PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.505.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...
madafaka85 kaže...
Ezio kaže...

Ja sam kupio HZD.

Samo povećavam library, a igrat ću kad budem u penziji.

Ili prodat sve skupa kad ionako ne igram. Sad me u zadnje vrijeme opsjeda ideja da kupim drona.

Ako prodaje netko dji mavic pro u pola cijene, nek se javi...

Ha ha, danas sam kupio Dji Phantom 4 pro+, ne pitaj za cijenu. Ugl. pala je odluka kad sam vidio da SD daje na 36 tj. na american 24 rate, tu su me dobili. Sad razmisljam prodat i PS4 i NS i sve sta imam, jer znam da necu vise igrat ziher. A i necu imat para.

znam koliko kosta:)

Mene ipak vise privlaci mavic jer je manji, tiši i duplo jeftiniji. Jedino mu je video mrvicu losiji od phantoma 4, ali po snimkama sa youtubea mislim da je kvaliteta sasvim ok za moje potrebe. I fakat mi je impresivno da se moze upravljati sa 6 km udaljenosti (kad bi baterija to izdrzala:)

Muci me sto zena nije impresionirana koliko i ja...

Mislim da dron brzo dosadi,a onda ljudi dobivaju razne ideje. npr. gledao sam kako iz drona puštaju metalnu kuglu sa 400m. Napravila je lijepu rupu u asfaltu.

16 godina
PlayStation 4

Da li vama hoće učitati stranice PlayStation Store-a HR na kompu. Meni od jučer navečer samo izbacuje poruku - Site Not Available.

WTF???????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Da li vama hoće učitati stranice PlayStation Store-a HR na kompu. Meni od jučer navečer samo izbacuje poruku - Site Not Available.

WTF???????????????

Meni radi trenutno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina

Meni je nekim čudom login proradio u Chromu prije par dana. Inače samo u Mozilli radilo.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Radi normalno, prek mozille idem...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Evo meni ni sada ne radi, ni u FireFox-u, Vivaldi-ju pa ni u Chrome-u.

Pa kako je to moguće????????????

EDIT: Čak i na tabletu mi pokazuje isti screen i grešku. OMG

EDIT2: Ne mogu se spojit na PlayStation Store ni preko PS4 i daje mi ERROR WS-37397-9 - pa za popizdit

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.5.2017 9:45 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

EDIT2: Ne mogu se spojit na PlayStation Store ni preko PS4 i daje mi ERROR WS-37397-9 - pa za popizdit

Nešto ti je vjerojatno do mreže (routera, DNSa, operatera).

Stavi DNS 8.8.8.8 ako već nemaš.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
16 godina
PlayStation 4

Našao rješenje na netu. Video u prilogu.

Sony sucks.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ezio kaže...
madafaka85 kaže...
Ezio kaže...

Ja sam kupio HZD.

Samo povećavam library, a igrat ću kad budem u penziji.

Ili prodat sve skupa kad ionako ne igram. Sad me u zadnje vrijeme opsjeda ideja da kupim drona.

Ako prodaje netko dji mavic pro u pola cijene, nek se javi...

Ha ha, danas sam kupio Dji Phantom 4 pro+, ne pitaj za cijenu. Ugl. pala je odluka kad sam vidio da SD daje na 36 tj. na american 24 rate, tu su me dobili. Sad razmisljam prodat i PS4 i NS i sve sta imam, jer znam da necu vise igrat ziher. A i necu imat para.

znam koliko kosta:)

Mene ipak vise privlaci mavic jer je manji, tiši i duplo jeftiniji. Jedino mu je video mrvicu losiji od phantoma 4, ali po snimkama sa youtubea mislim da je kvaliteta sasvim ok za moje potrebe. I fakat mi je impresivno da se moze upravljati sa 6 km udaljenosti (kad bi baterija to izdrzala:)

Muci me sto zena nije impresionirana koliko i ja...

Dobro si prouci sve jer nije bas na ti sa android uredajima. Sa apple radi odlicno, al citajuci komentare na app storu od Dji Go 4 na androidu ekipu ima velikih problema. Zato sam i uzeo P4P+ jer ima integriran display. 

PSN - brdjanin85
17 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

meni se sada nekako čini da kako je krenulo da će mi 500GB biti mali kapacitet, trebao sam uzeti 1T 

Super je sto su konacno omogucili podrsku za eksterni disk.

Bas sam bio u nabavci veceg diska, kad je dosao update, pa sam uzeo eksterni.

Inicijalni strah da nece biti isto, kao igranje s internog, je otklonjeno. Ne osjetim nikakve probleme s igrama koje se vrte s vanjskog diska.

Pa razmisli o tom.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Našao rješenje na netu. Video u prilogu.

Sony sucks.

Zanimljivo. Nažalost to nije problem u Sonyu, nego u tvom ruteru, operateru i sl.

Veći paketi ti ne prolaze dobro (jer se negdje u lancu zbog enkapsulacije protokola povećaju preko maksimuma nekog od nodova u lancu), pa si morao smanjiti max packet size koji šalje playka.

Doduše, mislim da bi i playka kao device za mase mogla to sama skužiti i prilagoditi, ali to je druga priča.

13 godina
MasterOfDisaster kaže...

Jesi na Bnetu možda? Ja sam imao isti problem, nazvao službu za korisnike i cura koja se javila je već znala u čemu je stvar. Kaže "samo trenutak da vam podesim neke postavke", restartala mi router daljinski i sve proradilo bez frke.

madafaka85 kaže...

Dobro si prouci sve jer nije bas na ti sa android uredajima. Sa apple radi odlicno, al citajuci komentare na app storu od Dji Go 4 na androidu ekipu ima velikih problema. Zato sam i uzeo P4P+ jer ima integriran display. 

Ja bih svakako preporučio potencijalnim kupcima da prije kupnje drona probate upravljati nekim jeftinijim. DJI Phantom kao prvi dron kojeg ste ikad imali nije baš najbolja ideja, slupati nešto što vrijedi tisuću ili više eura sigurno nije dobar osjećaj. :)

16 godina
Q-Tip kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Jesi na Bnetu možda? Ja sam imao isti problem, nazvao službu za korisnike i cura koja se javila je već znala u čemu je stvar. Kaže "samo trenutak da vam podesim neke postavke", restartala mi router daljinski i sve proradilo bez frke.

Na Optimi sam, ali nema veze, uspio sam riješiti problem preko onog YouTube filmića.

14 godina
PlayStation 4

zanima me dal netko ima F1 2016, odnosno zašto mi je samo malo staza dpstupno za odabir te samo nekoliko momčati. Dok mi na ostalim stazama stoji da ih moram preuzeti.....

0 0 hvala 0
10 godina
Gale92 kaže...

zanima me dal netko ima F1 2016, odnosno zašto mi je samo malo staza dpstupno za odabir te samo nekoliko momčati. Dok mi na ostalim stazama stoji da ih moram preuzeti.....

ocito da ti se igra nije skinula do kraja... 

15 godina
PlayStation 4

U Svijetu medija akcija 1999,00 kn ( Vrijedi od 12-05-2017 do 14-05-2017 ).

Sony PlayStation PS4 500GB Slim D Chassis + dodatni kontroler Dualshock 4

2 0 hvala 0
12 godina
Chaky kaže...
Gale92 kaže...

meni se sada nekako čini da kako je krenulo da će mi 500GB biti mali kapacitet, trebao sam uzeti 1T 

Super je sto su konacno omogucili podrsku za eksterni disk.

Bas sam bio u nabavci veceg diska, kad je dosao update, pa sam uzeo eksterni.

Inicijalni strah da nece biti isto, kao igranje s internog, je otklonjeno. Ne osjetim nikakve probleme s igrama koje se vrte s vanjskog diska.

Pa razmisli o tom.

Daj mi reci kak to funkcionira? imam doma stari disk od kompa od 750gb koji skuplja prasinu.  PS4 imam od day one u lijepoj nasoj i nemoram ti ni pricati kokko puta sam napunio hard. svaki put mora nesto brisat.  evo sad upravo planiram kupiti the order i GOW3 remastered (zena bi jos jednom odigrala) a na hardu nemam nista mjesta.

Sto sve treba da se to napravi? dal ti je konzola sporija radi dodatnog HDD-a?

PSN:Tomislav025
10 godina
neaktivan

Ja sam uzeo od Seagatea njihov expansion od 1TB i radi sasvim normalno, uopće se ne primjeti razlika između vanjskog i unutarnjeg diska. Ne radi ništa sporije, radi kao i inače konzola. Pretpostavljam da je to interni 3.5 inčni disk za PC, ako je SATA onda trebaš neku ladicu (kućište) kupit za disk s SATA to USB 3.0 konverterom i vrlo vjerojatno trebaš vanjskog napajanje nekakvo za ladicu jer ne može USB 3.0 dati dovoljno snage za 3.5 HDD.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.5.2017 11:18 (JozoBozo121).
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vidim u sklopu May deala na PSNu Heavy Rain i Beyond u paketu 150kn što mi se čini ok cijenom iako gubim resale value. Pitanje za vas starosjedioce -jer vidim da je taj collection dosta često na saleu - da li je bio znatno jeftiniji u prošlosti na PSN?

I još sitno: PS+ daje 14-day trial za prvo korištenje. Da li se taj trial gledao kao full sub u smislu dodatnih popusta na storeu?

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
JozoBozo121 kaže...

Ja sam uzeo od Seagatea njihov expansion od 1TB i radi sasvim normalno, uopće se ne primjeti razlika između vanjskog i unutarnjeg diska. Ne radi ništa sporije, radi kao i inače konzola. Pretpostavljam da je to interni 3.5 inčni disk za PC, ako je SATA onda trebaš neku ladicu (kućište) kupit za disk s SATA to USB 3.0 konverterom i vrlo vjerojatno trebaš vanjskog napajanje nekakvo za ladicu jer ne može USB 3.0 dati dovoljno snage za 3.5 HDD.

moze neki link toga sto si kupio? koliko para te taj sport kostao. Hard od 3.5 imam.

PSN:Tomislav025
14 godina
Santana kaže...
Gale92 kaže...

ocito da ti se igra nije skinula do kraja... 

imao si pravo

sada me zanima dal se može F1 igrati u dvoje, jer kad idem na multiplayer da mi online igranje preko neta ali ja bi da igram  kako se kaže "u dvoje"... dal se to može

17 godina
TIR669 kaže...

I još sitno: PS+ daje 14-day trial za prvo korištenje. Da li se taj trial gledao kao full sub u smislu dodatnih popusta na storeu?

Da, 14-day trial ima sve karakteristike plaćenog članstva; možeš igrati multiplayer, možeš kupovati sa PS+ popustima, a možeš i igrati igre u sklopu mjesečne "free" ponude. Doduše, ovo zadnje nećeš moći pokrenuti kad ti istekne članstvo (osim ako te igre kupiš ili kasnije reaktiviraš članstvo), ali to je tako i kad ti istekne plaćena članarina.

14 godina
Ekipa kako ide procedura sa kupovinom polovnih igara sa njuskala? Npr. Uzmem uncharted 4 sa njuske, hoce li vlasnik moci povratiti igru ako kasnije iako nema dvd?
What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...
Ekipa kako ide procedura sa kupovinom polovnih igara sa njuskala? Npr. Uzmem uncharted 4 sa njuske, hoce li vlasnik moci povratiti igru ako kasnije iako nema dvd?

Ne

PSN: RayzCRO
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

da se i ja nadovežem za polovne igre - ako ja kupim igru na dvd-u, hoce tu istu igru moci nastaviti igrati osoba od koje sam je kupio?

Ke?!

0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Tko ima disk taj igra i to je to.

On se ne veže za ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
chewbacca kaže...

da se i ja nadovežem za polovne igre - ako ja kupim igru na dvd-u, hoce tu istu igru moci nastaviti igrati osoba od koje sam je kupio?

Kako točno misliš "nastaviti"? Misliš pokrenuti bez diska? Ne, igre koje kupuješ na disku se ne mogu pokrenuti bez diska.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
PlayStation 4

Tu se ponekad pisalo o kodovima za popuste u Sancta Domenici. Da li je to samo za PS bilo ili i ostalo? Gdje se objave ti kodovi? Da li ima sad neki aktualan?

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ovaj Horizon: Zero Dawn je stvarno čudo u 4k i HDRu + Motion Smoothing.

Jedino, ne mogu se oteti dojmu da je faca od Aloy najlošije napravljena od svih drugih faca u igri. Baš djeluje nekako fotošopirano, ko dječja guza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Isto igram Horizon i igra je pre bolesno dobra i na FHD-u, a karta je suludo velika, bez problema 100h igranja ako ćeš sve istražit, vjerojatno sam i malo rekao.

Sve u svemu jako isplativa kupnja pogotovo sada kada je bila na popustu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice