PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Počela su sniženja na EU dućanima.

Nije još službeno, ali cijene su ažurirane.

U oči mi upada Battlefront Ultimate Edition za 199 kn. To uzimam sigurno.

Već vidim kak ću potrošit cijelu božićnicu... unaprijed 

12 godina

Zanimljivo je kako se cijene razlikuju među EU PSN dućanima. 

Witcher 3 GOTY - 20,99 funti - 209 kn

Battlefront Ultimate - 24,99 funti - 199 kn

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

jel samo US store dobija 10% dodatnog popusta?

PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...

Počela su sniženja na EU dućanima.

Nije još službeno, ali cijene su ažurirane.

U oči mi upada Battlefront Ultimate Edition za 199 kn. To uzimam sigurno.

Ima od oka finih stvari.

BTW, iako kod opisa PS+ pretplate piše da se dobije i dodatni popust na igre to ustvari znači da ne dobiješ na sve dodatni nego samo na one koje oni odaberu? Ili te cijene tu nevedene nisu 100% točne.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
BTW, iako kod opisa PS+ pretplate piše da se dobije i dodatni popust na igre to ustvari znači da ne dobiješ na sve dodatni nego samo na one koje oni odaberu? Ili te cijene tu nevedene nisu 100% točne.

Da, one koje imaju jos dodatni PS+ popust imaju zuti znak i jos manju cijenu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dolazim u napast uzeti Battlefield 1. Jel ga igra tko. Kakvi su dojmovi i dal se isplati uzeti po cijeni 349 kn...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iggy kaže...

Dolazim u napast uzeti Battlefield 1. Jel ga igra tko. Kakvi su dojmovi i dal se isplati uzeti po cijeni 349 kn...

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/battlefield-1-playstation-4/244594.aspx

Vjerujem da se vise isplati uzeti za 350, nego 500kn 

17 godina
XXX kaže...

Po ovaj paket i po ovoj cijeni bi vjerovatno odmah otišao u dućan da je dostupan kod nas+ nadoplatio za produženje garancije. To se zove ponuda za sirotnjske razvijene EU države...ili ono kaj čitam po Njemačkoj po dućanima tipa Saturn, pa onda preprodaja toga po njuškalu. Ali sad kad vidim kakvih ponuda ima nema šanse da vide moje novce, a tko želi podržavati Sony i njihovu politiku cijena samo naprijed.

Jedna poslovnica saturna u mjesec dana proda više nego sve poslovnice u HR. Tužna je činjenica da se ne možemo mjeriti s velikim tržištima. Desetak godina sam prodavao i rentao sve vezano uz PS. U to vrijeme algoritam je bio zastupnik ea. Znam da su fifu za PS3 za cijelu Hrvatsku naručivali u 250 komada. Kada bi je dobili nisam mogao dobiti u prvoj rundi više od tri igre jer su veliki centri imali prednost. Sada ti meni reci kako očekivati cijenu jednaku cijenu igre kao u njemačkoj u kojoj zastupnik naruči fifu u milju komada i još ima manja porezna davanja. Pa nemaju isti tretman firme koje uzmu 250 komada igre i one koje uzmu milju komada igre. 

12 godina
Chaky kaže...
iggy kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/battlefield-1-playstation-4/244594.aspx

Ja sam već natukao preko 80 sati igranja. No regrets. 

Svaku večer si kažem, e danas stvarno neću igrat. Pogledat ću neku seriju, popričat sa ženom, odigrat nešto drugo.

I onda tako oko pola 1 u noći, nakon što sam već 3-4 sata visio na Battlefiledu,  razmišljam da odigram još jednu Operaciju ili samo jedan brzi Rush.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Chaky kaže...
iggy kaže...

Ja sam već natukao preko 80 sati igranja. No regrets. 

Svaku večer si kažem, e danas stvarno neću igrat. Pogledat ću neku seriju, popričat sa ženom, odigrat nešto drugo.

I onda tako oko pola 1 u noći, nakon što sam već 3-4 sata visio na Battlefiledu,  razmišljam da odigram još jednu Operaciju ili samo jedan brzi Rush.

Baš htio uzeti preko neta da se skine dok dođem doma i odbija karticu. Ne mogu vjerovat da to još nisu popravili. Kad uzimam direktno preko konzole sve uredno radi

A ovo je trebala biti čista impulsna kupnja, a sad ću se do 16h vjerojatno ohladiti. Way to go Sony

17 godina
odjavljen
movie kaže...
XXX kaže...

Po ovaj paket i po ovoj cijeni bi vjerovatno odmah otišao u dućan da je dostupan kod nas+ nadoplatio za produženje garancije. To se zove ponuda za sirotnjske razvijene EU države...ili ono kaj čitam po Njemačkoj po dućanima tipa Saturn, pa onda preprodaja toga po njuškalu. Ali sad kad vidim kakvih ponuda ima nema šanse da vide moje novce, a tko želi podržavati Sony i njihovu politiku cijena samo naprijed.

Jedna poslovnica saturna u mjesec dana proda više nego sve poslovnice u HR. Tužna je činjenica da se ne možemo mjeriti s velikim tržištima. Desetak godina sam prodavao i rentao sve vezano uz PS. U to vrijeme algoritam je bio zastupnik ea. Znam da su fifu za PS3 za cijelu Hrvatsku naručivali u 250 komada. Kada bi je dobili nisam mogao dobiti u prvoj rundi više od tri igre jer su veliki centri imali prednost. Sada ti meni reci kako očekivati cijenu jednaku cijenu igre kao u njemačkoj u kojoj zastupnik naruči fifu u milju komada i još ima manja porezna davanja. Pa nemaju isti tretman firme koje uzmu 250 komada igre i one koje uzmu milju komada igre. 

Zaboli me . Ili ću uzeti preko t coma kad mi istekne trenutna ugovorna obaveza ili ovako naručiti izvana. Brijem da će mi prva opcija biti najpametnija jer ne žuri mi se nigdje. Pa nek i dalje prodaju 250 komada nekom drugom. 

15 godina
XXX kaže...
Ghost777 kaže...

Ne znas koji je bolji bundle 

klik ili klik . (ps4 slim 1TB + 3 fenomenalne igre cca 2200 kn) 

Edit isao stavit u kosaricu , free delivery + moze se i paypalom platit, ma milina.

Onaj koji je rekao da je ovo skup sport, mislim da se dobrano z*jebo. Uzmes ovaj bundle i kad predjes igre samo mjenjas za nove u beskonacnost .

Ajde javi da li ti je ovo stiglo.

Nisam narucio posto vec imam ps :) 

MadeInCroatia
12 godina
iggy kaže...

A ovo je trebala biti čista impulsna kupnja, a sad ću se do 16h vjerojatno ohladiti. Way to go Sony

Nekom je Battlefield impulsna kupnja, a netko (kao ja) se mjesecima nabrijava na day 1.

Kako god bilo, 200k ljudi svaku večer na PS4 se dobro zabavlja.

EDIT: Ako to ovaj gif ne natjera da kupiš igru....

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 11:22 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
LordSnow kaže...

jel samo US store dobija 10% dodatnog popusta?

Mislim da samo US.

17 godina
neaktivan

lol, hard core, hype i dalje prisutan

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Cekaj malo tko je tu lud. Imam disk verziju The Witcher 3 instaliranu i igram je, i reko idem sad uzet Game of the year edition , jer nemam zadnji DLC (Blood and Wine) a on kosta 19 funti a ta edicija 20, i onda mi se nece disk cijelo vrijeme vrtiti. Kad ono , igra se opet skida cijela, sad mi jos recite da mi ni save game nece radit? A na tom istom acc imam disk verziju i prvi DLC onaj Heart of stone.

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...

Cekaj malo tko je tu lud. Imam disk verziju The Witcher 3 instaliranu i igram je, i reko idem sad uzet Game of the year edition , jer nemam zadnji DLC (Blood and Wine) a on kosta 19 funti a ta edicija 20, i onda mi se nece disk cijelo vrijeme vrtiti. Kad ono , igra se opet skida cijela, sad mi jos recite da mi ni save game nece radit? A na tom istom acc imam disk verziju i prvi DLC onaj Heart of stone.

Mislim da ti nece raditi save.

Kod izlaska GoTY izdanja su rekli da nije kompatibilan save.

15 godina
neaktivan
Neće radit sigurno save.

U iskušenju sam da uzmem Skyrim, čisto da imam u kolekciji.
Mada znam da je uvijek bolje uzimati box radi preprodaje vrag mi ne da mira, moram kupiti
PSN ID : Eraserhead_981
11 godina
neaktivan
Chaky kaže...
madafaka85 kaže...

Odlicno, ode 70+ sati igre u ... Kak sam ispo glup, znaci sve ispocetka.

PSN - brdjanin85
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Neće radit sigurno save.

Mada znam da je uvijek bolje uzimati box radi preprodaje vrag mi ne da mira, moram kupiti

Strpi se do navecer. Game.co.uk pocinju popusti od 8h po njihovom.

12 godina
EraserHead kaže...

Radije uzmi Skyrim Legendary Cdkey za PC (7€).

PS4 Mod support za Bethesdine igre je pušiona.

Osim ako imaš 4K TV+Pro, pa se to nekako pregrmi.

PSN - DeniZg80
12 godina
madafaka85 kaže...
Chaky kaže...
madafaka85 kaže...

Kontaktiraj PSN support.

Ako nisi igrao, možda ti odobre refund.

EDIT: Hebiga, svejedno probaj.

“If you change your mind about a purchase made from the PlayStation®Store, you can request a refund to your PSN wallet within 14 days from the date of transaction, provided that you have not started downloading or streaming your purchase.” So you can get a refund as long as you didn't download the game.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 12:15 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...

Nisi.

Ovih 70+ ces proci prije, jer su ti vec lokacije poznate, a disk mozes mijenjati/prodati.

17 godina
Chaky kaže...

Nisi.

Ovih 70+ ces proci prije, jer su ti vec lokacije poznate, a disk mozes mijenjati/prodati.

Super, sada treba potrošiti samo 50 sati na ono što je prošao kako bi mogao nastaviti dalje.. utješno..

15 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Strpi se do navecer. Game.co.uk pocinju popusti od 8h po njihovom.

U pravu si, game zna imat brutalne akcije, ajd poslušat ću te i izdržat do navečer 

DeniZg kaže...

Radije uzmi Skyrim Legendary Cdkey za PC (7€).

PS4 Mod support za Bethesdine igre je pušiona.

Osim ako imaš 4K TV+Pro, pa se to nekako pregrmi.

Imam Pro al nemam 4k TV...još. Malo duže traje objašnjavanje ženi koliko će biti filmovi bolji na 4k ekranu .

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Chaky kaže...

Nisi.

Super, sada treba potrošiti samo 50 sati na ono što je prošao kako bi mogao nastaviti dalje.. utješno..

Kako se radi o možda najboljoj igri generacije ne vidim zašto bi još jedan prelazak bio problem.

11 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
movie kaže...
Chaky kaže...

Nisi.

Kako se radi o možda najboljoj igri generacije ne vidim zašto bi još jedan prelazak bio problem.

Da ali vec sam poceo igrat new game+ , a prvi DLC nisam ni taknuo zbog te odluke. Ma u biti u pravu si , igra je vrijedna toga, posto download sam vec pokruneo nema smisla trazit povrat novaca, a disk verzija je ipak day one,ipak karta,soundtreck,itd... nema mijenjanja.

PSN - brdjanin85
13 godina
protjeran
PlayStation 4

https://store.playstation.com/#!/en-us/black-friday-sale/cid=STORE-MSF77008-BLKFRIDAYSALELP

Moze li mi neko objasniti koji mi je najjednostavniji nacin da kupujem preko PSN dok traje ovaj sale? Imam acc koji je prijavljen na HR (jer nema BiH), da li moram praviti novi acc ili mogu i preko njega, i kako da vrsim placanje jer karticu nece da mi primi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

https://store.playstation.com/#!/en-us/black-friday-sale/cid=STORE-MSF77008-BLKFRIDAYSALELP

Moze li mi neko objasniti koji mi je najjednostavniji nacin da kupujem preko PSN dok traje ovaj sale? Imam acc koji je prijavljen na HR (jer nema BiH), da li moram praviti novi acc ili mogu i preko njega, i kako da vrsim placanje jer karticu nece da mi primi?

Moras napraviti PS US Account.

Amazon Account s podacima iz fakenamegenerator.com, odaberi Aljasku ili neku drugu drzavu koja ima manji porez na digitalne transakcije. Kupis PSN u vrijednosti koliko ti treba za igru i aktiviras na PS racunu.

Dobijes kod koji ukucas na PSNu (kao da ukucavas bon za mobitel).

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 13:11 (Chaky).
17 godina
EraserHead kaže...

Kako kome, ja u životu nisam dva puta prešao istu igru niti me to interesira. Odigram jednom i dosta mi je za sva vremena. Jedino fifu mogu igrati svaki dan iznova, no to je drugi tip igre..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice