PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
movie kaže...
EraserHead kaže...

Kako se radi o možda najboljoj igri generacije ne vidim zašto bi još jedan prelazak bio problem.

Kako kome, ja u životu nisam dva puta prešao istu igru niti me to interesira. Odigram jednom i dosta mi je za sva vremena. Jedino fifu mogu igrati svaki dan iznova, no to je drugi tip igre..

Sto ljudi, sto cudi!
Vec je ionako poceo NewGame+, pa je za pretpostaviti da nema problema koje ti imas

Prije nisam imao problema s ponovnim igranjem dragih igara. Sada si to ne mogu priustiti zbog nedostatka vremena.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina

Dugo čekao da GTA V bude na nekoj akciji i sad je. Šta kupit sa PSN-a digitalnu verziju za 269kn ili iz SantaDomenica box izdanje za 300kn?

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
17 godina
iggy kaže...

Baš htio uzeti preko neta da se skine dok dođem doma i odbija karticu. Ne mogu vjerovat da to još nisu popravili. Kad uzimam direktno preko konzole sve uredno radi

A ovo je trebala biti čista impulsna kupnja, a sad ću se do 16h vjerojatno ohladiti. Way to go Sony

Pazi da ne pretjeruješ u pokušavanju preko weba jer će ti blokirati karticu na par tjedana, pa nećeš ni sa konzole moći kupiti ništa.

A onda ćeš propustiti sve popuste :-)

9 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...
Chaky kaže...
madafaka85 kaže...

Cekaj malo tko je tu lud. Imam disk verziju The Witcher 3 instaliranu i igram je, i reko idem sad uzet Game of the year edition , jer nemam zadnji DLC (Blood and Wine) a on kosta 19 funti a ta edicija 20, i onda mi se nece disk cijelo vrijeme vrtiti. Kad ono , igra se opet skida cijela, sad mi jos recite da mi ni save game nece radit? A na tom istom acc imam disk verziju i prvi DLC onaj Heart of stone.

Mislim da ti nece raditi save.

Kod izlaska GoTY izdanja su rekli da nije kompatibilan save.

Odlicno, ode 70+ sati igre u ... Kak sam ispo glup, znaci sve ispocetka.

Nisi jedini... i meni se ista stvar desila...

Od brata sam posudio Witchera na CD-u... prešao cijelog... Igra mi se svidjela, pa sam je odlučio kupiti na store-u sa DLC-ovima... i skužio da save nije kompatibilan.

Ali ako imaš i dalje CD, samo skini DLC-ove... ne moraš skidati cijelu igru, DLC-ovi će raditi i sa disk verzijom.

10 godina
Chaky kaže...
arnes_king kaže...

https://store.playstation.com/#!/en-us/black-friday-sale/cid=STORE-MSF77008-BLKFRIDAYSALELP

Moze li mi neko objasniti koji mi je najjednostavniji nacin da kupujem preko PSN dok traje ovaj sale? Imam acc koji je prijavljen na HR (jer nema BiH), da li moram praviti novi acc ili mogu i preko njega, i kako da vrsim placanje jer karticu nece da mi primi?

Moras napraviti PS US Account.

Amazon Account s podacima iz fakenamegenerator.com, odaberi Aljasku ili neku drugu drzavu koja ima manji porez na digitalne transakcije. Kupis PSN u vrijednosti koliko ti treba za igru i aktiviras na PS racunu.

Dobijes kod koji ukucas na PSNu (kao da ukucavas bon za mobitel).

Ne mora se zezat sa amazonom. Pcgamesupply daje 10$ bon za 10$... Jucer sam ih 3 uzeo. Prima paypal.

17 godina
PlayStation 4

Joj, lud sam, toliko dobrih dealova ima. Fino su se isprsili, svaka čast.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

stigo crni petak sale na HR store, nisu losi popusti 

BF1 - 349kn

Fifa 17 - 329

Uncharted 4 - 199kn

Watchdogs 2 deluxe - 299kn (igra tek izasla i vec je na 299kn  )

Titanfall 2 - 269kn

GTA 5 - 239kn

GOW 3 - 90kn

MGS 5 - 109kn

NFS - 109kn

Batman: Arkham Night - 109kn

SW: BAttlefront - 109kn

Dark Souls 3 - 229kn

Life is strange (cijela sezona) - 46kn

Mafia 3 - 299kn

Dirt Rally - 149kn 

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Dugo čekao da GTA V bude na nekoj akciji i sad je. Šta kupit sa PSN-a digitalnu verziju za 269kn ili iz SantaDomenica box izdanje za 300kn?

Ja bih box. Ali uzmi u obzir da sam ljubitelj sarenih kutija, pa nisam objektivan.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina

kaj mislis kak je meni us i uk acc jooojoo jooojjoo

17 godina
Spike1983 kaže...

Watchdogs 2 deluxe - 299kn (igra tek izasla i vec je na 299kn  )

S obzirom na razočaravajuću prodaju, brijem da bi na nekoj božićnoj rasprodaji mogla još niže. 

15 godina
PlayStation 4

kupio bi WD preko hr stora za 300 kn s frendom, sad me zanima dali ako mu ja dam acc s igrom i postavi ga pod primary i nakon toga ga ja preko PCa deaktiviram što znači da će moći igrati na svom acc, hoceli se njemu igra zakljuačat nakon par dana?

nisam to dugo radio a znam da su unazad pola godine iz sonya znali zaključat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Chaky kaže...
x18x05x kaže...

Ja bih box. Ali uzmi u obzir da sam ljubitelj sarenih kutija, pa nisam objektivan.

ja cu uzeti digitalnu jer cesto nosam plejku pa mi se ne da jos tegliti i kutije sa igrama, a i lijen sam da ustanem sa fotelje radi mijenjanja igre :) 

isplativije je box izdanje nema dvojbe, jer sutra mozes prodati i koliko toliko vratiti novce, a s druge strane gta V je remek djelo koje se mora imati na konzoli :D

PSN Tokioplastic292
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 14:56 (LordSnow).
15 godina
LordSnow kaže...
Chaky kaže...
x18x05x kaže...

ja cu uzeti digitalnu jer cesto nosam plejku pa mi se ne da jos tegliti i kutije sa igrama, a i lijen sam da ustanem sa fotelje radi mijenjanja igre :) 

isplativije je box izdanje nema dvojbe, jer sutra mozes prodati i koliko toliko vratiti novce, a s druge strane gta V je remek djelo koje se mora imati na konzoli :D

Kupio box izdanje. Slažem se sa ovim boldanim.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo i mene je T-com opskrbio PS4 pro konzolom. Ispalo da od te famozne magente mi je trebala pretplata za mob od 150kn, tako da sam popustio. E sad, kolko su cijene za rabljeni ps4? Gledam malo po njuškalu ima ih od 1500 do 2000kn jer stari mislim prodati. Ako je tko zainteresiran javite se 

1 0 hvala 0
13 godina
dali netko zna ako napravim us acaunt, a imam i hrvatski i preko vise sam uzimao digitalne igre, dali cu i na tom americkom acauntu moci uzimati preko iste vise. te dali te igre nakon sto ih uzmem igrat na hrvatskom acauntu

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Dal uzet watch dogs 2 ili mafiu 3, ista cijena, skoro isti zanr

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja evo upravo uzeo sa prijateljom wd2 :D
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Spuštena cijena i za Rise of the tomb raider na USA storetu. A nije bila na spisku. Tko zna da li će i kod nas .

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Kupio ove godine NFS 2015, The Crew WR, Rachet & Clank, Doom, GTA V, NFS Rivals i Moratl Kombat XL. Iduće godine Gran Turismo i Tomb Raider. 

12 godina
Watch dogs 2 je trenutno bolji od mafie 3, mafiu nakon 4 patcha jos je nisu popravili
14 godina
maxy0 kaže...

U ovom trenutku bih čak rekao ni jedno. WD2 će cijena ići sigurno dolje jer em se igra ne prodaje baš em ih T-com dijeli uz plejke. A Mafia ne vjerujem da je skroz ispatchirana pa se ni s tim nećeš 100% usrećiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
maxy0 kaže...

U ovom trenutku bih čak rekao ni jedno. WD2 će cijena ići sigurno dolje jer em se igra ne prodaje baš em ih T-com dijeli uz plejke. A Mafia ne vjerujem da je skroz ispatchirana pa se ni s tim nećeš 100% usrećiti.

sumnjam da se past ispod 299 u skorije vrijeme, iako je slaba prodaja.. Neznam sta uzeti, nadao sam se da ce rise of the tomb raider doc na popust ali nista

http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina
PlayStation 4

MGS V za 109 kn je odličan deal, skoro pa džabe za takvu igretinu.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 21:38 (KiX777).

5 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ezio netflix preko ps4 pro fura hdr iako ga u samom app-u ne prikazuje ...sam ui je cischi od onog samungovog...i slika je zivlja bolja,kontras,crna ostra je slika ko britva !..

ali navodno jos se ceka official update za ps4 iako meni je ovak vise nego dovoljno...ispraobao sam na narcosima i lucas cage za sada :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Da li watch dogs 2 ima onaj online mod u kojem hakiras nekog pa se skrivas da te ne otkrije u određenom roku?

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Ezio netflix preko ps4 pro fura hdr iako ga u samom app-u ne prikazuje ...sam ui je cischi od onog samungovog...i slika je zivlja bolja,kontras,crna ostra je slika ko britva !..

ali navodno jos se ceka official update za ps4 iako meni je ovak vise nego dovoljno...ispraobao sam na narcosima i lucas cage za sada :-)

sto se ui-a tice, da, na plejki je dorađeniji i efektniji. tranzicijske animacije su fluidnije i bolje izgleda.

A sto se slike tice, ne znam. meni je super slika i ona u samsung aplikaciji. Kad bih mogao imati dva ista tv-a jedan pored drugog, lakse bih usporedio ps4 pro netflix i samsung netflix.

PSN - darklydexter
15 godina
Ezio kaže...
4mal kaže...

sto se ui-a tice, da, na plejki je dorađeniji i efektniji. tranzicijske animacije su fluidnije i bolje izgleda.

A sto se slike tice, ne znam. meni je super slika i ona u samsung aplikaciji. Kad bih mogao imati dva ista tv-a jedan pored drugog, lakse bih usporedio ps4 pro netflix i samsung netflix.

Jel ima 4k taj Netflix na PS4?

15 godina
x18x05x kaže...
Ezio kaže...
4mal kaže...

Jel ima 4k taj Netflix na PS4?

Na ps4 pro ima

PSN - darklydexter
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice