PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.455.951
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
Re: PlayStation 4
Eh da bar 30fps na pc-u izgleda isto kao 30 na Ps4,bio bih jos miran sa gtx460
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Spacecraft kaže...
Eh da bar 30fps na pc-u izgleda isto kao 30 na Ps4,bio bih jos miran sa gtx460

Što je je ali...

12 godina
PlayStation 4

Ma mene samo smeta što neke igre koje rade na slabim PC-ima, PS4 ne potjera u 60 FPS. Ali hebiga, djelomično je to zbog developera, ali uglavnom zbog slabog Jaguara i nema tu pomoći.

Međutim, vjerujem da će ići Zen u PS5, pa više ne bi trebalo biti takvih problema.

Ako mogu napraviti mrcinu od dekstop Zena R7 1700 sa 65W, valjda neki Zen od 25W za konzole neće biti preslab. 

PSN - DeniZg80
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Ja se ne mogu odreci pc gaminga ali isto tako zelim odigrati na ps4 neke igre a ovo mi trenutno predstavlja problem.

Koliko dana privikavanja treba da ovo prode?

Meni je trebalo nekih 10 sati Bloodbornea da dođem koliko toliko k sebi. Skoro sam odustao nakon prvih sat dva. Ali problem s tom igrom je i što je engine totalno smeće pa još više dolazi do izražaja 30 FPS lock i što sam gameplay zahtjeva puno preciznosti i dobar tajming. Odigrao sam nakon toga Uncharted 4 koji isto ima 30 FPS lock. Recimo da je situacija bolja, ali opet primijetiš tu i tamo da "nešto ne štima". Definitivno nije pomoglo ni što sam prije toga igra Uncharted 1, 2 i 3 remastere koji su na 60 FPS-a.

Na kraju dana, ima igara tipa Bloodborne gdje se isplati mučiti sa 30 FPS jer je sama igra posebna, a imaš ovih tipa Uncharted 4 koje su prosjek pa je upitno, ako ti baš jako smeta. 

Sve u svemu, vidjet ćeš sam hoćeš li se uspjeti naviknuti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Pokrali su Dark Soulse i to jako loše. Di je tu pametna mehanika?

Jesi ti uopce pogledao video. To ti je izjava u rangu da svaki FPS je pokradeni COD ili da svaka Third-person game je pokradeni GTA.

Ok Dark Soulse ima staticnu skrinju koja te pojede kad ju ides otvoriti ili ak je napadnes onda se pretvori u nesto i to je to.

U Prey-u mimic ili te napadne ili pobjegne od tebe u drugu prostoriju i pretvori se u neki objek. Ili te vec 4 mimica cekaju u prostoriji pretvorena u komplet pribor za pranje podova.

Tak da ne kuzim sta je tu slicno sa Dark Soulse?

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 14:10 (madafaka85).
12 godina

Horizon Zero Dawn. Ps4 vulgaris vs Pro.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

frame rate isti , grafika malo bolja na pro-u 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 14:31 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

frame rate isti , grafika malo bolja na pro-u 

hm..

a sada pogledaj micanje stabala i grane pro vs vulgaris.

hebo mene pas ali na ps4 obicnom mi izgleda da je vise pokrentih momenata a i nekako mi vise pase oku... jel to samo meni ili?

0:42

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 15:05 (toxic).
17 godina
PlayStation 4

ocito nisu isli sa ovom igrom previse na fiziku u 4k mod-eu ali 

opcenito meni je bolja silika na pro-u i jos je tu HDR 

p.s APU+GPU u PRO-u ocito ugasen tj. nema boost mode enejblan 4.50 betom ili nekim buduchim patchom 

di ce to enejblat + fiziku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 15:14 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne možete uspoređivati grafiku u videu na YT. YT toliko uništi bitrate da je takvo što potpuno nezahvalno. Ili svojim očima, izravno na televizoru, ili u screenshotu. Video usporedbe su promašene u startu.

7 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

tko ima VP9ver2(HDR) encodnig na telki i ako je snimano 4k bilo 30/60 moze vidjet razliku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 15:18 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Ne možete uspoređivati grafiku u videu na YT. YT toliko uništi bitrate da je takvo što potpuno nezahvalno. Ili svojim očima, izravno na televizoru, ili u screenshotu. Video usporedbe su promašene u startu.

sve 5 ali micanje stabala, lisca, trave nece biti drugacije a to prvo vidim u usporedbi ova dva. Vidi se na da je na pro ostrija slika i sve no... nekako je meni mozda lijepse na vulgaris ps4..

doduse najvjerojatnije ces ti na prou moci staviti na 1080p pa ce biti isto.

17 godina
PlayStation 4

Joj toxic nismo vise u doba krize , hl2 i  f.e.a.r.a da nas to fascinira tj. 

meni je bitna slika tj. 4k HDR bio nativan ili chakerboard sa fizikom ili bez sa 30 fps-a ili bez

sto sam stariji to me manje iritira nego prije 5,6 godina kad je sve trebalo biti eyecandy 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 15:35 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Joj toxic nismo vise u doba krize , hl2 i  f.e.a.r.a da nas to fascinira tj. 

meni je bitna slika tj. 4k HDR bio nativan ili chakerboard sa fizikom ili bez sa 30 fps-a ili bez

sto sam stariji to me manje iritira nego prije 5,6 godina kad je sve trebalo biti eyecandy 

ja sam baš suprotan.

Što sam stariji to sam zahtjevniji i više stvari me nervira i imam duplo manji prag tolerancije za apsolutno sve.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 16:07 (toxic).
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

poz ekipa imam pitanje(nije valjda da sam toliki baksuz),istekla mi garancija od godinu dana neki dan koliko je pisalo,i isao sam danas otvorit ps4,ocistit ga od prasine,dosta se nakupilo,lagano sam zrakom to sve ocistio skopio nazad i nakon pola sata ds4 mi se poceo cudno ponasat,tipke kao da imaju delay stisnem nekoliko puta i nista se nedogadja par sekundi i onda poludi prihvati sve odjednom,recimo u meniju kad listam u igri gore dolje tiscem i nista i nakon par sekundi pocne listat,nekad se i random ugasi,na drugom nisam jos sprobao dali se to dogadja,pitanje je dali sam mozda ostetio nekak reciver sto prima signal od ds4 ? i gdje se on uopce nalazi jer nevjerujem da sam ga sa malo zraka mogao ostetit

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Ovo je optimizacija :D

a ne onaj show na AC  Unity. 

Ubisoft na aparatima :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Horizon zasad dobiva vrhunske ocjene, već kandidat za igru godine 

Giant Bomb 10/10
Telegraph 10/10
Twinfinite 10/10
PlayStaion Life Style 10/10
COGconnected 10/10
Game Over Online 9.8/10
Cheat Code Central 9.8/10
XGN 9.7/10
AusGamers 9.6/10
Arcade Sushi 9.5/10
Hobby Consolas 9.5/10
InsideGamer.nl 9.5/10
Polygon 9.5/10
The Jimquisition 9.5/10
Playstation Universe 9.5/10
Gamer.nl 9.5/10
God is a Geek 9.5/10
IGN 9.3/10
Areajugones 9.3/10
IGN Spain 9.2/10
Everyeye.it 9.2/10
GameSpot 9/10
GamesRadar+ 9/10
Trusted Reviews 9/10
Eurogamer Italy 9/10
Hardcore Gamer 9/10
Gameblog.fr 9/10
Forbes 9/10
Game Rant 9/10
Game Revolution 9/10
M3 9/10
LaPS4 9/10
RPG Site 9/10
Gameplanet 9/10

...čini se da nisam pogriješio sa prednaruđžbom u SD 

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
madafaka85 kaže...
Hexfire kaže...

Pokrali su Dark Soulse i to jako loše. Di je tu pametna mehanika?

Jesi ti uopce pogledao video. To ti je izjava u rangu da svaki FPS je pokradeni COD ili da svaka Third-person game je pokradeni GTA.

Ok Dark Soulse ima staticnu skrinju koja te pojede kad ju ides otvoriti ili ak je napadnes onda se pretvori u nesto i to je to.

U Prey-u mimic ili te napadne ili pobjegne od tebe u drugu prostoriju i pretvori se u neki objek. Ili te vec 4 mimica cekaju u prostoriji pretvorena u komplet pribor za pranje podova.

Tak da ne kuzim sta je tu slicno sa Dark Soulse?

Usporedba sa DS-om je bila čisto sa strane da je tako nešto već viđeno i napravljeno puno bolje. A kao drugo, ova mehanika izgleda toliko debilno da nemam riječi. Em su ti mimici očajno dizajnirani, em su očito slabi ko ku*ac pa ne uljevaju nikakvu dozu straha, em ih očito ima non stop svugdje. Da bi tako nešto bilo zanimljivo mora se događati kad to igrač ne očekuje i izazvati nekakvu dozu straha ak se već igra fura na to. A ne jebote da non stop nešto na levelu može biti mimic. Ajde mi sad objasni na koju foru će to ikome biti zanimljivo, ako u jebenom traileru vidiš da se to non stop događa. Pa jebemu hype kad te više ništa nemože iznenaditi kad stvarno zaigraš neku jebenu igru. Prvi put kad ti se to dogodi u igri nećeš uopće trepnuti jer ćeš od prvog levela to očekivati.

Predviđam max 70 na metacriticu toj igri, ako im je glavna stvar da se toster pretvori u malo crno govno. 

Horizon izgleda sasvim ok na prvu iako je i tu lock na 30FPS, nabijem ih. Ne vjerujem baš ko kolega da će biti pravi kandidat za GOTY jer prvenstveno ne donosi ništa novo u taj open world koncept. Barem imam takav dojam iz recenzija. Ali i kao takav je iznenađujuće dobro prošao kod kritike, pa valjda ima ono nešto.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Di najjeftinije nabavit overwatch? Jel ovo legit?

https://www.buygames.ps/en/home/overwatch-origins-edition-111-.html

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Final Fantasy 15 patch 1.05 

• PlayStation 4 Pro console Lite Mode compatibility with a maximum of 60 FPS.
PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 19:57 (madafaka85).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Santana kaže...

Ovo je optimizacija :D

a ne onaj show na AC  Unity. 

Ubisoft na aparatima :D

Nije bezveze Kojima odabrao Decima engine za svoj Death Stranding.

PSN - brdjanin85
17 godina

jako dobar pocetak gaminga nakon FF-a i RE7 jos jedan dragulj za prednarucit 

17 godina
PlayStation 4

https://arstechnica.com/gaming/2017/02/new-playstation-4-pro-patch-for-final-fantasy-xv-makes-it-look-worse/

Hehe, sad su sjebali još više. Nema ni 30 FPS capa, ni 60 FPS capa, samo loš varijabilni framerate mode, ili loš framepacing 30 fps mode :-D

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moze li se na hrvatskom storeu placati preko paypala?

Na americkom mogu dodati karticu ili paypal, a na ovom hr mogu dodati samo karticu, ali sa njom ne mogu platiti jer nemam internet bankarstvo.

0 0 hvala 0
17 godina
razor1234 kaže...

Moze li se na hrvatskom storeu placati preko paypala?

Na americkom mogu dodati karticu ili paypal, a na ovom hr mogu dodati samo karticu, ali sa njom ne mogu platiti jer nemam internet bankarstvo.

Ne, nažalost. Paypal je skoro svuda defacto standard, podržavaju ga svi najbolji gaming servisi Steam, Battle.net, Uplay, Origin, al PSN je prekul za to.

Također nisam još vidio nigdje u HR u nekim normalnim shopovima da se može koristiti PayPal.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
Mozda si iskljucio bluetooth reciever ili antenu. Mislim da ima primjera na netu gdje su se takve stvari dogadale ljudima
16 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

poz ekipa imam pitanje(nije valjda da sam toliki baksuz),istekla mi garancija od godinu dana neki dan koliko je pisalo,i isao sam danas otvorit ps4,ocistit ga od prasine,dosta se nakupilo,lagano sam zrakom to sve ocistio skopio nazad i nakon pola sata ds4 mi se poceo cudno ponasat,tipke kao da imaju delay stisnem nekoliko puta i nista se nedogadja par sekundi i onda poludi prihvati sve odjednom,recimo u meniju kad listam u igri gore dolje tiscem i nista i nakon par sekundi pocne listat,nekad se i random ugasi,na drugom nisam jos sprobao dali se to dogadja,pitanje je dali sam mozda ostetio nekak reciver sto prima signal od ds4 ? i gdje se on uopce nalazi jer nevjerujem da sam ga sa malo zraka mogao ostetit

sober kaže...
Mozda si iskljucio bluetooth reciever ili antenu. Mislim da ima primjera na netu gdje su se takve stvari dogadale ljudima

neznam,probao 15-stak minuta sa drugim ds4 on je radio normalno,dali znas di se nalazi taj reciever tj antena ?

11 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...
Ryder007 kaže...

sober kaže...

neznam,probao 15-stak minuta sa drugim ds4 on je radio normalno,dali znas di se nalazi taj reciever tj antena ?

https://support.us.playstation.com/articles/en_US/KC_Article/DualShock-4-Troubleshooting

PSN - brdjanin85
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koja termalna pasta je dobra ,a da ne provodi struju i da nije preskupa. Planiram je  zamjeniti na ps4 pro. Gornji poklopac imam već  deset dana podignut i malo povučen naprijed .  Tako je tiši oko 30 posto ali vjerujem da može to i  bolje. Kao što sam već  spomenuo  u igrama koje nemaju  patch za pro je tih ali u igrama koje imaju patch glasa se poput usisavača , pogotovu u uncharted 4; Imam iskustva sa zamjenom paste na pc i ps3 ali ovdje mora biti potpuni izolator za struju.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

nije pomogao ovaj troubleshooting,probao sam drugi gamepad,ista stvar,mozda je moguce da je do igre? dirt rally tamo se to dogadja,a u FIFA 17 to nisam primjetio,jos imam GTA njega cu sprobat navecer

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice