Ako misliš na prodavače accounta sa igrama onda su ti accounti besplatni jer su ukradeni. I to je protuzakonito.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako misliš na prodavače accounta sa igrama onda su ti accounti besplatni jer su ukradeni. I to je protuzakonito.
ali ovaj lik ne krade te akaunte vec kupuje negdje po niskim cijenama i onda preprodaje. Znam ga ja, nije mozak za hakiranje. Da li su ukradeni ili vlasnik svjesno prodaje igre ja ne znam, oni tvrde da je prodaja 100% legalna, ali i da nije mene zanima gdje nabavljaju igre?
To je ilegalno i o tome se nema sto pričati na ovom forumu. Postoji PS Store i prodaja i preprodaja fizičkih igara te se tako nabavljaju igre za PS. To sto on preprodaje accounte za koje zna da su ukradeni je jos jedno ekstra kazneno djelo. Ne postoji način da prodaš samo jednu igru s accounta vec cijeli. Mislim da trebaš potražiti drugi forum za takva pitanja, onaj koji dopusta diskusije o ilegalnim stvarima.
To sto komunicirate na forumu o piratskom skidanju PC igara i filmova to je sasvim legitimno. Hajd postedi me Bogati.
To sto komunicirate na forumu o piratskom skidanju PC igara i filmova to je sasvim legitimno. Hajd postedi me Bogati.
Ne znam zasto se upustas u ove vode uopce. Znas kako se kaze, nisi dovoljno bogat da kupujes jeftino. Nemoj se zamarat s tim sranjima. Radje odigraj koju igru manje, ali sigurno i kako Bog zapovijeda.
Ako PS4 Slim bude npr 279€ to znači da ću ga na npr. alzashopu moći kupiti za 279€ + dostava, ne dodaje se još PDV?
To me ispadne onda dosta jeftinije nego u HR.
279x10=2799kn, a u EU 279€=2117kn.
Ako PS4 Slim bude npr 279€ to znači da ću ga na npr. alzashopu moći kupiti za 279€ + dostava, ne dodaje se još PDV?
Mene stvarno jako zanimaju cijene, ako ce se Neo moci naci za cijenu sadasnje ps4 konzole uzimam odma.
Naravno da se dodaje pdv.
Pa u teoriji da, ali pitanje je kolika točno cijena će biti. Onako po iskustvu, Alzashop nije puno povoljniji od naših dućana, jedino što ima često dobre akcije. Tipa neki dan GTX 980Ti za 3k kuna. Razlika između cijene PS4 je nekih 300kn od oka. Teško baš da će kod Slima biti 700, ali tko zna.
Nema PDV-a (tj, ne dodaje se još 25%), cijena s porezom koju vidiš na stranici je ona koju plaćaš. Poštarina je po novom na narudžbe do 300 eura, ako se ne varam pa je to još 50kn više.
Ljudi bi se stvarno trebali informirati sto je to EU.
Ako PDV platiš u jednoj državi članici to je kao da si ga platio doma. Možeš otići u Njemačku po auto, platiš ga tamo kešom i možeš slobodno doći u Zagreb idući dan na registraciju bez ikakvog dodatnog troška.
Ako bi ušli u Schengen i da se maknu ove privremene granične kontrole onda možeš zamisliti da je EU postala SAD samo sto mi Europljani imamo nacionalne vlade (barem u svakodnevnom dijelu, postoji jos puno toga da bi EU postala poput SAD-a).
Planira li neko još s foruma prodavati ps4?
Ljudi bi se stvarno trebali informirati sto je to EU.
Ako PDV platiš u jednoj državi članici to je kao da si ga platio doma. Možeš otići u Njemačku po auto, platiš ga tamo kešom i možeš slobodno doći u Zagreb idući dan na registraciju bez ikakvog dodatnog troška.
Ako bi ušli u Schengen i da se maknu ove privremene granične kontrole onda možeš zamisliti da je EU postala SAD samo sto mi Europljani imamo nacionalne vlade (barem u svakodnevnom dijelu, postoji jos puno toga da bi EU postala poput SAD-a).
ovo svakako i dakako nije tocno
99% da.

Karikirao sam, ali naspram prije trebaš platiti samo dio toga, homologacija, poseban porez ovisno o CO2 kategoriji i porez po osnovi vrijednosti vozila (1-14%).
kad ce bf beta na psn?
kad ce bf beta na psn?
dosla je
ja sam recimo jos uvijek na 50:50,ja sam svoj uzeo u 3.mjesecu na rate,a jako malo sam ju igrao zbog nedostatka vremena,prakticki kao nova je,uglavnom fifu i jos 2 il 3 igre presao i to je to,al zato sad dok dodje hladnije vrijeme dok rijesim poslove planiram je dobro zagrijat :D,dok otplatim vjerovatno cu ga prodat,ali sigurno nemislim uzimat neo odma po izlasku strpit cu se par mjeseci,mozda oko bozica neki popust bude,definitivno bih volio igrat se na tom neo,ali sve u svemu vidjet cu kako ce mi financije dopustat hehe
do kad traje beta BF1 na ps4?
do kad traje beta BF1 na ps4?
Navodno nema informacije do kada traje, barem prema GameSpot-u
I PDV će ti zaračunati ako auto ima manje od 6000km... našao si totalno krivi primjer, jer su automobili izuzetak u poreznoj politici EU.
Za sve ostale proizvode, ako se PDV plati u jednoj državi, ne mora se platiti u drugoj. Ovo se odnosi samo na fizičke osobe.
Kupovina preko interneta je na neki način siva zona, jer ti ustvari kupnju obavljaš iz hrvatske. Veći dućani tipa Amazon će ti zaračunati PDV 25%.. dok će 99% webshopova zaračunati PDV zemlje u kojoj su registrirani.
Neki, ali jako jako rijetki ti neće zaračunati PDV, jer još nisu skužili da je hrvatska ušla u EU... ove sam obožavao, nažalost više ne znam ni za jedan...
Ajde da se i to docekalo. Odlicna ponuda
kakav je taj lords of the fallen? moze neka usporedba s nekom igrom?
kakav je taj lords of the fallen? moze neka usporedba s nekom igrom?
Dark Souls wannabe.

Je li moguce i kako nadograditi memoriju na ps4 od 500gb ? Sad kad izadje nova FIFA i NBA definitivno ce mi trebati jos memorije, vec sam morao obrisati par igara radi UFC 2. Citao sam da moze ali jel to sony dozvolio ili se smatra nekom vrstom modifikovanja zbog kojeg mogu dobiti i ban?
Kupiš 2.5" HDD kapaciteta ne manjeg od 320GB, imaš jedan USB od 2 ili 4Gb na kojeg skineš Full verziju OS-a i to staviš u USB nakon sto zamijeniš disk. Ne znam zašto bi dobio ban zbog zamjene diska, to je ionako feature PS4
Je li moguce i kako nadograditi memoriju na ps4 od 500gb ? Sad kad izadje nova FIFA i NBA definitivno ce mi trebati jos memorije, vec sam morao obrisati par igara radi UFC 2. Citao sam da moze ali jel to sony dozvolio ili se smatra nekom vrstom modifikovanja zbog kojeg mogu dobiti i ban?
stavis 2TB 2,5" HDD u njega i to je to (ne gubis garanciju sa time) mozes i 4TB stavit al ti nece radit rest mode.
Ili ak se može staviti SSD ili barem SHDD.