PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4

Da, vidio sinoć. Ajd bar su priznali da su zeznuli :-)

14 godina
PlayStation 4

Koristi tko SSD u svojoj konzoli? Je isplativo ili ne? Po raznoraznim reviewima izgleda li-la. Kako u kojoj igri. Ali eto baš ima na amazonu 750GB SSD za 120 eura pa si mislim upiknuti. Ono, kad je bal...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ljudi pozdrav!

Molim vas, pomozite savjetom.

Uzeo bih Playstation 4, Slim ili Pro verziju. Imam 50" Panasonic plazmu, FullHD, i nemam namjeru mjenjati ju. Igrao bih JEDINO i ISKLJUČIVO Pro evolution Soccer. Vjerojatno svake godine novi nastavak.

Ima li smisla da kupujem Pro verziju, ili da ipak uštedim koju stotku pa uzmem Slim?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

U SD-u 20% popusta na sve igre i gaming pribor (osim na konzole i PSN bonove). Vrijedi samo danas. 

2 0 hvala 2
17 godina
Hexfire kaže...

Koristi tko SSD u svojoj konzoli? Je isplativo ili ne? Po raznoraznim reviewima izgleda li-la. Kako u kojoj igri. Ali eto baš ima na amazonu 750GB SSD za 120 eura pa si mislim upiknuti. Ono, kad je bal...

Ni na PCu nisam primjetio nekakav ultra bitni benefit SSDa za igre.

SSD je najisplativiji kod sistemske particije gdje ima puno malih fileova, zbog 100 puta bržeg access timea pojedinog filea. Transfer nije toliko bitan.

A većina igara nema toliko malih fileova nego obično imaju velike package fileove.

17 godina
Hexfire kaže...

Ja sam se počastio s kupnjom od 200 eura samo nisam računao da živimo i lopovskoj državi. Paket je prošao pola svijeta te došao do pošte u Branimirovoj i od tada mu se gubi svaki trag. Zvao sam i doživo sam da me za moj paket prave budalom. Pisao sam i nitko mi nije odgovorio na upućeni mail osim automatskog odgovora da ću u najkraćem roku dobiti odgovor. Onda sam zvao još nekoliko puta i na kraju su mi objasnili da nemam nikakva prava jer nisam vlasnik paketa niti sam ga poslao te da potražni postupak mora pokrenuti prodavač. Još su mi ljubazno objasnili da samo budala plaća unaprijed kupljeno i da mi je to škola? Na upit kako da kupim nešto preko amazona a da odmah ne platim ljubazna gospođa nije imala odgovor. Zbog svega navedenog odbijaju mi dati potvrdu da je paket izgubljen jer ja nemam kao što sam već rekao nikakva prava jer nisam vlasnik paketa.

Na opet moje pitanje kako sam paket platio te da sam vlasnik, opet je ljubazno rekla da ona to ne može znati. Uglavnom znam tko je zaprimio paket u Branimirovoj jer se to sve bilježi te ću se sada savjetovati s odvjetnikom da vidim mogu li optužiti tu osobu za krađu i spakirati mu otkaz. Jebe mi se za 200 eura ali ovaj gušt ako je ikako moguće neću propustiti. Prodavač će isto pokrenuti postupak za pronalaženje paketa. Uglavnom oni odbijaju priznati da su paket izgubili ili da je ukraden u Branimirovoj iako preko neta vidim da je zaprimljen kod njih. Isto tako živimomu malom društvu pa se svi poznajemo tako da čak znam tko je paket zaprimio te njihovo objašnjenje nema smisla. No dobro, nastavak slijedi....

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2016 11:47 (movie).
12 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Ja sam se počastio s kupnjom od 200 eura samo nisam računao da živimo i lopovskoj državi. Paket je prošao pola svijeta te došao do pošte u Branimirovoj i od tada mu se gubi svaki trag. Zvao sam i doživo sam da me za moj paket prave budalom. Pisao sam i nitko mi nije odgovorio na upućeni mail osim automatskog odgovora da ću u najkraćem roku dobiti odgovor. Onda sam zvao još nekoliko puta i na kraju su mi objasnili da nemam nikakva prava jer nisam vlasnik paketa niti sam ga poslao te da potražni postupak mora pokrenuti prodavač. Još su mi ljubazno objasnili da samo budala plaća unaprijed kupljeno i da mi je to škola? Na upit kako da kupim nešto preko amazona a da odmah ne platim ljubazna gospođa nije imala odgovor. Zbog svega navedenog odbijaju mi dati potvrdu da je paket izgubljen jer ja nemam kao što sam već rekao nikakva prava jer nisam vlasnik paketa.

Na opet moje pitanje kako sam paket platio te da sam vlasnik, opet je ljubazno rekla da ona to ne može znati. Uglavnom znam tko je zaprimio paket u Branimirovoj jer se to sve bilježi te ću se sada savjetovati s odvjetnikom da vidim mogu li optužiti tu osobu za krađu i spakirati mu otkaz. Jebe mi se za 200 eura ali ovaj gušt ako je ikako moguće neću propustiti. Prodavač će isto pokrenuti postupak za pronalaženje paketa. Uglavnom onimodbijaju priznatinda su paket izgubili ili da jenukraden u Branimirovoj iako preko neta vidim da je zaprimljen kod njih. Isto tako živimomu malom društvu pa se svi poznajemo tako da čak znam tko je paket zaprimio te njihovomobjašnjenje nema smisla. No dobro, nastavak slijedi....

A to sve si napisao na Playstation 4 temi zato jer....

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

...hexfire hoće isto nešto kupiti pa savjet da izbjegne slanje paketa preko pošte jer očito tamo rade lopine.. ispričavam se ako je post nekoga uvrijedio ili maknuo iz fokusa oko PS4.. moje isprike...

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2016 11:53 (movie).
12 godina
movie kaže...
DeniZg kaže...

...hexfire hoće isto nešto kupiti pa savjet da izbjegne slanje paketa preko pošte jer očito tamo rade lopine..

Ja sam mislio uzeto nove zimske gume.

Što preporučaš u dimenziji 225/45/17?

Ima li tko kakvih iskustava?

PSN - DeniZg80
17 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Na opet moje pitanje kako sam paket platio te da sam vlasnik, opet je ljubazno rekla da ona to ne može znati. Uglavnom znam tko je zaprimio paket u Branimirovoj jer se to sve bilježi te ću se sada savjetovati s odvjetnikom da vidim mogu li optužiti tu osobu za krađu i spakirati mu otkaz. Jebe mi se za 200 eura ali ovaj gušt ako je ikako moguće neću propustiti. Prodavač će isto pokrenuti postupak za pronalaženje paketa. Uglavnom oni odbijaju priznati da su paket izgubili ili da je ukraden u Branimirovoj iako preko neta vidim da je zaprimljen kod njih. Isto tako živimomu malom društvu pa se svi poznajemo tako da čak znam tko je paket zaprimio te njihovo objašnjenje nema smisla. No dobro, nastavak slijedi....

Dešavalo se i meni. Amazon je uvijek uredno slao paket ponovo ako se ne pronađe. Bed je što je to uvijek bilo nakon nekog roka od tipa 40 dana. I rekli su mi da odgovaraju sami za svoje pošiljke koje šalju.

Onda se čudimo dok nam većina dućana izvana ne žele slati pakete. Naravno, kad ne žele odgovarati za naše pošte i kurirske službe.

Dosta naručujemo izvana, hardvera, ali nikad nije došlo poštom. Uvijek su to kurirske službe koje prate svaki paket detaljno.

Otkud si to naručivao da ti je došlo običnom poštom?

17 godina
DeniZg kaže...
movie kaže...
DeniZg kaže...

...hexfire hoće isto nešto kupiti pa savjet da izbjegne slanje paketa preko pošte jer očito tamo rade lopine..

Ja sam mislio uzeto nove zimske gume.

Što preporučaš u dimenziji 225/45/17?

Ima li tko kakvih iskustava?

Kaj, preuzeo si moju ulogu otkad sam se ja smirio? :-)

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Onda šta se kupuje za black friday  ?

Ima stvarno dobrih dealova čak i kod naših dućana. 

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Netko od radnika se pocastio tvojim paketom,koliko sam upoznat oni otvaraju pakete pa je ocito nekome tvoj bio privlacan :)

17 godina
PlayStation 4

movie kaj si ubo ako se smije znat :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vodjaskitnica kaže...

Ljudi pozdrav!

Molim vas, pomozite savjetom.

Uzeo bih Playstation 4, Slim ili Pro verziju. Imam 50" Panasonic plazmu, FullHD, i nemam namjeru mjenjati ju. Igrao bih JEDINO i ISKLJUČIVO Pro evolution Soccer. Vjerojatno svake godine novi nastavak.

Ima li smisla da kupujem Pro verziju, ili da ipak uštedim koju stotku pa uzmem Slim?

Samo procitaj svoje pitanje i sve ce ti biti jasno.

Nemas namjeru kupovati 4k TV

Igrat ce samo jednu igru

Spominjes ustedu novca.

14 godina
walentkane kaže...

Samo procitaj svoje pitanje i sve ce ti biti jasno.

Nemas namjeru kupovati 4k TV

Igrat ce samo jednu igru

Spominjes ustedu novca.

Pa s obzirom da će samo igrati PRO Evolution Soccer jedino logično je da kupi i PRO konzolu. Najbolje da ima PRO igru i NOOB konzolu. Ma da...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
PlayStation 4

Sad si i mene stavio u dilemu 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže...

Malo se brinem za tebe.

Sve ti je super, još ćeš početi i PSN hvaliti. 

Jel' sve u redu? 

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kupljeno u santa domenici Gta v i Mafia 3 po 239 kn,ako netko ne zna.

1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

ja uzeo Fallout 4 za 17,81$, za mene dosta   

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nakon 4 dana mi proradio 2SV i mogu se normalno logirat. Mogu li igrat online igre s US acc ako je ps+ na HR acc?

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Malo se brinem za tebe.

Jel' sve u redu? 

Prvi put sam valjda imao prevelika očekivanja, pa sam bio frustriran dobivenim.

Sad sam ušao u to više svjestan svega, hehehe.

...

Ja sam kupio na PSNu DirtRally, Titanfall 2 (da, znam, pizdit ću jer je FPS) i FIFA 17.

#yolo

17 godina
Bitanga kaže...

Dešavalo se i meni. Amazon je uvijek uredno slao paket ponovo ako se ne pronađe. Bed je što je to uvijek bilo nakon nekog roka od tipa 40 dana. I rekli su mi da odgovaraju sami za svoje pošiljke koje šalju.

Onda se čudimo dok nam većina dućana izvana ne žele slati pakete. Naravno, kad ne žele odgovarati za naše pošte i kurirske službe.

Dosta naručujemo izvana, hardvera, ali nikad nije došlo poštom. Uvijek su to kurirske službe koje prate svaki paket detaljno.

Otkud si to naručivao da ti je došlo običnom poštom?

GearBest. Rekli su da potražnicu pokreću 30 dana od dana slanja.

MEGATAMA kaže...
Netko od radnika se pocastio tvojim paketom,koliko sam upoznat oni otvaraju pakete pa je ocito nekome tvoj bio privlacan :)

A kako drukčije. Svjedoci smo da radnici autocesta pljačkaju prevrnutu hladnjaču s mesom jer žive u jako teškim uvjetima, bar su nam tako objasnili. Očito u jednako teškim uvjetima žive i zaposlenici pošte kada potkradaju svoje klijente.

4mal kaže...

movie kaj si ubo ako se smije znat :-)

Bila promotivna akcijska prodaja za Vernee Apollo Lite mobitel pa mi se učinilo zgodnim uzeti ga. No očito je još nekome bio simpa pa si ga je uzeo prije mene.

12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Malo se brinem za tebe.

Jel' sve u redu? 

Prvi put sam valjda imao prevelika očekivanja, pa sam bio frustriran dobivenim.

Sad sam ušao u to više svjestan svega, hehehe.

...

Ja sam kupio na PSNu DirtRally, Titanfall 2 (da, znam, pizdit ću jer je FPS) i FIFA 17.

#yolo

Nemam ništa protiv TF2, ali zašto nisi uzeo Battlefield 1?

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Probao sam 10h free play na PCu preko Origin Accessa. Izdržao sam 1h prije nego sam ga obrisao.

Ne znam, nema mi to dušu. Overwatch mi je bolji, bar svaki lik ima svoju posebnu briju, imaš feeling da si bitan dio tima. U Battlefieldu je to neprimjetno. Vjerojatno je i Titanfall 2 takav.

Igrao sam i Battlefront na PS4 i PCu, isto mi nije legao. Najbolje su mi još bile zračne bitke, da to postoji kao posebna igra kupio bih odmah.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako netko više voli box, evo što sam pronašao:

GTA5 za 225kn ( računao sam da je funta oko 9kn)
http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4GR05-grand-theft-auto-v-gta-v

Tom Clancy's The Division 150kn
http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4TO00-tom-clancys-the-division

Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration - Art Book Edition Iron on patch + Iron on Patch 270kn
http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4RI10-rise-of-the-tomb-raider-20-year-celebration-art-book-edition-iron-on-patch

FIFA 17 270kn
http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4FI60-fifa-17
Besplatna poštarina:
http://www.zavvi.com/games-ps4/fifa-17/11297915.html

Battlefield 1 280kn
http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4BA50-battlefield-1

Watch Dogs 2 + Watch Dogs 2 Zodiac Killer extra mission 300kn
http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4WA37-watch-dogs-2

Assassins Creed Syndicate inc Exclusive Industrial Pack DLC + Dreadful crimes DLC 120kn
http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4AS33-assassins-creed-syndicate-inc-exclusive-industrial-pack-dlc-dreadful-crimes-dlc

The Last of Us Remastered 200kn
http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4TH07-the-last-of-us-remastered

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2016 16:48 (gugy89).
Moj PC  
5 0 hvala 5
12 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Probao sam 10h free play na PCu preko Origin Accessa. Izdržao sam 1h prije nego sam ga obrisao.

Ne znam, nema mi to dušu. Overwatch mi je bolji, bar svaki lik ima svoju posebnu briju, imaš feeling da si bitan dio tima. U Battlefieldu je to neprimjetno. Vjerojatno je i Titanfall 2 takav.

Igrao sam i Battlefront na PS4 i PCu, isto mi nije legao. Najbolje su mi još bile zračne bitke, da to postoji kao posebna igra kupio bih odmah.

Da, kužim, preferiraš Hero shootere.

Možda da daš priliku Battlefrontu? Igra ima i Heros vs.Villains multiplayer mod.

A na PS4 možeš i s klincima igrati offline modove u co-op split screenu (ima i posebnih modova samo sa zračnim bitkama).

Dobiješ i VR X-Wing mission.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan

Najmanja je stvar u novcu. Nisam 100% upučen u tematiku, pa ne znam hoću li sa pro verzijom imati kakve koristi ako se uzmu u obzir parametri koje sam navelo, tv koji imam i igra koju bi igrao. 

17 godina
DeniZg kaže...

Da, kužim, preferiraš Hero shootere.

Možda da daš priliku Battlefrontu? Igra ima i Heros vs.Villains multiplayer mod.

A na PS4 možeš i s klincima igrati offline modove u co-op split screenu (ima i posebnih modova samo sa zračnim bitkama).

Dobiješ i VR X-Wing mission.

Cool, nisam to znao da ima couch co-op. A VR bi mi se svidio isto (dok kupim PSVR).

Mogao bih i to piknuti opet, prije sam imao disk pa prodao.

17 godina
vodjaskitnica kaže...

Najmanja je stvar u novcu. Nisam 100% upučen u tematiku, pa ne znam hoću li sa pro verzijom imati kakve koristi ako se uzmu u obzir parametri koje sam navelo, tv koji imam i igra koju bi igrao. 

Sigurno ćeš imati bolje performanse u igri, dok izađe PRO patch za PES 2017.

Drugih benefita nećeš imati. Tako da ako kupuješ sad, i novci nisu problem, bolje kupi PRO.

Možda jednog dana odlučiš i nešto drugo zaigrati.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice