PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.455.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4

Jel mi se čini il je ovo najbolja ponuda do sad koja je osvanula kod nas?

I vidim da tu malo natežete ovu SLIM ekipu..jel stvarno Pro na običnoj FHD telki toliko bolji ili samo malo show radite? :)

14 godina
Zin8 kaže...

I vidim da tu malo natežete ovu SLIM ekipu..jel stvarno Pro na običnoj FHD telki toliko bolji ili samo malo show radite? :)

Trenutno ne, ali nadamo se da bude :P. A i opet ovisi od osobe do osobe koliko im je bitno da nešto izgleda bolje ili radi na višem framerateu.

Iskreno, ova ponuda je odlična, ako želiš kupiti na rate. A po meni je i dalje PRO s njuškala best buy. Upikneš ga za max 500kn više, prodaš Watch Dogs ili se dogovoriš da lik smanji cijenu i uz to dobiješ popust od 250 kuna na produljenje garancije sa 1 na 3 godine. Kad sve uzmeš u obzir, to ti je tu negdje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 11:37 (Hexfire).
17 godina

Jebiga dolazim ksebi od weekenda i umirem trenutno na jobu eh usao sam lako u pozne godine ne sluze me vise noge plesacke nisam frend astaire...dovoljno  

17 godina
Zin8 kaže...

tako sam ga ja i uzeo i to na 24 rate haha, 87 kn mjescno bmk.

sto je najbolje na rate je cijena ista kao i na gotovinu.

taman mi istekla pretplata privatnog mobitela pa mi nudili ps4 pro + 90kn mjescno, sto bi me ukupno doslo cca više od 240kn mjesecno sto je imho previse a imam sluzbeni.

a ova prilika mi je bas taman sjela.

15 godina
Zin8 kaže...

Pa ja mislim da za novu PS4 Slim iz trgovine nema bolje ponude, ja sam za te pare prije 10 dana uzeo PS4 500Gb Slim u SD 

Ok je taj PS, ali pošto sam cijeli život igrao na PC-u bome treba navikavanja na igranje na PS Controller-ima. Izrazito teško mi je igrati FPS-ove na tim hebenim gljivama, mislim da ću kompletno odustati od FPS-a na PS4 jer mi je nanišaniti neprijatelja čisti SF.

17 godina
PlayStation 4

daj si vremena i meni je tak bilo...sad bez problema igram fps-e kod sale ;-) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 12:19 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Da li trebam namještat osjetljivost te desne gljive i da li je to moguće i potrebno, da bi mi to pomoglo u nišanjenju.

12 godina
MasterOfDisaster kaže...
4mal kaže...

Da li trebam namještat osjetljivost te desne gljive i da li je to moguće i potrebno, da bi mi to pomoglo u nišanjenju.

Možeš u svakoj igri.

Kreneš sa manjom osjetljivošću, pa postepeno povećavaš ako treba.

Iako, mislim da ta osjetljivost u multiplayer pucačinama nije toliko presudna koliko poznavanje mape, timska igra i sl.

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...
MasterOfDisaster kaže...
4mal kaže...

Možeš u svakoj igri.

Kreneš sa manjom osjetljivošću, pa postepeno povećavaš ako treba.

Iako, mislim da ta osjetljivost u multiplayer pucačinama nije toliko presudna koliko poznavanje mape, timska igra i sl.

Budem pokušao sa smanjenom osjetljivošću pa ću vidjeti kako će mi ići, mislim nije da ja njih ne nanišanim, ali brate mili to traje i traje, a oni peru po meni. Ono šta bi napravio na PC-u za 5 milisekundi, na PS4 mi treba 2-5 sekundi, zavisi ako su neprijatelji pametni pa se kreću ko manijaci, a ja još blesaviji da ih na nišanim, sam fali da me neko usnimi i pusti na YT pa to bi bio skeč godine, netko bi rekao skrivena kamera, a kad ono ja se ne šalim

12 godina
MasterOfDisaster kaže...

Budem pokušao sa smanjenom osjetljivošću pa ću vidjeti kako će mi ići, mislim nije da ja njih ne nanišanim, ali brate mili to traje i traje, a oni peru po meni. Ono šta bi napravio na PC-u za 5 milisekundi, na PS4 mi treba 2-5 sekundi, zavisi ako su neprijatelji pametni pa se kreću ko manijaci, a ja još blesaviji da ih na nišanim, sam fali da me neko usnimi i pusti na YT pa to bi bio skeč godine, netko bi rekao skrivena kamera, a kad ono ja se ne šalim

A koja igra te konkretno muči?

Jer, svaki shooter traži prilagodbu. Čak i promjena klase i oružja unutar iste igre mi traži određeno navikavanje.

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...
MasterOfDisaster kaže...

A koja igra te konkretno muči?

Jer, svaki shooter traži prilagodbu. Čak i promjena klase i oružja unutar iste igre mi traži određeno navikavanje.

Pa ja sam tek kupio PS4 i imam ga 10 dana od toga sam ga igrao možda 4 ili 5 puta, znači još sam u fazi učenja i privikavanja. Sad trenutno igram Killzone Shadow Fall i InFamous Second Son pa mi nišanjenje predstavlja problem.

Ali nadam se sa vremenom da će i to nadoći.

12 godina

Star Wars Battlefront: Rogue One X-Wing VR Full Mission Gameplay

PSN - DeniZg80
12 godina

Navodno je neki ruski website leakao 12 Xmass deals prije nego su počeli izlaziti.

Rise of the Tomb Raider
Fallout 4
Dishonored II
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Battlefield 1
Uncharted 4
Titanfall 2
Call of Duty: Infinite Warfare
FIFA 17
Grand Theft Auto V
Watch Dogs 2
Final Fantasy XV

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

Kad se ja sjetim mog prvog iskustva sa fps-om na ps4 

kupim ja fino BF4 i krenem a ono kaos, nemrem nis, nemocan, neznam ni hodat kak spada a kamoli uskladit obe gljive da nekog naciljam il boze sacuvaj pogodim, taj dan sam mislio prodat ps4 i rec ma nije ovo za mene, vracam se na PC... na svu srecu nisam to napravio, s vremenom je to islo sve bolje i bolje i skroz sam zadovoljan, tak da dajte si vremena, bute vidli da ce te se uhodat 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Navodno je neki ruski website leakao 12 Xmass deals prije nego su počeli izlaziti.

Rise of the Tomb Raider
Fallout 4
Dishonored II
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Battlefield 1
Uncharted 4
Titanfall 2
Call of Duty: Infinite Warfare
FIFA 17
Grand Theft Auto V
Watch Dogs 2
Final Fantasy XV

Kupio sam Rise of the TR, a ako je ovo točno jedino što me još zanima, a da nisam već uzeo je Final Fantasy XV koji ću kupiti ako bude dobar deal, min 50% off

17 godina
PlayStation 4

takodjer ff uz u4 jer ga nisam igrao ;-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 15:09 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Za sada, popis djeluje tocan, dishonored 2 stavljen na store.

Skinuo Let it die prije 2 dana, probao malo, ne djeluje lose, zabavan pocetak, mislim da vrijedi isprobati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Imam pitanje za ljude koji imaju i pc i ps4.

kako Vam se da igrati npr na ps4 bf1 a na pc-u ga imate?

Jel Vam lakše igrat na ps4 jer su ljudi manje skilled ili je rijec o mazohizmu?

Ja ps4 mislim koristiti iskljucivo za ekskluzive, sportske simulacije no ne i npr titanfall 2, cod, bf itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

mozda imaju slab pc pa u nekim igrama kompenziraju tako ali su i mazohisti 😆

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

ja niti jednu pucacinu ne igram na ps4

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

takodjer exsluzive,tps,voznje,sport i vr (pretezito) :-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 15:14 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ja imam bf1 i proso sam single player misije al multyplayer ne igram, jednostavno sam prelos naspram drugima, potrebno je puno puno vjezbanja da se naviknes ako nisi nikad igro na ps ko ni ja

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam najžešči mazohist kad se zavalim na trosjed ispred 55 inčnog tv-a

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Dishonored 2, skoro pa sam kupio, al bit će to još jedna igra koju neću kupiti za PS4 radi 30 FPS limita.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

toxic uzmi bloodborne pa da vidis sto je mazohizam level 100

p.s kaj nisu rekli da ce doc patch za d2 u vezi fps-a hmm?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 15:19 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

Ja imam bf1 i proso sam single player misije al multyplayer ne igram, jednostavno sam prelos naspram drugima, potrebno je puno puno vjezbanja da se naviknes ako nisi nikad igro na ps ko ni ja

Ma i na PCu je tako, uvijek ima hrpa klinaca koji su bolji, pogotovo u FPSu. Kontrole su lakše, al su i drugima isto lakše, pa te svejedno razvaljuju.

Overwatch mi je ok, malo trčanja puno akcije i nagrađuje te za pucanje. Ovi battlefieldovi/battlefrontovi su mi bezveze. I Titanfall bi bio bezveze da nema titane.

17 godina
neaktivan
4mal kaže...

bitch please, završi old hunters DLC na NG+7 pa vidi što je mazohizam (Laurence boss)

17 godina
iggy kaže...
4mal kaže...

bitch please, završi old hunters DLC na NG+7 pa vidi što je mazohizam (Laurence boss)

pošaljite mi je :( tj. nek mi posudi ako je vise ne igra, oduzit cu se kad kupim nest.

trenutno ću imati sve na accu sto sam imao prije

btw, isplati li se kupiti ps4 plus i trebali uopce ? prije sam ga imao ali nisam bio odusevljen previse.

15 godina
Pa ako igraš online onda moraš imati. Ako ne igraš ništa online, onda se po mom mišljenju ni ne isplati uzimati jer igre koje dobivaš svaki mjesec i nisu nešto. Bilo je par dobrih poput Journey, NBA i slično ali ako ne igraš online mislim da se ne isplati uzimati pretplatu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
Pa ako igraš online onda moraš imati. Ako ne igraš ništa online, onda se po mom mišljenju ni ne isplati uzimati jer igre koje dobivaš svaki mjesec i nisu nešto. Bilo je par dobrih poput Journey, NBA i slično ali ako ne igraš online mislim da se ne isplati uzimati pretplatu.

mislim igrat online ofc.... zaboravio sam da sam zato uzeo i prvi puta...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice