PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
vodjaskitnica kaže...

Najmanja je stvar u novcu. Nisam 100% upučen u tematiku, pa ne znam hoću li sa pro verzijom imati kakve koristi ako se uzmu u obzir parametri koje sam navelo, tv koji imam i igra koju bi igrao. 

Sigurno ćeš imati bolje performanse u igri, dok izađe PRO patch za PES 2017.

Drugih benefita nećeš imati. Tako da ako kupuješ sad, i novci nisu problem, bolje kupi PRO.

Možda jednog dana odlučiš i nešto drugo zaigrati.

ok, hvala ti. ii cu na pro verziju vrlo vjerojatno onda.

17 godina

issss koji debili 

17 godina
4mal kaže...

issss koji debili 

Moraš se naučiti quotati :-) inače bi se netko mogao uvrijediti na ovo :-P

17 godina
PlayStation 4

nema potrebe kad ima nadporuka

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gugy89 kaže...

Ako netko više voli box, evo što sam pronašao:

Assassins Creed Syndicate inc Exclusive Industrial Pack DLC + Dreadful crimes DLC 120kn
http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4AS33-assassins-creed-syndicate-inc-exclusive-industrial-pack-dlc-dreadful-crimes-dlc

Kolika je poštarina kod njih...

15 godina
neaktivan
millo kaže...
gugy89 kaže...

Ako netko više voli box, evo što sam pronašao:

Assassins Creed Syndicate inc Exclusive Industrial Pack DLC + Dreadful crimes DLC 120kn
http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4AS33-assassins-creed-syndicate-inc-exclusive-industrial-pack-dlc-dreadful-crimes-dlc

Kolika je poštarina kod njih...

3 funte za obično slanje ili 7 funti uz tracking number

15 godina
PlayStation 4

Ovako, sutra mi stiže PRO, kako sam do sada imao samo Xboxe zanima me par stvari:

1. Vidim za ovaj vikend imaju dobre popuste na HR storu, pa sam mislio uz us napraviti i hr račun, mogu li oba postaviti za primarna, tj. ako na jednom kupim igru ocu li moci 

igrati na drugom i obratno? Ovsje govorim o jednoj konzoli samo.

2. Za us račun sam mislio uzeti ps plus pretplatu, hoće li mi ona vrijediti i za hr racun?

3. Mogu li se oba računa registrirati na isti mail ili moraju biti različiti?

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Dobrodosao u klub 

1. Mozes igrat na oba acc-a

2.ne samo za acc koji je kupljen 

3.moras imat drugi email 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Ja sam kupio na PSNu DirtRally, Titanfall 2 (da, znam, pizdit ću jer je FPS) i FIFA 17.

#yolo

Os kupit XIM4?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

Ja sam kupio na PSNu DirtRally, Titanfall 2 (da, znam, pizdit ću jer je FPS) i FIFA 17.

#yolo

Os kupit XIM4?

Hehe, ma neću tnx, imam PC ak treba :-)

10 godina
neaktivan

Pa samo neka stavi da mu je za američki PSN konzola primarna i vrijedi PS+ i za druge račune ako se ne varam. Tako je barem bilo u početku.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
15 godina
JozoBozo121 kaže...

Pa samo neka stavi da mu je za američki PSN konzola primarna i vrijedi PS+ i za druge račune ako se ne varam. Tako je barem bilo u početku.

Kako se to napravi?

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Igra li tko PS4 na monitoru?

Koje su prednosti/mane, postoje li neke preporučene karakteristike monitora na kojem bi se pokretao PS4?

(Trenutno imam Dell p2414h)

Nekako me u zadnje vrijeme poprilično privlači ideja da si nabavim PS4, no televizija mi je potpuno nepotrebna i ne želim je kupovati samo kako bi se igrao na njoj.

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
Dot kaže...

Koje su prednosti/mane, postoje li neke preporučene karakteristike monitora na kojem bi se pokretao PS4?

Nekako me u zadnje vrijeme poprilično privlači ideja da si nabavim PS4, no televizija mi je potpuno nepotrebna i ne želim je kupovati samo kako bi se igrao na njoj.

Hvala!

Ja sam imao prije. Upikneš slušalice u kontroler i rokaj.

Nema nikakvih problema. Samo ćeš si morati spojiti preko HDMI->DVI adaptera. A komp onda preko DisplayPorta.

17 godina
Bitanga kaže...
Dot kaže...

Hvala!

Ja sam imao prije. Upikneš slušalice u kontroler i rokaj.

Nema nikakvih problema. Samo ćeš si morati spojiti preko HDMI->DVI adaptera. A komp onda preko DisplayPorta.

Ja na dellu imam sve moguće priključke tako da sam PS4 spajao putem hdmi-a. S obzirom na veličinu ekrana naravno da sve izgleda bolje nego na velikom tv aparatu. Jedini problem nekima može biti omjer stranica. Dell mi je 16:10 tako da pri 1080p imaš crne crte s gornje i doljnje strane, no mene to ne smeta. Na kraju krajeva imaš ih na tv kada gledaš film u recimo 2.35:1. No sada sam si na galeriju dopeljao još jedan tv tako da se sada uvalim na krevet i igram a dnevni boravak sam kompletno prepustio ženi.. sada je vidim samo kada idemo spavati. Djeca otišla na dva kraja svijeta i mir božji..

17 godina
movie kaže...

Ja na dellu imam sve moguće priključke tako da sam PS4 spajao putem hdmi-a. S obzirom na veličinu ekrana naravno da sve izgleda bolje nego na velikom tv aparatu. Jedini problem nekima može biti omjer stranica. Dell mi je 16:10 tako da pri 1080p imaš crne crte s gornje i doljnje strane, no mene to ne smeta. Na kraju krajeva imaš ih na tv kada gledaš film u recimo 2.35:1. No sada sam si na galeriju dopeljao još jedan tv tako da se sada uvalim na krevet i igram a dnevni boravak sam kompletno prepustio ženi.. sada je vidim samo kada idemo spavati. Djeca otišla na dva kraja svijeta i mir božji..

Imaš crte ako monitor podržava taj aspect. Moj Dell U2412M (16:10) ne podržava 16:9 aspect nego stretcha sliku. Ali igrao sam playku na drugom koji je 16:9.

Ne bih rekao da je bolje na monitoru, u mom slučaju je lošije jer samsung tv koji imam ima puuuno bolju sliku, al u nuždi je dobar i monitor.

12 godina

Monitor je bolji za pucačine. Kašnjenje slike tzv. Lag je puno manji nego na TVu.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Monitor je bolji za pucačine. Kašnjenje slike tzv. Lag je puno manji nego na TVu.

Ovisi koji tv imas i koji monitor imas. Nije bas da je to uvijek tako. A i taj lag je zanemariv naspram laga koji imas dok koristis kontroler, pa se ja ne bih s time zamarao. Monitor je dobar samo da ne gnjavis ostale ukućane :-)

10 godina
PlayStation 4

Dot, meni je PS4 na monitoru i jako sam zadovoljan.

Jedino što TV ima veći ekran.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
PlayStation 4

Pitanje, ovaj vikend ću si uzet PS4, ali volio bi uzeti igre koje su sada na akciji u Playststion store-u. Da li ja mogu sada kreirati na kompu račun i kupiti igre, a onda kada mi dođe PS4 taj račun povezati uz PS4 i naravno te igre igrati.

I još pitanje kako ili sa čime se plaća u Playststion store-u.

Fala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje, ovaj vikend ću si uzet PS4, ali volio bi uzeti igre koje su sada na akciji u Playststion store-u. Da li ja mogu sada kreirati na kompu račun i kupiti igre, a onda kada mi dođe PS4 taj račun povezati uz PS4 i naravno te igre igrati.

I još pitanje kako ili sa čime se plaća u Playststion store-u.

Fala.

Da, ja inace tako kupujem igre. Kako imam US account, kupim prepaid kod na amazonu (imas po 10, 20, 50, 60 ili 100 dolara) i onda ga unesem u postavkama racuna na racunalu. Novci se pojave u walletu nakon cega mogu kupiti igre u storeu. Ako ces imati hrvatski racun, ista je procedura samo sto ces kupovati bonove sa drugog mjesta (mozes iz storea direktno preko paypala na primjer).

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 10:27 (alen29).
17 godina
alen29 kaže...

Ako ces imati hrvatski racun, ista je procedura samo sto ces kupovati bonove sa drugog mjesta (mozes iz storea direktno preko paypala na primjer).

Možeš li? PayPal nije supportan kod nas.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

igra li iko dirt rally?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

igra li iko dirt rally?

ja sam kupio, al nisam još ni pokrenuo... dani su kratki :-(

14 godina
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
hanteed kaže...

igra li iko dirt rally?

Ja igram, tj ucim se jos :)

12 godina
PlayStation 4

jel se mogu kupovati ps bonovi izvana i na kojoj stranici bi bili najjeftiniji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
greathander kaže...

jel se mogu kupovati ps bonovi izvana i na kojoj stranici bi bili najjeftiniji?

pcgamesupply

16 godina
neaktivan

ja igram rally al tek savladao jednu stazu hehe,samo tu igrali ja i kolega zadnja 3 tjedna :D jako je tesko na gamepad barem meni ;D

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 16:02 (Ryder007).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice