PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.500.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

it's not confirmed by anyone. This is bullshit.

dok ne dojde reca ne vjerujem 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 22:14 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Oduvijek sam PC gamer i to namjeravam i ostati, ali sam htio uzeti i PS4 za ležernu zabavu iz kreveta na velikom TV-u. Može li mi netko tko je duže vrijeme u PS svijetu odgovoriti kakav je odnos te najavljene cijene i one koja stvarno bude u HR trgovinama? Vidim da su najavili 399 eura cijenu, znači li to da će stvarno i kod nas biti 399 eura ili će se kod nas obračunavati kojekakvi nameti zbog kojih će koštati, štajaznam, 4000 kuna? I ako je tako, što me sprečava da kupim bilo gdje drugdje u EU po 399 eura i odjebem financiranje uhljeba u ovoj državi? Ili je tih 399 eura neka preporučena cijena koja na kraju neće biti nigdje? Ili pak cijena na koju tek treba obračunati PDV? Hvala na odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
4mal kaže...

6k pa na gore 

p.s Deni ako fat ps4 dobiva HDR preko firma oce li moc onda i vrtit 4k bd discove?

Ultra HD blu ray filmovi vrtit će se na isto takvim playerima. UHD blu ray disc je troslojan i kao takav sadašnji drive na PS4 neće ga moći čitati. Znači treba UHD blu ray drive. UHD filmovi imaju audio zapis DTS:X, Dolby Atmos ili Auro 3D za što će ti trebati HDMI 2.0a. Sve u svemu siguran sam da to sadašnji PS4 neće moći pokrenuti. Da je to moguće ne bi radili novi xbone koji čita UHD filmove a sada i novi PS4....

12 godina

Cijena za PS4 Pro je ista kao za PS4 pri izlasku. Očekuj oko 3300 kn, par kuna gore-dolje, ako me pamćenje dobro služi.

PSN - DeniZg80
17 godina

pa imam te izlaze znaci neki uhd bd player ili xbox one s ako ovo gore nije patka 

17 godina
Q-Tip kaže...

Oduvijek sam PC gamer i to namjeravam i ostati, ali sam htio uzeti i PS4 za ležernu zabavu iz kreveta na velikom TV-u. Može li mi netko tko je duže vrijeme u PS svijetu odgovoriti kakav je odnos te najavljene cijene i one koja stvarno bude u HR trgovinama? Vidim da su najavili 399 eura cijenu, znači li to da će stvarno i kod nas biti 399 eura ili će se kod nas obračunavati kojekakvi nameti zbog kojih će koštati, štajaznam, 4000 kuna? I ako je tako, što me sprečava da kupim bilo gdje drugdje u EU po 399 eura i odjebem financiranje uhljeba u ovoj državi? Ili je tih 399 eura neka preporučena cijena koja na kraju neće biti nigdje? Ili pak cijena na koju tek treba obračunati PDV? Hvala na odgovorima.

U zadnjih nekoliko stranica nekoliko puta smo raspravljali o cijenama PS4. Pa da ponovimo još jednom. Cijene za svako tržište određuje sony. Sa cijenom od 399 eura na tržištu se pojavio PS4. Kod nas je koštao oko 3250 kn. Prema tome i ovaj novi model koji je najavljen po istoj cijeni u eurima možeš očekivati po nekoj sličnoj cijeni u kunama.

13 godina
movie kaže...
Q-Tip kaže...

U zadnjih nekoliko stranica nekoliko puta smo raspravljali o cijenama PS4. Pa da ponovimo još jednom. Cijene za svako tržište određuje sony. Sa cijenom od 399 eura na tržištu se pojavio PS4. Kod nas je koštao oko 3250 kn. Prema tome i ovaj novi model koji je najavljen po istoj cijeni u eurima možeš očekivati po nekoj sličnoj cijeni u kunama.

Ok, isprike što nisam prošao prethodne odgovore. Inače ne pratim ovu temu, pa sam uletio i na brzinu poslao pitanje. U svakom slučaju, hvala na odgovoru i tebi i Deniju. To mi se čini stvarno OK cijena s obzirom da toliko sad košta obični PS4. Još ako bundlaju neku igru s njim, što vjerojatno hoće, bit će još bolje.

17 godina
PlayStation 4

zakaj nema vauchera kao za ps4 papci 

mene killzone megabundle sa vaucerom doso samo 2.5k kn on day one lunch 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
4mal kaže...

zakaj nema vauchera kao za ps4 papci 

mene killzone megabundle sa vaucerom doso samo 2.5k kn on day one lunch 

Mozda bude. 
Ne sjecam se da su to nesto pricali o tome kad je PS4 predstavljan niti ne vjerujem da je to svaka drzava imala kad je PS4 izlazil.

17 godina
PlayStation 4

http://www.bug.hr/forum/post/igrace-konzole/playstation-4/4056487.aspx

bilo je dosta nas je zelo prvi dan iz teme 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ništa od 4k blue ray playera.

Službena potvrda.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

e pa neka se napushe imho

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

Što se čudiš, sami slogan PS4 konzole kaže :"This is for the players" 

Kako će gospoda iz sony-a prodavati svoje UHD bluray čitače ako stave isti u PS4.

17 godina
odjavljen
PlayStation 4

Pa tko bi im onda kupio zasebne playere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

lol a oni su bili early adaptori optical medie od ps1

pa su se zasebni prodavali...nema ti to veze stim...

to je radi xoneS-a 100% izbaceno

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 22:48 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

A vidite specke.

Potrošnja struje do 310W.

Moći će se koristiti za grijanje sobe po zimi.

PSN - DeniZg80
13 godina
a ljudi ovo je malo pojacani ps4 i ko nema stari on nek uzme pro, a mi ostalicekajmo ps5 i sve ce tada biti i 4k i uhd i bolji vr. a ovo bi bilo samo bacanje para al ko ih ima viska nek izvoli
17 godina
PlayStation 4

jasta 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ak toliko troši ima da plastika procvrči 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ipak je to AMD  boc-boc 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
AngryBird kaže...
4mal kaže...

Kako će gospoda iz sony-a prodavati svoje UHD bluray čitače ako stave isti u PS4.

Pa svojevremeno su bili predvodnik blu raya i dugo godina najbolji blu ray player na tržištu iako im je konzola bila namjenjena za igru i nisu imali problema kaj im je blu ray čitaš u konzoli? Prije će biti da nešto moraju ostaviti i za PS5. Ne mogu sve sada ponuditi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 23:06 (movie).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Već sad plastika se tu i tamo zna čut, ovaj ps4 pro bi mogo bit toplana obzirom na dizajn (unutarnje napajanje). hjooj sony

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
AngryBird kaže...
4mal kaže...

Pa svojevremeno su bili predvodnik blu raya i dugo godina najbolji blu ray player na tržištu iako im je konzola bila namjenjena za igru i nisu imali problema kaj im je blu ray čitaš u konzoli?

U pravu si, to je bio PS3, a njegov slogan glasi :"It only does everything" 

Očito su promjenili strategiju, a opet super posluju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 23:07 (AngryBird).
10 godina
AngryBird kaže...
movie kaže...
AngryBird kaže...
4mal kaže...

Pa svojevremeno su bili predvodnik blu raya i dugo godina najbolji blu ray player na tržištu iako im je konzola bila namjenjena za igru i nisu imali problema kaj im je blu ray čitaš u konzoli?

U pravu si, to je bio PS3, a njegov slogan glasi :"It only does everything" 

Očito su promjenili strategiju, a opet super posluju.

Kad je opce interes za bluray slab. 
Streamovi tipa netflix rulaju danas nazalost. Ja bi rađe podrsku za 4k bluray

17 godina
Santana kaže...

Kad je opce interes za bluray slab. 
Streamovi tipa netflix rulaju danas nazalost. Ja bi rađe podrsku za 4k bluray

Mislim da čvrst medij nikome ne treba. Imam blu ray koji želim prodati jer nisam u njega ništa stavio par godina. O dvd-eu da ne pričam. No zato svakodnevno koristim media player kao što je popcorn. S neta trenutno skineš kakav hoćeš sadržaj. Skinem si full blu ray film, pogledam ga i obrišem.. 4k sadržaj nisam tražio ali ne sumnjmam u onu narodnu tko traži taj i nađe..

17 godina
PlayStation 4

da ali sa 5x losim bitrateom ovaj 4k sa netflixa je mrvu ostriji od blu ray-a...

4k bd torrenta nema za sada jer jos nije probijena hdcpp 2.2 zastita

to su sve 8,10-bit hevc-ovi od streamova i bd 4k downscalea

a i tko ce skidat 100-150gb po filmu lol.

e pa nemozes tako rec...ja ponekad i kupim 3D bd ili obican br na snizenjima...

uz kodi,netflix,hbo i privat torrent-e.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 23:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Zanimljivo je kako su rekli da multiplayer igre ne smiju imati bolji framerate na PS4 Pro u odnosu na PS4.

Što znači, ništa od 60 fps za Bloodborne, Dark Souls 3, GTA V, Destiny itd.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
Strasno je koliko lose su odradili event. Imas na kraju vise pitanja nego na pocetki, mogli bi nesto i nauciti od applea (mada oni pretjeruju s hypeom, bar logicno i detaljno predstave).

Nemam ps4, al s obzirom na sve skupa kupit cu ps4 pro, tih 100eur nije ogromna razlika a ako ce se sve skupa bolje vrtjeti mislim da je pametno ulaganje.

I jedno pitanje - ps4 pro stize 10.11 sluzbeno, da li obicno zaostajemo puno kao trziste s tim launch datumima ili bi i u hrvatskoj trebao biti tad dostupan?
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Zanimljivo je kako su rekli da multiplayer igre ne smiju imati bolji framerate na PS4 Pro u odnosu na PS4.

Što znači, ništa od 60 fps za Bloodborne, Dark Souls 3, GTA V, Destiny itd.

Uncharted 4 isto ?

hebo ih cucak

14 godina
PlayStation 4

Kad podvučem crtu,to je manje više to što sam očekivao...šteta za 60fps,ali dobro,vidjet ćemo te zakrpe i pizdarije jel ce sto poboljsati...

U 10.mj kupujem Mafiju 3 da se imam s čime zabavljati do kupnje Pro-a,a onda sam (valjda) miran do 5ice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice