moj je bio 2 mjeseca star i igran svega par sati.koja je razlika
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel netko presao horizon? jel i dalje relativno zanimljiva nakon 10-ak sati igre?
andomeda me ubila od dosade nakon prve 3 misije...
e i ako netko ima za prodati jedan gamepad od pro verzije, posaljite mi pp
prešao sam horizon onda po izlasku, do 10ak sati sam "hvatao" igru a nakon 10 sati igranja bilo je baš zanimljivo
Evo ga dobar početak vikenda - Horizon Zero Dawn - 299kn
Evo ga dobar početak vikenda - Horizon Zero Dawn - 299kn
e to te ja pitam, thx za info
jel netko presao horizon? jel i dalje relativno zanimljiva nakon 10-ak sati igre?
Ja je igram vec dugo dugo, uvijek zaboravim vidjeti koliko sati, ali vjerujem da imam izmedju 20-30 i uvijek jedva cekam da ponovo krenem igrati.
Ja sam uspio skinuti na vrijeme i malo odigrao. Evo video:

Piše da je to beta leakana. Ja ću kupit dok izađe jer mi se čini cool.
Ja sam prešao i samo ću ti reći da je to prva igra u kojoj sam pokupio platinu, oko 50 sati mi trebalo. Meni je igra odlična bila od početka do kraja, čak mi ni sporedne stvari nisu bile monotone kao u sličnim igrama što to zna biti.
Jedno pitanje za kupnju gift card bonova sa amazona radi us stora....ako unesem izmišljenu usa adresu u amazon kako mi oni i ponude formular da li nakon toga treba i vpn radi prikrivanja ip adrese....hvala unaprijed

Jedno pitanje za kupnju gift card bonova sa amazona radi us stora....ako unesem izmišljenu usa adresu u amazon kako mi oni i ponude formular da li nakon toga treba i vpn radi prikrivanja ip adrese....hvala unaprijed
Ja normalno kupujem bonove sa Amazona bez VPN-a već 2 godine i nikad nikakvih problema nisam imao.

Ja normalno kupujem bonove sa Amazona bez VPN-a već 2 godine i nikad nikakvih problema nisam imao.
Isto tak. Il ak ti se neda zezat s tim kupis preko pcgamesupply koji prima paypal i ne treba ti lazna adresa
Posto primam neku lovu na paypal vise ne koristim amazon nego taj pcgamesupply
Ja sam po preporuci kolege uzeo sa pcgamesupply preko paypala.
Sve radi bez problema

Ja sam po preporuci kolege uzeo sa pcgamesupply preko paypala.
Sve radi bez problema
koju regiju se onda uzme ako imas hr racun?
uzeo horizon popodne, skinulo se oko 8 i onda se zaljepio za tv do pola 5 ujutro. cura ljuta i ne priča danas niš jer nismo išli u kino na palog anđela...
došao do ulaz u meridian (nisam prošao ni 1/5 mape), sad čekam da se kontroleri napune. uzeo dan godišnjeg sutra i tako... neloša igra
uzeo horizon popodne, skinulo se oko 8 i onda se zaljepio za tv do pola 5 ujutro. cura ljuta i ne priča danas niš jer nismo išli u kino na palog anđela...
došao do ulaz u meridian (nisam prošao ni 1/5 mape), sad čekam da se kontroleri napune. uzeo dan godišnjeg sutra i tako... neloša igra
Ja isto uzeo, al ne želim pokrenuti jer moram sutra na poslovni put do petka, pa da se ne navučem, a onda neću moći igrati :-(
Ako imaš hrvatski račun preko paypala ne možeš kupovati ništa.
Kada sam zvao sony podršku spomenuli su mi dvije katrice.
Jedna od od nih je Visa, drugu nisam upamtio.
Ja isto uzeo HZD na ovom popustu ,čekao sam ga strpljivo i igra me oduševila. Kao što kaže kolega zalijepio se jučer i danas za kontrololer morao ga puniti koliko sam igrao. Zanimljiva priča ,grafika predivna uglavnom mislim da su Guerila games napravili fenomenalan posao. Killzone mi je bio meh ali ovo pun pogodak. To je studio iz Nizozemske ako se ne varam? Se zna kad su najavili nastavak sljedeće godine možda? Uglavnom tko nije igrao ja mu toplo preporučam bolja mi je od Uncharteda.
Ja isto uzeo, al ne želim pokrenuti jer moram sutra na poslovni put do petka, pa da se ne navučem, a onda neću moći igrati :-(
Pametno ostavi to poslije puta ,ovisnost žešća bar kod mene hehe.
Ispricavam se na off topicu al jel ima neko u rijeci da bi posudio ps2 za sutra navecer, vratio bi ga odma sljedeci dan.
decki trebam preporuku za zenu,trudnicu evo odigrala je sad zadnje uncharted 4,GOW3 remastered i the last of us remastered. Znaci voli takve igre. Moze preporuke za nesto tak slicno bio bi zahvalan.
horizon zero dawn, final fantasy xv, shadow of mordor
decki trebam preporuku za zenu,trudnicu evo odigrala je sad zadnje uncharted 4,GOW3 remastered i the last of us remastered. Znaci voli takve igre. Moze preporuke za nesto tak slicno bio bi zahvalan.
Čestitam kolega!
Rise of the Tomb Rider ili Horizon Zero Dawn.
vidio sam da je taj horizon na nekom popustu sad neznam jel 229 ili 299 ali nevazno. jeste ju odigrali? valja kaj? iskreno nisam zadnjih mjesec,dva u toku oko konzole jer imam hrpu obaveza tak da mi je najjednostavnije ovdje pitati.
Kakav je tomb raider?
Hvala decki na preporukama i cestitki.

Bok ekipa,prdao sam xbox 360 pa ću sad vjerovatno uzeti plejku(iako vjerovatno cura neće sa mnom pričati nekoliko dana )
Zanima me jel mi bolje uzeti novi ili polovni.Vidio sam je bio novi sa dva kontrolera ili igrom 1999 kn pa me zanima sto mi je ispaltivije.Isto tako ako bi uzimao polovni na sto trebam obratiti pažnju(slim ne slim,chasis-znam da postoje noviji i stariji modeli pa što trebam gledati ako bi uzimao polovni i koja bi bila cijena koja je realna za rabljenu konzolu?
Bok ekipa,prdao sam xbox 360 pa ću sad vjerovatno uzeti plejku(iako vjerovatno cura neće sa mnom pričati nekoliko dana )
Zanima me jel mi bolje uzeti novi ili polovni.Vidio sam je bio novi sa dva kontrolera ili igrom 1999 kn pa me zanima sto mi je ispaltivije.Isto tako ako bi uzimao polovni na sto trebam obratiti pažnju(slim ne slim,chasis-znam da postoje noviji i stariji modeli pa što trebam gledati ako bi uzimao polovni i koja bi bila cijena koja je realna za rabljenu konzolu?
Akcija za PS4+ dodatni DS4 za 1999 kn je nazalost prosla i (koliko ja znam) vise je nema ni u jednoj trgovini
Ako ces biti zainteresiran za PRO + 2 igre po super cijeni,javi se na PP...