Vi koji ste uzeli PS4 PRO u sklopu ove T-Com akcije, dal konzola ima jednu ili dvije godine garancije? Na njuškalu jedni pišu jedno drugi drugo.
zakonski 2 godine.dakle dvije godine ma sta god oni rekli
Vi koji ste uzeli PS4 PRO u sklopu ove T-Com akcije, dal konzola ima jednu ili dvije godine garancije? Na njuškalu jedni pišu jedno drugi drugo.
zakonski 2 godine.dakle dvije godine ma sta god oni rekli
PS4 Pro ima 12 mj kao i obični PS4 ... bar tako piše :)
Za koliko vam je stigao PS4 Pro od T-coma? Ja sam ga narucio u subotu i nema ga jos. U Zagrebu sam.
Jel drži tko ps4 pro na vertical standu? Konačno je postao dostupan na amazonu pa sam ga odmah naručio.
To je kakti univerzalni za ps4 slim i pro.
https://www.amazon.it/gp/product/B01LW1577C/ref=ya_st_dp_summary
Za koliko vam je stigao PS4 Pro od T-coma? Ja sam ga narucio u subotu i nema ga jos. U Zagrebu sam.
Uzeo sam ga odma u tcentru 😎
Jel drži tko ps4 pro na vertical standu? Konačno je postao dostupan na amazonu pa sam ga odmah naručio.
Imam ja. Dobar je.
Fiksira se konzola sa šarafom, a i super izgleda, kao da lebdi.
Imam ja. Dobar je.
Super onda. Jel stabilniji od standa za ps4 noob? Mislim, nije taj bio nestabilan, ali nije baš trebala ni neka velika sila za prevrnuti ga...
Imam ja. Dobar je.
Super onda. Jel stabilniji od standa za ps4 noob? Mislim, nije taj bio nestabilan, ali nije baš trebala ni neka velika sila za prevrnuti ga...
Nisam ga baš ljuljao, ali ovako od oka, rekao bih da je puno bolji.
Kada bi išao zamjenit box verziju za istu digitalnu, šta mi je činiti? Obrisati sa konzole igricu pa instalirati digitalnu?
Dali je kako moguce sa Ps4 na Ps4 pro konzolu prebaciti igre, vec instalirane ?
Ili ako se napravi da bude primarna, dali je moguce igrati njegove fizicke igre bez cda na drugom ps-u
Dali je kako moguce sa Ps4 na Ps4 pro konzolu prebaciti igre, vec instalirane ?
Ili ako se napravi da bude primarna, dali je moguce igrati njegove fizicke igre bez cda na drugom ps-u
1. Možeš, proguglaj, to bar nije teško...
2. Pa ne možeš ni na primarnoj konzoli bez CDa, po kojoj logici bi onda mogao na drugoj konzoli :-)
Jel imam kakvih vijesti za 12 deals of Christmas ove godine. Na Black Fridayu sam uzeo samo Battlefield, a sutra sjeda plaća pa me sve nešto svrbi
Prosle godine je poceo na danasnji dan no posto je danas srijeda vjerujem da bi od sutra trebalo poceti posto se store kod nas updejta utorkom i cetvrtkom koliko sam skonto.
Stigla maloprije PS4 Pro konzola pa se dosadjujem dok se prebacuju fajlovi sa stare...
p.s: stara konzola ide na prodaju pa ako je netko zainteresiran neka se javi...uglavnom 1TB verzija (C chassis), produzeno jamstvo do 24.11.2018 god...
Nebi dali neku poštenu igricu.
Meni se igre cak i svidaju, ali tbh nije bas "holiday giving" materijal.
Kako sam i ja nedavno dobio ps4 pro evo i moj nick ako me netko zeli dodati.
hRCI85
Ezio nemoramo vise u britiju niti izlazit
https://www.playstation.com/en-us/games/sports-bar-vr-ps4/
Ezio nemoramo vise u britiju niti izlazit
https://www.playstation.com/en-us/games/sports-bar-vr-ps4/
jesi kupio to? ja sam dvojio izmedju carnivala i toga pa uzeo carnival zbog malo vise ocjene
nisam ... isto sam uzeo carnival mrak je !
do kud si doso ja sam skoro sve igre otvorio (probaj climbing jebenica)
dns sam rokao po story mode-u od Until-a,totaly immerisive and pure horror nakon par levela
dns sam rokao po story mode-u od Until-a,totaly immerisive and pure horror nakon par levela
Kak ste zadovoljni s tim VRom? Jel baš jako vrijedi tih para, ili je kul samo zato jer je neki novi feeling?
Nabrijavam se da preorderam, s druge strane me strah da će mi biti meh nakon par dana.
Pitao Sancta Domenicu jel imaju u kojem dućanu za probu PS VR, vele da nemaju.
Čini mi se dosta lame od njih da nemaju nigdje za demo nešto. Na infogameru nisam uspio ni prismrdit nijednom kolika je navala bila.
Možda sutra pogledam u Linksu u mom gradu, vidio sam na fejsu da imaju jedan za demo.
ja sam prezdovoljan a nisam novi u VR-u imho
iako je se radi HD rezi tj nesto ispod iste po oku imerzivnost je itekako tu radi velikog foi-a oko 100 stupnjeva + 90-120hz refresha (sto je puno jace od npr S7edge amoleda) je
drugo ekosustav kao takav od ps4 pa nema bojazni da isto prestanu supportat ili odustat
imas od svega demoa, samog prikazivanja tehnologije nekih concepta, pa i full igara i VR modova od postojecih AAA naslova koja su precizna kao sniper
a sto se ti ce motion conotrolera i same kretnje u VR prostoru di odlicno i tocno detektira
ako nisi siguran preporucam ti da isprobas ali na barem pola chuke da se malo uzivis u isto prije kupnje
upalio sam igru.odigrao 20ak minuta.obrisao i stavio na njuskalo
Poz,kolko placate ps4 plus mobitel mjesecno?kak to ide?kakav je gta onine sta igrat tamo?
jesi igro obicnu verziju until dawna? ako jesi mozes napravit usporedbu s vr verzijom? i kako to funkcionira, mislim jel fps mode u vr-u ili?
Poz,kolko placate ps4 plus mobitel mjesecno?kak to ide?kakav je gta onine sta igrat tamo?
PS4 plus mobitel? Što je sada to? Onine? Stari, kojim jezikom ti govoriš?
ne to je igra za sebe tipa vlak smrti/hunted house...zguglaj ima dosta o istom...
i full je scary i imerzivno ;-)
kolega misli na tarifu
..sve ti ovisi koju konbu imash u magenti1 ...
primjer fixna+1 mob +net ti je 90kn na 24mj otplacujes pa4
a tarifu 200 u najbolja surfam...a moze to i jeftijije ...najbolje da ih nazoves direkt jer su katastrofa preko fb-a ili email-a
..
sto vise usluga dodas to ti je manja rata.
discalimer
ako uzimas ps4 a nisi do sada bio u t-mobileu nesiplati se
jer te vise izadje nego da uzmes npr na rate u duchanu imho...
12 Deals od Christmas je, kao, live: https://blog.eu.playstation.com/2016/12/01/playstation-stores-12-deals-of-christmas-discounts-start-today/
Ali Rise of the Tomb Raider nije na popustu u PS Storeu. Barem zasad.
Dodatno, imaju akciju - uzmeš jedan naslov, a drugi (jeftiniji) dobiješ besplatno. Popis onih koji su u toj akciji je isto na blogu.
EDIT: Evo sada je. RotTR snižen za 55 %; sa 449 kn na 199 kn u HR Storeu.