitirati Scorpio jer ne može developer koristiti neki novi super ultra jebeni engine, ako na starijoj generaciji ne radi kako treba. 

3. Još tu fino dodaš potrebu da su u Online igri svi jednaki i đabe ti sva snaga svijeta kad igra mora biti limitirana na 30 FPS opet zbog starije generacije.

4. Da ne spominjem da će vjerojatno biti dosta skuplji od PRO-a.

Sve u svemu, nisam siguran da će ovo postati trend. Ali opet, ljudi traže brže i jače iz godine u godinu, a ne možeš baš mijenjati generaciju svake 2-3. Ne vidim baš jednostavno rješenje na vidiku.

Najvaznije si zaboravio i zato sam ja prodao svoj Xbox i presao na ps4, igre dolaze na pc

17 godina

@ Hexfire

Fanboy cega tocno daj ne drobi vise...

I bas ti znas kako ce sto biti...

Ako ti je PRO fail sto si ga kupio i zasto ga ne prodas...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 16:49 (4mal).
17 godina
4mal kaže...

Rekao sam ti već, ali još jednom ti dajem dobronamjerni savjet.

Nauči se quotat. Ovako se svađaš sam sa sobom.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

Tko je godinama na forumu zna cemu sluzi nadporuka....

Moderatori ne vole qotanje jer izgleda nakarado...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 16:52 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Najvaznije si zaboravio i zato sam ja prodao svoj Xbox i presao na ps4, igre dolaze na pc

Ok, to isto, ali možeš tu onda dodati i nedostatak podrške kod nas i izostanak kvalitetnih ekskluziva. Više je bila poanta na ovim problemima koje je ta međugeneracija donijela i činjenici da i PRO i

Scorpio zvuče puno bolje na papiru nego se dosad pokazalo u praksi. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
PlayStation 4

Opet notorne gluposti di je to pro fejlao tocno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Tko je godinama na forumu zna cemu sluzi nadporuka....

Moderatori ne vole qotanje jer izgleda nakarado...

Ne pričaj gluposti. Moderatori ne vole quotanje? Pa to je cijela poanta diskusije, da se zna na što se odgovara. Ne odgovaraš na cijelu poruku nego na dio poruke.

Osim toga, tu postoji da se koristi, inače bi maknuli. Ti si jedini na cijelom forumu koji koristi nadporuku, iz koje uopće nije jasno kome odgovaraš. Zašto bi mi morali klikati da vidimo kome pišeš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 16:59 (Bitanga).
14 godina
4mal kaže...

@ Hexfire

Pa baš imaš fanbojevski stil rasprave. Hoćeš o PS4, o PSVR-u, HDR-u, Scorpiu... Fino si nadrobi kekse u mlijeko i malo smanji doživljaj tu i tamo.  

Iz kojeg razloga bih ga prodavao? Služi me sasvim dobro. Ali to ne mijenja sve ono što sam napisao, a ti očito nisi shvatio.

EDIT: Moderatori ne vole kad biseri postaju post koji zauzme cijelu jebenu stranicu jer je u isti uključena rasprava od 5 ljudi, a ne samo onaj dio na koji odgovaraš. Dal su ljudi lijeni, ili ne znaju kako se citati krate ne znam, ali svi koji to rade zaslužuju da ih se sankcionira.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 17:00 (Hexfire).
17 godina
PlayStation 4

Bitango star si i sljep pa ne vidis da ziher samo ja good one 

Aj ne trolaj plizz 

To je tako jako bitno u ovom trenutku jebemo quatanje 

Sve se zna zato ne kompliciraj i pridruzi se diskusji ako zelis ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisam ja fanboy radi toga lol samo me zanima opcenito tehnogija i uzivam u njoj kad god stignem...

shvatio sam ja dobro ali sam inace early adaptor kod svega pa me to ne smeta kao kod tebe...zaboli me ne sekiram se vise kao prije 10ak god.

10 godina
PlayStation 4

Jedina igra sa xboxa koja me zanima je forza, a i ona polako dolazi na PC pa si onda rađe kupim graficku neku osrednju nego Xbox za kojeg bi morao placat pretplatu koja mi je uz PS+ jednostavno previse.

Ne svrsavam na grafiku pa me ne zanima nit PS4pro.

Jedva cekam E3 gdje vjerujem da ce sony sa igrama poklopit scorpio, no nikad se ne zna mozda MS ima neke zanimljive ekskluzive 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Bitango star si i sljep pa ne vidis da ziher samo ja good one 

Aj ne trolaj plizz 

To je tako jako bitno u ovom trenutku jebemo quatanje 

Sve se zna zato ne kompliciraj i pridruzi se diskusji ako zelis ....

Stari moj, dao sam ti dobronamjerni savjet da naučiš. A ti bi se svađao. Da, gotovo nitko ne koristi Odgovori gumb, nego svi citiraju - koji znaju kako se koristi forum. 

Znači, em pišeš s hrpom grešaka (znači bez respecta prema drugim sudionicima foruma ilit kako bi se reklo preko ku.ca), em se ne zna s kim se svađaš.

I dobro ti Hexfire kaže, u većini stvari si fanboy ;-)

Eto, mala digresija samo.

17 godina
PlayStation 4

Ocito los tjedan pa sam takav jbga...

Sve 5 samo reno 4...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 17:16 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

Sve 5 samo reno 4...

I OnePlus 3

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 18:07 (Hexfire).
16 godina
Hexfire kaže...
4mal kaže...

Sve 5 samo reno 4...

I OnePlus 3

Mazda 6

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 21:55 (MasterOfDisaster).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice