PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.500.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kad smo vec kod mreze... Imam propusnost 50/10, a na testu na ps4 mi je cca 35-40/5-7... Spojen sam zicom i zanima me zasto je brzina toliko manja? Ima li netko drugi takvih "problema"? Jedina pretpostavka mi je ta da se test vrsi prema nekom serveru u japanu ili ko zna gdje...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

brijem da to do nat typa 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

ja sam odnedavno na optici 100/20 (HT) i prek zice mi debelo preko 100 pokazuje, u nekim slucajevima mi je povuklo i prek 230mbits i onaj NAT Type mi je 2, prije je bio 3 dok sam bio na 4/0,5 

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
4mal kaže...

brijem da to do nat typa 

Nat type ako je sve pravilno postavljeno tj defaultno i kako bi i trebalo biti je Nat type 2, malo kome i je neki drugi 

16 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

ja sam odnedavno na optici 100/20 (HT) i prek zice mi debelo preko 100 pokazuje, u nekim slucajevima mi je povuklo i prek 230mbits i onaj NAT Type mi je 2, prije je bio 3 dok sam bio na 4/0,5 

Ja bi tako 

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

I meni je nat 2, ne znam do ceg je... Da izgubim mbit dva ok, ali 10mbita mi je vec previse

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina

mozes i 1 imat ali to ako imas ful stabilnu vezu i imas jebade za to namjestit samo sto si onda wornable jer 

nije pametno imat otvorene portove prema dsn posluzitelju jer ps store nema S securty code kao HTTPS 

tako da nije pametno , NAT Type 2 je cisto dovoljan a 3 je isto ok ako ne rokas MP iskljucivo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 10:14 (4mal).
17 godina
4mal kaže...

mozes i 1 imat ali to ako imas ful stabilnu vezu i imas jebade za to namjestit samo sto si onda wornable jer 

nije pametno imat otvorene portove prema dsn posluzitelju jer ps store nema S securty code kao HTTPS 

tako da nije pametno , NAT Type 2 je cisto dovoljan a 3 je isto ok ako ne rokas MP iskljucivo...

Bokte, šta si ti tu nadrobio :-)

1. "Wornable" :-)

2. "dsn posluzitelj"

3. Outgoing portovi su uvijek otvoreni (po defaultu) inače ne bi mogao do ničeg na netu, samo je bitno za incoming portove da li su otvoreni ili nisu (to je bitno za P2P igre koje pristupaju direktno tvojoj playki, bez servera).

4. PSN ima HTTPS (ne možeš ni pristupiti na HTTP), da nema svima bi šifre odavno bile probijene jer spojiš se na frendov wifi i u sekundi posnifaš sve passworde.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

nije mi dobro dns 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Ovo je bilo brzo, na akciji - Prey.

I još k tome i add-no-ovi na akciji - LINK.

Ajmo pare na sunce

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

pa prey i dalje nije jeftin...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.5.2017 16:56 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

pa prey i dlje nije jeftin...

Pa igra je izašla ovaj mjesec i odmah su ju snizili za 150kn, ne budi nezahvalan. Nitko nije rekao da je full snižena, niti ima logike pošto je izašla prije par dana.

17 godina
PlayStation 4

to stoji trolam te bzvz 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4
“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Moj PC  
1 0 hvala 3
10 godina
PlayStation 4

odlicno 

jedva cekam da probam killing floor 

jedinica mi je bila dobra

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Santana kaže...

odlicno 

jedva cekam da probam killing floor 

jedinica mi je bila dobra

Da budem iskren, nisam igrao jedinicu, nekako sam vise uzbuden za life is strange

Ali lijepo da su glasine bile tocne

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
17 godina
neaktivan
wildwest25 kaže...

Evo sad vidim ovu temu tu pa odlučih postaviti svoj problem tj pitanje  ... Po stranim portalima, forumima itd... sam svašta čitao što se tiče problema kojeg ja doma imam sa svojim PS4 i šta god sam probao nije baš pomoglo... Ugl. inače sam iz Pule, u Rijeci sam trenutno na faksu, ali ubrzo ću doma, a PS4 mi je doma i htio bi to čim prije riješiti kad dođem kući da uživam kako spada... Imam ga već pola godine i nikako nisam uspio riješiti problem koji imam a to je problem s internetom. Znači brzina uploada i downloada je doslovno mizerna, ne mogu se ni spojiti na PSN kako treba najčešće, a kamoli nešto drugo. U jednom ili dva trenutka je radilo relativno normalnom brzinom od 9-10Mbit/s (cca 1-1.5 MB po sec) ali ostatak vremena kažem internet totalno neiskoristiv. Nema šta nisam radio od postavljanja ručno IP i DNS adresa raznoraznih, svakakvih tweakova po postavkama modema, resetiranjima i nema čime ne, ali ništa nije pomoglo... Žičano spojit mi je malo problematično jer bi mi kabel morao prolaziti kroz pola dnevnog do moje sobe, a ne bi trebalo biti problema s wifi signalom ni ičim jer nije tolika udaljenost a i svi drugi uređaji na toj udaljenosti i sličnoj poziciji, ma bilo gdje ustvari u stanu rade sasvim normalno ... zna li tko riješenje ili kako pomoći 

Ako si probao foru s upisivanjem google DNSa, ako si stavljao fiksne IP adrese i nije pomoglo.

Mozes probat mijenjat kanale na svom WiFi-u.

Ali preporucio bih ti da spjis zicom samo u svrhu testiranja, da vidis kako onda radi. Ako radi zicom, onda je do WiFi-a (routerovog ili od PS4).

Ako zaj*bava i zicom, onda je do routera ili samog internet providera, koji "stopa" PS4.

Koji ti je provider? Mislim da Bnet nesto kolje PS4. Pa moze biti da je stvar u MTU postavkama na routeru sto je bilo opisano par stranica ranije.

Ima raznih rijesenja.

4mal kaže...

jel imate problem kod zamrzavanja nakon nadogradnje na 4.70 firm ?

http://reboot.hr/problemi-s-nadogradnjom-za-playstation-4/

Meni se bilo smrzlo.

Mali je upalio pleyku i pokrenuo Trials Fusion istog trena pa se sve smrzlo, jer Trials odmah pokusava komunicirati s serverima, a dok ne skines novi update ne mozes pristupiti online.

Morao sam izvuci pleyku iz struje, jer nije reagirala na power gumb. Par gasenja, chekiranja i uspjela se bootati i skinuti zadnji fw. Srecom nisam morao bootati u safe mod i sl.

Ali me presjeklo i vec sam se vidio kako peglam karticu za novu pleyku.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 9:19 (Chaky).
16 godina

Brijem da providera nije nikako, ja imam od t-coma i nekad mi je full brzina 60 mbps, a nekad mi je 20 sto opet nema veze sa vezom, dok je na racunalu uvijek 60.... zicom povezano, probao razne mtu, dns servere itd, nekad bude super nekad ne...

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 12:25 (dado16).
14 godina
PlayStation 4

Nisam primjetio nikakvo zamrzavanje nakon updatea.....Btw...stiže zlatni slim:

http://www.vg247.com/2017/06/01/new-gold-ps4-slim-coming-this-month-report/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chaky kaže...
wildwest25 kaže...

Evo sad vidim ovu temu tu pa odlučih postaviti svoj problem tj pitanje  ... Po stranim portalima, forumima itd... sam svašta čitao što se tiče problema kojeg ja doma imam sa svojim PS4 i šta god sam probao nije baš pomoglo... Ugl. inače sam iz Pule, u Rijeci sam trenutno na faksu, ali ubrzo ću doma, a PS4 mi je doma i htio bi to čim prije riješiti kad dođem kući da uživam kako spada... Imam ga već pola godine i nikako nisam uspio riješiti problem koji imam a to je problem s internetom. Znači brzina uploada i downloada je doslovno mizerna, ne mogu se ni spojiti na PSN kako treba najčešće, a kamoli nešto drugo. U jednom ili dva trenutka je radilo relativno normalnom brzinom od 9-10Mbit/s (cca 1-1.5 MB po sec) ali ostatak vremena kažem internet totalno neiskoristiv. Nema šta nisam radio od postavljanja ručno IP i DNS adresa raznoraznih, svakakvih tweakova po postavkama modema, resetiranjima i nema čime ne, ali ništa nije pomoglo... Žičano spojit mi je malo problematično jer bi mi kabel morao prolaziti kroz pola dnevnog do moje sobe, a ne bi trebalo biti problema s wifi signalom ni ičim jer nije tolika udaljenost a i svi drugi uređaji na toj udaljenosti i sličnoj poziciji, ma bilo gdje ustvari u stanu rade sasvim normalno ... zna li tko riješenje ili kako pomoći 

Ako si probao foru s upisivanjem google DNSa, ako si stavljao fiksne IP adrese i nije pomoglo.

Mozes probat mijenjat kanale na svom WiFi-u.

Ali preporucio bih ti da spjis zicom samo u svrhu testiranja, da vidis kako onda radi. Ako radi zicom, onda je do WiFi-a (routerovog ili od PS4).

Ako zaj*bava i zicom, onda je do routera ili samog internet providera, koji "stopa" PS4.

Koji ti je provider? Mislim da Bnet nesto kolje PS4. Pa moze biti da je stvar u MTU postavkama na routeru sto je bilo opisano par stranica ranije.

Ima raznih rijesenja.

4mal kaže...

jel imate problem kod zamrzavanja nakon nadogradnje na 4.70 firm ?

http://reboot.hr/problemi-s-nadogradnjom-za-playstation-4/

Meni se bilo smrzlo.

Mali je upalio pleyku i pokrenuo Trials Fusion istog trena pa se sve smrzlo, jer Trials odmah pokusava komunicirati s serverima, a dok ne skines novi update ne mozes pristupiti online.

Morao sam izvuci pleyku iz struje, jer nije reagirala na power gumb. Par gasenja, chekiranja i uspjela se bootati i skinuti zadnji fw. Srecom nisam morao bootati u safe mod i sl.

Ali me presjeklo i vec sam se vidio kako peglam karticu za novu pleyku.

Probat ću žicom za testiranje da, a provider je t-com istina nisam se stigao čuti konkretno s njima baš jer sam bio zadnji put kratko doma, pa i to moram probat, da li je do njih neka blokada ... a ovo ostalo sam sve probao što si naveo i MTU i kanale i sve odreda, kažem baš ne znam više šta bi probao, ali nadao sam se da je netko imao slične probleme pa ima neko fiksno i novo riješenje, hvala svejedno :D 

17 godina
PlayStation 4

napokon pro patch ali 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

napokon pro patch ali 

Zato sto iz konzole zele napraviti pc eto zato to..

od ps4 pro sam sam dozivoo razocarenje

taj tolko hvaljeni 4k zapravo nije 4k, hdr je nesto ali opet nije WOW meni je veci WOW mrknut pravi 4k ili igrat na 144hz monitoru.

Taj HDR je moguc trenutno samo na tvu a kada ga upalis imas jos veci input lag dakle no way za mp igranje.. sp ajde..

konzola se vise grije(bucnija je), ruzna je i glomazna..

Meni je zao sto sam sa slim verzije presao na ps4 pro.. nista mi nije WOW.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 17:36 (toxic).
17 godina
PlayStation 4

daj se smiri malo koji ti je vrag ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 17:37 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

taj tolko hvaljeni 4k zapravo nije 4k, hdr je nesto ali opet nije WOW meni je veci WOW mrknut pravi 4k ili igrat na 144hz monitoru.

Taj HDR je moguc trenutno samo na tvu a kada ga upalis imas jos veci input lag dakle no way za mp igranje.. sp ajde..

Pa to se znalo od početka.

Evo sad Tekken 7 bi mogao biti prva igra koja će na PRO izgledati bitno bolje pošto je na običnom u 900p. Nadam se da će barem na PRO biti 1080p.

U 2017. se nadam da bi igra mogla ići u 1080p . Toliko o snazi konzola.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
PlayStation 4

Pljuvanje po PS4 Pro, 4K i HDRu zato jer je Bethesda opet napravila loš port.

Pa oni nikad nisu napravili tehnički ispoliranu igru na Playstationu.

Jednostavno su loš developer, što nema veze sa samom konzolom.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Upit  koji nije vezan sa rezolucijom 

Ovak, aktivirao sam po prvi put 12 month subscription za ps plus prije 2 dana i vidio sam da je bila ponuda sa SW: BF ultimate edition, no ta opcija nije bila ponudena, mislio sam da je istekla

Aktivirao sam acc, i sada kad odem u meni PS Plusa pise da taj limited offer postoji, sada me zanima hocu li dobiti to ili ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

konzola se vise grije(bucnija je), ruzna je i glomazna..

Meni je zao sto sam sa slim verzije presao na ps4 pro.. nista mi nije WOW.

PRO se manje grije, i manje buči od PS4 vulgaris. Ne znam otkud ti ovo.

Inače sve što si rekao stoji, uvijek je veći WOW vidjeti nešto više WOW nego nešto manje WOW.

Al u nedostatku toga više WOW dobro je i ono manje WOW, a opet dovoljno WOW da bi bilo WOW.

I ne vidim čemu toliki strah od input laga, naravno bolja telka ima manji input lag od one lošije. I monitori imaju input lag, i PC ima input lag, sve ima input lag.

Dok se jednom pomiriš da nećeš biti svjetski prvak u CoD-u onda je život puno ljepši :-)

BTW, meni je Horizon: Zero Dawn u kvazi-4k i HDR poprilični WOW. Nešto što na PCu neću tako skoro vidjeti. Al PC ima druge prednosti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 19:46 (Bitanga).
17 godina
Johnny4286 kaže...

Upit  koji nije vezan sa rezolucijom 

Ovak, aktivirao sam po prvi put 12 month subscription za ps plus prije 2 dana i vidio sam da je bila ponuda sa SW: BF ultimate edition, no ta opcija nije bila ponudena, mislio sam da je istekla

Aktivirao sam acc, i sada kad odem u meni PS Plusa pise da taj limited offer postoji, sada me zanima hocu li dobiti to ili ne

Koliko sam skužio trebao si ga uzeti preko te ponude.

A pisalo je da oni koji su eligible dobiju mail za 2 tjedna.

17 godina
PlayStation 4

Vsim Horizona tek treabju doc igre koje ce iskoristi PRO potencijal zato malo strpljenja molim..

bdw isto zanimljivo stivo toxic !

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 19:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Koliko sam skužio trebao si ga uzeti preko te ponude.

A pisalo je da oni koji su eligible dobiju mail za 2 tjedna.

Ali jednostavno je nigdje nije bilo, niti je bila ponudena

Budem vidio, mozda dode mail, mozda napisem mail customer support, ne kosta me nis pitati

I hvala na replyju

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice