PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.459.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Taj "alleged" slim model mi se čini kao veliki downgrade naspram originalnog dizajna, pogotovo ta zaobljenost i nedostatak power stripa. Također mi je vrlo cudno da ugrađuju 500GB disk u konzolu kojoj svaka AAA igra zahtjeva 30-40GB, a neke i vise od toga. Kod PS3 je original imao 40GB a kada je slim izašao upgrade je bio na modele od 250 ili 500GB.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
pqweasdyxc kaže...
Purger155 kaže...

Uzeo drugu,obicnu 1TB i do sada neka 2,2 i pol sata radi bez greske (uz 2-3 paljenja,gasenja) Covjek iz trgovine me samo zamolio da mu javim jel sve ok i kad sam mu javio,veli da je isprobavao moju Limited te da se vrlo brzo pregrijala i ugasila...Ocito je ta serija poprilicno losa...

Treća sreća jel?

Uživaj!

Hvala Bogu,budem,thanks!! :)

12 godina
JozoBozo121 kaže...

Taj "alleged" slim model mi se čini kao veliki downgrade naspram originalnog dizajna, pogotovo ta zaobljenost i nedostatak power stripa. Također mi je vrlo cudno da ugrađuju 500GB disk u konzolu kojoj svaka AAA igra zahtjeva 30-40GB, a neke i vise od toga. Kod PS3 je original imao 40GB a kada je slim izašao upgrade je bio na modele od 250 ili 500GB.

Da, ni meni to baš nije jasno.

Nit je lijep, nit ima neke nove funkcionalnosti. Nema ni 4k ni HDR support, kao konkurentski XB1s model.

Vjerojatno će glavni adut biti cijena kojom Sony želi do kraja pomesti konkurenciju.

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...
JozoBozo121 kaže...

Nit je lijep, nit ima neke nove funkcionalnosti. Nema ni 4k ni HDR support, kao konkurentski XB1s model.

Vjerojatno će glavni adut biti cijena kojom Sony želi do kraja pomesti konkurenciju.

Da sigurno bude tak. Zamisli da spuste na 200$ lol ostali se mogu pozdravit.

Svaki cigan na placu ce ga imat :D

12 godina
Santana kaže...
DeniZg kaže...
JozoBozo121 kaže...

Da sigurno bude tak. Zamisli da spuste na 200$ lol ostali se mogu pozdravit.

Svaki cigan na placu ce ga imat :D

Hehe, pa da.

Ovaj XB1 slim je 299$ (meni je zgodan dizajn plus 4K HDR podrška).

Ali ako PS4 slim bude 250$ ili manje, nema tko ga neće kupiti. Dosta ljudi ni ne zna šta je 4K, a pogotovo šta je HDR.

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

Ako stvarno žele zatuči MS cijena treba biti 250$ u RH~2399kn.

Ako netko želi igrati sve igre sa vrlo dobrom grafikom, sigurno će uzeti PS4 Slim za manje novca nego PC sličnih mogućnosti.

Bundle sa PS4S + igra= 2399kn bi bio odličan deal.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

A nešto se priča da će osim Slima i Neo-a, Sony izbaciti i novu ručnu konzolu.

Sad kad još zapapre i Nintendu, pa izbace novu Vitu sa dodatnim HDMI dockom za spojit na TV....

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Zakaj na dvije fotke slim izgleda potpuno drukčije? Na gornjoj fotki ima oštre rubove i nakošen prednji dio kao stari model a na doljnjoj fotki zaobljene rubove i ravan prednji dio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ! Želio bi  igrati Nba 2k2016 s frendovima jedan protiv drugog na mojoj konzoli. Pitanje glasi da li to igra omogućuje i što treba napraviti osim što moram spojiti 2 kontroler ? Zanima me da li  to omogućuju npr. Drive club i slične igre.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maxis kaže...

Pozdrav ! Želio bi  igrati Nba 2k2016 s frendovima jedan protiv drugog na mojoj konzoli. Pitanje glasi da li to igra omogućuje i što treba napraviti osim što moram spojiti 2 kontroler ? Zanima me da li  to omogućuju npr. Drive club i slične igre.

nba mozes, ko i fifa, odes na quick match odaberete timove  odaberete strane za koju ce tko igrat i to je to....Driveclub se nesjecam da li podrzava split screen, al lako moguce da isto moze

battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina

Nema ni jedna split screen vožnja na PS4.

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

Evo i video, heheh.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...
maxis kaže...

nba mozes, ko i fifa, odes na quick match odaberete timove  odaberete strane za koju ce tko igrat i to je to....Driveclub se nesjecam da li podrzava split screen, al lako moguce da isto moze

DriveClub ne.

Rocket League moze, Twin Stick shooteri obicno mogu, Dead Nation, Alienation, Gauntlet, Helldivers, Resogun mislim da isto moze. Towerfall Ascension pogledaj, zabava zajamcena (vjerojatno ce te se posvadati) bez obzira na pixel grafiku.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
BF3:fluffy_inside
17 godina

Lijep odgovor onima kaj su  par stranica prije pitali kada će ukinuti PSN pretplatu... znači u europi 59,99 eura...

12 godina

Najavljeno povećanje PS+ cijene se odnosi samo na US/Kanada.

Iako, s obzirom na pad funte, za očekivati je i porast cijene za UK.

Za ostatak Europe, ne znam. Nisu ništa rekli.

PSN - DeniZg80
13 godina
budu vrlo brzo, i nemoj biti optimist 😃
12 godina

Vjerojatno dižu cijenu zbog pada kanadskog dolara.

A moguće je i da Sony stavi jako niske cijene novih PS4 uređaja, pa to iskompenzira skupljom PS+ pretplatom.

PSN - DeniZg80
10 godina
DeniZg kaže...

Vjerojatno dižu cijenu zbog pada kanadskog dolara.

A moguće je i da Sony stavi jako niske cijene novih PS4 uređaja, pa to iskompenzira skupljom PS+ pretplatom.

Pa ako polovica ljudi ima ps+ (20 mil.) x 60$=1200000000$ kroz jednu godinu što nije baš mali iznos.

14 godina
PlayStation 4

Ne znam,kako se blizi taj PS event,sve mi se cini da ce ici po scenariju Microsofta (predstavljanje Slima, a za Neo se strpite do 2017 skupa sa specifikacijama)...

Naravno,iskreno se nadam da griješim :D

Inače, prema viđenom, Slim mi i ne izgleda tak loše,samo mi nije interesantan kad znam da će se Neo kad-tad ukazati...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 20:43 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Purger155 kaže...

Ne znam,kako se blizi taj PS event,sve mi se cini da ce ici po scenariju Microsofta (predstavljanje Slima, a za Neo se strpite do 2017 skupa sa specifikacijama)...

Naravno,iskreno se nadam da griješim :D

Inače, prema viđenom, Slim mi i ne izgleda tak loše,samo mi nije interesantan kad znam da će se Neo kad-tad ukazati...

Ne vjerujem. Slim ce bit dostupan odma, a Neo ce bit pod svaku cijenu pusten prije bozicnih praznika.

14 godina
PlayStation 4

a jel tko planira uzeti neo iako nema 4k tv?

mkay?

0 0 hvala 0
10 godina
Pa uzmi ga ako želiš 60fps i VR.
14 godina
Hornet_93 kaže...

Ja...Zasto? Smatram da sam kupnjom Nea miran sigurno 2-3 godine (+/- do izlaska 5ice) jer imam top konzolu po pitanju performansi, a opet cu kroz to razdoblje gotovo sigurno nabaviti i 4K TV...

14 godina
Hornet_93 kaže...

Da. Zaboli me za 4k aspekt priče i još više za VR, ali ako će igre raditi na 60FPS Full HD onda ću skoro sigurno uzeti. Možda da imam obični PS4 bih dobro razmislio, ali pošto ga nemam onda ne vidim ni jedan razlog zašto sad kupiti staru slabu verziju, a ne pričekati još 2-3 tjedna kad bi se napokon trebalo nešto konkretno znati o Neu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
PlayStation 4

Takva pitanja pitajte kad predstave konzolu. Onda ce ljudi napravit odluku o tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Unboxing Slim-a

.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Purger155 kaže...
Hornet_93 kaže...

Ja...Zasto? Smatram da sam kupnjom Nea miran sigurno 2-3 godine (+/- do izlaska 5ice) jer imam top konzolu po pitanju performansi, a opet cu kroz to razdoblje gotovo sigurno nabaviti i 4K TV...

Ako sam dobro shvatio, u 4K će biti dostupno samo gledanje videa. Znači, ako se netko hoće isključivo igrati, Full HD TV mu je i više nego dovoljan. Ili možda griješim?

17 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

Meni je Neo u igri. Ceka se predstavljanje pa ce biti odluka.

U planu je PSVR, Neo ili upgrade PC-a.

Ali nista dok ne predstave Neo i dok ne isprobam PSVR iz prve ruke.

Ako na sve ducane ode PS+ gore, onda kod nas 550-600kn

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 9:03 (Chaky).
16 godina
MSX kaže...
Purger155 kaže...
Hornet_93 kaže...

Ako sam dobro shvatio, u 4K će biti dostupno samo gledanje videa. Znači, ako se netko hoće isključivo igrati, Full HD TV mu je i više nego dovoljan. Ili možda griješim?

upravo tako.igranje u 4k nebi trebalo bit moguce pa tako niti 4k tv ne treba.ja ga planiram uzet

Stranice su trenutno nedostupne.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice