PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.498.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
4mal kaže...

jeste culi da navdno pro moze vrtit 4k blu ray tj. fali mmu samo fucking firm!

koji bi trebao doc  u 1mj. 2k17 nakon sto sony predstavi svoju liniju 4k blu ray playera wtf! 

tj eksterno pro moze citat 4k raw format preko usb 3.0 hdd-a do 150gb-a po fajlu  

ja sam dns skinuo 4k raw od 124gige star trek-beyond)i telka ga bez problema ocitala

a mozda bu i pro Ezio daj ti probaj 

cak mi je dopustila da mogu zoomirat.

skidao bih to 7 sati najmanje

Jel ima negdje za skinuti neki manji raw file?

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

ima p.m 

ali audio je iz nekog razloga stereo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

kod svakog loga...

Glupost, kao što sam i očekivao od Sonya :-P

17 godina
PlayStation 4

Nije istina brate,vidis da te valja lik :P Samo jednom trebas unijeti. I fino ti pise na PSN FAQ

Once activated, 2-step verification adds an extra layer of security to your account. Here’s how it works: when you enter your sign-in ID and password on a computer, mobile device, tablet, or your PlayStation 4, Sony will send you a unique verification code to your mobile phone that means only you can sign in.

You’ll need to sign-in with a verification code if it’s your first time signing in after turning on 2SV, you manually sign-out of your PS4, you reset your account password, you change your sign-in ID, or if you’re signing in to your account on a friend’s PS4.

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

lol svaki put kad se odlogiras i ponovo ulogiras ti dojde generirani kod na sms

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
4mal kaže...

istina

17 godina
4mal kaže...

Da, ak je tako, a iz FAQa sam ja i skuzio da je tako, onda mi je to glupo... jer posto ja i klinci koristimo playku (i nemam auto-sign in ukljucen) onda mi je to malo nepraktično. Bilo bi bolje da pamti device s kojeg se prvi puta spajas i njega autorizira zauvijek.

16 godina
neaktivan
IvanDado kaže...
Praetorian1 kaže...

Ugl samo na Prou, veci mi je gust igrat. Nemam zivaca za drivere, rusenjima igara i losim portovima. 

lel, a za 30fps imas? 

30 fpsa u Read Dead Redemptionu II meni dosta 

10 godina

Praetorian1 kaže...

30 fpsa u Read Dead Redemptionu II meni dosta 

30 fps-a je dosta u svim igrama u SP-u, ali MP je već problem, tu je potrebno barem 60. Ja MP ne igram tako da sam potpuno zadovoljan s 30 fps.

Naravno sad će se neki javiti kako ćemo igrati RDR 2 u 30 fps na konzolama, to je ne igrivo, na PC-u bi bilo 140, a neće se buniti kad će na youtubeu gledati walkthrough na 30 fps.

11 godina
odjavljen

Ajde, chill malo. Stavio sam smile tako da se skuzi da se zajebavam. Ocigledno nije uspijelo -.- . Ali i dalje me zivcira kada cujem manu PC-a problemi sa driverima, pronalazenje patcheva i te gluposti. Najgluplji razlog igranja na konzoli ikad.

15 godina
IvanDado kaže...

Ajde, chill malo. Stavio sam smile tako da se skuzi da se zajebavam. Ocigledno nije uspijelo -.- . Ali i dalje me zivcira kada cujem manu PC-a problemi sa driverima, pronalazenje patcheva i te gluposti. Najgluplji razlog igranja na konzoli ikad.

A misliš da ljudima nije to jedan od razloga, a možda i najbitniji?

Zašto bi to ikoga živsiralo? Chill malo?

PSN - darklydexter
15 godina

Kada bi se mijenjao hdd na ps4, koja je procedura? Izvadit ga van, stavit drugi, kako instalirat os ponovo na njega??

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Kada bi se mijenjao hdd na ps4, koja je procedura? Izvadit ga van, stavit drugi, kako instalirat os ponovo na njega??

http://www.gamesradar.com/how-to-replace-and-upgrade-your-ps4-pro-hard-drive/?utm_content=buffer7ef27&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer_grtw

PSN - brdjanin85
17 godina
Joky007 kaže...
Ko ima samsung tv, dal koristite pc mod ili game mod

Ja koristim Game mode... PC mode mi je pre-mutan i nedostaje mu dosta opcija za podesiti sliku.

Samo u Game modeu svakako smanji sharpness jer je inače prenabrijan i kvari sliku (tj poništava efekt antialiasinga). Kod mene je na 15, čisto da ne bude 0 (na 0 mi je malo mutnjikavo) :-)

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

koji model samsunga imas

bdw ekipa u game modeu nema hdr-a ali je input manji no slika

losija od flim mode-a di je input veci

p.s tko ne roka cesto mp kao ja film mode is good 2 go sa 4k hdr telkama 

ja cu furat film mode kao sto furam u4k i na pc-u...

12 godina
Moj je model ue46es5500
11 godina
odjavljen
nike098 kaže...
ivane http://bf1stats.com
vi ste sa pametni a mi sa ps4 glupi. aj sine oladi vise sa tim glupim temama. igraj na cemu oces

Pola od tih brojeva su dica koja su dobila konzolu za rodjendan/Bozic  Ne znam tko bi odabrao igrat fps na "gljivama" pored misa.

https://gfycat.com/SingleAgileGalah

2 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koliko bi mogao dobiti za PS4 Pro? Nemam namjeru u skorije vrime minjat TV, pa mi nema smisla minjat ni PS4. Pošto sam se mob mislio pribacit na pretplatu, a HT daje Pro za 1kn ... mislio sam to iskoristiti i prodati ga :)

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iggy81f kaže...

Koliko bi mogao dobiti za PS4 Pro? Nemam namjeru u skorije vrime minjat TV, pa mi nema smisla minjat ni PS4. Pošto sam se mob mislio pribacit na pretplatu, a HT daje Pro za 1kn ... mislio sam to iskoristiti i prodati ga :)

3000kn

14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
iggy81f kaže...

3000kn

To da tražim bez igre? Igru bi sebi zadržao :)

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nažalost teško da ćeš dobiti toliko. već sam vidio par da se prodavalo na njuškalu na 2800kn, čak neki i za za 2600kn

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pregledao Oglasnik i Njuškalo i jedino što sam našao je 3300kn, sad ti vidi.

14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Nažalost teško da ćeš dobiti toliko. već sam vidio par da se prodavalo na njuškalu na 2800kn, čak neki i za za 2600kn

3199kn je najjeftiniji PRO ... za 2600 imaš slim

13 godina
neaktivan
4mal kaže...

koji model samsunga imas

p.s tko ne roka cesto mp kao ja film mode is good 2 go sa 4k hdr telkama 

ja cu furat film mode kao sto furam u4k i na pc-u...

Ovisi o kojem Samsung 4k tv pricas, sad su izbacili firmware update za neke modele pa mogu imati i HDR i game mode istovremeno, što je najbolja komba za Pro/Xbox One S konzole. dosta se o tome piše na neogafu http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1209876&page=50

Očito proizvođači nisu računali na gamere kad su ubacivali HDR 

Trebalo bi to sve sjest na svoje mjesto kroz par mjeseci.

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa stavi 3000 pa vidi šta će biti, al nisam baš siguran. U svakom slučaju sretno!

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

koji model samsunga imas

Na JU7000 imam HDR i u game modeu.

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

to nisam znao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Možda je do zadnjeg updatea bilo drukčije. Baš u četvrtak kad sam kupio pro, spojio ga na tv i upalio tv, on se krenuo updateati.

PSN - darklydexter
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
IvanDado kaže...

Lol. Igram na PC-u od kad znam za sebe. Svi problemi ako ih je bilo rijesili su se u kratkom roku. Danas je to tolko jednostavno da svako moze. Skidanje drivera, instaliranje igara i takva sranja stavljat pod manom PCija je suludo. Konzolasi ili se prave glupi ili su stvarno glupi kad im je problem instalirat igru, skinut update itd. Sto takodjer sad moraju radit i na svojim dragim konzolama. 

Pa gle majstore. Imam frenda koji ima računalo 16 godina i od prvog dana mu instaliram drivere i održavam PC. Njemu je igranje na konzoli odmor i razonoda. Pc teretana. Nismo svi isti...

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice