PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.458.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Ne znam zaista sto ti je problem preko amazona kupovati bonove. I ja sam iz BiH, prijavio sam na amazonu karticu sa fake adresom i dobijem code unutar par sekundi. I ovako mi je draze uzimati nego prijavljivati karticu na psn store koji je svako malo meta hakerskih napada.
PSN Tokioplastic292
15 godina
geek_boy kaže...
Evo i mene u ps 4 svijetu zanima me dal je moguce igrat ps2 ps3 igre na ps4 tipa ono skinem zaprzim na dvd i da igram ?

Šališ se?

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
11 godina
x18x05x kaže...
geek_boy kaže...
Evo i mene u ps 4 svijetu zanima me dal je moguce igrat ps2 ps3 igre na ps4 tipa ono skinem zaprzim na dvd i da igram ?

Šališ se?

Sto kolega zeli reci jest naravno da je moguce ali trebas ih prziti iskljucivo na dvd+ mediju i to onom dvoslojnom.

17 godina
geek_boy kaže...

Ne mogu vjerovati da ljudi kupe konzolu a da nemaju o njoj blage veze? Bar je danas u vrijeme interneta dostupna svaka vrsta informacije i nikad si ne bih dopustio postavljati ovako smiješna pitanja, da ne kažem glupa. Sada sam u dilemi da li trollaš ili si stvarno toliko informatički nepismen? Sorry ako sam bio pregrub...

8 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
x18x05x kaže...
arnes_king kaže...
4mal kaže...

mozes ga koristit samo si napravi uz eu acc i us acc i sve 5 

Pa zasto je to tako? Pa stvarno sam sad jos vise razocaran, nisam pored PS od prve konzole nikada ni pomislio na nesto drugo ali ovo me toliko iznenadjuje da se kajem sto ne kupi xbox.. znači treba praviti lazni acc i rizikovati ban da bi se  usluga/uredjan njihova koja je kupljena.. gdje je logika

Čitam ovo tvoje i kao da dijete od 5 godina piše. Plačeš se umjesto da postaviš konkretno pitanje.

A sta trebam? Hvaliti ih? Placam sve usluge skupo i ne dozovljavaju mi da na normalan nacin to iskoristim. Samo kazem da se kajem i da razmisljam o prodaji konzole i kupovini xbox-a jer kako vidim microsoft se trudi za korisnike a sony je poceo samo pare uzimat.

Pa pogledaj samo kakve igre nude za ps plus, smiješno. Dodatno su odbili i EA access koji microsoft ima a i sony je mogao ali nisu htjeli, zbog cega li?

A za ovoga sto je pisao u vezi adrese, pa registrovao sam se sa svojom stvarnom adresom i koristim kao takav ali je hr store. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 9:11 (arnes_king).
13 godina
protjeran
LordSnow kaže...
Ne znam zaista sto ti je problem preko amazona kupovati bonove. I ja sam iz BiH, prijavio sam na amazonu karticu sa fake adresom i dobijem code unutar par sekundi. I ovako mi je draze uzimati nego prijavljivati karticu na psn store koji je svako malo meta hakerskih napada.

Problem je sto kako ja znam da koristenje lazne adrese krsi pravila koristenja i ne želim da rizikujem da dajem oare za igre i na kraju mi banuju acc. Znam da nisu velike sanse da se to desi ali se desava a ne bih nekome da poklanjam te ulozene pare.

Najbolje mi je izgleda kupovati disk verzije. 

15 godina

sad samo trebamo nekog hakera da nam upgradea sve ostale igre a ne samo ove koje su upgradeali developeri

PSN - darklydexter
13 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
LordSnow kaže...

Problem je sto kako ja znam da koristenje lazne adrese krsi pravila koristenja i ne želim da rizikujem da dajem oare za igre i na kraju mi banuju acc. Znam da nisu velike sanse da se to desi ali se desava a ne bih nekome da poklanjam te ulozene pare.

Ako je sharing dozvoljen kako oni znaju da ti nisi iz US i djeliš acc sa rođakom u HR? Da bi neko igrao igre sa tvog acc .... on mora biti primarni na njegovoj konzoli.

Hasta La Victoria Siempre
17 godina
iggy81f kaže...
arnes_king kaže...
LordSnow kaže...

Ako je sharing dozvoljen kako oni znaju da ti nisi iz US i djeliš acc sa rođakom u HR? Da bi neko igrao igre sa tvog acc .... on mora biti primarni na njegovoj konzoli.

Tko je rekao da je sharing s rođakom dozvoljen. Po ToSu sigurno nikome ne smiješ dati svoj account.

17 godina
arnes_king kaže...

A sta trebam? Hvaliti ih? Placam sve usluge skupo i ne dozovljavaju mi da na normalan nacin to iskoristim. Samo kazem da se kajem i da razmisljam o prodaji konzole i kupovini xbox-a jer kako vidim microsoft se trudi za korisnike a sony je poceo samo pare uzimat.

Pa pogledaj samo kakve igre nude za ps plus, smiješno. Dodatno su odbili i EA access koji microsoft ima a i sony je mogao ali nisu htjeli, zbog cega li?

A za ovoga sto je pisao u vezi adrese, pa registrovao sam se sa svojom stvarnom adresom i koristim kao takav ali je hr store. 

Microsoft se toliko trudi da je sve zemlje s ovog podneblja stavio u isti koš te nas tretira kao zemlje s visokom stopom piratluka. Iz istog razloga nigdje se ne  prodaje legalno niti pruza bilo kakvu podrsku kupcima s ovih prostora. Ako tako ponašanje shvaćaš kao brigu o kupcima samo naprijed, kupi xbone. S druge strane sony se od samih početaka službeno prodaje u Hrvatskoj a jako brzo smo dobili i vlastiti store. Tim potezom sony je dao do znanja da mu je stalo do ovog tržišta i da nešto pretstavljamo u njihovom svijetu. Meni je žao što vi u bosni nemate vlastiti store i što ne možete kupovati sa svojim karticama na storeu koji službeno niti nema podršku za vašu državu. Prikrpali ste se storeu koji ne participira za vašu državu i još si nezadovoljan kaj ne možeš kupovati karticom s drugog teritorija? Daj mi reci kako misliš kupovati preko xbonea gdje ćeš moći birati između američkog i engleskog storea? 

9 godina
protjeran
PlayStation 4

Oprostite na padobranskom doletu.

ima li gdje tema o PRO konzoli ?

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ovo je zajedncka tema. o svim verzijama PS4 konzole se pise ovdje. i da napomenem ovo je jedna od normalnijih tema  na forumu.

Igrao sam sad malo titanfal 2 neznam sto mi je bilo, nije to igra za mene.

PSN:Tomislav025

1 0 hvala 2
10 godina
neaktivan

Ovo je tema i o PRO konzoli.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
9 godina
protjeran
PlayStation 4

Pregledat ću ja ovu stranicu, samo mi dajte bar približno doba kad je netko kupio PRO konzolu i kakvi su mu utisci.

Ima toga na Webu ali bi baš htio od nekog s Bug foruma čuti je li što bolje u framerateu s postojećim naslovima i tako to.

btw; Aj... našao sam preko weba Bug stranicu gdje pričaju o pro verziji.

hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 13:31 (Tony Marconi).

0 0 hvala 0
16 godina
geek_boy kaže...

ajd sad odi u trgovinu i vrati im ps4.geek boy

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 14:42 (Kill Frenzy).
15 godina
Tony Marconi kaže...

Oprostite na padobranskom doletu.

ima li gdje tema o PRO konzoli ?

ovo je pro tema. njubovi lagano izumiru

PSN - darklydexter
9 godina
protjeran
Ezio kaže...

Stariji sam ovdje od tebe godinu dana.

Al' sam za PS4 njub

14 godina
Ezio kaže...

Istina, sve više nas je. Uskoro možemo osnovati stranku.

Btw, potvrdili mi iz Santa Domenice da je "normalno" da jamstvo nije ispunjeno. Dosta mi je račun da reklamiram ako zatreba.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
Ezio kaže...

Istina, sve više nas je. Uskoro možemo osnovati stranku.

Btw, potvrdili mi iz Santa Domenice da je "normalno" da jamstvo nije ispunjeno. Dosta mi je račun da reklamiram ako zatreba.

bas sam bio prije pol sata u sd. neki covjek je kupovao tv i pitao bas za to. pa su mu objasnili da jamstvo ne mora biti ispunjeno i da ode na web registrirati tv

PSN - darklydexter
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

I jel zaigrao tko Titanfall 2 dok je free. Kakvi su dojmovi. Koliko sam vidio ako se maknu titani iz igre, sve ostalo izgleda kao novi COD-ovi što me pored BF1 baš i ne privlači.

E da, nisam izdržao, jutros piknuo Laricu  dok je još bila na akciji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 16:57 (iggy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iggy kaže...

I jel zaigrao tko Titanfall 2 dok je free. Kakvi su dojmovi. Koliko sam vidio ako se maknu titani iz igre, sve ostalo izgleda kao novi COD-ovi što me pored BF1 baš i ne privlači.

E da, nisam izdržao, jutros piknuo Laricu  dok je još bila na akciji.

Meni bas suprotno, zalim sto sam kupio bf1 dok mi je tf2 odlican barem ovo sto sam igrao preko free weekenda.

MadeInCroatia
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

zanima me koja je razlika izmedu sony4 pro i sony 4 slim    

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Par pitanja u vezi PSVR, planiran ga prednaručit u SD ali me muči još par sitnica, prvo i ono najočitije je - jel se uopće isplati? Naravno zanimaju me vaša subjektivna mišljenja i dojmovi. Jeli iko ima problema sa "motion sickness", naprimjer ja osobno kad se vozin u autu/autobusu/vlaku ne mogu čitat novine/mobitel jer dobijen taj "motion sickness" pa me zanima koliki je to zapravo problem sa PSVR. Iman launch day PS4 pa bi ga tokon vrimena upgradea na PRO isključivo radi PSVR ali me zanima jeli razlika stvarno toliko očita?

Još jedno zadnje pitanje u vezi PS4 PRO i tcom magenta ponude, već su mi nudili prije par miseci mobitel i razne pogodnosti jer mi u 1. mj ističe ugovor, a kod njih san već skoro 10 godina, iman optički internet, maxtv, telefon i mobitel, u planu mi je produžit ugovor i pridružit još jedan broj na mrežu ako nude PRO po nekoj bolesnoj cijeni, pa ako neko ima sličnih iskustava zanimalo bi me kako točno to funkcionira.

0 0 hvala 0
15 godina
opasni kaže...

zanima me koja je razlika izmedu sony4 pro i sony 4 slim    

Evo link pa čitaj.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
17 godina
Ezio kaže...

bas sam bio prije pol sata u sd. neki covjek je kupovao tv i pitao bas za to. pa su mu objasnili da jamstvo ne mora biti ispunjeno i da ode na web registrirati tv

Interesantna su im objašnjenja jer kada sam ja kupovao objašnjavali su kako moramo biti strpljivi jer moraju ovjeriti jamstva. Prije mene je lik kupovao tv i ispunili su mu jamstvo kao i meni za PS4 pro i tako liku iza mene. Imali su u dućanu jednog lika koji je unaprijed ispunjavao jamstva da se manje čeka..

Oni su ko hdz i most svaka smjena različito misli i radi...

17 godina
slimyyy kaže...

Par pitanja u vezi PSVR, planiran ga prednaručit u SD ali me muči još par sitnica, prvo i ono najočitije je - jel se uopće isplati? Naravno zanimaju me vaša subjektivna mišljenja i dojmovi. Jeli iko ima problema sa "motion sickness", naprimjer ja osobno kad se vozin u autu/autobusu/vlaku ne mogu čitat novine/mobitel jer dobijen taj "motion sickness" pa me zanima koliki je to zapravo problem sa PSVR. Iman launch day PS4 pa bi ga tokon vrimena upgradea na PRO isključivo radi PSVR ali me zanima jeli razlika stvarno toliko očita?

To mene isto zanima. Čitam po netu svašta, a ne bih baš iskeširao lovu da mi bude muka svaki put dok nešto igram gdje ima i kretanja. Volim novu tehnologiju, ali VR malo previše zadire u obmanjivanje mozga da bi bilo normalno :-)

Posljedice "bolesti" mogu trajati više sati, i utjecati na upravljanje automobilom i sl. Dosta ozbiljna upozorenja dolaze s VRom da bi se shvaćala olako :-) Pogotovo ih razumijem nakon što sam i sam osjetio smetnje kod Drivecluba, u samo jednoj sekundi. Poslije sam mogao normalno funkcionirati, al čim bih se sjetio tog trenutka taj dan odma bi mi postalo malo loše. :-)

Inače, efekt je ustvari suprotan motion sicknessu. Motion sickness je kad oči vide da miruješ, a ostala osjetila govore da se krećeš (npr u unutrašnjosti broda na velikim valovima). Kod VRa je suprotno, oči vide da se krećeš, a ostala osjetila znaju da miruješ.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Makli su supersampling tj. renderiranje u 1800p rezoluciji za TLOU na PS4 Pro (samo za 1080p igrače) zato jer je bilo malo više framedropova nego na običnom ps4 : http://neogaf.com/forum/showthread.php?t=1321739

Dosta ljudi se žali na ovo, kažu da je sad aliasing primjetniji. Meni je sve ovo čudno, što sad jedan Naughty Dog mora radit downgrade rezolucije da bi stabilizirali framerate, i to na trenutno najjačoj konzoli.

Al dobro, native 4k s HDR-om pri 30 fps je još uvijek tu (za one koji imaju 4k tv ).

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 19:11 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Nitko nije probao VR filmove za odrasle? Pitam iz čisto znanstvenih razloga.

PSN - DeniZg80
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ps experience day 1, nisam ni znao da je danas.

MadeInCroatia
Moj PC  
3 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice