PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.501.244
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4

ja samo single rokam tak da 4k HDR gaming ftw imho 

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Q: What benefits does PS4 Pro provide when played on a non-4K HDTV?
PS4 Pro offers benefits even if you play on a HDTV that isn’t 4K. Depending on how the developer chooses to use the increased processing power, games with PS4 Pro support are able to render higher or more consistent framerates, increased environmental and character model detail, improved overall visual quality, and other related visual enhancements.

https://blog.eu.playstation.com/2016/09/08/ps4-pro-the-ultimate-faq/?emcid=social_20160908_65698226&adbid=773899007487651840&adbpl=tw&adbpr=36969785

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 17:48 (madafaka85).

1 0 hvala 2
17 godina
IvanDado kaže...

Zanimljivo, ali svejedno ne vidim neki problem preveliki u tome. Igrao sam COD davnih dana na PS3 na sranje tv i nije mi to tako smetalo.

Sranje TV nema input lag, jer nema nikakva procesiranja. Samo bolji TVi imaju input lag bez gaming moda. A oni još bolji imaju taj lag manji.

17 godina
PlayStation 4

eto 60+fps-a na fhd rezi! 

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Ostajem na ovom starom PS4.

4K TV nemam, VR još nije spreman za moje očice, 30 fps mi je sasvim igrivo i 60 fps ne vrijedi 1500+kn.

Na starom PS4 će igre i dalje izgledati odlično.

Radi li i vama PS4 ko usisivač/Antonov An-225?

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja imam stari (bas stari, kupljen prvi dan) i radi tu negdje, vrlo često imam osjećaj da ce se početi kretati pomalo od silnog puhanja. Mijenjao sam termalnu pastu na MX-4 i maknuo svu prašinu ali se nije puno promijenilo. Problem je sto hladnjak ima dva dijela, jedan s gusicm i rjeđim rebrima i na ovim gustima se lako nakupi prašina i tako izgubiš 30% hladnjaka. Najgore je to sto osjećam da puse mlačan zrak jer se ne prenosi toplina dovoljno, ali nemam volje za rastavljanjem. 

S pozitivne strane, ako mi crkne imam razlog da uzmem Pro ili Slim jer ovako nema smisla.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
10 godina
JozoBozo121 kaže...

Ja imam stari (bas stari, kupljen prvi dan) i radi tu negdje, vrlo često imam osjećaj da ce se početi kretati pomalo od silnog puhanja. Mijenjao sam termalnu pastu na MX-4 i maknuo svu prašinu ali se nije puno promijenilo. Problem je sto hladnjak ima dva dijela, jedan s gusicm i rjeđim rebrima i na ovim gustima se lako nakupi prašina i tako izgubiš 30% hladnjaka. Najgore je to sto osjećam da puse mlačan zrak jer se ne prenosi toplina dovoljno, ali nemam volje za rastavljanjem. 

S pozitivne strane, ako mi crkne imam razlog da uzmem Pro ili Slim jer ovako nema smisla.

Od mojeg počinje vibrirati cijeli stol i čuje se baš kao da radi fen na max (malo manje).

Na stražnjem dijelu mogu peći kobasice i jaja, a iza ispuhuje ogromnu količinu zraka, baš jako puše (kao fen, možda je PS4 konzola + fen gratis).

C šasija, kupljen 3/2016.

11 godina
odjavljen
pqweasdyxc kaže...

Ostajem na ovom starom PS4.

4K TV nemam, VR još nije spreman za moje očice, 30 fps mi je sasvim igrivo i 60 fps ne vrijedi 1500+kn.

Na starom PS4 će igre i dalje izgledati odlično.

Radi li i vama PS4 ko usisivač/Antonov An-225?

Sto se tice toga da ce igre na ovom trenutnom PS4 izgledat i dalje odlicno ne bi se bas u to uvjerio. Kao sto je neko na HCL.hr portalu spomenuo danas, igre ce se od sad samo demonstrirat na PS4 Pro, sto znaci da korisnici orignala nece imat pojma koliko ce puno ili malo zakiuti biti do samog izlaska igre. To mozda vec i vrijedi za igre prikazane na ovom E3u kao God of War npr.

12 godina

PSN - DeniZg80
16 godina
WiCkED kaže...

Inace, ako se nekom ide do Graza - Media Markt ima zanimljivu akciju trenutno: http://www.mediamarkt.at/de/shop/freundschafts-angebot.html?webSyncID=a68b6740-93eb-e12d-d8cb-6ba20e67d6da&sessionGUID=04e24c9c-d023-e404-6992-70262385d013

2x ps4 za 400€. Sto znaci da po komadu ispadne 1500kn + benzin.

Salju li u Njemacku odnosno je li moguce platiti preko takozvanog SEPA Überweisunga ili PayPala?

Ne zelim se registrirati/davati im podatke uzaludno....

EDIT: ok jasno mi je sad, ne vrijedi za online placanja("nur im Media Markt vor Ort") 

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 21:57 (lovac82).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nije me bilo neko vrijeme. Što se dogodilo sa PSN bonovima na Amazonu. Više ih nema kao prije. PS+ ima ali bonova ne

edit: odjednom mi Amazon preko searcha počeo izbacivati i PSN store bonove. Ne kontam, al ajd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 23:28 (ChillyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WiCkED kaže...

Inace, ako se nekom ide do Graza - Media Markt ima zanimljivu akciju trenutno: http://www.mediamarkt.at/de/shop/freundschafts-angebot.html?webSyncID=a68b6740-93eb-e12d-d8cb-6ba20e67d6da&sessionGUID=04e24c9c-d023-e404-6992-70262385d013

2x ps4 za 400€. Sto znaci da po komadu ispadne 1500kn + benzin.

Ako je netko za neku kombu, ja sutra idem u Graz i voljan sam dofurat plejku s igrom po komadu za 2000 kn :)

Nadam se da ovo nije protiv pravila foruma, čisto vidim da bi ljudi naručili a nema dostave u Hr, a ja idem usput tamo...

Javite se u inbox ako ima zainteresiranih

12 godina
PlayStation 4

http://kotaku.com/the-ps4-pro-will-help-launch-a-new-more-complicated-er-1786366610

Odličan članak.

Kaže da nitko od developera nije govorio o boljem framerateu, čak ni za VR. Vjerojatno jer je CPU ostao isti i ne dozvoljava veliki boost. Svi samo pričaju o HDRu i 4k. Dodavanje HDRa u postojeće igre traži bar mjesec dana posla za jednog čovjeka.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 9:19 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Sad sam skužio da mi tv zapravo podržava hdr iako nije suhd, jer je dodano kroz neki od fw updateova. Navodno nije riječ o punoj hdr kvaliteti kakva je na super uhd modelima ali dolazi dosta blizu i vidi se osjetna razlika u odnosu na materijal koji nije hdr. Mislio sam da mi tv nije u stanju prikazati ta HDR poboljšanja pa sam zato bio skeptičan prema hdr-u jer nisam svojim očima vidio skoro nikakvu razliku u HDR slici na mojem tv-u (samsung JU7000) u usporedbi sa nekim suhd modelima serije 8000 i 9000.

Ali ako sam dobro skuzio, i stari ps4 će kroz firmware update dobiti HDR?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...

Ali ako sam dobro skuzio, i stari ps4 će kroz firmware update dobiti HDR?

Da, hoće.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 9:57 (MSX).
12 godina

Od danas je dostupan NBA 2K17: The Prelude. To je MyCareer demo tj. uvod gdje se napredak prenosi u igru (ako ju igrač kupi).

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

Slim je osjetno tisi i hladniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Santana kaže...

Baš sam gledao tu njihovu tablicu potrošnje i buke.

Da, Slim troši dosta manje struje i tiši je. Ali svejedno je to još dosta glasno (do 55 db).

Bojim se da će Pro biti isto vrlo glasan (sigurno neće biti tiši od Slima).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 12:31 (DeniZg).
10 godina
DeniZg kaže...
Santana kaže...

Baš sam gledao tu njihovu tablicu potrošnje i buke.

Da, Slim troši dosta manje struje i tiši je. Ali svejedno je to još dosta glasno (do 55 db).

Bojim se da će Pro biti isto vrlo glasan (sigurno neće biti tiši od Slima).

Ma dobro to je samo kod Unity-a koji je sjeban i vise nije neka bitna igra. 
Pozitivno je vidjet Rocket League koji hoce razletit moju konzolu, a tu je jako tiho. I to je sniman zvuk direktno uz konzolu, a ne gdje bi igrac inace bio kad igra.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 13:39 (Santana).
17 godina
JozoBozo121 kaže...

Nekako je to i moj poslovni plan kako obrazložiti ženi potrebu za novim. 

14 godina
Gajotres kaže...

Nekako je to i moj poslovni plan kako obrazložiti ženi potrebu za novim. 

Uzmeš pro jer je gabaritima tu negdje ko original, a ak ženi bude sumnjivo samo veliš da si ga drugačije okrenuo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Sto se tice Slima dosta su zakazali u odnosu na Xbox one S. Xbox One S ima podrsku za 4k bluray, dok slim je jednostavno samo slim, bez ikakvih noviteta.

0 0 hvala 0
12 godina

Modovi za Fallout 4 i Skyrim remastered na PS4 otkazani. LINK

After months of discussion with Sony, we regret to say that while we have long been ready to offer mod support on PlayStation 4, Sony has informed us they will not approve user mods the way they should work: where users can do anything they want for either Fallout 4 or Skyrim Special Edition.

Like you, we are disappointed by Sony’s decision given the considerable time and effort we have put into this project, and the amount of time our fans have waited for mod support to arrive. We consider this an important initiative and we hope to find other ways user mods can be available for our PlayStation audience. However, until Sony will allow us to offer proper mod support for PS4, that content for Fallout 4 and Skyrim on PlayStation 4 will not be available.

We will provide an update if and when this situation changes.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 16:11 (DeniZg).
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa kad jedva vri igre i bez modova, s modovima bi tek bio masakr

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Vec je pocela indirektna separacija: https://www.vg247.com/2016/09/09/games-with-ps4-pro-features-will-have-a-ps4-pro-enhanced-on-the-cover/

Klasicne pederske fore...Svaka nova i demo igra odsad ce se iskljucivo prikazivati na PRO verziji, a za obicni PS4 se nece znati nista do samog umetanja diska u drive....

Nesto kao FIFA 17 za ps3 i ps4...dakle navlakusa da zelis na bolje/jace..

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 17:19 (Purger155).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Purger155 kaže...

Vec je pocela indirektna separacija: https://www.vg247.com/2016/09/09/games-with-ps4-pro-features-will-have-a-ps4-pro-enhanced-on-the-cover/

Klasicne pederske fore...Svaka nova i demo igra odsad ce se iskljucivo prikazivati na PRO verziji, a za obicni PS4 se nece znati nista do samog umetanja diska u drive....

Pa naravno :-)

Sigurno ne bude Sony zabranio developerima da razvijaju za njihovu platformu.

10 godina
Praetorian1 kaže...

Pa kad jedva vri igre i bez modova, s modovima bi tek bio masakr

Bas tak. Da su oni to u stanju kvalitetno napravit mislim da nebi bilo problema. 
Dokazano nesposobni.

14 godina
Bitanga kaže...
Purger155 kaže...

Pa naravno :-)

Sigurno ne bude Sony zabranio developerima da razvijaju za njihovu platformu.

Kuzis sto je pisac htio reci ;)

Kroz par mjeseci nitko nece ni spominjati vulgaris PS4... :)

17 godina
PlayStation 4

Počela mogućnost preordera PS4 Pro u SD.

Očekivana cijena PS4 Slim: 2499 kn.

Očekivana cijena PS4 Pro: 3299 kn. (Očekuju isporuku na europski launch date, 10. studenoga.)

Uz PS4 Pro, predlažu i Sonyjev televizor Bravia KD-55XD8505 4K. Cijena - prava sitnica: 10799.10 kn s uključenim popustom! Ili 499.96 kn na 24 rate.

Napisali su još i da nemaju službene potvrde o datumu lansiranja PS VR-a za naše tržište.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 18:59 (MSX).

3 0 hvala 2
14 godina
PlayStation 4

Odlično, čak sam mislio da će biti i koja stotka više. Znači fino na nekoj božićnoj akciji s igrom i dva kontrolera se ubode za cca 4k i bok.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice