PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

Stigo mi Pro, konozola super, sve 5.  No ima naravno jedan zajeb, sa njom nije dosla igra Watch Dogs 2, sada me zanima di ste vi koji 

ste kupili konzolu dobili igru, jel je bila u kutiji ili zaljepljena za kutiju? 

Čovjek koji mi je prodao preko njuskala kune se da je mislio da je igra unutra, konzolu je zapravo njegova sestra kupila.

Na računu se jasno vidi Ps4 Pro plus igra, na kutiji gdje se dobije garancija i neki popusti od sancte domenice jesno se vidi naljepnica Playstation 4 Pro Black plus Watch Dogs 2.

Sad ko tu koga, Tcom im nije dao igru ili se on za tu igru cigani pa bi je želio prodat i zaradit jos nekoliko para.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
hrci24 kaže...

Stigo mi Pro, konozola super, sve 5.  No ima naravno jedan zajeb, sa njom nije dosla igra Watch Dogs 2, sada me zanima di ste vi koji 

Čovjek koji mi je prodao preko njuskala kune se da je mislio da je igra unutra, konzolu je zapravo njegova sestra kupila.

Na računu se jasno vidi Ps4 Pro plus igra, na kutiji gdje se dobije garancija i neki popusti od sancte domenice jesno se vidi naljepnica Playstation 4 Pro Black plus Watch Dogs 2.

Sad ko tu koga, Tcom im nije dao igru ili se on za tu igru cigani pa bi je želio prodat i zaradit jos nekoliko para.

SD obično posebno daje igru, mislim da nije nikad u kutiji osim ako je takav official bundle.

Bar je tako i kod mene bio slučaj dok sam kupovao prvi PS4.

14 godina
hrci24 kaže...

Radim u Tcom skladištu i morao je dobiti igricu jer ide uz svaku koja izadje sa skladišta. Tako da ti like sere i prodao ju je posebno vjerojatno. 

17 godina
PlayStation 4

Da li je netko od vas spajao PS4 na dva displaya preko HDMIa (npr. TV i monitor - istovremeno ili s preklopnim switchem).

Ako je, što koristite za to i gdje ste kupili. Našao sam ovo u Linksu, čini se ok, al iskustvo me poučilo da sumnjam u sve :-)

https://www.links.hr/hr/adapter-delock-hdmi-m-high-speed-na-2x-hdmi-z-high-speed-200300123

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jeli igra onda zaljepljena za kutiju ili kako se dobije?

12 godina
Bitanga kaže...

Da li je netko od vas spajao PS4 na dva displaya preko HDMIa (npr. TV i monitor - istovremeno ili s preklopnim switchem).

Ako je, što koristite za to i gdje ste kupili. Našao sam ovo u Linksu, čini se ok, al iskustvo me poučilo da sumnjam u sve :-)

https://www.links.hr/hr/adapter-delock-hdmi-m-high-speed-na-2x-hdmi-z-high-speed-200300123

Takvih switcheva imaš na ebayu za 5$.

Uzeo sam sličan takav i nije dobro radio.

Ako switch nema svoj strujni kabel i pojačivač signala, mislim da ne vrijedi.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Takvih switcheva imaš na ebayu za 5$.

Uzeo sam sličan takav i nije dobro radio.

Ako switch nema svoj strujni kabel i pojačivač signala, mislim da ne vrijedi.

Po speckama ovome piše da radi i mogu se žaliti ako ne bude ok. Na ebayu je većina toliko jeftina da ti se ne isplati ni žaliti ako ne radi, na to i računaju :-D

No, ako postoji nešto bolje naravno da bih uzeo. Zato i pitam šta vi koristite. Sad preštekavam kabele po potrebi, a to bih htio izbjeći.

14 godina
hrci24 kaže...

Ovo što šaljemo za T-centre idu plejke posebno a igrice posebno, a za web shop nisam siguran kako oni pakiraju. Sad ovisi kak u webu pakiraju mogu u ponedjeljak ih pitat pa ti kažem, ali uglavnom morao je igricu dobiti jer uz svaku plejku ide igrica moramo poslati nema da ne izadje bez igrice. 

10 godina
Ryder007 kaže...

ja igram rally al tek savladao jednu stazu hehe,samo tu igrali ja i kolega zadnja 3 tjedna :D jako je tesko na gamepad barem meni ;D

ja sam isto savladal jednu al igram jedan dana i to protiv PRO AI-a 
Na pocetku imam i 8 sekundi prednosti no na zadnjem sektoru pogubim 6 sekundi jer ga ne znam jos kak spada, al budem i njega uskoro pa cu vjerojatno napravit bolje vrijeme nego najjaci AI (bar se nadam)

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, planiram uzeti neku igru sa autima pa ne znam koja je bolja driveclub ili need for speed 2015 ?

0 0 hvala 0
13 godina
drive club po meni
10 godina
nike098 kaže...
drive club po meni

Da ali sa season pass-om

12 godina

@Bitanga

Kad sam na tom jeftinom uštekao sva 3 kabla, signal se podijelio, ali je bio preslab. Ne vjerujem da je ovaj Linksov puno bolji.

Ali, svakako javi ako uzmeš neki dobar, jer i mene zanima.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Stize mi sljedeci tjedan PS4 Pro. Zanima me dode li s njim neki PS plus trial besplatan ili nesto? Vec imam PSN account i na PS Vitai sam iskoristio onaj 14 dana free trial.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Može par pitanja!

Dali se na PS4 pro mogu igrati igre do sada izašle za PS4?

Dali se može igrati igra ako nisi spojen na internet?(čuo sam da ne može, šta mi nema smisla)

Unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
15 godina
Ivanjino96 kaže...
hrci24 kaže...

Ovo što šaljemo za T-centre idu plejke posebno a igrice posebno, a za web shop nisam siguran kako oni pakiraju. Sad ovisi kak u webu pakiraju mogu u ponedjeljak ih pitat pa ti kažem, ali uglavnom morao je igricu dobiti jer uz svaku plejku ide igrica moramo poslati nema da ne izadje bez igrice. 

ok moze hvala. dok cekam sto ce s time biti ugrabio sam si fifu 17 za 32 dolara, nije lose.

17 godina
elva1 kaže...

Može par pitanja!

Dali se na PS4 pro mogu igrati igre do sada izašle za PS4?

Dali se može igrati igra ako nisi spojen na internet?(čuo sam da ne može, šta mi nema smisla)

Unaprijed zahvaljujem!

Sve da...

17 godina

dobije se u kutiji,lik te oženio za igru 

16 godina
PlayStation 4

Eto naručio se PlayStation 4 500Gb Slim iz SD po čist ok cijeni od 2100kn. Pri tome sam si uzeo malte ne sve vrijedne ekskluzive (DriveClub, InFamous Second Son Legendary Edition, Killzone Shadow Fall + Season Pass, Uncharted: The Nathan Drake Collection, The Last Of Us Remastered, God Of War 3 Remastered) za PS4 i pretplatu Plus na godinu dana. Mislim da ću imati šta igrati

Najviše se plašim što sam do sada isključivo igrao na PC-u, valjda ću se snaći na Controlleru.

Kakva je igra Destiny da li je to igrivo za mene početnika na Controlleru ili bolje da malo pričekam kada se naviknem.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Eto naručio se PlayStation 4 500Gb Slim iz SD po čist ok cijeni od 2100kn. Pri tome sam si uzeo malte ne sve vrijedne ekskluzive (DriveClub, InFamous Second Son Legendary Edition, Killzone Shadow Fall + Season Pass, Uncharted: The Nathan Drake Collection, The Last Of Us Remastered, God Of War 3 Remastered) za PS4 i pretplatu Plus na godinu dana. Mislim da ću imati šta igrati

Najviše se plašim što sam do sada isključivo igrao na PC-u, valjda ću se snaći na Controlleru.

Kakva je igra Destiny da li je to igrivo za mene početnika na Controlleru ili bolje da malo pričekam kada se naviknem.

Opa, fino si se počastio! :-)

Destiny je općenito bezveze igra. Prvi FPS MMO na konzolama pa je kao cool. Na PCu ju nitko ne bi ni igrao da postoji :-)

Nema nikakvu dubinu ni priču, po meni waste of time.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 20:58 (Bitanga).
16 godina
sonicfox93 kaže...

Pozdrav, planiram uzeti neku igru sa autima pa ne znam koja je bolja driveclub ili need for speed 2015 ?

project cars

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
12 godina
MasterOfDisaster kaže...

Umjesto Infamous SS i Killzone si trebao uzeti Bloodborne i Ratchet&Clank. Uncharted 4 ne treba ni spominjati.

Destiny je dobra igra za ufurati kontroler jer je relativno spor shooter.

PSN - DeniZg80
16 godina
Bitanga kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Opa, fino si se počastio! :-)

Destiny je općenito bezveze igra. Prvi FPS MMO na konzolama pa je kao cool. Na PCu ju nitko ne bi ni igrao da postoji :-)

Nema nikakvu dubinu ni priču, po meni waste of time.

Pa fala. Znam da je sada u modi Pro konzola, ali jednostavno ne vidim meni neke benefite te konzole jer imam FullHd TV koji neću mjenjati sigurno dvije godine, a za dvije godine će i malte ne PS6 izaći , a ti razni frame-ovi me ne muče toliko, a da mi je nadoplatiti 1200 kn razlike baš mi se i ne da, bolje sam si ove sve igre uzeo i pretplatu i još mi 200kn ostalo.

Falati ti za info o Destiny-u jer sam se dvoumio i dobro da onda nisam uzeo.

16 godina
DeniZg kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Umjesto Infamous SS i Killzone si trebao uzeti Bloodborne i Ratchet&Clank. Uncharted 4 ne treba ni spominjati.

Destiny je dobra igra za ufurati kontroler jer je relativno spor shooter.

Pa na Infamous-a i Killzone se odavno palim i zato sam uzeo PS4, a što se tiče Bloodborne i Rachet & Clank planiram ih uzeti, ali su mi još preskupi pa ću malo pričekati, možda si ih upecam za Božić

17 godina
PlayStation 4

Rachet & Clank ti je nu nasem ps store-u na popustu

a bb na us-u 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

Rachet & Clank ti je nu nasem ps store-u na popustu

a bb na us-u 

Ratchet & Clank je bio na sniženju do 25. ... sad je 270kn :(

A mislim da ni BB više nije na sniženju.

Hasta La Victoria Siempre
17 godina
neaktivan
Dot kaže...

Igra li tko PS4 na monitoru?

Koje su prednosti/mane, postoje li neke preporučene karakteristike monitora na kojem bi se pokretao PS4?

(Trenutno imam Dell p2414h)

Nekako me u zadnje vrijeme poprilično privlači ideja da si nabavim PS4, no televizija mi je potpuno nepotrebna i ne želim je kupovati samo kako bi se igrao na njoj.

Hvala!

Bitanga ti sve rekao. Ja rokam na Dell 2312HM, bez ikakvih negativnih posljedica.

A onome tko je smislio zvuk/chat preko DS4 treba dati promaknuce :D

Bitanga kaže...
hanteed kaže...

igra li iko dirt rally?

ja sam kupio, al nisam još ni pokrenuo... dani su kratki :-(

A noci duge 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja nisam mogao izdrzati i prednarucio Final Fantasy XV na US storeu. Planira jos netko igrati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alen29 kaže...

Ja nisam mogao izdrzati i prednarucio Final Fantasy XV na US storeu. Planira jos netko igrati?

Prednarucio jos u ljeti s TGCa.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Chaky kaže...

Bitanga ti sve rekao. Ja rokam na Dell 2312HM, bez ikakvih negativnih posljedica.

A onome tko je smislio zvuk/chat preko DS4 treba dati promaknuce :D

Da, evo potaknut time i ja sam sebi danas presložio monitore... klincu dao novi 16:10 DELL, a sebi uzeo nazad 16:9 koji sam prije imao kao secondary monitor samo da mogu playku spojit na njega. #yolo

Jedino da još nabavim neki splitter.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice