PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.493.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Praetorian1 kaže...

Ja sam igrao demo Pes na PS4 i radilo je 60 fps stalno, osim u cut scenama i replayima, nemoj mi rec da i Pes ide na popis igara koje rade losije :(

Na to sam i mislio. Ovak dok igraš izgleda solidno - možda čak i je 60 FPSa, ali početak tekme, postrojavanje momčadi i replayevi su katastrofalno loši. Kriminalno loši čak.

A replayevi bi trebali biti gušt za gledati, a ne ovako.

14 godina
PlayStation 4

FIFA je odmah izbacila Pro patch, Konami nije. Vjerojatno je tu problem.

Konami announced the following on the official website: “With regard to the PES support for PS4 Pro that we have announced its launch targeted at the end of November, we apology that we would not be able to start the support at the announced date for various reasons. The new launch date is planned in mid-December. We apologize for any inconvenience that this delay may have caused you.”

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Steep open beta za skidanje.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Opa, tnx, skida se.

Oće biti kakav Black Friday Sale kao što ima Xbox Store? :-)

14 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Opa, tnx, skida se.

Oće biti kakav Black Friday Sale kao što ima Xbox Store? :-)

Sigurno ce bit, samo vjerojatno iduci petak :)

17 godina
Spike1983 kaže...

Sigurno ce bit, samo vjerojatno iduci petak :)

Da fakat, to je drugi petak. Svi pričaju o tome pa sam mislio da je danas.

15 godina
PlayStation 4

jel narcivao tko sa stranice http://www.game.co.uk/ p4 igrice? vidim da su neke sa puno manjim cijenama, a i ima i ostalih stvari dosta jeftinih

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jel narcivao tko sa stranice http://www.game.co.uk/ p4 igrice? vidim da su neke sa puno manjim cijenama, a i ima i ostalih stvari dosta jeftinih

Nisam PS4 igre, ali sam uzimao neke xbox 360 igre koje su bile povoljne. O njima mogu reći samo najbolje, čak i igre koje su polovne su u izvrsnom stanju ... jer oni ne otkupljuju ako su oštećene i sl.

Hasta La Victoria Siempre
17 godina
maxy0 kaže...

Ja sam naručivao za WiiU (i fizičke i official download keyeve) i sve je bilo odlično.

Go for it.

11 godina
neaktivan

nekada sam tamo uzimao PS3 igre, sve polovne po povoljnijoj cijeni, nikad problema sa igrama, stignu u roku 10-ak dana..

15 godina

Napokon je i meni dostavljen PS. Sad slijedi istraživanje.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
15 godina

Hoću kupit dvije igre koje su na sniženju i sad mi karticu neće prihvatit. Traži da provjerim dal sam upisao sve kako treba?! Tri puta sam provjeravao i opet mi to izbacuje? Wtf?

17 godina
x18x05x kaže...

Hoću kupit dvije igre koje su na sniženju i sad mi karticu neće prihvatit. Traži da provjerim dal sam upisao sve kako treba?! Tri puta sam provjeravao i opet mi to izbacuje? Wtf?

Koja kartica? Pisali smo već sto puta o tome tu, pretraži malo :-)

15 godina
Bitanga kaže...
x18x05x kaže...

Visa Electron od Zabe. Uredno je radila na PS4 slim.

16 godina
neaktivan

zna li netko zasto u opcijama account menagment pod privacy settings i pod account information nemogu pristupit,samo mi pise please wait

EUNE LOL: frenkySTYLE
15 godina

Prelistao, valjda je jedino riješenje kupnja psn bonova. Vidim da taj problem postoji godinama, bravo Sony.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 20:04 (x18x05x).
12 godina
Meni radi na obicnom ps4 bez problema i stekanju u 60 fps
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kad sam ga upalio nije pokazivao sliku samo crnilo i čuje se zvuk. Morao sam ići u bios i namjestit HDCP 1.4. Koji je razlog tome?

16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Praetorian1 kaže...

Ja sam igrao demo Pes na PS4 i radilo je 60 fps stalno, osim u cut scenama i replayima, nemoj mi rec da i Pes ide na popis igara koje rade losije :(

Na to sam i mislio. Ovak dok igraš izgleda solidno - možda čak i je 60 FPSa, ali početak tekme, postrojavanje momčadi i replayevi su katastrofalno loši. Kriminalno loši čak.

Ma pa to je normaln osto je u replayima i cut scenama 30 fps, gameplay je na 60 provjerio.

16 godina
PlayStation 4

post za kolegu koji pita za one accountove i zasto se ne moze prijavit u njih. taj od kog si kupio je kupovo te accounte koji su ukradeni i onda skinuo igre na svoj ps4, u meduvremenu osobe od kojih su accounti ukradeni su vratile svoje accounte i promjenili su sifre, zato se ti ni nemozes ulogirat. ti jos uvijek mozes igrat te igre koje su na plejki i moc ce ih igrat dok god su ti accounti na tvojem ps4, ako ih izbrises nista od igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Upravo dobio mail da mi je promijenjena sifra na accountu na kojemu imam plus. Inace na tom accountu ne igram, igram na drugom na kojem sheram sa frendom igre. Frend nije dirao nista isto kao ni ja.

na accountu gdje mi je plus nemogu napraviti sign-in u psn jer je sifra promjenjena.

na ovom accountu na kojem igram online sve radi normlano za sad.

dal mi je netko hakirao acc? Sto mi ie ciniti?

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
12 godina
x18x05x kaže...
Bitanga kaže...
x18x05x kaže...

Ako je radila na slim, mora i na Pro.

Probaj vidjeti sa službom za korisnike da nisu slučajno blokirali karticu.

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...
x18x05x kaže...
Bitanga kaže...
x18x05x kaže...

Ako je radila na slim, mora i na Pro.

Probaj vidjeti sa službom za korisnike da nisu slučajno blokirali karticu.

Probao i Mastercard, opet piše da je pogrešno uneseno. 

17 godina
x18x05x kaže...

Probao i Mastercard, opet piše da je pogrešno uneseno. 

Vjerojatno su ti zblokali na par dana kao meni i mnogima radi svojih gluposti. 

Probaj kasnije tokom mjeseca, a do onda kupi bonove u Sancta Domenici (možeš i online kupiti i pošalju ti na mail kod samo to napiši prilikom narudžbe u napomenu).

I nemoj unositi ili kupovati preko weba, samo s konzole. Web im je često u banani pa failani pokušaj kupnje nekoliko puta proglasi kao zloupotrebu kartice i zbana ju na nekoliko dana/tjedana. Nitko ne zna na koliko, valjda je to najveća tajna čuvana u sefu direktora Sonya.

17 godina
Praetorian1 kaže...
Bitanga kaže...
Praetorian1 kaže...

Ma pa to je normaln osto je u replayima i cut scenama 30 fps, gameplay je na 60 provjerio.

Probat ću snimiti video gdje se to vidi... da je bar 30 FPSa, al stavio bih ruku u vatru da je i dosta ispod 20.

Zato me i čudilo jer dok sam gledao na youtubeu PS4 gameplay nije izgledalo tako jadno.

12 godina
omomomomoomm kaže...

Upravo dobio mail da mi je promijenjena sifra na accountu na kojemu imam plus. Inace na tom accountu ne igram, igram na drugom na kojem sheram sa frendom igre. Frend nije dirao nista isto kao ni ja.

na accountu gdje mi je plus nemogu napraviti sign-in u psn jer je sifra promjenjena.

Poslao sam mail podrsci i dobio odgovor. Sve mi se cini da ce ovo potrajati. Nemrem vjerojat da se ovo dogada

PSN:Tomislav025
14 godina
odjavljen
Cekao sam da se slegnu dojmovi oko novog ps pro,pa daj me sad uputite. Uzeo bi ps,neznam koji, za neko nezahtjevno igranje.
Pod tim smatram FHD rezoluciju i fifu,eventualno neki bf/cod..
I jel se moze ocekivati negde neki popust sljedeci petak?

0 0 hvala 0
15 godina
Zin8 kaže...
Cekao sam da se slegnu dojmovi oko novog ps pro,pa daj me sad uputite. Uzeo bi ps,neznam koji, za neko nezahtjevno igranje.
Pod tim smatram FHD rezoluciju i fifu,eventualno neki bf/cod..
I jel se moze ocekivati negde neki popust sljedeci petak?

Koliko novaca? Novi ili rabljeni?

14 godina
odjavljen
Novi svakako.
A neznam reci do koliko novaca jer npr ako je pro verzija svega parsto kuna skuplja,a isplativija onda se necu ogranicavati. Preporucite mi samo koji je model trenutno najisplativije/najbolje uzet.

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...
omomomomoomm kaže...

Poslao sam mail podrsci i dobio odgovor. Sve mi se cini da ce ovo potrajati. Nemrem vjerojat da se ovo dogada

Možda ti je žena/mama/tata/brat upao/la u gmail dok si pišao i resetirala password na psnu jer se previše igraš :-P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice