PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.496.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

Pozdrav, ima netko preporuku nekog docking stationa za ps4 slim do max 100kn? Ovi na ebay-u mi nisu nešto, a kod nas su dosta skupi.. Postoji možda još neki koristan dodatak (uzeo bi za poklon)?

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
LordSnow kaže...

imam ja ali sam igrao tek nekih satak do sad. o cemu se radi s tom ligom? 

Pa ako si za i ako imas vremena da vozis javi se hanteedu  na PM on ce to orgarnizirati i sve ti objasnimo, nist komplicirano skupi se nas nekoliko sa foruma i vozimo svoje prvesntvo i skupljamo bodove. sve je stvar dogovora.

PSN:Tomislav025
16 godina
neaktivan

ja vozim ali nazalost na joystik ali su mi sva pomagala na off

EUNE LOL: frenkySTYLE
12 godina
PlayStation 4

Mozes igrat i sa đojstikom sto se mene tice. Nece to sad biti neka prestrga liga sa nekim opakim restrikcijama, zabava je glavni faktor.

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Mozes igrat i sa đojstikom sto se mene tice. Nece to sad biti neka prestrga liga sa nekim opakim restrikcijama, zabava je glavni faktor.

0 0 hvala 0
16 godina
Shivi kaže...

Nakon gotovo tri tjedna posjedovanja ps4 moram reci da sam prezadovoljan. Najvise me iznenadilo kako je tiha konzola, uopce je ne cujem, kao da ni ne radi :) Takoder me iznenadio dizajn joysticka, savrseno mi pase u ruku, kao da su imali kalup mojih dlanova i po tome napravili

Isto tako iznenaden sam sa glavnim izbornikom i svim mogucnostima koje mi se tamo pruzaju, ima puno vise sadrzaja od ocekivanog. I sucelje mi je ugodno oku, sve lagano klizi, bez trzanja. Jedina zamjerka je nekad malo poduze spajanje kad odaberem nekog sa friend liste ili slicno (onaj famozni connecting), ali to je vjerojatno do moje veze, place mi se kad na selu imam tri puta vecu propusnost nego u zgu...

Jos da napisem da sam si uzeo UFC 2

Evo moram se sa tobom složit. Nedavno sam također uzeo PS4 jer je bio na akciji za 2100 kn i za sada prezadovoljan još k tome se poklopila ova akcija igara i fizičkih kopija u trgovinama i digitalnih u Store-u pa sam malte ne bankrotirao. Nabavio sam malte ne sve ekskluzive za PS, od toga sam odigrao The Last of Us, Killlzone, Uncharted 1 i 2, trojku upravo igram, a još barem 20-ak igara me još čeka. Sve u svemu uživancija, zavalim se u kutnu i lijepo operi po igrama. Bio sam u početku skeptičan da li da nabavljam PS4 jer 20 i kusur godina se igram isključivo na PC-u i jednostavno nisam navikao na kontroler nego na miša i tipkovnicu, ali se relativno brzo uhodaš. Istina je ipak da je veći gušt, a bome i preciznije igrati FPS na kompu nego na PS4, ali je ok i na PS4 uz puno duže nišanjenje.

Što se tiče OS-a od PS4, on je odlično fluidan, bez trzanja, sa mnoštvo informacija i mogućnosti.

Jedini nedostatak je kod skidanja digitalnih igara, što nekada ih skida normalno i brzo, a nekada prekida download, pa moraš malo malo davati da nastavi sa skidanjem (nije često ali zna se dešavati).

Sve u svemu ja sam jako zadovoljan sa kompletnim proizvodom i ponuđenim uslugama i igrama samo da su igre malo jeftinije koje su naspram PC-a puno skuplje.

12 godina
MasterOfDisaster kaže...

Evo moram se sa tobom složit. Nedavno sam također uzeo PS4 jer je bio na akciji za 2100 kn i za sada prezadovoljan još k tome se poklopila ova akcija igara i fizičkih kopija u trgovinama i digitalnih u Store-u pa sam malte ne bankrotirao. Nabavio sam malte ne sve ekskluzive za PS, od toga sam odigrao The Last of Us, Killlzone, Uncharted 1 i 2, trojku upravo igram, a još barem 20-ak igara me još čeka. Sve u svemu uživancija, zavalim se u kutnu i lijepo operi po igrama. Bio sam u početku skeptičan da li da nabavljam PS4 jer 20 i kusur godina se igram isključivo na PC-u i jednostavno nisam navikao na kontroler nego na miša i tipkovnicu, ali se relativno brzo uhodaš. Istina je ipak da je veći gušt, a bome i preciznije igrati FPS na kompu nego na PS4, ali je ok i na PS4 uz puno duže nišanjenje.

Što se tiče OS-a od PS4, on je odlično fluidan, bez trzanja, sa mnoštvo informacija i mogućnosti.

Jedini nedostatak je kod skidanja digitalnih igara, što nekada ih skida normalno i brzo, a nekada prekida download, pa moraš malo malo davati da nastavi sa skidanjem (nije često ali zna se dešavati).

Sve u svemu ja sam jako zadovoljan sa kompletnim proizvodom i ponuđenim uslugama i igrama samo da su igre malo jeftinije koje su naspram PC-a puno skuplje.

Sad bi neki cinik napisao:  

I PC možeš spojiti na TV u dnevnom boravku...

I na PC-u možeš imati fluidan OS ako staviš Steam Big Picture mod na startupu Windowsa...

I na PC-u možeš pričati u chatu s ljudima ako se svi dogovorite koji ćete servis koristiti (ima ih hrpa)...

I na PC-u možeš proći jeftino s igrama ako odeš na Allkeyshop...

Ovo drugo što sam boldao je razlog zašto gotovo više ni ne kupujem igre na PC-u: PS4 je kompletan proizvod. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 13:11 (DeniZg).
14 godina
DeniZg kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Sad bi neki cinik napisao:  

I PC možeš spojiti na TV u dnevnom boravku...

I na PC-u možeš imati fluidan OS ako staviš Steam Big Picture mod na startupu Windowsa...

I na PC-u možeš pričati u chatu s ljudima ako se svi dogovorite koji ćete servis koristiti (ima ih hrpa)...

I na PC-u možeš proći jeftino s igrama ako odeš na Allkeyshop...

Ovo drugo što sam boldao je razlog zašto gotovo više ni ne kupujem igre na PC-u: PS4 je kompletan proizvod. 

hahaha dobar 

PSN Tokioplastic292
17 godina
omomomomoomm kaže...

Ajmo ekipa pa zar nitko ne vozi dirt rally ovdje? bitanga zar nisi ti nesto pricao o volanu?

Da, pitao sam jel ima tko kakav, al sam odustao na kraju... čini mi se preskupa investicija za nešto dobro. A nije mi praktično to igrati na kauču s volanom. Rađe ću onda na PCu.

Imam Dirt Rally, al slabo sam igrao za sad, previše igara, a premalo vremena :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Nakon gotovo tri tjedna posjedovanja ps4 moram reci da sam prezadovoljan. Najvise me iznenadilo kako je tiha konzola, uopce je ne cujem, kao da ni ne radi :) Takoder me iznenadio dizajn joysticka, savrseno mi pase u ruku, kao da su imali kalup mojih dlanova i po tome napravili

Isto tako iznenaden sam sa glavnim izbornikom i svim mogucnostima koje mi se tamo pruzaju, ima puno vise sadrzaja od ocekivanog. I sucelje mi je ugodno oku, sve lagano klizi, bez trzanja. Jedina zamjerka je nekad malo poduze spajanje kad odaberem nekog sa friend liste ili slicno (onaj famozni connecting), ali to je vjerojatno do moje veze, place mi se kad na selu imam tri puta vecu propusnost nego u zgu...

Ako želiš bacnut koju borbu dodaj me, psn: RayzCRO

PSN: RayzCRO
10 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

ja vozim ali nazalost na joystik ali su mi sva pomagala na off

nema to veze sa skillom jer trebas voziti polako jer su tu 24 stagea a nema popravljanja auta ko na careeru, činjenica je ko bude vozio sporije da ce biti prvi a ko bude zurio zavrsit ce sa terminal damage :D

javi mi se da se dodamo na psn

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
DeniZg kaže...

Opet smo počeli :-P

Ja u zadnje vrijeme igram opet malo Elitu, kupio dobar HOTAS joystick i uživam.

Komp mi je blizu telke, trgujem i gledam telku usput, a na drugom monitoru pratim trade rute i bug forum, nešto što bi sa isključivo playkom bilo poprilično teško izvedivo.

Jedino mi još fali neki TrackIR ili nešt slično dok ne nabavim neki dobar VR.

Nego, jel još tko preorderao VR? Vi koji ga imate jel još igrate šta, ili skuplja prašinu?

Ja sam odustao do daljnjeg iako sam bio full nabrijan.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
Bitanga kaže...

Ja u zadnje vrijeme igram opet malo Elitu, kupio dobar HOTAS joystick i uživam.

Komp mi je blizu telke, trgujem i gledam telku usput, a na drugom monitoru pratim trade rute i bug forum, nešto što bi sa isključivo playkom bilo poprilično teško izvedivo.

Jedino mi još fali neki TrackIR ili nešt slično dok ne nabavim neki dobar VR.

Ako sam ja dobro shvatio, tvoj konačni cilj je da ti soba za igranje izgleda kao radni stol Homera Simpsona. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 14:39 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

Ako sam ja dobro shvatio, tvoj konačni cilj je da ti soba za igranje izgleda kao radni stol Homera Simpsona. 

Da, to bi bilo idealno, kad bih imao sobu za igranje :-)

Pošto živim u trosobnom stanu s dvoje djece i ženom, onda mi je dnevna soba za igranje, imam svoj radni stol s dva monitora i to je moj kutak :-P

Pokraj je TV i PS4 Pro (spojen na telku i jedan monitor) i Wii U.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 14:42 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

pa kupi ga ja sam to vec iznio misljenje o istom ako ti pare nisu problem ...70ak naslova ce doc ove godine za vr a iz tj u tj se puni istim us acc vidjet cemo kak ce bit na uk kad dojde imas hrpu vr kanala na yt-u pa chekiran kaj se mene tice 

uzni :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...
omomomomoomm kaže...

Ajmo ekipa pa zar nitko ne vozi dirt rally ovdje? bitanga zar nisi ti nesto pricao o volanu?

Da, pitao sam jel ima tko kakav, al sam odustao na kraju... čini mi se preskupa investicija za nešto dobro. A nije mi praktično to igrati na kauču s volanom. Rađe ću onda na PCu.

Imam Dirt Rally, al slabo sam igrao za sad, previše igara, a premalo vremena :-)

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 15:03 (omomomomoomm).
12 godina
Bitanga kaže...
omomomomoomm kaže...

Ma ja ti igram na onom najjeftinijem T80. platio sam ga novog mislim da 700kn kad je izasao project cars. jest da je to osnovni volan ali da se sasvim dobro voziti na njemu.  Kupio sam neki stol u jysku za 200kn i na njega sam namontirao volan. jest da je to sve tek toliko da sljaka ali za sad sljaka.

Ali razmisljam kupiti neki playseat ili tako nesto i posteni volan kad izade GT, ali ta investicija bogami i kosta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 15:03 (omomomomoomm).
17 godina
4mal kaže...

pa kupi ga ja sam to vec iznio misljenje o istom ako ti pare nisu problem ...70ak naslova ce doc ove godine za vr a iz tj u tj se puni istim us acc vidjet cemo kak ce bit na uk kad dojde imas hrpu vr kanala na yt-u pa chekiran kaj se mene tice 

Čovječe, teško je pratiti to što ti pišeš. Em ne znaš quotat, em pišeš s nogom :-P

Pare nisu toliki problem jer ionako sve te tehničke stvari s duljim garancijama uzimam na rate, ali ipak je ovo prva generacija pa mislim da to nije još dovoljno zrelo.

12 godina

Jel netko igrao Divinity: Oringal Sin na PS4? Prešao sam Witchera, ali mi treba još jedna doza fantasy RPG-a.

Malo me muči taj turn-based combat. Wasteland 2 sam dvaput upalio jer mi taj spori combat ne paše. Da bar ima combat kao Diablo...

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 15:24 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam preko 300 gb download-a na ps sad, ima da skidam igre 3 dana sa 20 Mb/s 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...
4mal kaže...

Čovječe, teško je pratiti to što ti pišeš. Em ne znaš quotat, em pišeš s nogom :-P

Pare nisu toliki problem jer ionako sve te tehničke stvari s duljim garancijama uzimam na rate, ali ipak je ovo prva generacija pa mislim da to nije još dovoljno zrelo.

Jesi probao negdje već oculus ili vive? Ako jesi, ovo ti je isto samo sa malo nižom rezolucijom i bez petljanja oko postavki. A znamo svi da nisi bitanga nego picajzla, pa bi se moglo dogoditi da ti ta rezolucija bude smetnja.

Ako nisi probao navedeno, a probao si samsung gear ili neku sličnu kombinaciju sa mobitelom, mogu it reći da je psvr jedno 35 puta bolji od toga.

Ovo će ti biti zabavno ženi čak i ako nije gamerica. I djeci ako nisu premala.

Kupi pa buš prodao ako ti se ne svidi.

PSN - darklydexter
17 godina
Ezio kaže...

Jesi probao negdje već oculus ili vive? Ako jesi, ovo ti je isto samo sa malo nižom rezolucijom i bez petljanja oko postavki. A znamo svi da nisi bitanga nego picajzla, pa bi se moglo dogoditi da ti ta rezolucija bude smetnja.

Ako nisi probao navedeno, a probao si samsung gear ili neku sličnu kombinaciju sa mobitelom, mogu it reći da je psvr jedno 35 puta bolji od toga.

Ovo će ti biti zabavno ženi čak i ako nije gamerica. I djeci ako nisu premala.

Kupi pa buš prodao ako ti se ne svidi.

Ma probao sam PSVR uživo, no bio je spojen na PS4 peasant edition. Samsung Gear je smeće naspram ovoga, to je istina. HTC Vive i Oculus nisam probao.

Više me brine što je većinom više za pokazat ekipici (i stavit lavor u blizinu dok im pozli) nego da bi se igrao s tim non stop.

10 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
Shivi kaže...

Ako želiš bacnut koju borbu dodaj me, psn: RayzCRO

Dodat cu te za frenda, ali si vjerojatno jos ovaj mjesec necu uzimat psn+ jer zbog posla nemam bas vremena za igranje, a cilj mi je prec the last of us ovaj mjesec... Nekad u veljaci mozemo nabacit koju borbu, javim ti...

I am over 9000!!!
17 godina

Joj dobro bas is picajzla, pisao sam preko moba na jobu sto brze da ti odgovorim a ti meni tako 

uglavnom Ezio ti je sve objasnio 

p.s kvot nekoristim radi urednosti zato postoji nadporuka 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 17:16 (4mal).
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz ljudi kupio sam ps4(na njuskalu)ali nisam u njega dobio racun,garanciju,itd..Dali je moguce da je ps4 nedaj boze ukraden ili nesto slicno..Dali je moguce da mi policija oduzme konzolu?? Na konzoli sam promijenio hdd..

0 0 hvala 0
12 godina

Prekucaj brojeve šasije za svaki slučaj.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
geek_boy kaže...
napravi americki psn account idi na ovu stranicu http://www.pcgamesupply.com/ izaberi bon koji zelis plati,ukucaj ga na americki racun, i izaberi igru koju zelis za taj bon tak sam ja napravil kod je doso momentalno na email a ovo ostalo ti se ne isplati zahebavat da ti ne banaju konzolu kao sta je neko reko vec

Zahvaljujem na savjetu, napravio sam USA account, ulogirao ga na konzolu i stavio kao sekundarni, jer mi je primarni ovaj s nasim racunom. Radio sam ga iskljucivo radi tipa Last of US Remaster a jer je kod njih cjena 19.99$ a kod nas 299kn sto je uvelika razlika i onda preko primarnog uzeo jos UFC 2 i Zombi. Skoro za tu razliku kupio dvije igre dok kod nas uzmes jednu. Primarni je uvjek ovaj s Play Station plus em a sekundarni ovaj USA na koji vise manje necu ni ulaziti. Jedino sam primjetio razliku da neke igre sto imam na nasem racunu se mogu odmah igrati i na USA racunu a neke je potrebno nanovo skinuti.  Hvalla jos jednom i da ona stranica PCGamesupply je odlicna, putem paypal a sve prolazi bez imalo problema. Hvalla :) 

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni se cini da mi konzola u rest modu sporije skida kad je upalim ide punom brzinom, zna li neko zbog cega?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ruya kaže...

Meni se cini da mi konzola u rest modu sporije skida kad je upalim ide punom brzinom, zna li neko zbog cega?

meni totalno suprotno...kad je upaljena jedva se vuce, kad stavim u rest skida full brzinom

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
L1nNk kaže...
geek_boy kaže...
napravi americki psn account idi na ovu stranicu http://www.pcgamesupply.com/ izaberi bon koji zelis plati,ukucaj ga na americki racun, i izaberi igru koju zelis za taj bon tak sam ja napravil kod je doso momentalno na email a ovo ostalo ti se ne isplati zahebavat da ti ne banaju konzolu kao sta je neko reko vec

Zahvaljujem na savjetu, napravio sam USA account, ulogirao ga na konzolu i stavio kao sekundarni, jer mi je primarni ovaj s nasim racunom. Radio sam ga iskljucivo radi tipa Last of US Remaster a jer je kod njih cjena 19.99$ a kod nas 299kn sto je uvelika razlika i onda preko primarnog uzeo jos UFC 2 i Zombi. Skoro za tu razliku kupio dvije igre dok kod nas uzmes jednu. Primarni je uvjek ovaj s Play Station plus em a sekundarni ovaj USA na koji vise manje necu ni ulaziti. Jedino sam primjetio razliku da neke igre sto imam na nasem racunu se mogu odmah igrati i na USA racunu a neke je potrebno nanovo skinuti.  Hvalla jos jednom i da ona stranica PCGamesupply je odlicna, putem paypal a sve prolazi bez imalo problema. Hvalla :) 

Na kojem accountu igras igre kupljene sa americkog?

Konzola je primarna a ne account. Ako ne mislis taj americki shareati s nekim, stavi plejku da je primarna i za americki account.

PSN - darklydexter
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice