PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.494.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
arnes_king kaže...

Rezolucija kao rezolucija na VR se npr primjeti razlika ali opet mi nije to toliko bitno niti je to bas tolika razlika da bih kupio PRO samo zbog toga. 

Ma sve pet, al nemoš reći da nikom ne bi trebalo biti bitno i da ne primjećuješ razliku, jer moraš biti slijep da ne vidiš. Meni je bitno, mene smeta 30FPSa i to nije hype nego normalna stvar u današnje vrijeme.

Zato mi je drago što sam kupio PS4 Pro, nadam se da će više igara biti fluidnije nego prije... a ako ne budu, onda ću ga opet prodati. Za sad sam zadovoljan viđenim.

BTW, jel koristi tko aktivno Remote Play na PC? 

Ja sam jučer probao par sati igrati Knacka, i nisam uopće impresioniran. Imam upaljen 1080p remote play i slika je poprilično loša, i ne može držati ni 30 FPSa na nekim scenama.

Baš se osjeti kako kompleksnije scene ima problema pretvoriti u video u realnom vremenu. Mislim, nisam ni očekivao da će raditi dobro. Tako da ću morati spojiti opet monitor preko HDMIa :-)

15 godina

Jel nekom dostavljen ps4 od t-coma?

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
17 godina
PlayStation 4

Meni jos nije ali pise da je promjenjeno u "za dostavu" 

znaci u roku 5 radnih dana ce doc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Meni jos nije ali pise da je promjenjeno u "za dostavu" 

znaci u roku 5 radnih dana ce doc...

Gdje ti to piše?

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
arnes_king kaže...

Rezolucija kao rezolucija na VR se npr primjeti razlika ali opet mi nije to toliko bitno niti je to bas tolika razlika da bih kupio PRO samo zbog toga. 

Ma sve pet, al nemoš reći da nikom ne bi trebalo biti bitno i da ne primjećuješ razliku, jer moraš biti slijep da ne vidiš. Meni je bitno, mene smeta 30FPSa i to nije hype nego normalna stvar u današnje vrijeme.

Zato mi je drago što sam kupio PS4 Pro, nadam se da će više igara biti fluidnije nego prije... a ako ne budu, onda ću ga opet prodati. Za sad sam zadovoljan viđenim.

BTW, jel koristi tko aktivno Remote Play na PC? 

Ja sam jučer probao par sati igrati Knacka, i nisam uopće impresioniran. Imam upaljen 1080p remote play i slika je poprilično loša, i ne može držati ni 30 FPSa na nekim scenama.

Baš se osjeti kako kompleksnije scene ima problema pretvoriti u video u realnom vremenu. Mislim, nisam ni očekivao da će raditi dobro. Tako da ću morati spojiti opet monitor preko HDMIa :-)

Spojeno zicom i PS4 i PC?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
PlayStation 4

na linku koji sam dobio u e-mailu da mogu pratit status ...odfura te na njihobu starnicu i tamo sve pise ...pod paketi 

https://www.hrvatskitelekom.hr/webshop/status-narudzbe

upravo sam dobio sms od hp expresa da ce doc danas paket tokom dana 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 13:14 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
4mal kaže...

na linku koji sam dobio u e-mailu da mogu pratit status ...odfura te na njihobu starnicu i tamo sve pise ...pod paketi 

https://www.hrvatskitelekom.hr/webshop/status-narudzbe

upravo sam dobio sms od hp expresa da ce doc danas paket tokom dana 

Ja sam zvao njih, kaže mi teta da je kod distributera već, do petka bi trebao doć.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mene zanima koliko izade taMagenta 1+ PS4 mjesecno? Ne mogu nigdje pronaci na stranici

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

Da, i to preko gigabitne mreže.

Mislim, nije užasno loše, bolje nego ništa, al nije baš nešt.

12 godina
Bitanga kaže...

Ono što meni nije jasno...kraj svih tih dobrih igara na PS4, ti igraš Knack? 

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Chaky kaže...

Da, i to preko gigabitne mreže.

Mislim, nije užasno loše, bolje nego ništa, al nije baš nešt.

Budem testirao pa javim.

Testirao sam PS4 na PSTV i radilo je, ali mislim da u to vrijeme nije islo 1080p, nego 720p.

S tim da je PS4 bio bezicno, a PSTV kabelom.

17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...

Ono što meni nije jasno...kraj svih tih dobrih igara na PS4, ti igraš Knack? 

Znao sam da će to biti iskorišteno protiv mene 

Ma to je jedna od prvih koje sam kupio klincima, i klinci ju igraju, a ja nisam nikad pa reko da ju odigram pa sam miran :-D A i nije loša sad u 60 FPSa.  :-P

Kupio sad na akciji Ratchet & Clank i Street Fighter V.

17 godina
Chaky kaže...

Budem testirao pa javim.

Testirao sam PS4 na PSTV i radilo je, ali mislim da u to vrijeme nije islo 1080p, nego 720p.

Da, PS4 Pro (samo on) sad podržava i 1080p. Al vide se artifakti od kompresije i nekad se točno vidi da skipa frameove kod jačih scena.

Mislim, i na glavnim menijima se isto vide artifakti i da nije to smooth ko kod direktne veze preko HDMIa.

17 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Mene zanima koliko izade taMagenta 1+ PS4 mjesecno? Ne mogu nigdje pronaci na stranici

Trebas imati Trio (tel+internet+TV) + Mobitel tarifa IMAM SVE (169kn/mj) + 50kn/mj PS4Pro.

Ako grijesim neka me netko ispravi.

Dobar deal, ako vec imas Trio na Tcomu i trosis inace na mob (100-150kn). 50x24=1200kn.

Pa u principu kupis Pro za 1200kn + razliku koliko vise dajes za mob tarifu (ako uopce ima razlike).

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Chaky kaže...

Budem testirao pa javim.

Da, PS4 Pro (samo on) sad podržava i 1080p. Al vide se artifakti od kompresije i nekad se točno vidi da skipa frameove kod jačih scena.

Mislim, i na glavnim menijima se isto vide artifakti i da nije to smooth ko kod direktne veze preko HDMIa.

Moja greska. Ne budem testirao, jer nemam Pro 

17 godina
Chaky kaže...
Jabulani kaže...

Trebas imati Trio (tel+internet+TV) + Mobitel tarifa IMAM SVE (169kn/mj) + 50kn/mj PS4Pro.

Dobar deal, ako vec imas Trio na Tcomu i trosis inace na mob (100-150kn). 50x24=1200kn.

Pa u principu kupis Pro za 1200kn + razliku koliko vise dajes za mob tarifu (ako uopce ima razlike).

Treba imati minimalno MAX 2L kako su meni rekli. A "Imam sve" je 199kn/mj. 169kn/mj je ako imaš već jednu mobilnu tarifu i ovu uzimaš kao drugu.

Uglavnom, ne isplati se prelaziti na to baš samo radi PS4Pro osim u nekim specijalnim slučajevima kad sve to ionako već imaš i plaćaš.

17 godina
Bitanga kaže...

Ajd javi kakav je R&C. Planirao sam ga i ja kupit dok je još na rasprodaji. (Za sebe, ne za djecu. )

12 godina
MSX kaže...
Bitanga kaže...

Ajd javi kakav je R&C. Planirao sam ga i ja kupit dok je još na rasprodaji. (Za sebe, ne za djecu. )

Ja sam malo igrao s klincem i grafika je nevjerojatna,a gameplay zabavan. Kao da igraš Pixar crtić.

Igra je i dalje 30 FPS, ali me ne smeta.

PSN - DeniZg80
15 godina
MSX kaže...
Bitanga kaže...

Ne treba mi ps pro da ti kazem da je RnC odlicna igra koju sam prednarucio i s gustom presao 3 puta te skupio sve trofeje. 

MadeInCroatia
17 godina
PlayStation 4

To me i zanima, igrivost i koliko je zabavna. Nemam ni ja Pro, igrat ću je na dobrom starom launch modelu. 

4 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

soft 4.06 je vani (312mb) vjerojatno jos malo stabilnosti 

Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
Bitanga kaže...
Chaky kaže...
Jabulani kaže...

Treba imati minimalno MAX 2L kako su meni rekli. A "Imam sve" je 199kn/mj. 169kn/mj je ako imaš već jednu mobilnu tarifu i ovu uzimaš kao drugu.

Uglavnom, ne isplati se prelaziti na to baš samo radi PS4Pro osim u nekim specijalnim slučajevima kad sve to ionako već imaš i plaćaš.

Ako imaš neki MAX3 paket, onda ti mogu ponuditi najjeftiniju Imam sve za 100kn, barem su meni tako nudili za novi ugovor.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

"Despite Sony claiming that the PlayStation 4 and PlayStation 4 Pro would offer the same multiplayer experience in games, recent Battlefield 1 performance testing has suggested the opposite.

Digital Foundry put Battlefield 1's multiplayer modes through a series of performance tests, discovering that the game runs 10-15 frames per second faster on the PlayStation 4 Pro than its slower sibling. The performance advantage to the PS4 Pro was 47 percent on average, resulting in minimum frame rates increasing from 32 to 47 FPS in some situations."

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 12:01 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

To je bilo za očekivati. Izgleda da im ona fora da igra u letu smanji rezoluciju kako bi FPS ostao blizu 60 ne funkcionira najbolje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

"Despite Sony claiming that the PlayStation 4 and PlayStation 4 Pro would offer the same multiplayer experience in games, recent Battlefield 1 performance testing has suggested the opposite.

Digital Foundry put Battlefield 1's multiplayer modes through a series of performance tests, discovering that the game runs 10-15 frames per second faster on the PlayStation 4 Pro than its slower sibling. The performance advantage to the PS4 Pro was 47 percent on average, resulting in minimum frame rates increasing from 32 to 47 FPS in some situations."

Navodno su to maknuli u zadnjem patchu. "Kupio si novu playku? Imaš jači hardver? E nećeš brate!"

12 godina

Al' koji su genijalci ovi na PSN dućanu.

"Kupio" sam "Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited" demo trial, da bih mogao igrati sad preko vikenda.

Ali, sad mi više ne dozvoljava da zbilja kupim bilo koju drugu inačicu Elder Scroll Online igre (Gold Edition-to je kao igra+Season pass), jer kao već "imam" tu igru kupljenu. 

PSN - DeniZg80
12 godina
Spike1983 kaže...

soft 4.06 je vani (312mb) vjerojatno jos malo stabilnosti 

Da opet stabilnost, popunit ce mi hard sa tim updateovima.

PSN:Tomislav025
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Navodno su to maknuli u zadnjem patchu. "Kupio si novu playku? Imaš jači hardver? E nećeš brate!"

E, ovo je jos smijesnije, ako je istina.

DeniZg kaže...

Al' koji su genijalci ovi na PSN dućanu.

"Kupio" sam "Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited" demo trial, da bih mogao igrati sad preko vikenda.

Ali, sad mi više ne dozvoljava da zbilja kupim bilo koju drugu inačicu Elder Scroll Online igre (Gold Edition-to je kao igra+Season pass), jer kao već "imam" tu igru kupljenu. 

Da sjednes i places.

10 godina
Evo meni isto dosao sms da ce ps4 pro tokom dana doc
Al mi nisu nikakve ugovore jos poslali zvao i rekli da budu stigli i nikako.

0 0 hvala 0
15 godina
AudioGorilla kaže...
Evo meni isto dosao sms da ce ps4 pro tokom dana doc
Al mi nisu nikakve ugovore jos poslali zvao i rekli da budu stigli i nikako.

Dostavljaču budeš potpisao ugovor i platio ako već nisi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice