PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.501.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Santana kaže...

Fifa 18 ce i na PS3 bit u 60fps tak da nema straha za obican PS4

Usporedba i nije neka ako se zna da se fifa na PS3 radi u dvije generacije starom engineu te da niti nema sve odlike koje ima fifa na novom frosbite engineu.

15 godina
PlayStation 4

Danas sam zavrsio sa prelaskom Knack-a, dosta duga i dosadna igra zahvaljujuci jednom te istom ili slicnom level dizajnu i dosta plitkoj prici. Dobra ideja losa izvedba (cak i u tehnickom smislu jer igra framedropa uzasno na neke momente), preporuka jedino ako nemate ama bas nista za igranje te ako je ista na nekom debelom popustu. 

S druge strane, zaigrao sam Journey (ovaj mjesec free na ps+) da vidim kakvo je to "iskustvo" o kojem su svi pricali. Zapoceo sam igru  podsmjehom na racun svjetlecih salova, zavrsio sam igru toliko dirnut da sam zaplakao. Svaka preporuka, ne znam sto jos da napisem jer sam jos uvijek pod dojmom. Jedina druga igra koja me toliko dirnula je To The Moon.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Ghost777 kaže...

S druge strane, zaigrao sam Journey (ovaj mjesec free na ps+) da vidim kakvo je to "iskustvo" o kojem su svi pricali. Zapoceo sam igru  podsmjehom na racun svjetlecih salova, zavrsio sam igru toliko dirnut da sam zaplakao. Svaka preporuka, ne znam sto jos da napisem jer sam jos uvijek pod dojmom. Jedina druga igra koja me toliko dirnula je To The Moon.

Probaj Brothers: A Tale of Two Sons, ako nisi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
Ghost777 kaže...

Probaj Brothers: A Tale of Two Sons, ako nisi.

Jesam, ali ove dvije navede su mi ipak bolje.

MadeInCroatia
17 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
...zavrsio sam igru toliko dirnut da sam zaplakao. Svaka preporuka, ne znam sto jos da napisem jer sam jos uvijek pod dojmom. Jedina druga igra koja me toliko dirnula je To The Moon.

Valiant Hearts si pogledaj kad bude na kakvom popustu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 10:17 (Chaky).
13 godina
PlayStation 4

Jel netko zainteresiran za uzimanje fife 17 po pola?

Kakva je sigurnost uzimanja acc. sa njuskala? Blokiraju li se racuni ili konzole ili sto vec?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
10 godina
KiX777 kaže...

Jel netko zainteresiran za uzimanje fife 17 po pola?

Kakva je sigurnost uzimanja acc. sa njuskala? Blokiraju li se racuni ili konzole ili sto vec?

Jednostavno nemoj uzimat accounte sa njuskala

Nemas kaj puno mislit

15 godina
Chaky kaže...
Ghost777 kaže...
...zavrsio sam igru toliko dirnut da sam zaplakao. Svaka preporuka, ne znam sto jos da napisem jer sam jos uvijek pod dojmom. Jedina druga igra koja me toliko dirnula je To The Moon.

Valiant Hearts si pogledaj kad bude na kakvom popustu.

Poceo sam ga prelaziti prije par mjeseci ali mi je prica bila toliko tuzna da sam otavio za neki drugi put, definitivno ga budem presao. 

MadeInCroatia
15 godina
PlayStation 4

Jel zna netko kako ovo rijesiti? Kartica je uredu, narucivao neki dan sve proslo dobro

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

Jel zna netko kako ovo rijesiti? Kartica je uredu, narucivao neki dan sve proslo dobro

Probaj drugi browser za početak, a ako je sve radilo kako treba koji dan prije i siguran si da imaš para i podaci su točni vjerojatno ćeš morati kontaktirati ili njihov support ili banku. Teško je ovako reči gdje je problem. Ili jednostavno pričekati do sutra, preksutra, ako nije nešto hitno pa će se možda riješiti samo od sebe.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
protjeran
Bitanga kaže...

Možeš ti vježbati koliko hoćeš, ali ako znaš da postoji nešto bolje jednostavno na kraju budeš frustriran.

Ovo je prokleta istina i tko tvrdi drugačije laže  Sjećam se kad sam igrao MGS 5 na PCu pa odmah nakon njega MGS 4 na PS3, pa to je bila živa frustracija. Uncharted, RDR, Last of Us, sve imam i ništa nisam odigrao zbog jbne frustracije igranja gamepadom.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
PlayStation 4

nema frustracije na plejci ako ubodes xim4 jedino kaj kosta sveukupno oko 1700 kn

igro uncharted i tlou s gamepadom a xim mi sluzi jedino za CoD ili BF

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Prince-Arthas kaže...
Bitanga kaže...

Možeš ti vježbati koliko hoćeš, ali ako znaš da postoji nešto bolje jednostavno na kraju budeš frustriran.

Ovo je prokleta istina i tko tvrdi drugačije laže  Sjećam se kad sam igrao MGS 5 na PCu pa odmah nakon njega MGS 4 na PS3, pa to je bila živa frustracija. Uncharted, RDR, Last of Us, sve imam i ništa nisam odigrao zbog jbne frustracije igranja gamepadom.

Znaci svi koji trenutno igraju recimo BF4 (kojih ima vise nego na PC-u) su frustrirani ? :D

Za kontroler vam treba veci skill tak da je Miš za noobove :P S njim bi i moja baka igrala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 17:53 (Santana).
9 godina
protjeran
Santana kaže...
Prince-Arthas kaže...
Bitanga kaže...

Znaci svi koji trenutno igraju recimo BF4 (kojih ima vise nego na PC-u) su frustrirani ? :D

Za kontroler vam treba veci skill tak da je Miš za noobove :P S njim bi i moja baka igrala.

Htio sam reći da je vrijeme privikavanja na kontroler nakon miša osjetno duže i mukotrpnije nego obratno...Govorim o igranju SP igara, ja ne igram MP. Miš i tipkovnica su prirodno superiornija opcija. Da PS Now podržava miš i tipkovnicu sutra bi uzeo PS4.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 18:01 (Prince-Arthas).
10 godina
Prince-Arthas kaže...
Santana kaže...
Prince-Arthas kaže...
Bitanga kaže...

Htio sam reći da je vrijeme privikavanja na kontroler nakon miša osjetno duže i mukotrpnije nego obratno...Govorim o igranju SP igara, ja ne igram MP. Miš i tipkovnica su prirodno superiornija opcija. Da PS Now podržava miš i tipkovnicu sutra bi uzeo PS4.

Nitko ne govori suprotno, ali s obzirom na broj igraca koji igra sa kontrolerom ne vjerujem da je neki veliki problem.

12 godina

A hebote ljudi bez ruku nauče pisati, crtaju s nogama ili voze auto. Neki dan članak ne netu frajer bez ruku bavi se streličarstvom.

Al zato igrat FPS s kontrolerom, ma ono nemoguća misija. Tko bi to mogao. Pa ne želimo se isfrustrirat valjda.

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

Meni je baš ugodno igrati s kontrolerom FPSove.

Zavalim se u fotelju i kolji!

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
DeniZg kaže...

A hebote ljudi bez ruku nauče pisati, crtaju s nogama ili voze auto. Neki dan članak ne netu frajer bez ruku bavi se streličarstvom.

Al zato igrat FPS s kontrolerom, ma ono nemoguća misija. Tko bi to mogao. Pa ne želimo se isfrustrirat valjda.

Tocno. Ovi cendraju ko razmazene curice.

Potpis!
17 godina

te mm na konzolama je fer naspram pc-u sto se tiche kontrolera i chetera 

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Meni sigurno nije nikakva muka igrat fps igre na kontroleru. Pa sve codove od cod4 igram na ps3u i dobro je. Jest da mi je za ove competitive igre kao cs go i overwatch puno veci gust na pcu zbog fluidnosti i puno bolje preciznosti, ali i kontroler moze proc ne vidim razloga zasto ne.

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Kupio plejku jer ima igri koje mi se stvarno igraju, a nema na PC-u. Sutra dolazi tako da ne znam kako ću sutra na poslu preživjeti :)

Uzeo i dosta igri odmah, pa da pitam vas koji ste "veterani" (ne želim sve na jednom igrati već jednu po jednu jel, inače nikad neću ništa dovršiti), da li bi počeli s "The last of us remastered" ili "Bloodborne"? Koja je bolja?

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

koje si sve uzo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DeniZg kaže...

Moj frend igra PS4 bez jedne ruke. nazalost jedne ruke nema ali covjek svejedno igra. Frajer igra s nama COD.

17 godina
4mal kaže...

koje si sve uzo 

Uncharted 1-4, Ratchet and Clank, Until Dawn, Bloodborne, The Last of Us, Heavy Rain i Beyond Two Souls za početak. Nisam imao "veliku" konzolu još od PS-a 2, tako da se veselim ko Petrov pregovorima.

EDIT: Znam da ima dosta PS3 remastera, no nisam imao ni trojku tako da će me ovo držat do novog GT-a.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 21:29 (Lovac).
17 godina
PlayStation 4

to si zel digital ili box

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Lovac kaže...
4mal kaže...

koje si sve uzo 

Uncharted 1-4, Ratchet and Clank, Until Dawn, Bloodborne, The Last of Us, Heavy Rain i Beyond Two Souls za početak. Nisam imao "veliku" konzolu još od PS-a 2, tako da se veselim ko Petrov pregovorima.

Super izbor igara.  Kreni s bilo kojom (osim Uncharted 4).

I računaj da ako se navučeš na Bloodborne, nećeš ništa drugo igrati narednih par mjeseci. Pogotovo ako kreneš rješavati ostale Souls igre. Njega zato ostavi za kasnije. 

PSN - DeniZg80
15 godina
Hexfire kaže...
maxy0 kaže...

Probaj drugi browser za početak, a ako je sve radilo kako treba koji dan prije i siguran si da imaš para i podaci su točni vjerojatno ćeš morati kontaktirati ili njihov support ili banku. Teško je ovako reči gdje je problem. Ili jednostavno pričekati do sutra, preksutra, ako nije nešto hitno pa će se možda riješiti samo od sebe.

evo isao kupiti na samom ps4 i uspjelo isprve

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
DeniZg kaže...

Super izbor igara.  Kreni s bilo kojom (osim Uncharted 4).

I računaj da ako se navučeš na Bloodborne, nećeš ništa drugo igrati narednih par mjeseci. Pogotovo ako kreneš rješavati ostale Souls igre. Njega zato ostavi za kasnije. 

@4mal fizičke kopije su

Deni, onda Last of Us ide prvi ^^

17 godina
PlayStation 4

Ja bi radje prvo Heavy rain imho

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 23:15 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
PlayStation 4
Ezio kaže...

Tocno. Ovi cendraju ko razmazene curice.

Ekipa oprostite što sam vam povrijedio osjećaje. I oprostite mi što mi istovremeno igranje na PCu i konzoli na potonjoj izaziva osjećaj inferiornosti u TPSovima zbog kontrolera

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 9:41 (Prince-Arthas).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice