Ja sam jucer otisao po xbox one S. Aktiviro gold za funtu 1mj i uzeo ovaj trial game pass. Skinuo odmah Sunset overdrive i frend mi bude zajmio RDR da ne kupujem bezveze. Zbog te dvije igre i uzeo konzolu.
Prodem oboje,prodam konzolu i cekam scorpio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!

. Way to go Sony 

... Po stranim portalima, forumima itd... sam svašta čitao što se tiče problema kojeg ja doma imam sa svojim PS4 i šta god sam probao nije baš pomoglo... Ugl. inače sam iz Pule, u Rijeci sam trenutno na faksu, ali ubrzo ću doma, a PS4 mi je doma i htio bi to čim prije riješiti kad dođem kući da uživam kako spada... Imam ga već pola godine i nikako nisam uspio riješiti problem koji imam a to je problem s internetom. Znači brzina uploada i downloada je doslovno mizerna, ne mogu se ni spojiti na PSN kako treba najčešće, a kamoli nešto drugo. U jednom ili dva trenutka je radilo relativno normalnom brzinom od 9-10Mbit/s (cca 1-1.5 MB po sec) ali ostatak vremena kažem internet totalno neiskoristiv. Nema šta nisam radio od postavljanja ručno IP i DNS adresa raznoraznih, svakakvih tweakova po postavkama modema, resetiranjima i nema čime ne, ali ništa nije pomoglo... Žičano spojit mi je malo problematično jer bi mi kabel morao prolaziti kroz pola dnevnog do moje sobe, a ne bi trebalo biti problema s wifi signalom ni ičim jer nije tolika udaljenost a i svi drugi uređaji na toj udaljenosti i sličnoj poziciji, ma bilo gdje ustvari u stanu rade sasvim normalno ... zna li tko riješenje ili kako pomoći