PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

Ostalo mi 7.50 $ na psn walletu, koju od ove dvije igre da uzmem za to, Driveclub ili SW: Battlefront? ili preporucate neku trecu za taj iznos.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: PlayStation 4
hrci24 kaže...

Ostalo mi 7.50 $ na psn walletu, koju od ove dvije igre da uzmem za to, Driveclub ili SW: Battlefront? ili preporucate neku trecu za taj iznos.

Driveclub naravno, prekrasna grafika, dobar osječaj vožnje.

15 godina
PlayStation 4

Piknuo sam Fifu 17, Watch dogs 2 i Titanfall 2 sad tijekom black fridaya. 

Samo ne znam kad cu stici to sve igrati. Uz BF 1 i PSVR...

I posao...

Jedva cekam penziju

PSN - darklydexter
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Postoji li kakav problem s polovnim igrama? Jesu li mozda vezane za account prvog vlasnika ili bez problema sve radi kad kupim? Gdje kupujete najjeftinije igre za PS4? Do sad sam kupovao igre za 3DS i Wii U na the game collectionu, amazonu i zavviu. Tamo su najjeftinije bile. Takoder, ima li neka stranica koja prodaje digitalne kodove za PSN jer to obicno zna biti jeftinije? Novi sam vlasnik PS4 Pro konzole pa se malo raspitujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nemas problema sa polovnim igrama ne veze se za accaunt, ja polovne kupujem preko njuskala, nove sa stranica koje si naveo, na americkom accauntu bonove za taj accaunt kupujem na pcgamesupply dodu ti u rkuku 10 sekundi nakon uplate utipkas kod i stavi ti na novcanik, na hrvatskom accauntu mos kupit u santa domenice bonove
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hvala na odgovoru. Vidio sam na njuskalu i na allkeyshopu da se prodaju digitalne igre dosta jeftinije, ali u obliku accounta preko kojeg se preuzme igra a onda se nastavi igrati preko osobnog accounta i kao mogu se normalno skupljati trofeji i sve? To mi zvuci sumnjivo. Zar nije da je digitalna igra vezana uz account na kojem je kupljena? Po tome bih se ja mogao ulogirati na svoj PS4 sa accountovima svih prijatelja koji imaju PS4 i poskidat igre koje me zanimaju i nastavit igrat sa svog accounta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nike098 kaže...
nemas problema sa polovnim igrama ne veze se za accaunt, ja polovne kupujem preko njuskala, nove sa stranica koje si naveo, na americkom accauntu bonove za taj accaunt kupujem na pcgamesupply dodu ti u rkuku 10 sekundi nakon uplate utipkas kod i stavi ti na novcanik, na hrvatskom accauntu mos kupit u santa domenice bonove

Da li ti zaonline igranje PS+ i igra moraju biti za istu regiju? Jer mislim uzet fifu, a na US store-u je jeftinija nego kod nas.

Hasta La Victoria Siempre
12 godina
Santana kaže...
greathander kaže...

jel se mogu kupovati ps bonovi izvana i na kojoj stranici bi bili najjeftiniji?

pcgamesupply

bas i nije jeftinije, na toj stranici me ispadne 420 kn, a u linksu je 380 kn.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zbog tečaja dolara trenutno se ne isplati kupovat US PS+. Na amazonu je 363kn, a na našem PSN je 365kn ... jedino su igre jeftinije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

jos samo jedno pitanje. ako uzmem kod nas ps plus card za cijelu godinu, a igre narucim iz uk, hoce li igre raditi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4
planiram uskoro uzet ps4 al ne znam di najeftinije proci itko prijedlog koji?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
To ti nebude radilo, to sam ja kupio i tri puta sam nosio na servis i mijenjali mi za novi i svaki put se pokvari, i na kraju sam zamijenio za drugo, imas na ebayu al obavezno mora biti sa napajanjem preko usb-a ili adaptera da bi radilo
17 godina
Joky007 kaže...
To ti nebude radilo, to sam ja kupio i tri puta sam nosio na servis i mijenjali mi za novi i svaki put se pokvari, i na kraju sam zamijenio za drugo, imas na ebayu al obavezno mora biti sa napajanjem preko usb-a ili adaptera da bi radilo

OK, tnx!

Ma ne da mi se isprobavati što je dobro na ebayu, a što nije... kupio bih da mi netko preporuči što on ima i da dobro radi. Zato sam i pitao.

Pare mi nisu bitne, samo da radi kako treba. Koji ti imaš?

12 godina
Ali i taj mi je poceo bacati iskrice na ekranu nakon nekog vremena
17 godina
Joky007 kaže...

:-D

Ne mogu vjerovati da je to tako komplicirana tehnologija. Mislim, realno nije ni za očekivati da je dobar za 11$...

Al da baš nema kod nas za kupiti neki pošteni, to mi je fascinantno.

17 godina
Imam ja ovaj, spojen je na njega PC i IPTV reciever (i sve to skupa na TV) i sve normalno radi, do sada nisam imao problema. Imam ga 2 godine.

http://www.chipoteka.hr/artikl/114297/razdjelnik-hdmi-2u1-manual-goobay-avs-20-8080550012
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sad vidim da tražiš nešto drugo... jbg, nisam dobro čitao.

PS. Ne mogu editirat gornji post na mob....
9 godina
neaktivan
Malo postenih stvari ima za kupit kod nas ;)
Npr. Usb bluetooth kod nas kosta oko 50-ak kn (ovisno o proizvodjacu, kvaliteti bla bla)
Na ebay-u sam uzeo jedan za 1-1.5 $ prije 6-7 mj i radi just fine....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kolko je dug strujni kabel za ps4?nes kombiniram kod ugradnje kad ga nabavim
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrci24 kaže...

Te dvije igre dobiju puni smisao tek s seasson passom, pa to uzmi u obzir.

geek_boy kaže...

2m.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Znam da je ponovljeno 100 puta ali sad kada trebam nemogu naci na forumu pa molim pomoc...

Uglavnom frend i ja bi sherali igre sa ps4 jedan drugome s time da ja imam i ps+ pretplatu. 

Ako sam dobro zapamtio ja trebam deaktivirati konzolu sa svojeg accounta kao i on sa svojeg, on napravi novog usera sa mojim podatcima i stavi konzolu kao primarnu za taj account..ja napravim to isto samo sa njegovim podatcima. Nakon toga igramo svaki na svojim accountima samo kad skidamo igre se logiramo na "tudje" accounte?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
markonezg kaže...

Znam da je ponovljeno 100 puta ali sad kada trebam nemogu naci na forumu pa molim pomoc...

Uglavnom frend i ja bi sherali igre sa ps4 jedan drugome s time da ja imam i ps+ pretplatu. 

Ako sam dobro zapamtio ja trebam deaktivirati konzolu sa svojeg accounta kao i on sa svojeg, on napravi novog usera sa mojim podatcima i stavi konzolu kao primarnu za taj account..ja napravim to isto samo sa njegovim podatcima. Nakon toga igramo svaki na svojim accountima samo kad skidamo igre se logiramo na "tudje" accounte?

sve kako si napisao 

16 godina
Hoce netko 20 usd us psn code... meni hbni amazon dva put kupio, a refund ne postoji za taj item...pa ako hoce za 19.99 usd toliko sam platio javit se
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

US PS+ za 45$ i tribali bi dobit još -10% sa kodom CDKEYSBLACK10

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...
Joky007 kaže...

:-D

Ne mogu vjerovati da je to tako komplicirana tehnologija. Mislim, realno nije ni za očekivati da je dobar za 11$...

Al da baš nema kod nas za kupiti neki pošteni, to mi je fascinantno.

Naručio ovaj:

https://www.amazon.de/dp/B00EOU2NDE/ref=pe_386171_38075861_TE_item_image

Ima i kod nas u Chipoteci taj model, al ispalo me jeftinije iz Njemačke naručiti.

15 godina
SinCr0 kaže...
Imam ja ovaj, spojen je na njega PC i IPTV reciever (i sve to skupa na TV) i sve normalno radi, do sada nisam imao problema. Imam ga 2 godine.

http://www.chipoteka.hr/artikl/114297/razdjelnik-hdmi-2u1-manual-goobay-avs-20-8080550012

I ja potvrđujem da ovaj radi bez greške.

17 godina
dankopaic kaže...
SinCr0 kaže...

I ja potvrđujem da ovaj radi bez greške.

Samo ovo je switch, meni je trebalo obrnuto. Splitter - 1 uređaj na 2 ekrana istovremeno, a ne switch - 2 uređaja na 1 ekran.

Switch je puno jednostavnija tehnologija, samo preklopi žice.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 9:24 (Bitanga).
12 godina
PlayStation 4

dal netko zna ako izbrišem igru dali se i save game briše, hoču izbrisat mafiu 3 i ponovno instalirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Joky007 kaže...

dal netko zna ako izbrišem igru dali se i save game briše, hoču izbrisat mafiu 3 i ponovno instalirat

Ne brise se

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice