A kužiš, mogu ja imati jednu konzolu doma i jednu na poslu.
Imat će log in sa različitih IP adresa, a opet su obje moje.
Nema šanse da se Sony upusti u cirkus kojim bi sankcionirao takve stvari. Bilo bi milijunskih odšteta.
Ali da, slažem se da će prije izdati neki patch nego davati ban.
Možeš, al onda nećeš imati više accounta, nego samo svoj. Jedna konzola će biti primarna, a druga neće.
Ovako, ako imaš dva usera, još ako je jedan Pero Perić, a drugi Ivan Ivić i obojica imaju unesene kartice. Siguran sam da bi se u 99% slučajeva sa sigurnošću mogli otkriti takvi slučajevi bez problema.
Ili, ako su već konzole na različitim IP adresama (može se otkriti i približna lokacija iz IPa) mala je vjerojatnost da ćeš se ulogirati na nju u razmaku minutu-dvije (jer te nazvao da pita kad ćeš biti offline da pokrene download igara), ako se to dešava vrlo velika je vjerojatnost da si nekom drugom dao svoj password.
Ili ako si 99% vremena ulogiran na konzoli koja ti nije primarna (a imaš i još jednu primarnu na drugom IPu - na kojoj je pak netko drugi 99% vremena ulogiran - koji je gle slučajnosti postavljen kao primarni na konzoli gdje si ti 99% vremena ulogiran), to je znak također da nešto gadno muljaš.
Ako i neke podatke ne prikupljaju trenutno bez problema izbace update da dobiju još koju informaciju...
Mislim, dalo bi se bez problema. Samo to sam htio reći.
Trenutno je situacija da to toleriraju, iskreno nemam pojma zašto.