PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.506.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...

decki trebam preporuku za zenu,trudnicu evo odigrala je sad zadnje uncharted 4,GOW3 remastered i the last of us remastered.  Znaci voli takve igre. Moze preporuke za nesto tak slicno bio bi zahvalan.

Uncharted 1,2,3. Tomb Raider i Rise of TR (glavni lik je zenski, pa bi joj to mogao biti jos dodatno zanimljivo). 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina

Evo hvala na odgovoru kupio prvi us bon on 20 na pcgamessupply....htio kupit Ufc 2 19.99 ali zaračunaju još nešta sitno pa na checkout izađe 22.01 tak da nemam dosta....uzeo sam The Order 1886 samo 3.99....možda uzmem i God of war 3 on je 5.99....lp

17 godina
joozza kaže...

Evo hvala na odgovoru kupio prvi us bon on 20 na pcgamessupply....htio kupit Ufc 2 19.99 ali zaračunaju još nešta sitno pa na checkout izađe 22.01 tak da nemam dosta....uzeo sam The Order 1886 samo 3.99....možda uzmem i God of war 3 on je 5.99....lp

Daj kupi neku dobru igru, a ne te :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
Bitanga kaže...
joozza kaže...

Daj kupi neku dobru igru, a ne te :-)

OOOOOOOOOO Bitanga pa imaš sve moguće account-e PSN, Origin,steam, Uplay kad sve to stigneš igrat, nemoj samo reći bitna je organizacija vremena (jel nema ga nikad dovoljno).

P.S. jesi završio Ghost recon i jel prekratka ili još guštaš?

17 godina
hummer0 kaže...

OOOOOOOOOO Bitanga pa imaš sve moguće account-e PSN, Origin,steam, Uplay kad sve to stigneš igrat, nemoj samo reći bitna je organizacija vremena (jel nema ga nikad dovoljno).

P.S. jesi završio Ghost recon i jel prekratka ili još guštaš?

Ne stignem :-) To i je najveći problem :-)

Jesam, završio sam Ghost Recon, meni se svidjela. A poslije toga sam još pogledao i Narcose, legla mi je baš super ta spika s narko kartelima u južnoj americi :-)

Al igrao sam sve solo. I ne planiram uzimati DLCove, odigrao sam i to je gotovo. Šteta, jer svijet je super i engine mi je super, samo ne vuče me da igram nakon što sam završio priču.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 11:53 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

Novi popusti: Nier Automata -30%, Resident Evil 7 -48%, Doom -78%... A i F1 2006 na -70%.

7 0 hvala 7
16 godina
MSX kaže...

Novi popusti: Nier Automata -30%, Resident Evil 7 -48%, Doom -78%... A i F1 2006 na -70%.

Ovaj PSN HR stvarno nije normalan, em smo jadni kao država, siromašni građani sad nas još pljačkaju stalnim akcijama preko PSN-a 

14 godina
PlayStation 4

pa danas se kupuje F1 2016 

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

MGS 5 je 75kn, mislim da je to najniza cijena do sad, Sony razvaljuje sa popustima jos od 12mj 2016-te 

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

Tocnije od 10-tog mater im!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 12:39 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nista od mog "nakupovao sam se igrica u prvom i drugom mjesecu i miran sam do jeseni" stava, past ce MGS popodne...

I am over 9000!!!

2 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja sam kupio HZD.

Samo povećavam library, a igrat ću kad budem u penziji.

Ili prodat sve skupa kad ionako ne igram. Sad me u zadnje vrijeme opsjeda ideja da kupim drona.

Ako prodaje netko dji mavic pro u pola cijene, nek se javi...

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 12:54 (Ezio).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ja sam ove godine bio suzdržan i na PS4 sam kupio samo ME Andromedu (mogao sam i bez toga ). Horizon sam odigrao na sharing od frenda.

Do kraja godine planiram uzeti novi Uncharted, Battlefront 2 i RDR 2.

Bajdvej, još mi Sony nije dao nagradnih 75 kuna. Ima li još netko da nije dobio?

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 12:57 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

ja bih eto tu samo F1 2016 i onda sam miran, mada sam se također mnogo istrošio što svakako nije dobro.... 

0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Ja sam ove godine bio suzdržan i na PS4 sam kupio samo ME Andromedu (mogao sam i bez toga ). Horizon sam odigrao na sharing od frenda.

Do kraja godine planiram uzeti novi Uncharted, Battlefront 2 i RDR 2.

Bajdvej, još mi Sony nije dao nagradnih 75 kuna. Ima li još netko da nije dobio?

ja sam dobio u samoj konzoli notifikaciju preko koje sam aktivirao tih 75 kn

17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Trebali bi osnovat negdje grupu, pa da imam s kim igrat multi u penziji. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
PlayStation 4

meni se sada nekako čini da kako je krenulo da će mi 500GB biti mali kapacitet, trebao sam uzeti 1T 

1 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...
Ezio kaže...

Treba osnovati dom umirovljenika za gejmersku generaciju, brijem da ću se tamo upisati.

To će biti ludnica čovječe.

15 godina
Bitanga kaže...
Chaky kaže...
Ezio kaže...

Treba osnovati dom umirovljenika za gejmersku generaciju, brijem da ću se tamo upisati.

To će biti ludnica čovječe.

Malo ste preoptimistični teško da će neko doživiti mirovinu ( kad budemo išli u mirovinu biti će to negdje oko 90 godina). Evo ja kupio polovnu kameru 210 Kn i naručio iz engleske Just Dance 2017 ( promakla mi ona akcija za 199 Kn) da klinci mog plesat.

P.S. prije sam skupljao piratske igre za PC, a uopće ih nisam igrao sad je ista stvar za PC I PS4 samo što plaćam igre 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 14:35 (hummer0).
12 godina

Tak sam i ja nadobudno kupio par Just Dance igara za Xbox 360 Kinect, a onda sam skužio da je lakše pustiti Just Dance na Youtube-u. 

Nema nikakve razlike. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
10 godina
DeniZg kaže...

Tak sam i ja nadobudno kupio par Just Dance igara za Xbox 360 Kinect, a onda sam skužio da je lakše pustiti Just Dance na Youtube-u. 

Nema nikakve razlike. 

A sad si kupil mass effect :P

12 godina
Santana kaže...
DeniZg kaže...

Nema nikakve razlike. 

A sad si kupil mass effect :P

Bilo bi bolje i da sam Mass Effect pustio na Youtubu. 

17 godina
DeniZg kaže...

Tak moš i Horizon Zero Dawn :-) Moji klinci su 99% igara odigrali gledajući na youtubeu. Onda me žicaju da im kupim, i dok im kupim ne igraju uopće jer su već sve vidjeli :-)

12 godina

Ma znam. Moji su klinci premali, pa je svejedno jel' Just Dance "igra" ili se pušta na Youtubu. 

14 godina
PlayStation 4

jel vi možete normalno prostupit ps store na plejki?
Meni je izuzetno sporo

0 0 hvala 0
16 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Tak moš i Horizon Zero Dawn :-) Moji klinci su 99% igara odigrali gledajući na youtubeu. Onda me žicaju da im kupim, i dok im kupim ne igraju uopće jer su već sve vidjeli :-)

moje kcerke(17 i 15) isto tako gledaju youtube pa onda zicaju da im uplatim lovu na karticu pa da kupe,najjace kada igraju unchartet zajedno,jedna igra druga ju navodi tako sto na kompu gleda youtube ;)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
15 godina
DeniZg kaže...

Ma znam. Moji su klinci premali, pa je svejedno jel' Just Dance "igra" ili se pušta na Youtubu. 

Ma ja sam imao Just Dance na PS3 i kameru i PSMove i uvijek su  klinci igrali(plesali) na rođendanima, ali prije par dana sam prodao PS3 i moram sad kupiti i za PS4. Plešu svi i klinci i klinke nema razlike.

P.S. imam troje klinaca pa se plesači samo izmjenjuju generacijski.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 19:24 (hummer0).
11 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Ja sam kupio HZD.

Ili prodat sve skupa kad ionako ne igram. Sad me u zadnje vrijeme opsjeda ideja da kupim drona.

Ha ha, danas sam kupio Dji Phantom 4 pro+, ne pitaj za cijenu. Ugl. pala je odluka kad sam vidio da SD daje na 36 tj. na american 24 rate, tu su me dobili. Sad razmisljam prodat i PS4 i NS i sve sta imam, jer znam da necu vise igrat ziher. A i necu imat para.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2017 20:02 (madafaka85).
10 godina
madafaka85 kaže...
Ezio kaže...

Ja sam kupio HZD.

Ha ha, danas sam kupio Dji Phantom 4 pro+, ne pitaj za cijenu. Ugl. pala je odluka kad sam vidio da SD daje na 36 tj. na american 24 rate, tu su me dobili. Sad razmisljam prodat i PS4 i NS i sve sta imam, jer znam da necu vise igrat ziher. A i necu imat para.

Pricekaj tjedan dana kad zakucas taj dron u drvo opet ce ps4 bit dobar :P

15 godina
madafaka85 kaže...
Ezio kaže...

Ja sam kupio HZD.

znam koliko kosta:)

Mene ipak vise privlaci mavic jer je manji, tiši i duplo jeftiniji. Jedino mu je video mrvicu losiji od phantoma 4, ali po snimkama sa youtubea mislim da je kvaliteta sasvim ok za moje potrebe. I fakat mi je impresivno da se moze upravljati sa 6 km udaljenosti (kad bi baterija to izdrzala:)

Muci me sto zena nije impresionirana koliko i ja...

PSN - darklydexter
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice