PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.466.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
4mal kaže...

jep reza je slaba ali meni osobno imas  stih taj 90s VHS VR- kad je tek pocinjao tipa N64 u VR-u zamisli to 

tj ima platformer korz playroom vr i full je super te imerzivno koji slici mariu 64x world ! nintendo bi trebao podhitno stvorit

VR sustav je stvorn za to 

Svaki put dok kažeš "imerzivno" malo povratim u sebi :-)

Da, takve igre gdje nema puno pomicanja u 3D bi mogle biti super spika... sad me strah 3Da čim se sjetim ovog bad feelinga.

Kak je tvoj organizam reagirao na Driveclub VR?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 19:38 (Bitanga).
17 godina
DeniZg kaže...

Jel se vrtilo na Prou ili na običnom ps4?

Na običnom, al ne bi trebalo imati veze, ne?

17 godina
PlayStation 4

fakat su debili lol ako misle prodat nek postave pro 

hehe logikom mojoj koja me skoro nikad ne vara bi kad prednarucio da si ga iskusio na pro-u 

uz ciljano pre-prodajne metode sa vr contentom di se najvise pokazuje isto 

ukratko pred-ordao bi ga unatoc rezi na koju se fakat mozes naviknut 

p.s daj mu sansu neces pozaliti 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 19:41 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Drive club je najgore kaj moze neko iskusit jer je lose napravljen 

primjer until dawn, playroom vr, hadmaster,i jos neke koncepte mogu igrat satima uz real 3D movment 

dok kod DC VR i meni je bila muka 

ok to je tek u povojima ali iz tj u tj dolaze novi i bolji contenti (us store) 

npr.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 19:45 (4mal).
17 godina
4mal kaže...

fakat su debili lol ako misle prodat nek postave pro 

hehe logikom mojoj koja me skoro nikad ne vara bi kad prednarucio da si ga iskusio na pro-u 

uz ciljano pre-prodajne metode sa vr contentom di se najvise pokazuje isto 

ukratko pred-ordao bi ga unatoc rezi na koju se fakat mozes naviknut 

p.s daj mu sansu neces pozaliti 

A koja bi razlika bila na Pro da sam gledao? Eventualno više objekata i efekata u igrama. Reza ekrana je ista, framerate isti.

17 godina
4mal kaže...

Drive club je najgore kaj moze neko iskusit jer je lose napravljen 

primjer until dawn, playroom vr, hadmaster,i jos neke koncepte mogu igrat satima uz real 3D movment 

dok kod DC VR i meni je bila muka 

Ok, onda nije samo do mene, tnx.

Velim, u EVE Valkyrie nisam imao nikakvih problema. A tamo ima movementa u svim smjerovima.

17 godina
PlayStation 4

ne i bolja slika unatoc malo rezi tj mogu putem gpu-a (jer su dva) impletirat bolji 

edge efekt bez screen doora uz bolji FOI i pazi ovo anti alaising tako da bice sve vise napretka

da se vise neces obracat paznju na rezu 

p.s najljepsa VR igra koja dostupna di mislis da je reza veca ali nije ti je nego je nabijena svim mogucim aa efektima 

i ne kosta bezveze kao neki full game ps4 naslov da 60 eura! 

https://www.playstation.com/en-us/games/robinson-the-journey-ps4/

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 19:49 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
4mal kaže...

ne i bolja slika unatoc malo rezi tj mogu putem gpu-a (jer su dva) impletirat bolji 

edge efekt bez screen doora uz bolji FOI i pazi ovo anti alaising tako da bice sve vise napretka

da se vise neces obracat paznju na rezu 

p.s najljepsa VR igra koja dostupna di mislis da je reza veca ali nije ti je nego je nabijena svim mogucim aa efektima 

i ne kosta bezveze kao neki full game ps4 naslov da 60 eura! 

https://www.playstation.com/en-us/games/robinson-the-journey-ps4/

Kvragu, uvjerio si me! :-)

A taman sam se bio ohladio :-P

BTW, @DeniZG, stigao mi je onaj HDMI Splitter što sam naručio.

https://www.amazon.de/gp/product/B00EOU2NDE/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Radi odlično, preporučam kome treba.

15 godina
PlayStation 4

Driveclub VR je definitivno jedna od najlosije izgledajucih vr igara. Pogotovo u usporedbi sa normalnom verzijom igre. Kad se tome pridoda vrlo velika vjerojatnost da ce izazvati mucninu, sigurno nije nesto sto moze covjeka privuci psvr-u.

Ps4 pro utjece i na rezoluciju jer recimo driveclub vr se ne vrti ni blizu 1/2fhd rezolucije. Dakle vise hardverske snage omogucuje i vecu rezoluciju po oku. Naravno, do 1/2 fhd kao maximuma po oku. A i bolji antialiasing.

PSN - darklydexter
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Ezio kaže...

Driveclub VR je definitivno jedna od najlosije izgledajucih vr igara. Pogotovo u usporedbi sa normalnom verzijom igre. Kad se tome pridoda vrlo velika vjerojatnost da ce izazvati mucninu, sigurno nije nesto sto moze covjeka privuci psvr-u.

Ps4 pro utjece i na rezoluciju jer recimo driveclub vr se ne vrti ni blizu 1/2fhd rezolucije. Dakle vise hardverske snage omogucuje i vecu rezoluciju po oku. Naravno, do 1/2 fhd kao maximuma po oku. A i bolji antialiasing.

Ok, tnx, to me zanimalo. Očito Driveclub VR treba ignorirati i ne suditi po njemu.

17 godina
PlayStation 4

evo ti prrimjer VR pro-a 

Thumper Native 4K (no upscaling) @ 60 Hz Native 4K (no upscaling) @ 60 Hz, VR "super sampling" increase, improved MSAA anti-aliasing in VR

i

Rez Infinite

PS4 Pro with a 4K display:

Native 3840x2160 (4K) resolution.

PlayStation VR:

1920x1080 resolution as opposed to the standard PS4's output of 1440x810.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 20:38 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

Ezio milsim da imamo novog VR clana broji se sitno 

good choice 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Igrao sad Project Cars, huh. Moraš biti jako koncentriran inače letiš van staze. Treba malo naviknuti na fiziku vožnje al i to će doći.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
17 godina
x18x05x kaže...

Igrao sad Project Cars, huh. Moraš biti jako koncentriran inače letiš van staze. Treba malo naviknuti na fiziku vožnje al i to će doći.

Takve igre me samo iznerviraju, evo baš upravo i sam pizdim na Driveclub i mokru i blatnjavu stazu.

Zato mi je Forza Horizon 3 bolja (ili Grid) jer imaju rewind dok nešt zezneš.

15 godina
Bitanga kaže...
x18x05x kaže...

Takve igre me samo iznerviraju, evo baš upravo i sam pizdim na Driveclub i mokru i blatnjavu stazu.

Gle to je i cilj igre, da bude zahtjevna i ono glavno zabavna. DriveClub još nisam skinuo, pa neznam kakav je. 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
10 godina
Bitanga kaže...
x18x05x kaže...

Ukljuci si Hardcore mode u DC-u  :P

Meni je ta igra super isla dok je bila aktualna (kad je online proradil) Na par staza sam imogo skoro pa najbolje vrijeme uopce i bas mi je bilo zabavno. Sad kad je to zamrlo vise me nist ne vraca toj igri. Dirt rally je trenutna zamjena.

10 godina
PlayStation 4

SVRŠAVANJE 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 4:09 (Santana).
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li će na HR playstation store biti božićnih akcija za igrice, nešto slično kao Black friday? Zanimaju me Primal (Apex verzija) i Watch dogs 2 (gold edition). Da li se zna koje su sve igrice uključene u 12 deals of Christmas? Hvala na odgovoru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 7:00 (darko50110).

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Vidim da je na US Storeu neki Game Awards Sale i FIFA je na 40% off. Taj sale bi već došao "kod nas" da su nam ga planirali dati ili postoji nada?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Vidim da je na US Storeu neki Game Awards Sale i FIFA je na 40% off. Taj sale bi već došao "kod nas" da su nam ga planirali dati ili postoji nada?

Sumnjam da će ponuditi isti sale kao i na US store, pošto su uvijek razlićite sale za EU i NA store.

BF3:fluffy_inside
8 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mozete napraviti US account i ugrabiti ponudud:-)

Upute su na netu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Wolf88 kaže...

Sumnjam da će ponuditi isti sale kao i na US store, pošto su uvijek razlićite sale za EU i NA store.

A jebote takva praksa onda... Čekam onda neki sale kod nas, nije mi sila.

raguseo kaže...

Upute su na netu

To znam, ali nemam trenutno volje gnjaviti se s tim, em mi onda treba i US PS+ pretplata.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
darko50110 kaže...

Da li će na HR playstation store biti božićnih akcija za igrice, nešto slično kao Black friday? Zanimaju me Primal (Apex verzija) i Watch dogs 2 (gold edition). Da li se zna koje su sve igrice uključene u 12 deals of Christmas? Hvala na odgovoru.

Pretpostavljam da neće biti klasične akcije tipa "stara cijena - nova cijena". Imaš "12 Deals of Christmas" i Buy One Get One Free (i tamo imaš Primal, ali ne Apex Edition). Za "12 Deals of Christmas" se ne zna unaprijed koje će igre biti uključene.

16 godina
Hexfire kaže...
Wolf88 kaže...

A jebote takva praksa onda... Čekam onda neki sale kod nas, nije mi sila.

raguseo kaže...

Upute su na netu

To znam, ali nemam trenutno volje gnjaviti se s tim, em mi onda treba i US PS+ pretplata.

zasto bi ti trebala us ps+ pretplata, kupis na us-u, igras na hr i to je to

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
dado16 kaže...

Mislim da je netko napisao da i PS+ pretplata mora biti vezana za account na kojem je igra. HR account s igrom - HR PS+. Ali možda sam nešto pomiješao, sve mi je to još novo.

17 godina
PlayStation 4

netrebas ps+ za us acc ako nezelis tj nisi obavezan

samo stavis oba acc na primary rokas kak te volja ;-)

bdw us acc je sam po sebi dosta cheap i ima frekventnije

saleo-ve nego eu acc. a razlika kad bi iamo us ps+ je mnml-na 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
dado16 kaže...

Mislim da je netko napisao da i PS+ pretplata mora biti vezana za account na kojem je igra. HR account s igrom - HR PS+. Ali možda sam nešto pomiješao, sve mi je to još novo.

Tako su pisali. Primarni acc mora imati PS+, možda bi radilo ako je HR-Prim - US-Sec.

Hasta La Victoria Siempre
17 godina
PlayStation 4

Ja sam imao ps4 i ostao mi je US account imam hrpu igara na njemu.

Sada se razmisljam vratiti opet.

Iskreno isplati li se uzeti ps4 pro? VR me ne zanima jer jednostavno niti je oculus meni dobar a ovo ne moze biti bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PlayStation 4

Pa sobzirom da ih umaš na njuškalu sa wotch dogs 2 po 2500 kn, isplati se. S druge strane ove starije se nađu za 1400. Možda je najbolji izbor novi slim, isto se nađu po 1800. Ja bi si fakat uzeo, ali fakat nemam toliko vremena za igranje... a niti snage i volje. Današnji izbor nije normalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iggy81f kaže...
Hexfire kaže...
dado16 kaže...

Tako su pisali. Primarni acc mora imati PS+, možda bi radilo ako je HR-Prim - US-Sec.

Ako je PS+ pretplata na accountu za kojeg je konzola primarna, onda nije potrebno na ostalim accountima imati ps+ pretplatu. Neovisno jel za njih konzola primarna ili sekundarna.

PSN - darklydexter
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice