PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.455.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
madafaka85 kaže...

Pa koliko vas je imalo isti problem , da im posiljka nije dosla iz vana? Kao izgubila se tu kod nas... Trebalo bi to dat potrosackom kodu, ili provjernom da to malo istraze, mozda bi bilo promjene.

Ja nikad, a narucil sam hrpu igara iz UK

Btw cekam ga i ja iz Shopto.net

17 godina
PlayStation 4

sam vi narucujte i dalje...

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
movie kaže...

Možeš mi pojasniti kako? Inače pošta mi je do sada maznula dva puta a susjedi mi u 50 godna nisu maznuli ništa. No i dalje me interesira kako to susjed može maznuti moj paket?

Meni je poštar jednom ostavio Amazon paket sa DVDom (prije n godina) na sandučićima u zgradi.

Jednom sam ga našao, drugi put mi je falio paket i amazon je slao ponovo. E sad, dal ga je maznuo poštar ili susjed jer je poštar ostavio na sandučićima teško je reći, ali sam eskalirao u svojoj pošti da educiraju malo poštare jer neki paketi mogu biti skupi jel.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koga je strah naručivat, imam ja nešto igara na lageru. Novo, zapakirano, javite se u box :)

Meni je jednom poštar zabunom ostavio moj paket na drugoj adresi, kod osobe koja je isto naručivala sa istog sajta kao i ja.

Idioti. Ali lik je bio super pa mi se javio na facebook, pitao me jesam li naručivao s te i te stranice, da ima moj paket na kojem piše moje ime, prezime i adresa. Eto, da ne povjeruješ... Događa se.

Isto sad čekam jedan paket dosta dugo, već 2 tjedna. Inace stigne za 5-6 radnih dana

3 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ok ajmo dosta sad spamanja o ptt-u 

svako je rekao sto je imao idemo se vratit temi :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 11:04 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ARK: Survival Evolved došao na PSN.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
movie kaže...
Chaky kaže...
madafaka85 kaže...

Pa koliko vas je imalo isti problem , da im posiljka nije dosla iz vana? Kao izgubila se tu kod nas... Trebalo bi to dat potrosackom kodu, ili provjernom da to malo istraze, mozda bi bilo promjene.

Veca je vjerojatnost da ti mazne susjed, nego postar.

Možeš mi pojasniti kako? Inače pošta mi je do sada maznula dva puta a susjedi mi u 50 godna nisu maznuli ništa. No i dalje me interesira kako to susjed može maznuti moj paket?

Bas kao sto je Bitanga spomenuo. Posto su to paketi koje ne treba potpisivati "obicna posta", zna se dogoditi da ne stane u sanducuc, pa postar ostavi pokraj ili na.

U zgradama s +20 stanova je velika prolaznost ljudi. Znaci ne mora biti stanar, moze biti netko u posjeti i sl.

A sad movie jasno mi je da imas problema, jer sam citao tvoje postove.

Nece znati da li mu nestaju paketi dok ne pocne narucivati, to mu je jedini nacin da provjeri.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 11:23 (Chaky).
15 godina
PlayStation 4

Imam dojam da mi ps4 pro skoro svaku noć i ujutro radi nešto u stand byu. Mislim, nešto definitivno rai jer vent se čuje. Ali nemam pojma jel tako stalno ili samo zadnjih par noći. Jutros sam ga uključio da provjerim jel šta skida ali u notifikacijama nije bilo ništa.

Pa sam ga turn offao.

Možda je stvar u psvr-u. 4mal , da li tebi psvr box svijetli bijelo ili crveno dok je u stand byu? Ja nisam sto posto siguran, ali mislim da je prvih par tjedana svijetlio crveno dok je bio u stand byu. Sad je bijelo i jako slabo se čuje ventilator. Ne znam da li je tako cijelo vrijeme. Pročitao sam sad na redditu da bi ga trebalo isključiti skroz tako da se gumb za isključivanje drži par sekundi, pa ću to probati kad dođem doma.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

za ps4 neznam jer sam na jobu a weekendom rijetko doma

sto se tice vr-a bijelo od pocetka u stand by-u i ven se necuje kako si rekao ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Imam dojam da mi ps4 pro skoro svaku noć i ujutro radi nešto u stand byu. Mislim, nešto definitivno rai jer vent se čuje. Ali nemam pojma jel tako stalno ili samo zadnjih par noći. Jutros sam ga uključio da provjerim jel šta skida ali u notifikacijama nije bilo ništa.

Pa sam ga turn offao.

Možda je stvar u psvr-u. 4mal , da li tebi psvr box svijetli bijelo ili crveno dok je u stand byu? Ja nisam sto posto siguran, ali mislim da je prvih par tjedana svijetlio crveno dok je bio u stand byu. Sad je bijelo i jako slabo se čuje ventilator. Ne znam da li je tako cijelo vrijeme. Pročitao sam sad na redditu da bi ga trebalo isključiti skroz tako da se gumb za isključivanje drži par sekundi, pa ću to probati kad dođem doma.

PS4, ako je u stand by modu provjerava nadogradnje, uploada saveove i sl u Cloud itd.

Mozda to nisi do sada primjetio, a mozda stvarno zbog VR-a ima vise "posla".

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
4mal kaže...

za ps4 neznam jer sam na jobu a weekendom rijetko doma

sto se tice vr-a bijelo od pocetka u stand by-u i ven se necuje kako si rekao ;-)

probaj doći jako blizu uhom. kod mene se jako slabo čuje. ne znam jel neka greška ili jednostavno "mora" tako biti.

Chaky kaže...

PS4, ako je u stand by modu provjerava nadogradnje, uploada saveove i sl u Cloud itd.

Mozda to nisi do sada primjetio, a mozda stvarno zbog VR-a ima vise "posla".

to znam, ali imam dojam da ovaj cijelo vrijeme nešto radi. ne sjetim se stalno kontrolirati ali svaki put kad provjerim, čuje se da radi i puše iza topli zrak.

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 11:55 (Ezio).
17 godina
PlayStation 4

jel ga drzis u rest modeo stalno ili povremeno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ezio kaže...

Imam dojam da mi ps4 pro skoro svaku noć i ujutro radi nešto u stand byu. 

Ja svoj isto idem provjerit par puta po noći kad se dignem pišat. Isto nešto radi.

PSN - DeniZg80
15 godina

Stalno ga držim u rest modeu. Zato me i čudi zašto baš uvijek nešto mora raditi...

PSN - darklydexter
15 godina
DeniZg kaže...
Ezio kaže...

Imam dojam da mi ps4 pro skoro svaku noć i ujutro radi nešto u stand byu. 

Ja svoj isto idem provjerit par puta po noći kad se dignem pišat. Isto nešto radi.

Zadnje dvije noći sam spavao od 2-5 samo pa sam skužio da radi čuda dok misli da spavam

PSN - darklydexter
14 godina
PlayStation 4

Ček, vi ostavljate PS4 u rest modeu preko noći?

EDIT: Vidim sad da je Ezio napisao da da. Ja svog gasim po noći. Ipak cucla podosta struje čak i u rest modeu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 12:07 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ja svoj ps4 nisam nikad skroz iskljucio ,uvjek je u sleep mod ili kako se vec zove, dakle vise od godine dana. a mislim da to nije ni bitno
12 godina
Ezio kaže...

Zadnje dvije noći sam spavao od 2-5 samo pa sam skužio da radi čuda dok misli da spavam

Ma sve 5. Velim, kod mene isto nešto radi.

Hexfire kaže...

EDIT: Vidim sad da je Ezio napisao da da. Ja svog gasim po noći. Ipak cucla podosta struje čak i u rest modeu.

Ja isto ne gasim. Ako se nema za struju, onda hebeš život. Žena plaća struju.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 12:17 (DeniZg).
15 godina
Hexfire kaže...

Da, stalno. Bitno mi je da sam up to date kako bih mogao pravovremeno odgovoriti na sve izazove.

PSN - darklydexter
10 godina
PlayStation 4

Pa s obzirom da zna trosit i preko 50W bitno je. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ja ga ugasim dovoljno je ps4 brz za podizanje sustava

tako da nije problem a tak i komp ugasim kada  nisam doma ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Preko dana mi je u Rest Modu, a navečer ga gasim. Tako ću vjerojatno i dalje raditi. Ionako mi je isto dal idem na options pa rest mode ili turn off, a vrijeme paljenja je zanemarivo.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...

svega 216 kn godišnje.. ja sam svojeg isto gasio prije.

14 godina
toxic kaže...
Santana kaže...

Eto. Da si ga nastavio gasiti mogao si si kupiti PS4 PRO, a ne PS4 Kids Edition.

17 godina
Hexfire kaže...
toxic kaže...
Santana kaže...

Eto. Da si ga nastavio gasiti mogao si si kupiti PS4 PRO, a ne PS4 Kids Edition.

hahaha. Ako se pokaže da je ps4 pro super ko mi brani kupit ili nadoplatit za njega?

Računica mi je bila jednostavna.

Dakle istekla mi je mobilna pretplata 240 kn mjesečno.

Nudio mi t-com uz produženje ugovara +90 kn mjesečno što bi isplao i više od tih 240 kn mjesečno. S obzriom da imam službeni privatni broj otišao u zaborav.

Ps4 pro na 24 rate košta puno previše tj. više od 3300 kn.

ps4 slim abrakadabrea 24 rate me koštao koliko i za jednokratno plaćanje dakle 2099 kn.

Uzeo sam 24 rate jer sam imao gore navedenu pretplatu pa sam to akumulirao na taj način. Keš mi treba za ozbiljne stvari.

No da sam na 24 rate uzeo i ps4 pro o sovjem trošku također bih bio u prednosti na odnosu na t-comovu robiju.  cca 140 kn mjesečno.

Vrijeme će pokazati.

Btw. nisam znao da braća u ps4 donose raskolj uvodom proa :) dakle ipak Vam je bitan hw i grafika.. koji paradox a?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 13:07 (toxic).
15 godina
toxic kaže...

Keš mi treba za ozbiljne stvari.

tj. za kupovinu ps4 pro

PSN - darklydexter
17 godina
Bitanga kaže...

Meni je poštar jednom ostavio Amazon paket sa DVDom (prije n godina) na sandučićima u zgradi.

Jednom sam ga našao, drugi put mi je falio paket i amazon je slao ponovo. E sad, dal ga je maznuo poštar ili susjed jer je poštar ostavio na sandučićima teško je reći, ali sam eskalirao u svojoj pošti da educiraju malo poštare jer neki paketi mogu biti skupi jel.

Nikad mi se nije dogodilo da je paket ostavljan na ili u sandučiću. Uvijek kulturno pozvone i ostave a ako nema nikoga onda ostave ceduljku.. ako mi ga ukradu, ukradu mi ga još u pošti.. stvarno je glupo tako ostavljati pakete.. na sreću nisam imao takvih iskustava..

17 godina
Ezio kaže...
toxic kaže...

Keš mi treba za ozbiljne stvari.

tj. za kupovinu ps4 pro

Ne. Za PC

15 godina
PlayStation 4

Slažem se sa kolegom toxic, i ja sam nedavno uzeo PS4 Slim 500Gb za 2.099 kn iz SD-a jer jednostavno ne vidim tolike benefite u razlici od 1200kn za Pro, a k tome nemam ni 4K TV i neću ga imati sigurno još dvije godine jer sam prošle godine nabavio 50" Samsung FHD i prezadovoljan sam.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
MasterOfDisaster kaže...

Slažem se sa kolegom toxic, i ja sam nedavno uzeo PS4 Slim 500Gb za 2.099 kn iz SD-a jer jednostavno ne vidim tolike benefite u razlici od 1200kn za Pro, a k tome nemam ni 4K TV i neću ga imati sigurno još dvije godine jer sam prošle godine nabavio 50" Samsung FHD i prezadovoljan sam.

Ako zanemarimo grafiku i framerate, ovo su ti Pro prednosti: extra stražnji USB 3.0 port, osjetno bolja Wlan i LAN kartica, 1080p video snimanje (naspram 720p), 4K skrinšoti (naspram 1080p).

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice