PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.489.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Pa problem je sto ovaj account koristim vec 7 godina, sve mi je na njemu, nikad ga nisam mijenjao. Ali ocito cu morati

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Trenutno imam na konzoli onaj racun s kojeg mi je lik dao podatke za instaliranje nekih igrica, dakle onaj ukradeni, svoj na koji sam instalirao, i sad kad napravim treci acoount, americki, hoce li te iste igre biti dostupne i na njemu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

imam ja jedan problem pa bi trebo pomoc ako imate vremena pored vjecne rasprave pc vs konzole.

napravio sam psn account(hrvatski, moja adresa itd.) i sad ocu dodat karticu i kad upisem sve podatke kartice na kraju mi javi error kao da nije moguce napravit navedeni proces. pokuso sam vec nekoliko puta i svaki put ista stvar. kartica je visa electron od zabe. kad upisem broj kartice odma mi ju prepozna ko visu i ne kuzim u cem je problem.

Javi ti error kad vec imas item u kosarici i zelis zavrsiti transakciju?

Ako je to i sam sam imao te probleme.

Bitno je da napises sve podatke, ukljucujuci i County (zupaniju).

Te provjeri u Transaction History kad je zadnji puta odbijena transakcija (Missed Charges).

Pricekati bar 24h od zadnjeg Missed Charges mozda i malo duze.
Meni je Missed Charges bio 3.8. transakcija je prosla 6.8.

Kada ti prvi puta javi error (vjerojatno nisi stavio zupaniju ili nesto slicno), to se zavede kao Missed Charges i u biti se kartica "blokira" na min 24h.

Nakon tog errora mozda si kasnije i dobro upisao podatke, ali je kartica blokirana i nece ti odobriti transakciju.

Tako sam i sam pokusavao 2. i 3.8. ali nisam znao za ovih 24h cekanja. Pa u principu nije niti moglo proci, kad mi je zakljucao kod prvog errora.

Ulogirao sam se 6.8. i normalno obavio transakciju. :D

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
PlayStation 4

Kad spojite DS4 na pc , dali imati vibraciju  u igrama ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Uzmi mali bluetooth receiver i skini DualShock4 program i imati ćeš vibraciju. Meni radi normalno u GTA V, možda ce raditi i samo ako skineš DS4 program.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
13 godina
JozoBozo121 kaže...

Uzmi mali bluetooth receiver i skini DualShock4 program i imati ćeš vibraciju. Meni radi normalno u GTA V, možda ce raditi i samo ako skineš DS4 program.

Ne radi, mora onda biti bluetooth :/

10 godina
razermario kaže...
JozoBozo121 kaže...

Ne radi, mora onda biti bluetooth :/

Skini ds4windows ili inputmapper. Poveži ds4 s kabelom u pc, možeš i s bluetoothom ako ga imaš. Ds4windows ne radi u nekim igrama, ali radi inputmapper. Vibracija mi radi u svim igrama osim gtav, ne znam zašto.

13 godina
PlayStation 4

Spojen mi je gamepad preko kabla... 

Probo sam dark souls 3 i tomb raider rise... I nema vibracije uopce :/ Koristim Ds4 windows i ne vidim u tom programu opciju za vibraciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
razermario kaže...

Spojen mi je gamepad preko kabla... 

Probo sam dark souls 3 i tomb raider rise... I nema vibracije uopce :/ Koristim Ds4 windows i ne vidim u tom programu opciju za vibraciju

Probaj inputmapper

13 godina
PlayStation 4

Skinuo sam , i imam vibraciju al jako sitno i samo kad pucam, nema prilikom skoka , ozljede i to , i stalno mi plavo blica na gamepadu , dok sam DS4 stalno gori :O 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Chaky kaže...
mar123 kaže...

imam ja jedan problem pa bi trebo pomoc ako imate vremena pored vjecne rasprave pc vs konzole.

napravio sam psn account(hrvatski, moja adresa itd.) i sad ocu dodat karticu i kad upisem sve podatke kartice na kraju mi javi error kao da nije moguce napravit navedeni proces. pokuso sam vec nekoliko puta i svaki put ista stvar. kartica je visa electron od zabe. kad upisem broj kartice odma mi ju prepozna ko visu i ne kuzim u cem je problem.

Javi ti error kad vec imas item u kosarici i zelis zavrsiti transakciju?

Ako je to i sam sam imao te probleme.

Bitno je da napises sve podatke, ukljucujuci i County (zupaniju).

Te provjeri u Transaction History kad je zadnji puta odbijena transakcija (Missed Charges).

Pricekati bar 24h od zadnjeg Missed Charges mozda i malo duze.
Meni je Missed Charges bio 3.8. transakcija je prosla 6.8.

Kada ti prvi puta javi error (vjerojatno nisi stavio zupaniju ili nesto slicno), to se zavede kao Missed Charges i u biti se kartica "blokira" na min 24h.

Nakon tog errora mozda si kasnije i dobro upisao podatke, ali je kartica blokirana i nece ti odobriti transakciju.

Tako sam i sam pokusavao 2. i 3.8. ali nisam znao za ovih 24h cekanja. Pa u principu nije niti moglo proci, kad mi je zakljucao kod prvog errora.

Ulogirao sam se 6.8. i normalno obavio transakciju. :D

ma ne nego ono kad u opcijama idem na "dodaj karticu" i upisem podatke nece mi prihvatit karticu. nisam pokusavo nista kupit nego dobije se 14 dana ps+ ako aktiviras karticu pa sam zato to i iso radit.

17 godina
Bonjasky93 kaže...

Ne moze ni to, pitao sam te sto prodaju kazu da se uplata njima moze vrsiti samo u kunama, a kod nas nema te valute tako da...Nije mi jasan bio lik sta mu je bitno da li cu mu uplatiti na racun u eurima ili kunama ali eto.

Dakle zbog toga sto mi je hrvatski acc otpada i opcija da mi neko iz amerike udje na moj akaunt i onda kupi sa stora igru?

Pa primaju sve vrste kartica. Ista stvar ti je preko neta za engleski, američki ili neki treći acc. Jedino što moraš imati je jedna od kartica ili paypal. Kupiš bon za određeno tržište, platiš i igraš... ne može biti jednostavnije od toga...

17 godina
Bonjasky93 kaže...
Pa problem je sto ovaj account koristim vec 7 godina, sve mi je na njemu, nikad ga nisam mijenjao. Ali ocito cu morati

Dobro, daj mi reci jedan razlog zašto bi mijenjao acc? Imaš desetak internet stranica koje prodaju PSN bonove za HR acc. Imaš oglasnik njuškalo na kojem mali milijun firmi prodaje bonove za HR acc. Jedino što moraš imati, ovisno o trgovcu su novci, kartica ili paypal. Ne znam što bih ti još rekao a da shvatiš?

12 godina
neaktivan
Objasnio sam nisi citao. Primaju samo uplate u kunama a mi iz BIH nemamo mogucnost placati kunama. Napravio sam americki account.

1 0 hvala 0
15 godina
Da si ti citao, ne bi pitao bezvezna pitanja o logiranju amerikanca na tvoj hr account
Potpis!
11 godina
odjavljen

Not happy about that.

17 godina
Bonjasky93 kaže...
Objasnio sam nisi citao. Primaju samo uplate u kunama a mi iz BIH nemamo mogucnost placati kunama. Napravio sam americki account.

Je li imas bilo kakvu karticu? Ako nemas odes u prvu banku i otvoris jednokratnu i stavis na nju novca koliko želiš i platis. Kartica ne trazi određenu valutu. Banka preračuna valutu i za toliko ti umanji iznos na kartici. Još jednom čitam i ne vjerujem? Ako ti je to sve komplicirano kupiš preko oglasnika i platiš pri primitku paketa i opet gotovo bez beda. Jednostavnih kombinacija koliko hoćeš.

13 godina
PlayStation 4

Prijatelj je kupio Uncharted 4 , dali je kako moguce da se igra share kao gift ili nesta na moj acc ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
razermario kaže...

Prijatelj je kupio Uncharted 4 , dali je kako moguce da se igra share kao gift ili nesta na moj acc ? 

Stavi da je tvoj PS4 primaran za njegov account pa ćeš imati sve njegove igre.

PSN - DeniZg80
13 godina
PlayStation 4

huh, kako to mogu napraviti ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
razermario kaže...

Pisali smo to već milijon puta.

Logaš njegov account na svojoj plejki i staviš da je tvoja plejka primary. Povučeš da se skida koju god igru hoćeš, a da on ima.

Log out, Log in na svoj account i igraš kad se igra skine.

PSN - DeniZg80
13 godina
DeniZg kaže...
razermario kaže...

Pisali smo to već milijon puta.

Logaš njegov account na svojoj plejki i staviš da je tvoja plejka primary. Povučeš da se skida koju god igru hoćeš, a da on ima.

Log out, Log in na svoj account i igraš kad se igra skine.

Hvala

16 godina
PlayStation 4

jel itko ovdje zainteresiran za gameshare?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Zašto boje u GTAV na PS4 izgledaju nekako čudno, puno bolje izgledaju na XONE?

Kao da je neka plava magla ili nešto. Toga na XONE nema, boje izgledaju super.

Uskoro mi stiže poklončić s GTAV i još nekim igrama pa me zanima da li se to nekako može riješiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 21:43 (pqweasdyxc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
moze igraj na xbox
17 godina
pqweasdyxc kaže...

Uskoro mi stiže poklončić s GTAV i još nekim igrama pa me zanima da li se to nekako može riješiti.

Ovisi, nekad je maglovito, nekad je čisto, igra ima svoju "klimu" ;-)

10 godina
Bitanga kaže...
pqweasdyxc kaže...

Znam ja to jer igram na PC-u.

Gledao sam PS4 vs XONE i Xone ima ljepše boje. Ps4 verzija ima neki sloj magle ili nečega. Kažu da staviti rgb na full i da igra onda ima bolje boje.

slika

17 godina
PlayStation 4

uvijek zanimljiv DD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Xbox ima jačau gamu i saturaciju. Tako je još od x360 dana.

Na prvi pogled slika izgleda bolje i neki ljudi to vole, ali nije baš idealno.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...
Bitanga kaže...
pqweasdyxc kaže...

Znam ja to jer igram na PC-u.

Gledao sam PS4 vs XONE i Xone ima ljepše boje. Ps4 verzija ima neki sloj magle ili nečega. Kažu da staviti rgb na full i da igra onda ima bolje boje.

slika

RGB bi uvijek trebao bit na full u PS4 postavkama (i na tv-u onda treba bit HDMI black level : Normal).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice