PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4

koji povodom to radis ako se smije znati :-)

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Gledao sam za crnog petka kupovinu PS4 (Slim) preko Zavvi-a s obzirom na popuste koje su imali (PS4 Slim 1TB + 3 igre za 239 GBP i free shipping) i javljalo mi pri narudžbi poruku da ne isporučuju u HR. Javio se korisničkoj službi i nakon nekoliko ping-pong odgovora, dobio konačno informaciju da su inače isporučivali, ali za Hrvatsku su stavili zabranu isporuke konzola jer je bilo puno neuspješnih isporuka.

Vidim iz prethodnih poruka da je isto netko pitao za Zavvi, pa eto da podijelim informaciju.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
PlayStation 4

pa da kolega je opisao i zbog cega je tako ili neko od nasih kurir sluzbi mazne ili izgubi i sve vise nam eu zatvara varata radi istih !...uzas i ja bi na njihovim mjestu zabranio slanje u hrv.. radi kretena..dok se veca sigurnost kod sla ja istog i vece provjere radi do istog...a sto tek carina radi majko Bozja..uzas...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 12:46 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Igra tko titanfall 2? nesto si razmisljam da ga piknem. kakva je igra?

Netko je pitao za voznje. project cars i dirt rally su odlicne igre bar meni. i da moras imat volan za to igrat na DS4 je to bezveze.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

mene zanima sljedeca stvar kod tih narudzbi konzola izvana. posto zivim jako blizu slovenske granice, dal bi ja mogu narucit konzolu u neku najblizu poslovnicu poste u sloveniji i onda ju samo doc tamo pokupit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Igra tko titanfall 2? nesto si razmisljam da ga piknem. kakva je igra?

Netko je pitao za voznje. project cars i dirt rally su odlicne igre bar meni. i da moras imat volan za to igrat na DS4 je to bezveze.

Ja igram Titanfall 2, al još uvijek sam na priči. Dobra mi je igra. Feeling je super, oružja su dobra. Zvuk odličan.

Multiplayer sam malo probao i namlatili su me ko budalu, pa ću se vratiti tome dok odigram priču :-)

12 godina
PlayStation 4

Mene zanima MP. ja sam odigrao malo onu alphu ili betu sta je bila i cinila mi se dosta zabavna igra. 

0 0 hvala 0
12 godina

zato jel primjecujem cijepanje slike, ko da nema vsync i pad fps kad se vozim po šumskom dijelu i močvari, pa da vidim dal ce se kaj s tim rijesiti, al probat cu i bez tog zadnjeg patcha

12 godina
omomomomoomm kaže...

Mene zanima MP. ja sam odigrao malo onu alphu ili betu sta je bila i cinila mi se dosta zabavna igra. 

Nisam kupio TF2, ali koliko vidim komentare, beta je bila bezveze (probao sam i slažem se) i neusporedivo lošija od konačne igre.

Tako da, ako se tebi sviđala beta, onda nemaš šta razmišljati.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

A iskreno odigrao sam sat vremena i cinila mi se zabavna, mislim da cu ga ipak preskociti jer poznavajuci sebe odigrat cu 10 sati MP-a i gotovo. ostajem na BF1 jos neko vrijeme.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

A iskreno odigrao sam sat vremena i cinila mi se zabavna, mislim da cu ga ipak preskociti jer poznavajuci sebe odigrat cu 10 sati MP-a i gotovo. ostajem na BF1 jos neko vrijeme.

Meni je prvi Titanfall bio odličan (zabavna brza akcija, kratke runde od 15-20tak minuta), a koliko vidim drugi je još bolji + ima single player.

S druge strane.. Između Titanfalla 2 i Rise of the Tomb Raider sam se odlučio za ovog drugog :) (sve na PC da ne bude zabune, dok ne uspijem pribaviti povoljno PS4). Inače na plejki (posjedujem 3jku), više volim igrati ove action igre tipa Uncharted, Tomb raider, TLOU i vožnje.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
PlayStation 4

Dali mogu se logovati sa acc od kolege na svoj ps4 i onda instalirati tu igru na svoj ps4 ili download, posto mu je na acc igra. I kad se logujem sa svojim ponovo da ostane na mom sonyu ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ezio jesi skuzio kak dobro 3D HSBS dobro  izgledaju kad se stream-aju na plejku kvaliteta kao u raw format tjh AVCHD-a 

npr probao sam angry bird 10giga a slika je fantasticna u 3D-u 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz.
Ovako, nemam PS niti sam ga ikad imao niti me zanima ali moram nekome za poklon nabaviti jednu igru, polovnu.
E sad gledam, vidim da ima nekih ogranicenja, za ovu regiju, za onu blabla... pa nebi htio nabaviti nešto što nece raditi, multiplayer, dali je moda vlasnik dobio ban.....

Konkretno radi se o ovoj igri i ovom primjerku: http://www.njuskalo.hr/ps4-igre/gta-5-oglas-20984206

Kako bi mogao provjeriti dali to sve radi kako šljaka kod nas u HR? Thx :)

0 0 hvala 0
9 godina

S disk verzijama nemas problema i ogranicenja, jedino sto je bitno da je cd neostecen (a nema razloga da bude).

S gta5 ne dolaze nikakvi kodovi ni nista sto bi moglo biti iskoristeno, znaci nemas straha, ja sam sve igre uzimao rabljene i nikad problema nisam imao s nijednom. 

14 godina
Vegas kaže...

Pozz.
Ovako, nemam PS niti sam ga ikad imao niti me zanima ali moram nekome za poklon nabaviti jednu igru, polovnu.
E sad gledam, vidim da ima nekih ogranicenja, za ovu regiju, za onu blabla... pa nebi htio nabaviti nešto što nece raditi, multiplayer, dali je moda vlasnik dobio ban.....

Konkretno radi se o ovoj igri i ovom primjerku: http://www.njuskalo.hr/ps4-igre/gta-5-oglas-20984206

Kako bi mogao provjeriti dali to sve radi kako šljaka kod nas u HR? Thx :)

A zašto polovno. Pa možda ima još negdje nova za te pare jer je povodom Black Fridaya išla za 300 kuna više manje svugdje. Recimo na game.co.uk je trenutno cca 260 kuna i dobije se hrpa ingame para za multiplayer koji je ustvari i najbolji dio cijele igre. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

okej znaci nema problema.... hvala

za vikend igra mora biti spremna pa nema vremena za narucivanje izvana... a pare isto nisu bitne jer je za klinca prvacica.

znas li možda negdje di ima za te novce ali u HR? najeftinije novo što sam pronasao je 400kn, što je opet prihvatljivo.

0 0 hvala 0
14 godina
Vegas kaže...

okej znaci nema problema.... hvala

za vikend igra mora biti spremna pa nema vremena za narucivanje izvana... a pare isto nisu bitne jer je za klinca prvacica.

znas li možda negdje di ima za te novce ali u HR? najeftinije novo što sam pronasao je 400kn, što je opet prihvatljivo.

E jbg, baš sad gledam i ne vidim nigdje na akciji. Štata da nisi u petak išao u šoping. Nije da je ovo s Njuškala loše, ali novo je novo.

Bajdevej, ne bi li bilo primjerenije nešto tipa Ratchet & Clank za klinca :D. Da ne najebeš kasnije od gđe majke.

Digitalna verzija recimo ti ja 240 kn trenutno na našem PSN storeu, ali to ti vjerojatno ne igra. Eventualno na prazni DVD napiši GTA V, a na account mu aktiviraj digitalno izdanje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 19:14 (Hexfire).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

e jbg i ja sam saznao malo prije da se to traži..... ma zna mali šta hoce, nema sa njim zafrkancije. sve je vec vidio na youtubeu.

ćaća će mu to kupiti tako da nemam problema
osobno cu otic pogledati CD, u mom gradu je... da se mene pita bolje da uzme za komp (kao ja dns za 220kn)

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Sad upalim PS4 Pro, i plava ledica samo blinka i nema slike.

Morao sam ga ištekati iz struje i ponovo uštekati. Onda je nešto chekirao, rebootao i sad je ok.

Zar nisu do sad već ispravili te gluposti? :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Da nisi ostao bez struje doma?

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Da nisi ostao bez struje doma?

Ne bi trebalo. Synology NAS mi šalje mail dok se restarta nakon nestanka struje, a nije ništa poslao.

17 godina
PlayStation 4

Kriva grupa... sec

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 21:08 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-playstation-4-pro-game-upgrade-guide

vodic za ps pro hdr naslove i sa koje reze pojedine igre rade up- na 4k 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 21:24 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Bitanga kaže...

Sad upalim PS4 Pro, i plava ledica samo blinka i nema slike.

Morao sam ga ištekati iz struje i ponovo uštekati. Onda je nešto chekirao, rebootao i sad je ok.

Zar nisu do sad već ispravili te gluposti? :-)

Nisi čuo? PS4 Pro ima 'bitching sensor', povremeno se zabloka onima koji su njurgali pa kupili. :-P

12 godina

PS+ glasine za prosinac 2016.

PSN - DeniZg80
17 godina
4mal kaže...

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-playstation-4-pro-game-upgrade-guide

The Last of Us Remastered

• Resolution: 1800p (60fps mode), 2160p (30fps mode)
  • Additional features: Super-sampling down to 1080p, worse performance than base hardware in 60fps mode

Ništa neočekivano. Supersampling je opako hardverski zahtjevan. 

I na PCu sam se igrao s tim opcijama, na istom framerateu sa nekom rezom supersamplinga mi je trošio duplo više GPUa, više se grijao i ventilator jače vrištao nego sa normalnim antialiasingom i bez supersamplinga (tipa 40% GPU vs 80% GPU). Slika je bila možda mrvicu bolja, ali neisplativo s obzirom na posljedice. Može se GPU puno bolje iskoristiti s raznim efektima umjesto trošiti ga na supersampling. Al to je najjednostavniji način za uljepšat postojeće igre sirovom snagom, pa su se svi toga prihvatili.

Nisam uopće fan supersamplinga dok nema potrebe. Al nadam se da će nove igre to bolje srediti za Pro konzole.

16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
4mal kaže...

The Last of Us Remastered

• Resolution: 1800p (60fps mode), 2160p (30fps mode)
  • Additional features: Super-sampling down to 1080p, worse performance than base hardware in 60fps mode

Ništa neočekivano. Supersampling je opako hardverski zahtjevan. 

I na PCu sam se igrao s tim opcijama, na istom framerateu sa nekom rezom supersamplinga mi je trošio duplo više GPUa, više se grijao i ventilator jače vrištao nego sa normalnim antialiasingom i bez supersamplinga (tipa 40% GPU vs 80% GPU). Slika je bila možda mrvicu bolja, ali neisplativo s obzirom na posljedice. Može se GPU puno bolje iskoristiti s raznim efektima umjesto trošiti ga na supersampling. Al to je najjednostavniji način za uljepšat postojeće igre sirovom snagom, pa su se svi toga prihvatili.

Nisam uopće fan supersamplinga dok nema potrebe. Al nadam se da će nove igre to bolje srediti za Pro konzole.

Kada oni kazu "losije performanse", to je u praksi znacilo da u pojedinim scenama nije bilo 60 nego npr. 55 FPS-a. Upravo igram Last of Us Remastered na PS4 Pro i moram reci da te framerate dipove niti nisam primijetio. Igre poput Last of Us i Uncharteda imaju tako glatke kontrole da je to puno teze osjetiti. A razlika izmedu 1080p i 1800p se definitivno primijeti na 4K zaslonu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 22:59 (alen29).
17 godina
PlayStation 4

The last of us je na trojci puno puta padao daleko ispod 30 fps-a tako da je ovo preporod.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 23:31 (amd freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
alen29 kaže...

Kada oni kazu "losije performanse", to je u praksi znacilo da u pojedinim scenama nije bilo 60 nego npr. 55 FPS-a. Upravo igram Last of Us Remastered na PS4 Pro i moram reci da te framerate dipove niti nisam primijetio. Igre poput Last of Us i Uncharteda imaju tako glatke kontrole da je to puno teze osjetiti. A razlika izmedu 1080p i 1800p se definitivno primijeti na 4K zaslonu.

Pa naravno, ali to svejedno znači lošije performanse. To znači i da se na duplo jačem hardveru igra vrti skoro 10% lošije... što je žalosno. I nije toliko bitan FPS u tim trenucima, nego frametime.

Osim toga ja pričam o 1080p ekranu. Nema potrebe za korištenjem supersamplinga, kad se može koristiti neki manje zahtjevniji AA algoritam tipa kao i do sad što se koristio (ili čak i bolji) koji daje zadovoljavajuće rezultate - umjesto supersamplinga pa downsamplinga koji je poprilično zahtjevan, a rađe nabrijati neke druge stvari koje daju bolju prezentaciju, spot shadows, reflections, ambient light, ambient occlusion, volumetric fog itd. Samo za to treba promjena koda igre, a ne samo mali patch koji poveća rendering rezu.

4k ekrani su druga priča i tamo je renderiranje u većoj rezi must i to me trenutno ne zanima.

Zanima me da PRO radi bolje ili barem isto od PS4 na 1080p ekranima, sve drugo je apsurdno.

Zato kažem, nadam se da će novije igre to pametnije raditi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 23:31 (Bitanga).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice