PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

Ali s druge strane tu ne pričamo o kruhu i mlijeku nego o igrama. Nitko te ne sili da daš 500 je*enih kuna za igru koju onda odigraš jednom i ostaviš na polici. Čekaj rasprodaju, kupi rabljeno, posudi, igraj samo F2P ili nemoj uopće igrati. Tko te tjera da ti gaming bude hobi. Ko da se sad ribić žali jer dobar štap košta XXX kuna ili lovac da nema sačmarica na akciji u Konzumu.

A ima i onih koji naveliko trube kako su igre skupe, a komotno bace 2 soma kuna mjesečno na cigarete i piće.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Re: PlayStation 4
ne govorimo jesu li nekome skupe ili ne, nego govorimo da su kod nas skuple
10 godina
nike098 kaže...
ne govorimo jesu li nekome skupe ili ne, nego govorimo da su kod nas skuple

Da jedno te ista stvar je na jednom mjestu jeftinija nego na drugom.

17 godina
PlayStation 4

Te razlike nema samo na PS Storeu nego i u drugim shopovima. Čak i Steam doslovce mijenja 1 dolar za 1 euro. Stara problematika.

Sigurno da je prodaja na europskom tržištu znatno složenija. Mnogo više problema sa lokalizacijom, porezima, propisima, a sve to oduzima vrijeme i košta. Osobito u Sonyju gdje izdavač istu igru mora jednom poslati na testiranje u SIE America za američko tržište, pa onda još jednom u SIE Europe za europsko tržište. Pa onda Njemačka ima strožu regulativu za igre kojima PEGI dodijeli rating 18+, pa UK ima svoj sustav određivanja dobne granice (za koji opet treba proći proceduru), pa onda SIE Europe inzistira na lokaliziranom tekstu za Store svake države koja nema generalni engleski interface... itd., itd.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 14:55 (MSX).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kome je napeto igrati odmah novo naruči iz UK-a za 350-400 kn, i čeka 7 dana u odnosu na onu iz HR, big deal.

A kome se da čekati mjesec dana igra s njuškala za 300 kn.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ne znas koji je bolji bundle 

klik ili klik . (ps4 slim 1TB + 3 fenomenalne igre cca 2200 kn) 

Edit isao stavit u kosaricu , free delivery + moze se i paypalom platit, ma milina.

Onaj koji je rekao da je ovo skup sport, mislim da se dobrano z*jebo. Uzmes ovaj bundle i kad predjes igre samo mjenjas za nove u beskonacnost .

MadeInCroatia
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 20:25 (Ghost777).
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Odlična konzola i vrhunske igre, Driveclub se je promijenio i to puno, na bolje naravno (da nebi mislili da nam Sony uvaljuje šrot igre).

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

oce bit kakvih ps pro bundlove kod nas ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ghost777 kaže...

Edit isao stavit u kosaricu , free delivery + moze se i paypalom platit, ma milina.

Onaj koji je rekao da je ovo skup sport, mislim da se dobrano z*jebo. Uzmes ovaj bundle i kad predjes igre samo mjenjas za nove u beskonacnost .

Ma ja nisam siguran da to šalju u HR. Ako bolje pogledaš tamo su ti na popisu manje-više sve države svijeta pa mi je to sumnjivo.

Više puta sam se opekao tako da sam naručio a isporuka za HR nije bila moguća...  Prije će ti vratiti novac (a i to je tlaka) nego poslati pošiljku.

Mislim, to je samo moje iskustvo kada vidim taj popis za dostavu u sve države svijeta...ali ne mora značiti da tako i mora biti. Ako može, onda je to SUPER ponuda

12 godina
PlayStation 4

pošto sam novi u svemu tome, mislim kupiti si ps4 pro. jel imate kakve stranice za preporuciti van hr za igre, ps bonove i opcenito preporuke vezane uz ps4.

Hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ghost777 kaže...

Ima li ovakav bundle i u Hrvatskoj?

13 godina
ako ga i bude bilo neces ga sigurno dobit za ovoliko koligo ga dobivaju siromasne drzave kao uk, usa itd...
15 godina
amd freak kaže...
Ghost777 kaže...

Ovakav odlican bundle koliko znam nema.

@kile narucivao sam majice i igre  sa zavii-a i uredno su dostavili, ovaj bundle sam stavio u kosaricu na svojem accu i drzavu hrvatsku te mi je pisalo free delivery.

MadeInCroatia
16 godina
amd freak kaže...
Ghost777 kaže...

Ima sličan Santa Domenica, ali za sitnih 2900 

15 godina

SUPER onda!!! To je prava prilika. SADA sam i ja u nedoumici da li uzeti to ili PS4 PRO

(naravno mislio sam na onu ponudu sa zavii-a)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 21:45 (Kile84).
13 godina
da i to igre koje nemozes ni pokloniti na njuskalu, eto to sam ja danas pita, zasto nas deru a u bogatije drzave im sve jeftinije, al onda se naslo par pametnih optuzivat me da se nebavimo ako nam je skup hobi itd, mi smo sprdacina od drzave i kao ovce tj prikladnije zvuci stoka za sisanje.
13 godina
da i to igre koje nemozes ni pokloniti na njuskalu, eto to sam ja danas pita, zasto nas deru a u bogatije drzave im sve jeftinije, al onda se naslo par pametnih optuzivat me da se nebavimo ako nam je skup hobi itd, mi smo sprdacina od drzave i kao ovce tj prikladnije zvuci stoka za sisanje.
17 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Ne znam da li to dostavljaju u HR.

Pred par mjeseci mi nisu htjeli poslati Lego set, koji tezi par sto grama.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
Chaky kaže...
Ghost777 kaže...

Ne znam da li to dostavljaju u HR.

Pred par mjeseci mi nisu htjeli poslati Lego set, koji tezi par sto grama.

Evo ne znam 100%, kazem u kosarici je uredno. Onaj tko hoce ce barem probati naruciti, ja ps4 imam a bome i 4/5 igara koje se nude 

MadeInCroatia
17 godina
PlayStation 4

ljudovi 10% popusta na sve US acc!

i poceo je black friday odlicni popusti uz ovu gore konb.!

nema prevelike razlike u cijeni naspram ps+ sa 

game on !

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
PlayStation 4

Zna li se u koliko sati počinje EU sale?

EDIT: PlayStationUK kaze u 21:00 po našem vremenu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 0:17 (shadowlapy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
E ne vjerujem hahahah jao jao sony kome vi platu dajete xD
PSN Tokioplastic292
17 godina

Treba im sasuti fejs te se sprdati s njima jer ovo može napraviti samo nepismena osoba. Problem je što većina zaposlenika ima veze s onim što radi kao i ja s atomskom fizikom..

17 godina
nike098 kaže...

Nitko te ne dere. Cijene za pojedino tržište određuje sam sony. Treba imati na mu da su porezi u svakoj državi različiti. Isto tako treba shvatiti da velika tržišta imaju i određene bonuse jer na tom tržištu obje konzole ciljaju istu publiku. Kod nas takve konkurencije nema jer microsoft niti nije zastupljen na tržištu te se stoga sony niti ne mora boriti za njega. Isto tako nije isto prodati milijun konzola recimo u njemačkoj i tisuću u hrvatskoj. Kao takvi beznačajno smo tržište i pravo je čudo da kao velika tržišta imamo svoj store

17 godina
neaktivan

Tuzno. Inace lik je banan s hrpe foruma zbog prevara i takav osvoji konzolu 

Jednog dana u saboru.

Welcome to Croatia and have a nice day.

17 godina
odjavljen
Ghost777 kaže...

Po ovaj paket i po ovoj cijeni bi vjerovatno odmah otišao u dućan da je dostupan kod nas+ nadoplatio za produženje garancije. To se zove ponuda za sirotnjske razvijene EU države...ili ono kaj čitam po Njemačkoj po dućanima tipa Saturn, pa onda preprodaja toga po njuškalu. Ali sad kad vidim kakvih ponuda ima nema šanse da vide moje novce, a tko želi podržavati Sony i njihovu politiku cijena samo naprijed.

Ajde javi da li ti je ovo stiglo.

12 godina
greathander kaže...

pošto sam novi u svemu tome, mislim kupiti si ps4 pro. jel imate kakve stranice za preporuciti van hr za igre, ps bonove i opcenito preporuke vezane uz ps4.

Nitko nista?

17 godina
neaktivan
greathander kaže...
greathander kaže...

Nitko nista?

449, 448, 447, Pretraga (gore desno).

12 godina

Počela su sniženja na EU dućanima.

Nije još službeno, ali cijene su ažurirane.

U oči mi upada Battlefront Ultimate Edition za 199 kn. To uzimam sigurno.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice