PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

Za očekivati je da će sve igre koje se rade od nule imati na umu PS4 PRO i koristiti i druge mogućnosti osim ovoga što se događa sad. Pogotovo kad/ako sve više ljudi napravi upgrade na PRO.

Jedno pitanje. S obzirom da sam već godinama na digitalnim verzijama igara, a sad kad upiknem PS4 ipak planiram većinu imati na diskovima, kolika je šansa da me netko zezne prilikom kupnje s Njuškala - osobnom primopredajom? Dal ima nešto na što treba obratiti pažnju osim oštećenja diska ili su šanse da mi netko proda samo originalnu kutiju sa diskom koji na prvu izgleda kao prava stvar, ali ustvari nije, skoro nikakve?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Hexfire kaže...

Dal ima nešto na što treba obratiti pažnju osim oštećenja diska ili su šanse da mi netko proda samo originalnu kutiju sa diskom koji na prvu izgleda kao prava stvar, ali ustvari nije, skoro nikakve?

Nema nikakve šanse da te zajebe pri osobnoj primopredaji.

PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
EraserHead kaže...
Hexfire kaže...

Dal ima nešto na što treba obratiti pažnju osim oštećenja diska ili su šanse da mi netko proda samo originalnu kutiju sa diskom koji na prvu izgleda kao prava stvar, ali ustvari nije, skoro nikakve?

Nema nikakve šanse da te zajebe pri osobnoj primopredaji.

Možda nema šanse da netko zavalja tebe ali generalno šanse su dobre za zavaljati nekoga. Preko 20 godina bavio sam se videotekarstvom i vidio sam da 90% ljudi ne razlikuje original od kopije. U današnje vrijeme dobrih kopirki prosjećnog kupca bez problema bih zavaljao i prodao mu prazan disk pod originalan. Pogotvo jer se radi o blu ray disku kojeg ljudi još manje razlikuju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 8:28 (movie).
15 godina
Hexfire kaže...

Za očekivati je da će sve igre koje se rade od nule imati na umu PS4 PRO i koristiti i druge mogućnosti osim ovoga što se događa sad. Pogotovo kad/ako sve više ljudi napravi upgrade na PRO.

Jedno pitanje. S obzirom da sam već godinama na digitalnim verzijama igara, a sad kad upiknem PS4 ipak planiram većinu imati na diskovima, kolika je šansa da me netko zezne prilikom kupnje s Njuškala - osobnom primopredajom? Dal ima nešto na što treba obratiti pažnju osim oštećenja diska ili su šanse da mi netko proda samo originalnu kutiju sa diskom koji na prvu izgleda kao prava stvar, ali ustvari nije, skoro nikakve?

Evo samo nemoj od @movie kupovati i siguran si.

MadeInCroatia
11 godina
PlayStation 4

Uzeo gow 3 i Big Bossa na snizenju. Sad cekam bozic mpzda bude jos sto interesantnog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ghost777 kaže...
Hexfire kaže...

Evo samo nemoj od @movie kupovati i siguran si.

16 godina
PlayStation 4

Uzeo i ja PRO

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Uzeo i ja PRO

ma sve će biti u redu

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

Ezio pitao sam te nesto na prosloj strani :-)

bdw hoce psvr dobit podrsku za 3D blu ray/avchd ili hsbs ?

znaci ne da pluta 2D slika u 3D prostoru kao sada nego 3D opo up /depth kao kad gledamo 3D vulgaris...

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 10:27 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Ezio jesi skuzio kak dobro 3D HSBS dobro  izgledaju kad se stream-aju na plejku kvaliteta kao u raw format tjh AVCHD-a 

npr probao sam angry bird 10giga a slika je fantasticna u 3D-u 

preko plexa si streamao? Nisam još probao 3D, imam neke filmove od 10-20 gb pa ću probati danas ako se sjetim.

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

da i to od gigu dvije max sa bitstream mix-om (posto imam stari av reciver 13.god dts,dd)posto iso nemre citat 

fakat je dovoljno...

dok npr ovi bd25giga u hsbs-u su cisti ko suza ali kao ti se neda cekat ovi manji su isto dobri samo je slika malo mutnija ali nema crosswalk-a kod 3D  deptha...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Uzeo i ja PRO

Sad lijepo kupi Battlefield 1 i igraj k'o čovjek, bez rasprava o driverima, cheaterima i pingu.

PSN - DeniZg80
17 godina
4mal kaže...

da i to od gigu dvije max sa bitstream mix-om (posto imam stari av reciver 13.god dts,dd)posto iso nemre citat 

fakat je dovoljno...

dok npr ovi bd25giga u hsbs-u su cisti ko suza ali kao ti se neda cekat ovi manji su isto dobri samo je slika malo mutnija ali nema crosswalk-a kod 3D  deptha...

Jel ima dok playaš u VRu neka interpolacija frejmova za filmove, kao što telke imaju?

Nekak sam se previše navikao na to na telkama, da bih gledao sad bez toga.

Zato ne želim ništa ni gledati preko playke, jer mi je taj input na telki podešen na game mode, i isključene te motion pizdarije pa onda dok gledam plex preko playke mi to izgleda puno lošije nego iz smart tv plex aplikacije.

17 godina
PlayStation 4

ima soap efekta :-)

ja switcham kaj se tice game mode-a...

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 14:24 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Bas sam sad probao witchera. Loading vremena i saltanje po inventoriju su dosta brzi. Fps ma sta god neki govorili je dosta stabilniji i igra ide osjetno fluidnije

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Vi koji ste uzeli PS4 PRO u sklopu ove T-Com akcije, dal konzola ima jednu ili dvije godine garancije? Na njuškalu jedni pišu jedno drugi drugo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

A što pišu treći

Šalu na stranu, mislim da su sve konzole po defaultu jedna godina gare, uz mogućnost nadoplate za 2 extra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iggy kaže...

A što pišu treći

Šalu na stranu, mislim da su sve konzole po defaultu jedna godina gare, uz mogućnost nadoplate za 2 extra.

Treći pišu što misle, a misliti je **** znati :P

Šalu na stranu, malo je zbunjujuće. Recimo češki alzashop u startu nudi 2g garancije, Santa Domenica 1g pa izgleda da ovisi od shopa do shopa. A u ovom slučaju vele ljudi da se dobije 2g garancije jer si na toliko potpisao i ugovor sa T-comom iako je iz Sante konzola. 

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pocelo mi se dogadati, ali samo igre koje navodno koriste PRO snagu ( Watch Dogs 2, Final Fantasy XV ) na mom 1080p TV-u da slika prelazi van ekrana,ko da je osjeceno, aspect ratio ne valja. Stare sve rade odlico,ali ovo se bas vidi, i nkiako da namjestim( probavao u meniju od ps-a da calibriram HUD , mjenjao rezoluciju itd. ) Valjda bude neki update za nas bogce kaj jos imamo 1080p tv. Mozda ga upscale-a vise od navedene rezolucije. Jel ima netko slicno iskustvo?

Edit:

Sve ok , otisao na TV u Picture size i umjesto 16:9 stavio na Screen Fit i sve ok.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 9:47 (madafaka85).

3 0 hvala 1
17 godina
madafaka85 kaže...

Pocelo mi se dogadati, ali samo igre koje navodno koriste PRO snagu ( Watch Dogs 2, Final Fantasy XV ) na mom 1080p TV-u da slika prelazi van ekrana,ko da je osjeceno, aspect ratio ne valja. Stare sve rade odlico,ali ovo se bas vidi, i nkiako da namjestim( probavao u meniju od ps-a da calibriram HUD , mjenjao rezoluciju itd. ) Valjda bude neki update za nas bogce kaj jos imamo 1080p tv. Mozda ga upscale-a vise od navedene rezolucije. Jel ima netko slicno iskustvo?

Vidim da dosta ljudi pizdi na to na watchdogs 2 forumu (za xbox doduše).

Nemam te dvije igre, ali na drugima nisam primjetio problem.

Jesi se probao poigrati s opcijama na telki, screen fit ili nešto slično.?

17 godina
madafaka85 kaže...

Edit:

Sve ok , otisao na TV u Picture size i umjesto 16:9 stavio na Screen Fit i sve ok.

A taman sam napisao :-D

Ja imam to još od ranije podešeno tako, jer sam već i prije naletio na neke probleme istog tipa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 9:53 (Bitanga).
12 godina
Hexfire kaže...
iggy kaže...

A što pišu treći

Treći pišu što misle, a misliti je **** znati :P

Šalu na stranu, malo je zbunjujuće. Recimo češki alzashop u startu nudi 2g garancije, Santa Domenica 1g pa izgleda da ovisi od shopa do shopa. A u ovom slučaju vele ljudi da se dobije 2g garancije jer si na toliko potpisao i ugovor sa T-comom iako je iz Sante konzola. 

Ti kupuješ tu PS4 konzolu već godinama.

Bolje požuri jer kad izađe PS5, onda sve informacije moraš skupljati ispočetka. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 10:05 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel imam kakvih vijesti za 12 deals of Christmas ove godine. Na Black Fridayu sam uzeo samo Battlefield, a sutra sjeda plaća pa me sve nešto svrbi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Istina, šta je da je. Sjebali su me sa ovim PRO pa se sve to odužilo. Al past će u slijedećih tjedan dva, čekam da se tu u Zagorju pojavi koji na Njuškalu jer mi je to nekako najjednostavnije. A i cijene će se valjda malo stabilizirati. Sad se kreću od 2500 sa Watch Dogs 2 do 3000 bez Watch Dogs 2 lol.

12 godina
Hexfire kaže...
DeniZg kaže...

Istina, šta je da je. Sjebali su me sa ovim PRO pa se sve to odužilo. Al past će u slijedećih tjedan dva, čekam da se tu u Zagorju pojavi koji na Njuškalu jer mi je to nekako najjednostavnije. A i cijene će se valjda malo stabilizirati. Sad se kreću od 2500 sa Watch Dogs 2 do 3000 bez Watch Dogs 2 lol.

Iako nemaš još konzolu, barem si iskoristi ove popuste na PSN-u, pa kupi nešto povoljnije da budeš spreman. 

EDIT: Tek sam sad skužio da su popusti završili. Možda bude nešto za Božić.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 10:35 (DeniZg).
14 godina
DeniZg kaže...

Iako nemaš još konzolu, barem si iskoristi ove popuste na PSN-u, pa kupi nešto povoljnije da budeš spreman. 

Napravio sam si account prije tjedan dana pa budem upiknuo nešto ak bude baš jako povoljno. Ova trenutna ponuda meni osobno nema ništa zanimljivo (tj. ima ali te ću uzeti na Steamu). Uncharted 4 sam skoro uzeo, ali dok nađem vremena da prođem Nathan Drake Collection već će 4 biti i jeftinija. Jedino što bih uzeo odmah sad da je na popustu su Bloodborn GOTY i Last of Us, a sve ovo drugo može čekati.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ekipa, ako kome treba, imam novi zapakirani Watch Dogs 2 dobiven uz PS4 PRO konzolu, pa ako netko želi možemo se dogovoriti.

Odigrao sam već ranije igru, koju sam također proslijedio dalje. Ovo mi je druga kopija i ne treba mi.

Mijenjao bi za Dishonored 2, ako ima netko :)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Ja isto ko i kolega, ziheraš i samo se informiram i nikako da nabavim, ali sve sam bliže danu odluke..još malo 

Nego zanima me, mogu li na ps4 slim gledati blu ray filmove?

14 godina
Zin8 kaže...
DeniZg kaže...

Ja isto ko i kolega, ziheraš i samo se informiram i nikako da nabavim, ali sve sam bliže danu odluke..još malo 

Nego zanima me, mogu li na ps4 slim gledati blu ray filmove?

naravno da mozes 

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Stigao PS4 Pro, ali nažalost neću osjetit razliku između njega i običnog PS4 ... jer ide u prodaju. Ako neko razmišlja o kupnji PS4 Pro nek se javi na PP.

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice