PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.494.125
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4

Pitanje meni su rekli danas (imam njihov interent i fiksnu) da ce me ovo za ps4 PRO ispasti 241KN fiksna linija i interent (i sada tak negdje plaćam) plus mobitel pretplata 149KN mjesečno(s tim da se moram prebaciti s tomata na t-com) i uređaj za 1kn..da li je to istina???(zvuči predobro da bi bilo istina) 

17 godina
PlayStation 4

Meni stigao ujutro ...navecer se pozabavim sa slaganjem :-)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Al' koji su genijalci ovi na PSN dućanu.

"Kupio" sam "Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited" demo trial, da bih mogao igrati sad preko vikenda.

Ali, sad mi više ne dozvoljava da zbilja kupim bilo koju drugu inačicu Elder Scroll Online igre (Gold Edition-to je kao igra+Season pass), jer kao već "imam" tu igru kupljenu. 

Možda možeš unlockati kroz neki DLC, što je debilno s obzirom da je riječ o Trial/Demou.

Mene nervira ta njihova glupa organizacija... npr imam u libraryu dva Diabla, a samo jedan je na engleskom. Nema šanse da znaš koji je koji samo gledajući PSN Store.

Ili, imam Far Cry 4 u libraryu, piše Full Game, a nije jer sam bio skinuo samo neki glupi trial prije godinu dana koji je ispao na kraju da je multiplayer trial. Dok odem na stranicu od igre na PS Storu imam ovo na slici. 

Nudi mi i buy i download. Smeh.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 15:47 (Bitanga).
12 godina
PlayStation 4

Danas me opet zvali za tu magentu1 i ps4 pro. Nisam mogao pricati pa sam rekao nek sutra cimnu.

kakva je uopce caka sa tom magentom? Kolko sam skuzio spajaju fixni i mobilni u jedno? Dal se isplAti to ili?

mislim da necu uzet posto nemam 4k tv....

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
10 godina
Evo stiglo čudo
Za poklon stigle bozicne lampice.. bas pazljivo od njih haha
Sad se prebacuje sve

Za koliko bi mogao prodat ps4 c chassis 500gb bez garancije sa uncharted nathan drake collection joystick i onaj stand pa mozes upalit da hladi?

0 0 hvala 0
10 godina
Evo stiglo čudo
Za poklon stigle bozicne lampice.. bas pazljivo od njih haha
Sad se prebacuje sve

Za koliko bi mogao prodat ps4 c chassis 500gb bez garancije sa uncharted nathan drake collection joystick i onaj stand pa mozes upalit da hladi?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

eto kompletirano :-)

p.s t-com ujebo kutiju sa svojim naljepnicama grrrr 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 17:01 (4mal).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Igra tko ESO? Ja krenio danas malo isprobat dok je free pa ako mi se svidi mogo bi ju i uzet... Za sad mi se cini ok...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

woork in progress ;-)

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Gdje najjeftinije kupiti cd key za Ratchet & Clank ps4... 

Finger Up :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 20:07 (razermario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ezio zasto nemam hdr i pise mi hdcp 1.4 od kad je vr spojen ?

bdw sve je sklopljeno update-ano ,kalibrirano :-)

bdw nedami playroom vr skinut kaze this content cannot be selected at this time?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 20:22 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Zato jer VR box ne podržava HDR passthrough.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
PlayStation 4

znaci moram odspojit ....oce se to moc patchat ili je hw strane ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 20:27 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Vjerojatno hardware, valjda bi napravili update za tako nešto. Također je i subsampling drukčiji za 4K, mislim da ide kao 4:2:0 kad koristiš VR Box sto daje lošiju kvalitetu slike bez obzira na rezoluciju. Ovo ide u prilog tome da je problem u hardwareu.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
razermario kaže...

Gdje najjeftinije kupiti cd key za Ratchet & Clank ps4... 

Pa sad ti je na popustu na PSNu za 130kn cca... teško da može jeftinije od toga.

13 godina
PlayStation 4

Kupio sam sony prije 6 mijeseci... I problem je bio sto sam vec doso doma i sve, i svatio kasnije da nisam uzeo lozinku od acc... I kad sam reko liku , ne zna ni on... bla bla... Sta mi je sad ciniti , dali ikako mogu napraviti svoj acc pa na njega prebaciti igre sto su na ovom sad acc, sto ne znam sifru ? Imam email. al je cudni neki XD " YOPmail.com " .... Dali je ikako moguce, da mi iz  sonya daju sifru, kad bi dao sve od sonya i seriski broj sve sve, sto je potrebno :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razermario kaže...

Kupio sam sony prije 6 mijeseci... I problem je bio sto sam vec doso doma i sve, i svatio kasnije da nisam uzeo lozinku od acc... I kad sam reko liku , ne zna ni on... bla bla... Sta mi je sad ciniti , dali ikako mogu napraviti svoj acc pa na njega prebaciti igre sto su na ovom sad acc, sto ne znam sifru ? Imam email. al je cudni neki XD " YOPmail.com " .... Dali je ikako moguce, da mi iz  sonya daju sifru, kad bi dao sve od sonya i seriski broj sve sve, sto je potrebno :(

Ne! Zmuljao te lik.

15 godina
4mal kaže...

bdw nedami playroom vr skinut kaze this content cannot be selected at this time?

JozoBozo121 kaže...

Zato jer VR box ne podržava HDR passthrough.

Tocno. Nema druge nego prespajati kablove ako zelis hdr. 

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

isss kako yt i netflix brzi preko ps-a 

cak je slika odlicna na netflixu preko 4k-a kao da je bolji bitrate

od samusngovog...bdw fura neki hdr iako ne pise ali vidvidi se razlike...

ezio oce ps ov netflix supportat hdr ubuduce ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 23:31 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

isss kako yt i netflix brzi preko ps-a 

cak je slika odlicna na netflixu preko 4k-a kao da je bolji bitrate

od samusngovog...bdw fura neki hdr iako ne pise ali vidvidi se razlike...

ezio oce ps ov netflix supportat hdr ubuduce ?

negdje sam procitao da bi netflix trebao biti updatean. amazon navodno vec je

Ali sad vise ne znam jesam li to procitao za samsung ili playstation...

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

jos sam primjetio da brze prebacuje izmedju app-ova tj multitasking nego ps4 sto je super sve brzo i nadohvat ruke :-)

i ps je skuzio moj daljinski od telke totalno cool 

p.s odigrao sam malo danas WD2 iako  nije HDR izgleda u 4k odlicno...uz dd 5.1 zvuk :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 0:06 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zna li tko moze li se kako namjestiti 4K na 30 Hz na PS4 Pro? Naime, imam 4 HDMI porta, ali samo jedan od njih podrzava HDMI 2.0 sa HDCP 2.2 podrskom, a ostali su pretpostavljam HDMI 1.4 sa HDCP 1.4 podrskom. Kako taj port primarno koristim za spajanje kompa na TV, tu je onda tlaka kod svakog paljenja plejke taj kabel istekavati iz kompa i prebacivati u plejku. Dakle, maksimalna rezolucija koju mi plejka dopusta na ostalim portovima je 1080p. Cuo sam da postoji neka vrsta splittera koja mi omogucuje da jedan HDMI kabel iz TV-a razdjeljujem prema 2 uredaja sa dva druga HDMI kabela, je li to tocno?

EDIT: Vise stranica mi kaze da su portovi ipak HDMI 2.0, ali samo jedan podrzava HDCP 2.2 kako sam i naveo (na PC-u na ostalim portovima mogu namjestiti maksimalno UHD rezoluciju uz 30 Hz-a).

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 0:36 (alen29).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

Koji je to tv? moze tocan model ako nije problem.

PSN:Tomislav025
17 godina
PlayStation 4

samsung hd7500hu +evolution kit sek 3500

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
x18x05x kaže...
iggy81f kaže...

Koliko bi mogao dobiti za PS4 Pro? Nemam namjeru u skorije vrime minjat TV, pa mi nema smisla minjat ni PS4. Pošto sam se mob mislio pribacit na pretplatu, a HT daje Pro za 1kn ... mislio sam to iskoristiti i prodati ga :)

3000kn

Zakon ponude i potražnje. Možda dobije toliko, možda više a možda i manje. Neće znati dok ne stavi konzolu u oglasnik. Stavi neku cijenu te doda da je moguće cijenu korigirati po dogovoru. To kaj su neke cijene istaknute u oglasniku ne znači da se po tim cijenama konzole i prodaju te da ima zainteresiranih. Prije par mjeseci sam našao oglas star gotovo mjesec dana kako netko prodaje potpuno novu PS4 igru TLOU za 150kn. Mislim si prodano i nazovem reda radi. Nije bilo prodano a kada sam otišao po igru kaže lik da sam prvi koji ga je nazvao.

Stavio sam PS4 za 1500 kn u oglasnik s dva gamepada i nazvalo me par ljudi i svi bi se cjenkali, znači nije bilo ozbiljnog kupca. Javio se neki lik koji je bio na ovom sajmu igri na velesajmu pa mu falila još jedna konzola i valjda sam mu bio prvi u oglasniku pa je nazvao i došao po konzolu. Eto, to ti je to.. nitko ti ne može reći koliko ti vrijedi konzola dok sam ne probaš..

15 godina
4mal kaže...

jos sam primjetio da brze prebacuje izmedju app-ova tj multitasking nego ps4 sto je super sve brzo i nadohvat ruke :-)

i ps je skuzio moj daljinski od telke totalno cool 

pa i ps4 noob radi po hdmi-cec standardu. čak i još stariji ps3 slim.

PSN - darklydexter
17 godina
neaktivan
razermario kaže...

Ako lik ne zna sifre od Acca i maila, ne mozes nista. Nema veze s tim Sony.

Da li mozes pristupiti tim igrama preko PS4 ili vise ne mozes do njih?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Igram ih normalno, al je problem sto ne mogu onda kupiti niti jednu digitalnu igru, jer ne znam sifru. Ako se slucajno izloguje sa acc ili nesta se desi, sve cu izgubiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ezio objasni mi ovo 

neda mi playroom vr skinut kaze this content cannot be selected at this time?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 9:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razermario kaže...

Igram ih normalno, al je problem sto ne mogu onda kupiti niti jednu digitalnu igru, jer ne znam sifru. Ako se slucajno izloguje sa acc ili nesta se desi, sve cu izgubiti...

Ma onda nemas frke.

Napravi svoj Account na kojem ces kupovati igre, a na njemu ces moci igrati i igre s sadasnjeg Acca.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice