PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.454.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Ryder007 kaže...

dali kakve veze ima ova antena s gamepadom,jer jucer kad sam rastavio ps4 malko se odlemilo na kraju te zice,to zalemio malo i evo danas igram vec 2 sata i nije bilo problema kao prije

To je bluetooth i wifi antena. Žica nije bilo kakva nego nešto kao koaksijalni kabel ali tanji. Gamepad je bluetooh uređaj.  I usput - izgleda da sam pogodio gdje je bio kvar.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 12:35 (Wox).
15 godina
PlayStation 4

Popust za EA Games na HR Store-u.

Ovo je sada postalo genocidno sa ovim popustima

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 12:45 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
5 0 hvala 6
17 godina
PlayStation 4

da hahha pare pare se tope 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Taman rekoh da je dosta trosenja na igre i vidim gta v 229kn

I am over 9000!!!
17 godina
Shivi kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Taman rekoh da je dosta trosenja na igre i vidim gta v 229kn

A ja uzeo EA Family Bundle nekako mi najvise daje za 149 kn..

17 godina
PlayStation 4

toxic jel se igras ti kaj? ili samo kupujes kad su popusti pa odes jer ne vidim te bas aktivnog 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 13:26 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

toxic jel se igras ti kaj? ili samo kupujes kad su popusti pa odes jer ne vidim te bas aktivnog 

Na žalost ovo drugo :)

Kupujem ffs. ne igram jbga

17 godina
PlayStation 4

Nedavno sam pisao o subaccountima za klince. Jučer sam otkrio još jedno retardirano ograničenje za subaccounte.

Klinac je zabio baš zakon gol u Rocket Leagueu, pa sam htio snimit video... no kad ono međutim, subaccounti nemaju pravo koristiti Share button :-)

Proklinjem dan kad sam ih kreirao, i kako vrijeme prolazi to je sve teže preći na nove jer je progress u svim igrama vezan na subaccounte.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

a zasto si ih kreirao kad si mogao lagat godine, simple as that ...sad se moras bzvz gombat sa ovim deblizimom svako malo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Bitanga kaže...
Kill Frenzy kaže...

I da zaboravio sam reci da mi je već pun qurac open world igara :D

Aha, nekak sve što sam stariji više cijenim kraće single player igre. Rađe bih odigrao 10ak kraćih igara na mjesec nego jednu gigantsku koja mi dosadi nakon 2-3 dana pa igram na silu samo da završim.

Obično u većini igara vidiš sve što imaš za vidjeti u prvih 20ak sati igre i dalje je samo jedno te isto. Iznimka su kompetitivne igre.

Ova nit nije tak dugacka oko 30 sati

no slazem se s tobom, ne volim kad otegnu igru bezveze kao witcher 3

13 godina
neaktivan
PlayStation 4
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
4mal kaže...

a zasto si ih kreirao kad si mogao lagat godine, simple as that ...sad se moras bzvz gombat sa ovim deblizimom svako malo 

Zato jer nisam znao, da sam znao da nemaš nikakvu kontrolu nad child accountima riješio bih tako.

Mislio sam da su dobro riješili parental control, kao nintendo, a ne ovako jadno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozz,nagovorio se i uzimam pro sa njuske,kaze lik novi nekoristen,vidjet cemo,nego muci me sto je garantni list neispunjen,pro je uzet u onoj mangenta 1 ponudi,dali vrijedi taj garantni ako ce mi trebat iako je neispunjen ?

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

o tome se vec pricalo i vrijedi tj. dovoljan ti sam racun 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

Znači još najmanje 20 dana u beti.  Tko zna da li  kandidati mogu biti i ovi bez  vr-a  , kamere i ostale periferije

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 20:46 (Wox).
17 godina
Wox kaže...
AngryBird kaže...

Znači još najmanje 20 dana u beti.  Tko zna da li  kandidati mogu biti i ovi bez  vr-a  , kamere i ostale periferije

Meni bi samo čitanje njihovog Disclaimera bilo dovoljno da nikad ne instaliram betu OSa... znači (što je i logično jer je riječ i beti):

THE BETA PRODUCT AND ALL RELATED SERVICES ARE PROVIDED "AS IS" AND, TO THE MAXIMUM EXTENT ALLOWABLE UNDER LAW, SIE Inc DISCLAIMS ALL WARRANTIES OF ANY KIND...

...SIE Inc WILL NOT BE LIABLE TO YOU FOR ANY PERSONAL INJURY, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS, COST OF SUBSTITUTE GOODS, LOSS OF DATA OR ANY OTHER FORM OF DIRECT OR INDIRECT, SPECIAL, INCIDENTAL, CONSEQUENTIAL OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS AGREEMENT OR THE BETA PRODUCT, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE, WHETHER OR NOT SIE Inc HAS BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF THOSE DAMAGES. IN NO EVENT WILL SIE Inc’S TOTAL LIABILITY TO YOU FOR ALL DAMAGES EXCEED $10...

Neka oni to dovrše u miru, no slobodno neka testira onaj tko voli.

15 godina
PlayStation 4

Moze li netko predlozit dobru coop igru. Prijatelj i ja bi nesto upirali a nemam pojma sta. Postoji li ma ps4 dobra coop igra koja se prelazi. Kampanja i to. 

Sjecam se nekad davno na kompu smo prijatelj i ja na jednoj tastaturi 😂😂 prelazili Obscure. 

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Moze li netko predlozit dobru coop igru. Prijatelj i ja bi nesto upirali a nemam pojma sta. Postoji li ma ps4 dobra coop igra koja se prelazi. Kampanja i to. 

Sjecam se nekad davno na kompu smo prijatelj i ja na jednoj tastaturi 😂😂 prelazili Obscure. 

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/playstation-4/9062.aspx?page=539&jumpto=5307085&sort=asc&view=flat

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
12 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Well, mislim da svi to vec znamo, osim onih sto pitaju xbox ili ps4 

MadeInCroatia
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

uzeo novi ps4 pro pa me zanima dali moram initialise ps4 kod prve upotrebe

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ryder007 kaže...

uzeo novi ps4 pro pa me zanima dali moram initialise ps4 kod prve upotrebe

Initialize je kao factory reset, sve obriše i ostavi clean OS kao da ga prvi put bootaš.

Ako si kupio polovni i lik nije to napravio prije, onda trebaš. A inače ako je novi ne trebaš.

12 godina
PlayStation 4

Kako mogu unlink ati EA account s PS4 ?? Nigdje ne nalazim tu opciju kao i opcu mogucnost chat a s Game Advisor om. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dali neko zna, na svojoj ps4 imam hrvatski i americki acaunt, dali mogu dati podatke od hrvatskog acaunta prijatelju da skine igre sa moga hrv. acaunta

0 0 hvala 0
12 godina
nike098 kaže...
dali neko zna, na svojoj ps4 imam hrvatski i americki acaunt, dali mogu dati podatke od hrvatskog acaunta prijatelju da skine igre sa moga hrv. acaunta

Možeš, ali time kršiš Terms of service.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Evo malo updatea sto se tice VR-a 

ima dosta toga novog od kad je postao dostupan kod nas.

https://store.playstation.com/#!/en-hr/playstation-vr/cid=STORE-MSF75508-PLAYSTATIONVR

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hvala na informaciji, dali ako to napravim mogu li doci sankcije tj. dali je ko dobio ban zbog toga
12 godina
4mal kaže...

Evo malo updatea sto se tice VR-a 

ima dosta toga novog od kad je postao dostupan kod nas.

https://store.playstation.com/#!/en-hr/playstation-vr/cid=STORE-MSF75508-PLAYSTATIONVR

Joshua Bell Experience se čini zanimljiv. Ovo ostalo je meh. 

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

isprobao danas fora je kao da si tamo a ima na tu foru jaunt adon 

di ima masu 360 videa pa i yt je postao od nedavno VR 

kaj se ti ce igri RE7 kojeg sam odigrao je must have a dolazi toga jos !

sto se tice real AAA VR naslova 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 14:50 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Gdje je najjeftinije prednaručiti Horizon Zero Dawn? ja sam našao na gamecollection za 43 funte + dvije funte dostava...ima li negdje jeftinije možda i šta mislite koliko je isplativo uopće prednaručiti s obzirom na cijenu i koliko će trebati da cijena igre počne padati nakon izlaska? Nisam još niti jednu igru prednaručio pa ne znam kako se kreću cijene prije ili poslije izlaska igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice