PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.462.180
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
PlayStation 4

nema ni kod mene.čuvaj račun

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4
Hexfire kaže...
DeniZg kaže...

Ti kupuješ tu PS4 konzolu već godinama.

Bolje požuri jer kad izađe PS5, onda sve informacije moraš skupljati ispočetka. 

Evo kad si već navalio, upiknuo sam danas. Slikica u prilogu.

Bajdevej, dal me treba brinuti što je jamstveni list iz Santa Domenice prazni list? Nema datuma, nema serijskog broja, nema pečata. Di je pečat? Imam račun sa datumom, ali čudno mi ovo.

vjerojatno kineski fake ps4 pro.

PSN - darklydexter
12 godina

Moj jamstveni list je ispunjen.

Ali, račun bi trebao biti dovoljan za reklamaciju.

PSN - DeniZg80
14 godina
DeniZg kaže...

Čudno. Niš, kontaktirat ću SD za svaki slučaj jer planiram online upiknuti produljenje garancije pa da ne bi bilo sranja poslije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
PlayStation 4

Skida se titanfall 38gb.

PSN:Tomislav025

1 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...
DeniZg kaže...

Ti kupuješ tu PS4 konzolu već godinama.

Bolje požuri jer kad izađe PS5, onda sve informacije moraš skupljati ispočetka. 

Bajdevej, dal me treba brinuti što je jamstveni list iz Santa Domenice prazni list? Nema datuma, nema serijskog broja, nema pečata. Di je pečat? Imam račun sa datumom, ali čudno mi ovo.

Meni je prosle godine gospodicna u Tele2 , ispred mene, ispunila list i pecatirala od strane tele2.  

MadeInCroatia
12 godina

Stavio sam ovo na ZEN i Xbox temu, ali relevantno je i za Playstation.

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5fs7p9/summary_of_interview_with_lisa_su/

Semi-custom

• Xbox One + PS4 have been very successful
  • Nice way for AMD to differentiate themselves
  • Currently doing mid-cycle refreshes in this area
  • Expect Zen in semi-custom roadmap beyond 2017

Ukratko, Zen neće ići u Scorpio, ali za PS5 bi trebao biti spreman (od 2018 na dalje).

PSN - DeniZg80
13 godina
Hexfire kaže...

Kupio si PS4 Pro u Sancta Domenici? Kako kad na webu piše da je rasprodan? Nije valjda da imaju, a ja kreten čekam cijelo vrijeme jer mislim da ih više nemaju...

10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

SVRŠAVANJE 

Taj lik mi se beskonačno zamjerio sa svojom pretjeranom ljubavi prema svom imenu.

Taj valjda i na WC školjki ima napisano "designed by Hideo Kojima" sa strelicom prema odvodu.

Ni kune mu više ne dam :-)

Ja se ne zamar time. 

Meni je samo drago da u ovo vrijeme dobivamo novu i ambicioznu igru kad svi drugi igraju na sigurno i samo nastavke rade.

13 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...
Hexfire kaže...

Kupio si PS4 Pro u Sancta Domenici? Kako kad na webu piše da je rasprodan? Nije valjda da imaju, a ja kreten čekam cijelo vrijeme jer mislim da ih više nemaju...

Kupio je od mene, meni stiga u utorak od HT-a. :)

Hasta La Victoria Siempre
10 godina
Hexfire kaže...
DeniZg kaže...

Čudno. Niš, kontaktirat ću SD za svaki slučaj jer planiram online upiknuti produljenje garancije pa da ne bi bilo sranja poslije.

Ma nist cudno. U Mcomputer kad sam kupovo fuji opremu nikad mi nisu ispunili. U elipsu jesu.

13 godina
iggy81f kaže...
Q-Tip kaže...

Kupio je od mene, meni stiga u utorak od HT-a. :)

Ah, tako :) Jebiga onda, preostaje mi čekati i dalje...

Ima li tko kakvu informaciju hoće li se PS4 Pro prije Božića pojaviti opet u Sancta Domenici?

17 godina
PlayStation 4

zasto ne odes u t-com i kupis ga na rate ili cash.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 20:29 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

zasto ne odes u t-com i kupis ga na rate ili cash.

Zato što T-Com dok sam živ od mene više neće dobiti ni kune ni za što.

17 godina
PlayStation 4

Kako kupiti u T-Comu bez one njihove tarife of 500 kuna? Kupite PS4 u t-comu na 24 rate od 50 kuna plus jos pretplata 100 eura mjesecno na 24 rate. Izadje te PS4 kod njih 3000 eura

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

naravno da se nesiplati ako nisi kod njih

ili prec na njih sa nekog drugog providera.

pa te od ciste 0 dodje previse ali ako vec jesi tamo

ili u magenti ispade te tocno 3400kn...racunajuci samo ps4..

kome se neda zajebavat ubodes u sd,sm i sl. 

vec smo objasnili 100 puta u vezi istoga...dosta spamanja o toj tematici i eod.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 21:04 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Kako je ovo glupo i bijedno -_- ako so iz BiH digitalna kupovina je tolilo komplikovana da sam na kraju odustao i od popusta i od kupovine ... izgleda najbolje kupovati disc verzije polovne pa mijenjati. Sony me nas razocarao znaci nude proizvode u drzavi ali nemas nikakav support ni priliku da jednostavno i normalno nesto uplatis/kupis...

Zna li neko zasto kada sam na svom acc (hr/bih) na psn nema nikakvo taba za PSVR a kada udjem na prijateljev koji je iz Njemacke taj tab ima? Nemojte mi samo reci da ako kupim psvr necu ga moć koristiti zbog lokacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

mozes ga koristit samo si napravi uz eu acc i us acc i sve 5 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
4mal kaže...

Pa zasto je to tako? Pa stvarno sam sad jos vise razocaran, nisam pored PS od prve konzole nikada ni pomislio na nesto drugo ali ovo me toliko iznenadjuje da se kajem sto ne kupi xbox.. znači treba praviti lazni acc i rizikovati ban da bi se  usluga/uredjan njihova koja je kupljena.. gdje je logika

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 21:23 (arnes_king).
17 godina
PlayStation 4

nema tu rizika nikakvog nije to x box storgi ja imam us acc dugo kao i officiajalni i sve fercera ko iz pushke 

oba sam stavio kao primary switcham ih bez problema ...samo ps + imam kod nas nisam uzimao us... posto ti mi

je eu acc stariji od us acc-a 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 21:36 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
arnes_king kaže...
4mal kaže...

Pa zasto je to tako? Pa stvarno sam sad jos vise razocaran, nisam pored PS od prve konzole nikada ni pomislio na nesto drugo ali ovo me toliko iznenadjuje da se kajem sto ne kupi xbox.. znači treba praviti lazni acc i rizikovati ban da bi se  usluga/uredjan njihova koja je kupljena.. gdje je logika

zato sto u hr sluzbeno prodaja pocinje krajem sijecnja

PSN - darklydexter
17 godina
Hexfire kaže...

Obično kažu da garancija ne vrijedi ako nije valjano ispunjena jer od trenutka kada ti je garancija ispunjena pa do isteka godine dana imaš fore kupiti produženo jamstvo. Kako će ti produžiti jamstvo kada niti prvi put nije upisano. Kod mene je list uredno ispunjen. Kupovao sam nedavno neke aparate i uredno piše da garantni list mora biti ispunjen i ovjeren kako bi garancija vrijedila u slučaju bilo kakvog problema. Zato, riješi to što prije. Nikad ne znaš.

15 godina
arnes_king kaže...
4mal kaže...

Čitam ovo tvoje i kao da dijete od 5 godina piše. Plačeš se umjesto da postaviš konkretno pitanje.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
17 godina
arnes_king kaže...

Kako je ovo glupo i bijedno -_- ako so iz BiH digitalna kupovina je tolilo komplikovana da sam na kraju odustao i od popusta i od kupovine ... izgleda najbolje kupovati disc verzije polovne pa mijenjati. Sony me nas razocarao znaci nude proizvode u drzavi ali nemas nikakav support ni priliku da jednostavno i normalno nesto uplatis/kupis...

Zna li neko zasto kada sam na svom acc (hr/bih) na psn nema nikakvo taba za PSVR a kada udjem na prijateljev koji je iz Njemacke taj tab ima? Nemojte mi samo reci da ako kupim psvr necu ga moć koristiti zbog lokacije?

Ne kužim kako te sony razočarao kada službeno niti nije prisutan na bih tržištu niti imate svoj market? Ništa oni tebi ne nude. Regaj se sa svojom stvarnom adresom pa ćeš vidjeti da market nećeš niti vidjeti a kamo li da ti nešto nude. Normalno ako koristiš HR market da ne možeš kupovati kreditnom karticom jer si iz druge države. Najjednostavnije je kupiti HR bonove i nesmetano kupovati. To ti je jedini način.

I da, ako prijeđeš na xbone stvar će ti opet biti ista. Opet niste podržani kao zemlja, opet nemaš market i opet ne možeš kupovati sa svojom kreditnom karticom.

Znači ako si iz zemlje koja nema svoj market podržan od sonya ili microsofta jedini način kupovine preko neta su bonovi ovisno koji acc otvoriš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 21:47 (movie).
17 godina
arnes_king kaže...
4mal kaže...

Jedino nintendo dozvoljava kupovanje karticama iz bilo koje zemlje. Pričekaj Switch :-)

12 godina
arnes_king kaže...
4mal kaže...

Ako misliš da je na Xboxu ovo bolje riješeno, imam loše vijesti za tebe....

PSN - DeniZg80
14 godina
movie kaže...

Obično kažu da garancija ne vrijedi ako nije valjano ispunjena jer od trenutka kada ti je garancija ispunjena pa do isteka godine dana imaš fore kupiti produženo jamstvo. Kako će ti produžiti jamstvo kada niti prvi put nije upisano. Kod mene je list uredno ispunjen. Kupovao sam nedavno neke aparate i uredno piše da garantni list mora biti ispunjen i ovjeren kako bi garancija vrijedila u slučaju bilo kakvog problema. Zato, riješi to što prije. Nikad ne znaš.

Ma poslat ću im mail u ponedjeljak da vidim šta sad s tim. Ak treba skočit ću do SD da mi ispune. Ali s druge strane nije ovo prvi put da sam dobio samo prazni jamstveni list i račun i nije bilo problema.

Btw Movie, komentirao si mi prije par dana u vezi amazon.uk. Evo ja sam povodom cyber mondaya naručio par stvari (cca 1000kn) i sve je prošlo bez greške. Kad je došlo u RH, Overseas preuzima paket i dostavlja ti ga do kuće. Bilo me malo strah da ide preko klasične pošte, ali ovako je super.   

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Ma poslat ću im mail u ponedjeljak da vidim šta sad s tim. Ak treba skočit ću do SD da mi ispune. Ali s druge strane nije ovo prvi put da sam dobio samo prazni jamstveni list i račun i nije bilo problema.

Btw Movie, komentirao si mi prije par dana u vezi amazon.uk. Evo ja sam povodom cyber mondaya naručio par stvari (cca 1000kn) i sve je prošlo bez greške. Kad je došlo u RH, Overseas preuzima paket i dostavlja ti ga do kuće. Bilo me malo strah da ide preko klasične pošte, ali ovako je super.   

Ja sam uzeo preko gearbesta i došlo mi poštom do branimirova i od tada tama. Pokreću istragu nakon 30 dana od dana slanja paketa i u roku pet radnih dana znat ću na čemu sam. Rekli su mi da će problem riješiti. Vidjet ćemo. Radi se od oko 1300 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 23:01 (movie).
17 godina
Hexfire kaže...
movie kaže...

Ja sam bio kupio Pro u SvijetuMedija i popunili su mi jamstveni list. Ali sad sam baš gledao, i na računu mi piše serijski broj konzole, tako da ne bi bio problem ni u slučaju da nemaš list ispunjen.

S druge strane, račun je jedini dokaz o kupovini. Jamstveni list je neki bezvezni papirić koji bi čak i bilo bolje da nije popunjen nego da je krivo popunjen :-) Uvijek ga možeš sam popuniti ako zatreba i pravit se da nisu stavili pečat u dućanu.

16 godina
Evo i mene u ps 4 svijetu zanima me dal je moguce igrat ps2 ps3 igre na ps4 tipa ono skinem zaprzim na dvd i da igram ?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice