PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.499.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Purger155 kaže...

Vidim da par sati nitko nista ne pise,vjerujem da PROi rade punom parom :) Ja sam do sada slagao sifon u kuhinji,tako se zasluzeno bacam na GTA V :D

Podaci se transferiraju. ja sam pokrenuo u 18:00 i tek sad je gotovo. 780 GB fajlova

PSN - darklydexter
16 godina
PlayStation 4

Dobro, san na kraju jeli se isplati preci sa ps4 na ps4 pro na 1080p rezi? Jer ako nema pomaka u framerateu onda nema smisla da prelazim.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

daj tu budi aktivniji vishe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da radi ssaa na fhd-u i vecina ce igara imat 60fps-a 

10 godina
neaktivan
Koliko dana treba otprilike za dostavu? I dali se plaća dostava..
Tražim battlefield 1 a kod mene u gradu ima jedan koji napucava cijenu i neda mi se dati 570 kn
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Probao PS Pro na Infogameru danas. Igrao Tomb Raider i osobno ne vidim nista specijalno. U cem je stvar? Jesam ja lud? TV na kojem se igralo pise da je 4k HDR od Sonija. Mene vise dojmio SHUD Samsung na kojem se Gears igrao.

0 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Probao PS Pro na Infogameru danas. Igrao Tomb Raider i osobno ne vidim nista specijalno. U cem je stvar? Jesam ja lud? TV na kojem se igralo pise da je 4k HDR od Sonija. Mene vise dojmio SHUD Samsung na kojem se Gears igrao.

Pa TR možda ni nema HDR support. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
odjavljen

Ne znam. Nisam ispitivao niti gledao u opcijama. Iako nije li TR jedna od onih igara sa puno mogucnosti za PS Pro?

14 godina
PlayStation 4

Kratki osvrt:

- konzola djeluje ozbiljno i tesko kada se prvi puta otpakira i ugleda

- naponski kabel je napokon kako spada,pravi i debeli

- odgovorno tvrdim da DS4 koji se dobije sa PS4 PRO bolji od verzije koja se dobije sa Slimom (koristio,imao oba). Na Slimovom je gornji light bar lose napravljen-svjetlost probija na nacin kao da je netko sa flomsterom obojao,dok je kod PRO kako treba-to se odlicno vidi pri nagibu kontrolera prema sebi

- mozda je mrvicu glasniji prilikom instalacije od normalnog modela,ali kad se krene igrati,prakitcki je necujan-zasad

- grijao se nije nista specijalno u ovih sat i pol-dva instalacije i gameanja (tu mozda prerano komentiram)

Uglavnom,zadovoljan,okrecem se skupljanju love za 4K HDR10 TV....jbga,znao sam da bude na kraju tako :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 22:21 (Purger155).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina

Pro radi ko zmaj.

Početni PS4 meni je dosta fluidniji.

Na Battlefieldu 1 se ni ne čuje da je upaljen. Do kad će tako biti, ne znam.

Razlika u grafici se na Battlefieldu 1 po meni baš i ne vidi, jedino da stavim usporedne snimke bih uočio razliku.

Ali igrivost je neusporedivo bolja. Nema framerate dropova i nema dinamičkog smanjivanja rezolucije.

PSN - DeniZg80
15 godina
Dali se mogu gdje kupovati preko neta digitalne igre?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DeniZg kaže...

Pro radi ko zmaj.

Razlika u grafici se na Battlefieldu 1 po meni baš i ne vidi, jedino da stavim usporedne snimke bih uočio razliku.

Ali igrivost je neusporedivo bolja. Nema framerate dropova i nema dinamičkog smanjivanja rezolucije.

meni se cini grafika dosta bolja u bf 1. Na starom ps4 sam cesto primijetio smanjivanje rezolucije, a sad je postojana. I sve je nekako "življe". igram na 4K 8bitnom ali podrzava hdr i stvarno se kuzi razlika.

PSN - darklydexter
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Pro radi ko zmaj.

Jesi probal igrat Conquest sa 64 igrača? na običnom PS4 tu igra djeluje dosta nefluidno (ovisno gdje je kamera).

Još sam negdje pročitao da BF1 od svog izlaska već ima poboljšanja za Pro konzolu

15 godina
AngryBird kaže...
DeniZg kaže...

Pro radi ko zmaj.

Jesi probal igrat Conquest sa 64 igrača? na običnom PS4 tu igra djeluje dosta nefluidno (ovisno gdje je kamera).

Još sam negdje pročitao da BF1 od svog izlaska već ima poboljšanja za Pro konzolu

Probao sam ja conquest. Na conquestu je bilo najviše degradacije na staroj konzoli. Sinoć na pro nisam takve stvari primijetio i sve izgleda jako dobro, tako da će vjerojatno profitirati i oni koji nemaju 4K hdr.

Probao sam i PSVR na pro. Napredak je dosta primjetan. Driveclub VR je najmanje napredovao, ali ipak je do neke mjere bolji nego na običnom ps4.

Mislio sam sinoć isprobati paralelno bf 1 online na starom ps4 na full hd monitoru i ps4 pro na 4k tv-u ali me odlogira na jednoj konzoli čim se logiram na drugoj. Imam na obje konzole dva accounta. HR i USA, ali samo na HR mi je PS+ tak da je to neizvedivo. Danas/sutra ću probati singleplayer igre paralelno. 

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 8:29 (Ezio).
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Poz,kupio sam ps4 ,gdje da kupim psn+ ? Najeftinije a da se moze platiti preko paypal-a ?Zivim u BiH ! :)

Hvala

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 8:35 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
PSN - darklydexter
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Testiram cijelo jutro PS4 Pro, od GTA V do Witchera 3 , i mogu rec da sam ja prezadovoljan. Ipak ja igram na 1080p TV-u.

Tamo gdje stari PS4 stucao pogotovo u Witcheru 3 toga ovdje ima manje ili uopce se ne primjeti.

Snimio sam i video sa The Division gdje mi se plejka cuje ono ( stara ) , ova je necujna, pokusat cu igrat danas par sati da vidim jel uopce rade ventilatori jer ovo je fakat necujno.

PSN - brdjanin85

3 0 hvala 0
12 godina
madafaka85 kaže...

Snimio sam i video sa The Division gdje mi se plejka cuje ono ( stara ) , ova je necujna, pokusat cu igrat danas par sati da vidim jel uopce rade ventilatori jer ovo je fakat necujno.

Nadam se da griješim, ali mislim da će se i Pro čuti kad dođu igre koje ga mogu dobro upregnuti. Kao što je to slučaj sa starom plejkom i Unchartedom.

Ovo sad sve radi sa pola gasa.

Evo snimka rastavljanja PS4 Pro. Ima veći ventilator, veći hladnjak i bakrenu pločicu koja ide između procesora i hladnjaka (stara fora).

EDIT: Rastavljanje PS4 PRO - službeno

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 14:14 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam testirao sinoć na Mafiji 3 par sati, jer sam istu igrao na starom psu zadnjih tjedan dana. Konzola je znala biti jako, skoro pa iritantno glasna. 

Pro nije nečujan, al sad je znatno znatno tiše. U odnosu na prošlog, skoro pa da se i ne čuje.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Sancta Domenica malo "skresala" cijenu za VR preorder, tako da ona sada iznosi 2999 kn (vrijedi do 31.12.2016+Reboot pretplata 12 mjeseci)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Purger155 kaže...

Sancta Domenica malo "skresala" cijenu za VR preorder, tako da ona sada iznosi 2999 kn (vrijedi do 31.12.2016+Reboot pretplata 12 mjeseci)

Imali su preorder uz koji si dobio besplatnu ulaznicu za Infogamer i Reboot pretplatu. Kako sada više nema smisla nuditi besplatnu ulaznicu za Infogamer, to su zamijenili sa 300 kn popusta. Velik popust u odnosu na cijenu ulaznice. :D

12 godina

Ovaj vikend je besplatno igranje Overwatcha i Rainbow Six Siege.

Za Overwatch treba PS+, za R6S ne treba.

PSN - DeniZg80
17 godina
MSX kaže...

Imali su preorder uz koji si dobio besplatnu ulaznicu za Infogamer i Reboot pretplatu. Kako sada više nema smisla nuditi besplatnu ulaznicu za Infogamer, to su zamijenili sa 300 kn popusta. Velik popust u odnosu na cijenu ulaznice. :D

Ili je ovo odgovor hg spotu i njihovoj prodaji vr prije službenog datuma za HR?

14 godina
PlayStation 4

HG Spot je bolestan sa svojim cijenama....Počevši od spomenutog VR-a, pa do "starog" c chassis modela koji prodaju u rasponu cijena od 3300-3500 kn....

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 13:58 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Mislim da je 3k kuna realna cijena posto je recimo u Media Markt-u 400 €

MadeInCroatia
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Sta nije Overwatch iduci vikend?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

Sta nije Overwatch iduci vikend?

Je. My bad.

PSN - DeniZg80
12 godina
vDeniZg kaže...

Svida mi se oboje. Trenutno sam na tak losem netu na mobu da mi nece ni otvorit linkove. Koliko giga treba skinut da se moze igrat?

12 godina

Dobra vijest.

Hladnjak i ventilator na PS4 Pro će se moći očistiti bez gubitka garancije. Gornji poklopac se skida bez ikakvog šarafljenja.

S obzirom da su ovaj put stavili dosta (kvalitetnije) termalne paste, isplatilo bi se uzeti i dodatnih 2 g. garancije za 400 kn, jer neću ga imati potrebe šarafiti kad se napuni prašinom.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 15:09 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Dobra vijest.

Hladnjak i ventilator na PS4 Pro će se moći očistiti bez gubitka garancije. Gornji poklopac se skida bez ikakvog šarafljenja.

S obzirom da su ovaj put stavili dosta (kvalitetnije) termalne paste, isplatilo bi se uzeti i dodatnih 2 g. garancije za 400 kn, jer neću ga imati potrebe šarafiti kad se napuni prašinom.

Odlicna stvar, bar ce olaksati ciscenje od prasine. Psmtr sve vise me stvari privlaci Pro-u.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice