PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.509.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 9:08 (hummer0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja bi osobno volio da dođe

Jer onda bi došlo do malog pada cijena igrica za ps4 hvala bogu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
maherDP kaže...

Ja bi osobno volio da dođe

Jer onda bi došlo do malog pada cijena igrica za ps4 hvala bogu

To bi bila lijepa pljuska ekipi koja je presla s PS4 na PS4 Pro.

Ali kao sto je netko iznad spomenuo, gdje ima dima ima i vatre.

Ne znam o kojim ti cijenama pricas, ali mislim da su vec poprilicno niske. Ako ne kupujes Day One, za 2-3 mj su cak i top naslovi na skoro 50%.

Pogledaj si cijene za Doom, Deus Ex, Fallout 4. Na akcijama su novi za 100-130kn.

A da ne spominjem PSN Sale, gdje naslovi dostizu Steam popuste od 75%. Daju svako malo i popust na preordere 10-20%.

Nikad igre nisu bile jeftinije i dostupnije. Da ne spominjem dosta kvalitetnih f2p naslova. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
PlayStation 4

Za nas "obične" korisnike to neće činiti neku razliku.....

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Index nema pojma.

Tek će u 2018. AMD ponuditi nova APU rješenja za konzole.

Da se nešto kuha, već bi se to znalo na relevantnim stranicama i forumima.

Ništa od PS5 prije 2019.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Pitanje.

Sada sam na mail dobio od Playstationa mail - Change Your Password - u mailu link za promjenu password-a.

O čemu se tu radi???????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje.

Sada sam na mail dobio od Playstationa mail - Change Your Password - u mailu link za promjenu password-a.

O čemu se tu radi???????

sada sam pogledao ali meni nije nikakav e-maill dospio, neznam kako je s ostalim kolegama forumašima 

15 godina

Pa i ne bi bas, ps4 pro je bio guran kao konzola za one koji zele vise. Dvije godine je i tako neki uobicajeni upgrade cycle za ostali hardware kao sto su mobiteli, pc (grafe). 

Uopce me ne bi izenadilo da izbace ps5 nekih 5 godina nakon originala. Mene osobno ne bi smetalo, ali ja nisam trcao kupovat ps pro :) 

MadeInCroatia
15 godina
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje.

O čemu se tu radi???????

Provjeri da li je mail legit,  ako je valjda znaju zasto, mjenjaj i uvijek imaj 2 step verification omogocen. 

MadeInCroatia
14 godina
PlayStation 4

nisam dobio mail od Sony-a iako kad sam postavio 2SV (onog dana kad su uveli tu mogucnost) sam i promjenio lozinku u neku "jacu" pa valjda nebu bilo problema  

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
DeniZg kaže...

Index nema pojma.

Tek će u 2018. AMD ponuditi nova APU rješenja za konzole.

Da se nešto kuha, već bi se to znalo na relevantnim stranicama i forumima.

Ništa od PS5 prije 2019.

Bas to.. index hahahahaha

Nemojte bit naivni ljudi.

Sony previse zarađuje na PS4 da bi ga sad jednostavno ugasio...

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Raja ima li ko od vas problem da mu od nedavno ne radi gejm šering ono preko drugog racuna? Meni je do nedavno sve radilo i sad mi od jednom nece, sve zakljucano, a citam ovamo na drugom forumu da lik ima isti problem ali je on kupio od nekog acc i kad je tog lika pitao on mu rekao kao da je to od zadnjeg ažuriranja sistema, te da vise nema nacin da se šeruju igre sa racunima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ghost777 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje.

O čemu se tu radi???????

Provjeri da li je mail legit,  ako je valjda znaju zasto, mjenjaj i uvijek imaj 2 step verification omogocen. 

Kako da znam koji je njihov mail legit. Dobio sam sa maila:Sony@email.sonyentertainmentnetwork.com putem domene bounce.txn-email.playstation.com

Slika dolje u prilogu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 10:49 (MasterOfDisaster).
15 godina
arnes_king kaže...

Raja ima li ko od vas problem da mu od nedavno ne radi gejm šering ono preko drugog racuna? Meni je do nedavno sve radilo i sad mi od jednom nece, sve zakljucano, a citam ovamo na drugom forumu da lik ima isti problem ali je on kupio od nekog acc i kad je tog lika pitao on mu rekao kao da je to od zadnjeg ažuriranja sistema, te da vise nema nacin da se šeruju igre sa racunima...

Ma sve radi ko iz praćke kako je znao reći jedan moj prijatelj.

17 godina
MasterOfDisaster kaže...
Ghost777 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje.

O čemu se tu radi???????

Kako da znam koji je njihov mail legit. Dobio sam sa maila:Sony@email.sonyentertainmentnetwork.com putem domene bounce.txn-email.playstation.com

Slika dolje u prilogu.

Svakako budi oprezan, ako već i sumnjaš u URL ili mail možeš to probati provjeriti preko https certifikata i googlea.

Gmail bi već sam trebao blokirati takve phishing gluposti ako jesu. Najbolje je da promijeniš lozinku direktno pristupajući sony accountu, ne klikajući link iz maila.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 11:15 (Bitanga).
14 godina
MasterOfDisaster kaže...
Ghost777 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje.

O čemu se tu radi???????

Slika dolje u prilogu.

Taj mail zna i meni dolaziti. Mail je legit, ali nema potrebe da reagiras na njega, sto se najvjerojatnije dogadja jest da je netko zatrazio password reset i iskoristio tvoj mail (koji su pokupili u nekoj leakanoj bazi), ali ako nemaju pristup tvom mailu, ne mogu nista napraviti. Dakle samo ignoriraj, i po mogucnosti aktiviraj 2FA na svom google racunu: https://www.google.com/landing/2step/

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 12:07 (OriginalEXE).
16 godina
OriginalEXE kaže...

Taj mail zna i meni dolaziti. Mail je legit, ali nema potrebe da reagiras na njega, sto se najvjerojatnije dogadja jest da je netko zatrazio password reset i iskoristio tvoj mail (koji su pokupili u nekoj leakanoj bazi), ali ako nemaju pristup tvom mailu, ne mogu nista napraviti. Dakle samo ignoriraj, i po mogucnosti aktiviraj 2FA na svom google racunu: https://www.google.com/landing/2step/

E fala na odgovoru, neću ništa poduzimati, jedino tu zaštitu za google račun. 

17 godina

Previše se oslanjanju na predviđanja tek jednog analitičara čiji je jedini kredibilitet to što je predvidio Pro i Slim. Clickbait članak, a ništa konkretno.

10 godina
PlayStation 4

Jel vama ufc 2 normalno radi? Ne znam jel bio update ili koji vrag ali kad dode do bilo kojeg oblika graplanja kao da zastekaju oba borca, tj. drzis desnu gljivu ali se nista ne desava, kao da su borci zablokirani i tak znamo bit ja i protivnik zaglavljeni po 5-10 sekundi... Frustrirajuce jako, pogotovo kad se radi tranzicija pa borci ostanu zaglavljeni na pola tranzicije...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Planiram si kupit sony 4 slim od 500gb sa jednom igricom bf1 kosta oko 2600kn da li je puno to novaca
MARIJO KOBAS

0 0 hvala 0
16 godina
opasni kaže...
Planiram si kupit sony 4 slim od 500gb sa jednom igricom bf1 kosta oko 2600kn da li je puno to novaca

Pa sad su takve cijene, da si uzimao prije tjedan dana uštedio bi 500 kn - bila su ekstra sniženja.

8 godina
neaktivan
14 godina
PlayStation 4

mislite li da se isplati LINK, pošto već imam tom clancys the division

0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

Ma sve radi ko iz praćke kako je znao reći jedan moj prijatelj.

I ja znam tako nešto reći, samo nije praćka, ali je isto na p 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
15 godina
Gale92 kaže...

mislite li da se isplati LINK, pošto već imam tom clancys the division

Ja stvarno ne razumijem tvoje pitanje?? Pa to je ista igra??

16 godina
opasni kaže...

ja sam svoj pro prodao za 2500 star dva mjeseca bio.tako da da.to je puno previse

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
10 godina
PlayStation 4

Pes 2017 u ps storu samo 109kn...do 11.5 traje akcija

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

bf 1 deluxe + titanfall deluxe za cca 300 kn u storeu.

A ja prije par dana kupio premium za bf 1 za mislim 50 usd. Naravno i bf 1 sam kupio po punoj cijeni kad je izašao

doduše, ne znam jel deluxe uključuje i premium...

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.5.2017 13:21 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ovo je novi
MARIJO KOBAS
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice