PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.492.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Zin8 kaže...
Novi svakako.
A neznam reci do koliko novaca jer npr ako je pro verzija svega parsto kuna skuplja,a isplativija onda se necu ogranicavati. Preporucite mi samo koji je model trenutno najisplativije/najbolje uzet.

Vidi na njuški slim verziju d chasis. 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
12 godina
Bitanga kaže...
omomomomoomm kaže...
omomomomoomm kaže...

Upravo dobio mail da mi je promijenjena sifra na accountu na kojemu imam plus. Inace na tom accountu ne igram, igram na drugom na kojem sheram sa frendom igre. Frend nije dirao nista isto kao ni ja.

na accountu gdje mi je plus nemogu napraviti sign-in u psn jer je sifra promjenjena.

na ovom accountu na kojem igram online sve radi normlano za sad.

dal mi je netko hakirao acc? Sto mi ie ciniti?

Poslao sam mail podrsci i dobio odgovor. Sve mi se cini da ce ovo potrajati. Nemrem vjerojat da se ovo dogada

Možda ti je žena/mama/tata/brat upao/la u gmail dok si pišao i resetirala password na psnu jer se previše igraš :-P

Haha dobra. Nezna niko sifru osim mene i hakera. Kontaktirao support i blokirao kartice. Sve mi je Denizg objasnio. Sad moram cekat.

PSN:Tomislav025
17 godina
omomomomoomm kaže...

. Nezna niko sifru osim mene i hakera. Kontaktirao support i blokirao kartice. Sve mi je Denizg objasnio. Sad moram cekat.

Jesi imao uključenu dvostupanjsku zaštitu?

14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Bitanga kaže...
omomomomoomm kaže...
omomomomoomm kaže...

Upravo dobio mail da mi je promijenjena sifra na accountu na kojemu imam plus. Inace na tom accountu ne igram, igram na drugom na kojem sheram sa frendom igre. Frend nije dirao nista isto kao ni ja.

na accountu gdje mi je plus nemogu napraviti sign-in u psn jer je sifra promjenjena.

na ovom accountu na kojem igram online sve radi normlano za sad.

dal mi je netko hakirao acc? Sto mi ie ciniti?

Poslao sam mail podrsci i dobio odgovor. Sve mi se cini da ce ovo potrajati. Nemrem vjerojat da se ovo dogada

Možda ti je žena/mama/tata/brat upao/la u gmail dok si pišao i resetirala password na psnu jer se previše igraš :-P

Haha dobra. Nezna niko sifru osim mene i hakera. Kontaktirao support i blokirao kartice. Sve mi je Denizg objasnio. Sad moram cekat.

Ja sam tako nedavno prosao. lik mi je skinuo 20€ (srecom samo toliko) i kupio je fut pointse za fifu 17. prije toga je dodao nekoliko email adresa .....@mail.ru. danim a sam pokusavao vratiti acc preko facebooka, twittera, maila, ali bezuspjesno. sony ekipa ne hebe ni 2%. jedino sto je upalilo je da sam nazvao sluzbu za korisnike.... 

PS. OBAVEZNO MAKNI KARTICE/PAYPAL sa racuna....

HAKOSUKA
16 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

zna li netko zasto u opcijama account menagment pod privacy settings i pod account information nemogu pristupit,samo mi pise please wait

zna li itko u cemu je problem?

EUNE LOL: frenkySTYLE
14 godina
odjavljen
x18x05x kaže...

Vidi na njuški slim verziju d chasis. 

Koliko su u prosjeku "teške" ove novije igre? Znaci ako bi uzeo FIFU, GTA V i BF1, bi li mi 500GB bilo dovoljno?

Mozda bi s vremenom jos nabavio koju igru, ali sumnjam. I kako funkcionira to trenutno, jel se igre instaliravaju na PS pa igraju s diskom ili bez?

12 godina
PlayStation 4

kartice sam rijesio, a od supporta cekam odgovor a to ce biti tek u ponedeljak vjeronatno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I mene zanima jesi li imao aktiviranu autorizaciju ?
PSN ID : Eraserhead_981
12 godina
PlayStation 4

Kakvu autorizaciju ? Na kartice sam kupio dvije igre od kad imam ps4. Jednu preko svoje a jednu preko burazove tak da nisam bas na ti sa tim stvarima na ps-u

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja imam karticu dodanu na racunu i sve radi bez problema, al tek sam nedavno aktivirao step 2 verifikaciju za svaki slucaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Kakvu autorizaciju ? Na kartice sam kupio dvije igre od kad imam ps4. Jednu preko svoje a jednu preko burazove tak da nisam bas na ti sa tim stvarima na ps-u

2 step verification, da moras unositi kod koji dobijes na mobitel kada se ulogiraš u account.

12 godina
PlayStation 4

Nisam to imao. Kazem do ovog ljeta nisam ni kupovao na kartice. kupio mi buraz za rodendan na svoju karticu igru i ja sam se sa svoje pocastio sa jednom i to je sve sto sam koristio kartice. inace kupujem bonove i unosim u ps.  sad kad mi opet aktiviraju account ne pada mi na pamet vise davat sonyu svoju karticu ostajem pri bonovima. kupim ih u west gateu i to mi je najsigurnije.

Javim sto ce mi support odgovoriti, nadam se da ce odgovoriti u ponedeljak pa napisem ovdje da ljudi koji ce bit u istoj situaciji znaju sto ciniti.

1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

FIFA je odmah izbacila Pro patch, Konami nije. Vjerojatno je tu problem.

Konami announced the following on the official website: “With regard to the PES support for PS4 Pro that we have announced its launch targeted at the end of November, we apology that we would not be able to start the support at the announced date for various reasons. The new launch date is planned in mid-December. We apologize for any inconvenience that this delay may have caused you.”

Ja ga nisam vidio? Neki dan je izašao novi patch ali u objašnjenju što sve donosi nigdje se ne spominje 4k i pro konzola. Prije toga nije izašao nikakav patch niti imam zabiljezeno da se takvo što skidalo na pro konzolu? U infu se vide svi patchevi od izlaska igre te što je svaki donosio. Kako rekoh pro i 4 k se nigdje ne spominju... jedino je ostala mogućnost pošto sam na pro konzolu ponovno skidao fifu s marketa da je već podrška za 4k u samu igru integrirana. No u opcijama nema kao kod uncharteda i tlou da možeš birati podršku za hdr niti se igdje spominje 4k tako da sam malo zbunjen.

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
x18x05x kaže...

Probao i Mastercard, opet piše da je pogrešno uneseno. 

Vjerojatno su ti zblokali na par dana kao meni i mnogima radi svojih gluposti. 

Probaj kasnije tokom mjeseca, a do onda kupi bonove u Sancta Domenici (možeš i online kupiti i pošalju ti na mail kod samo to napiši prilikom narudžbe u napomenu).

I nemoj unositi ili kupovati preko weba, samo s konzole. Web im je često u banani pa failani pokušaj kupnje nekoliko puta proglasi kao zloupotrebu kartice i zbana ju na nekoliko dana/tjedana. Nitko ne zna na koliko, valjda je to najveća tajna čuvana u sefu direktora Sonya.

Bitanga je vjerojatno u pravu. kad se ulogiras na svoj account pod transaction history vidis ako ima kakva odbijena transakcija.

Ako ima onda ti je zablokirana kupovina na 24h, mozda i vise.

Sta god da sad pokusas nece proci,j er ti je zablokirano. Probaj za 24h od te blokirane akcije ponovno kupiti.

Dodaj zupaniju pod County, mene je zbog toga zezalo.

omomomomoomm 

Da li samo promijenjen pass ili vise nije niti email povezan s racunom?

Ako je samo sifra, mozes je resetirati i ulogirati se na mail.

Ako je promijenjen i mail od accounta, onda ti moze pomoci samo support.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 13:01 (Chaky).
15 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...
x18x05x kaže...

Probao i Mastercard, opet piše da je pogrešno uneseno. 

Vjerojatno su ti zblokali na par dana kao meni i mnogima radi svojih gluposti. 

Probaj kasnije tokom mjeseca, a do onda kupi bonove u Sancta Domenici (možeš i online kupiti i pošalju ti na mail kod samo to napiši prilikom narudžbe u napomenu).

I nemoj unositi ili kupovati preko weba, samo s konzole. Web im je često u banani pa failani pokušaj kupnje nekoliko puta proglasi kao zloupotrebu kartice i zbana ju na nekoliko dana/tjedana. Nitko ne zna na koliko, valjda je to najveća tajna čuvana u sefu direktora Sonya.

Bitanga je vjerojatno u pravu. kad se ulogiras na svoj account pod transaction history vidis ako ima kakva odbijena transakcija.

Ako ima onda ti je zablokirana kupovina na 24h, mozda i vise.

Sta god da sad pokusas nece proci,j er ti je zablokirano. Probaj za 24h od te blokirane akcije ponovno kupiti.

Dodaj zupaniju pod County, mene je zbog toga zezalo.

Sutra ću opet pokušati, ako ništa ne bude uvijek imaju bonovi.

17 godina
omomomomoomm kaže...

Nisam to imao. Kazem do ovog ljeta nisam ni kupovao na kartice. kupio mi buraz za rodendan na svoju karticu igru i ja sam se sa svoje pocastio sa jednom i to je sve sto sam koristio kartice. inace kupujem bonove i unosim u ps.  sad kad mi opet aktiviraju account ne pada mi na pamet vise davat sonyu svoju karticu ostajem pri bonovima. kupim ih u west gateu i to mi je najsigurnije.

Javim sto ce mi support odgovoriti, nadam se da ce odgovoriti u ponedeljak pa napisem ovdje da ljudi koji ce bit u istoj situaciji znaju sto ciniti.

Nema to veze s kreditnim karticama niti kupovinom putem kartica. Dvostupanjska verifikacija sluzi dodatnoj zaštiti tvog acc od ovakvih situacija. Znači kada se logiraš upišeš svoju šifru a nakon toga sony ti na tvoj mobitel šalje kod koji upišeš i tek onda ulaziš u svoj acc na PS4. Da si si aktivirao ovu uslugu sada ne bi imao problema. Tako malo treba napraviti da se dodatno zaštitimo od krađe a izgleda da je i to malo previše...

17 godina
PlayStation 4

Stavio sam 30 baxa na US acc da si kupim nes za VR 

tj ubo sam code preko kinguin-a uz ukljucen VPN (hola)

napravio secure token sa bankon on line i sve proslo super 

sad mogu kupovat na US i UK acc tj. imam sve sto mi je potrebno 

Ukratko VR na PS je mrak ! puno bolje i imerzivnije od Gear VR-a meni dosta! 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 15:39 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...

Nema to veze s kreditnim karticama niti kupovinom putem kartica. Dvostupanjska verifikacija sluzi dodatnoj zaštiti tvog acc od ovakvih situacija. Znači kada se logiraš upišeš svoju šifru a nakon toga sony ti na tvoj mobitel šalje kod koji upišeš i tek onda ulaziš u svoj acc na PS4. Da si si aktivirao ovu uslugu sada ne bi imao problema. Tako malo treba napraviti da se dodatno zaštitimo od krađe a izgleda da je i to malo previše...

Lako bit general poslije bitke.

Osobno nisam aktivirao zastitu, jer je debilno napravljena. Kod svakog logina salje sifru, umjesto da pamti hardver kao Steam.

Znaci ja sam na poslu, a mali bi igrao pleyku i moram mu ja javljat sifru.

15 godina
4mal kaže...

Stavio sam 20 baxa na US acc da si kupit batman VR 

mozes i na americkom amazonu kupovati americke psn bonove

https://www.amazon.com/gp/product/B00XJZHJCA/ref=oh_aui_d_detailpage_o02_?ie=UTF8&psc=1

Samo je kod kreiranja amazon accounta potrebno fejkati adresu i mozes koristiti hr mastercard

PSN - darklydexter
12 godina
movie kaže...
omomomomoomm kaže...

Cekaj koji je tvoj problem? nisam to imao napravljeno nit sam znao za to. nisam to nikad ni proucavao nit imao takve probleme. sad sam se ocito opekao  i jebiga sad je kasno.

Glavno mi je da na drugom accu imam online pristup,tak da me ne dira posebno oce to oni rijesit za 3 ili 10 dana samo neka se rijesi i to je to.   al da sam se scimao jesam i to posteno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 13:18 (omomomomoomm).
15 godina
neaktivan
Meni ne traži kod svakog logina šifru na konzoli. Na racunalu traži ali na konzoli nije. A imam aktiviranu verifikaciju.
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

Stavio sam 20 baxa na US acc da si kupit batman VR 

Za to sam ja govorio prije par stranica. Mozes kupovati direktno sa americkog amazona, samo za karticu trebas staviti americku adresu stanovanja. Ne moras se zezati svaki puta sa VPN-om, a dobit ces sigurno i ispravan kod.

15 godina
EraserHead kaže...
Meni ne traži kod svakog logina šifru na konzoli. Na racunalu traži ali na konzoli nije. A imam aktiviranu verifikaciju.

Ako si stavio acc kao primarni i auto login na taj acc neće te ni tražit.

17 godina
Chaky kaže...

Osobno nisam aktivirao zastitu, jer je debilno napravljena. Kod svakog logina salje sifru, umjesto da pamti hardver kao Steam.

Nekako mi to izgleda bolja opcija nego vraćanje acc u vlasništvo nakon natezanja od tjedan dana..

17 godina

znam ali meni je bolje ovako pa uz secure od 2 baxa kad oznacis nema greseke u slucaju istog.

kupujem preko kinguina i nikad nije bio problem  do sada a i kolega uzima tako kako je opisano tako da nema zime 

p.s napravio sam i Amazon US acc ali ovaj Kinguin ima nekad jeftinije discountove pa je dobro imato oba nacina 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 14:31 (4mal).
17 godina
Chaky kaže...
movie kaže...

I meni se to čini nepraktično dok ima više usera na playki. Ako radi tako kako smo pričali da svaki puta traži code.

A što ako popušiš mob? Kako onda unlockaš account? 

BTW, kako "hackeri" dolaze do podataka o tvom accountu? Jel to negdje cure informacije ili je čisto osobna odgovornost da upisuješ PSN password na sumnjive sajtove?

Ovo je već treći, četvrti slučaj tu na forumu u roku od par tjedana. Malo je to prečesto.

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
BTW, kako "hackeri" dolaze do podataka o tvom accountu? Jel to negdje cure informacije ili je čisto osobna odgovornost da upisuješ PSN password na sumnjive sajtove?

Ovo je već treći, četvrti slučaj tu na forumu u roku od par tjedana. Malo je to prečesto.

To ni meni nije jasno. Upisujem PSW samo na Sony stranicama kad pristupam preko PC-a, nigdje drugdje.

Bruteforce?

Jer nisam nasao da se zakljuca Acc, kod upisa "xx" krivih passworda.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zapravo je ta sigurnost 2 dvosjekli mac, sta ako se ostane bez moba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Zapravo je ta sigurnost 2 dvosjekli mac, sta ako se ostane bez moba...

Ode kod svog operatera sa puk 2 i uzme drugu karticu za isti broj. 

13 godina
PlayStation 4

Zna li netko možda kad bi Sancta Domenica trebala opet dobiti novu zalihu PS4 Pro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice