Taj "alleged" slim model mi se čini kao veliki downgrade naspram originalnog dizajna, pogotovo ta zaobljenost i nedostatak power stripa. Također mi je vrlo cudno da ugrađuju 500GB disk u konzolu kojoj svaka AAA igra zahtjeva 30-40GB, a neke i vise od toga. Kod PS3 je original imao 40GB a kada je slim izašao upgrade je bio na modele od 250 ili 500GB.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzeo drugu,obicnu 1TB i do sada neka 2,2 i pol sata radi bez greske (uz 2-3 paljenja,gasenja) Covjek iz trgovine me samo zamolio da mu javim jel sve ok i kad sam mu javio,veli da je isprobavao moju Limited te da se vrlo brzo pregrijala i ugasila...Ocito je ta serija poprilicno losa...
Treća sreća jel?
Uživaj!
Hvala Bogu,budem,thanks!! :)
Taj "alleged" slim model mi se čini kao veliki downgrade naspram originalnog dizajna, pogotovo ta zaobljenost i nedostatak power stripa. Također mi je vrlo cudno da ugrađuju 500GB disk u konzolu kojoj svaka AAA igra zahtjeva 30-40GB, a neke i vise od toga. Kod PS3 je original imao 40GB a kada je slim izašao upgrade je bio na modele od 250 ili 500GB.
Da, ni meni to baš nije jasno.
Nit je lijep, nit ima neke nove funkcionalnosti. Nema ni 4k ni HDR support, kao konkurentski XB1s model.
Vjerojatno će glavni adut biti cijena kojom Sony želi do kraja pomesti konkurenciju.
Nit je lijep, nit ima neke nove funkcionalnosti. Nema ni 4k ni HDR support, kao konkurentski XB1s model.
Vjerojatno će glavni adut biti cijena kojom Sony želi do kraja pomesti konkurenciju.
Da sigurno bude tak. Zamisli da spuste na 200$ lol ostali se mogu pozdravit.
Svaki cigan na placu ce ga imat :D
Da sigurno bude tak. Zamisli da spuste na 200$ lol ostali se mogu pozdravit.
Svaki cigan na placu ce ga imat :D
Hehe, pa da.
Ovaj XB1 slim je 299$ (meni je zgodan dizajn plus 4K HDR podrška).
Ali ako PS4 slim bude 250$ ili manje, nema tko ga neće kupiti. Dosta ljudi ni ne zna šta je 4K, a pogotovo šta je HDR.
Ako stvarno žele zatuči MS cijena treba biti 250$ u RH~2399kn.
Ako netko želi igrati sve igre sa vrlo dobrom grafikom, sigurno će uzeti PS4 Slim za manje novca nego PC sličnih mogućnosti.
Bundle sa PS4S + igra= 2399kn bi bio odličan deal.
A nešto se priča da će osim Slima i Neo-a, Sony izbaciti i novu ručnu konzolu.
Sad kad još zapapre i Nintendu, pa izbace novu Vitu sa dodatnim HDMI dockom za spojit na TV....
Pozdrav ! Želio bi igrati Nba 2k2016 s frendovima jedan protiv drugog na mojoj konzoli. Pitanje glasi da li to igra omogućuje i što treba napraviti osim što moram spojiti 2 kontroler ? Zanima me da li to omogućuju npr. Drive club i slične igre.
Pozdrav ! Želio bi igrati Nba 2k2016 s frendovima jedan protiv drugog na mojoj konzoli. Pitanje glasi da li to igra omogućuje i što treba napraviti osim što moram spojiti 2 kontroler ? Zanima me da li to omogućuju npr. Drive club i slične igre.
nba mozes, ko i fifa, odes na quick match odaberete timove odaberete strane za koju ce tko igrat i to je to....Driveclub se nesjecam da li podrzava split screen, al lako moguce da isto moze
Nema ni jedna split screen vožnja na PS4.

nba mozes, ko i fifa, odes na quick match odaberete timove odaberete strane za koju ce tko igrat i to je to....Driveclub se nesjecam da li podrzava split screen, al lako moguce da isto moze
DriveClub ne.
Rocket League moze, Twin Stick shooteri obicno mogu, Dead Nation, Alienation, Gauntlet, Helldivers, Resogun mislim da isto moze. Towerfall Ascension pogledaj, zabava zajamcena (vjerojatno ce te se posvadati) bez obzira na pixel grafiku.
Sony je povisio cijenu PS+ u USD i CAD: 59,99/69,99.
Sony je povisio cijenu PS+ u USD i CAD: 59,99/69,99.
http://www.dualshockers.com/2016/08/22/sony-increases-price-for-playstation-plus-membership-on-september-22nd/
Lijep odgovor onima kaj su par stranica prije pitali kada će ukinuti PSN pretplatu... znači u europi 59,99 eura...
Najavljeno povećanje PS+ cijene se odnosi samo na US/Kanada.
Iako, s obzirom na pad funte, za očekivati je i porast cijene za UK.
Za ostatak Europe, ne znam. Nisu ništa rekli.

Vjerojatno dižu cijenu zbog pada kanadskog dolara.
A moguće je i da Sony stavi jako niske cijene novih PS4 uređaja, pa to iskompenzira skupljom PS+ pretplatom.

Vjerojatno dižu cijenu zbog pada kanadskog dolara.
A moguće je i da Sony stavi jako niske cijene novih PS4 uređaja, pa to iskompenzira skupljom PS+ pretplatom.
Pa ako polovica ljudi ima ps+ (20 mil.) x 60$=1200000000$ kroz jednu godinu što nije baš mali iznos.
Ne znam,kako se blizi taj PS event,sve mi se cini da ce ici po scenariju Microsofta (predstavljanje Slima, a za Neo se strpite do 2017 skupa sa specifikacijama)...
Naravno,iskreno se nadam da griješim :D
Inače, prema viđenom, Slim mi i ne izgleda tak loše,samo mi nije interesantan kad znam da će se Neo kad-tad ukazati...
Ne znam,kako se blizi taj PS event,sve mi se cini da ce ici po scenariju Microsofta (predstavljanje Slima, a za Neo se strpite do 2017 skupa sa specifikacijama)...
Naravno,iskreno se nadam da griješim :D
Inače, prema viđenom, Slim mi i ne izgleda tak loše,samo mi nije interesantan kad znam da će se Neo kad-tad ukazati...
Ne vjerujem. Slim ce bit dostupan odma, a Neo ce bit pod svaku cijenu pusten prije bozicnih praznika.
a jel tko planira uzeti neo iako nema 4k tv?
Ja...Zasto? Smatram da sam kupnjom Nea miran sigurno 2-3 godine (+/- do izlaska 5ice) jer imam top konzolu po pitanju performansi, a opet cu kroz to razdoblje gotovo sigurno nabaviti i 4K TV...
Da. Zaboli me za 4k aspekt priče i još više za VR, ali ako će igre raditi na 60FPS Full HD onda ću skoro sigurno uzeti. Možda da imam obični PS4 bih dobro razmislio, ali pošto ga nemam onda ne vidim ni jedan razlog zašto sad kupiti staru slabu verziju, a ne pričekati još 2-3 tjedna kad bi se napokon trebalo nešto konkretno znati o Neu.
Takva pitanja pitajte kad predstave konzolu. Onda ce ljudi napravit odluku o tome.
Ja...Zasto? Smatram da sam kupnjom Nea miran sigurno 2-3 godine (+/- do izlaska 5ice) jer imam top konzolu po pitanju performansi, a opet cu kroz to razdoblje gotovo sigurno nabaviti i 4K TV...
Ako sam dobro shvatio, u 4K će biti dostupno samo gledanje videa. Znači, ako se netko hoće isključivo igrati, Full HD TV mu je i više nego dovoljan. Ili možda griješim?
Meni je Neo u igri. Ceka se predstavljanje pa ce biti odluka.
U planu je PSVR, Neo ili upgrade PC-a.
Ali nista dok ne predstave Neo i dok ne isprobam PSVR iz prve ruke.
Ako na sve ducane ode PS+ gore, onda kod nas 550-600kn
Ako sam dobro shvatio, u 4K će biti dostupno samo gledanje videa. Znači, ako se netko hoće isključivo igrati, Full HD TV mu je i više nego dovoljan. Ili možda griješim?
upravo tako.igranje u 4k nebi trebalo bit moguce pa tako niti 4k tv ne treba.ja ga planiram uzet